Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 το συγκεκριμένο θέμα το έχω συζητήσει κατά μέσες άκρες με κοινωνιολόγο πιο παλιά στο σχολείο Μίλα ρε αγόρι μου, άκου εκεί "προσωπικές έρευνες". Φαντάστηκα ότι φόρεσες την μπλε καρώ και βγήκες για καμάκι.
slygeo87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Οι Σκωτσέζοι απ' όσο ξέρω, φοράγανε τις καρώ φούστες επειδή είχε λάσπες κι έτσι. Να μη λερωθούν.
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μίλα ρε αγόρι μου, άκου εκεί "προσωπικές έρευνες". Φαντάστηκα ότι φόρεσες την μπλε καρώ και βγήκες για καμάκι. Μπορώ να διαβάσω την γνώμη σου περί του θέματος;;Θεωρώ πως σαν άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουμε κάποια στοιχεία τις ιστορίας γιατί όπως λέγεται αν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε δεν ξέρουμε που πάμε.Το λέω καλοπροαίρετα γιατί νομίζω δεν μπορούμε να κρίνουμε την ενδυματολογική άποψη του Μέγα Αλεξάνδρου με τα δεδομένα της σημερινής εποχής.
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ. Όπως δε μπορώ να βγω ντυμένος με πανοπλία το 2013 χωρίς να γελάει ο κόσμος, ενώ το θεωρούμε αυτονόητο δεδομένο αναφορικά με περασμένους αιώνες, έτσι θα έπρεπε να θεωρούμε και ενδυματολογικά στοιχεία που παραπέμπουν σε σημερινές φούστες. Και οι Μήδοι "τουαλέτες" φορούσαν, και οι Σαμουράι μίνι με κολάν, και οι αρχαίοι Έλληνες τραπεζομάντηλα, και οι Γάλλοι αυτοκράτορες πουδραρίζονταν σαν νεοχειρουργημένες τραβεστί. Τότε ήταν λετζίτ όμως και τελείως διαφορετικά από το κοινωνικό πλαίσιο του σήμερα, πώς να γίνει δηλαδή. Πρέπει να 'σαι φοβερά βλάκας για να μην αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο και δε νομίζω πως η άποψη του τύπου που παρέθεσες λαμβάνεται στα σοβαρά. 2
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ. Όπως δε μπορώ να βγω ντυμένος με πανοπλία το 2013 χωρίς να γελάει ο κόσμος, ενώ το θεωρούμε αυτονόητο δεδομένο αναφορικά με περασμένους αιώνες, έτσι θα έπρεπε να θεωρούμε και ενδυματολογικά στοιχεία που παραπέμπουν σε σημερινές φούστες. Και οι Μήδοι "τουαλέτες" φορούσαν, και οι Σαμουράι μίνι με κολάν, και οι αρχαίοι Έλληνες τραπεζομάντηλα, και οι Γάλλοι αυτοκράτορες πουδραρίζονταν σαν νεοχειρουργημένες τραβεστί. Τότε ήταν λετζίτ όμως και τελείως διαφορετικά από το κοινωνικό πλαίσιο του σήμερα, πώς να γίνει δηλαδή. Πρέπει να 'σαι φοβερά βλάκας για να μην αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο και δε νομίζω πως η άποψη του τύπου που παρέθεσες λαμβάνεται στα σοβαρά. Αν θυμάμαι καλά, παλιά είχαμε συμφωνήσει ότι θα ήταν γαμάτο να κυκλοφορούσαμε και να μαχόμαστε με σπαθιά. Εάν γινόταν αυτό η πανοπλία θα ήταν ανεκτή νομίζω....
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πολλά πράγματα θα ήταν γαμάτα μπρικμαν, αλλά αφήσαμε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες όταν έπρεπε. 2
*nenya* Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ποτέ δεν είναι αργά! Αλλά... ...post pics
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πλέον θα θεωρηθεί δολοφονία nenya, έπρεπε να γίνει ως τη 12η εβδομάδα κύησης η δουλειά. 2
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ. Όπως δε μπορώ να βγω ντυμένος με πανοπλία το 2013 χωρίς να γελάει ο κόσμος, ενώ το θεωρούμε αυτονόητο δεδομένο αναφορικά με περασμένους αιώνες, έτσι θα έπρεπε να θεωρούμε και ενδυματολογικά στοιχεία που παραπέμπουν σε σημερινές φούστες. Και οι Μήδοι "τουαλέτες" φορούσαν, και οι Σαμουράι μίνι με κολάν, και οι αρχαίοι Έλληνες τραπεζομάντηλα, και οι Γάλλοι αυτοκράτορες πουδραρίζονταν σαν νεοχειρουργημένες τραβεστί. Τότε ήταν λετζίτ όμως και τελείως διαφορετικά από το κοινωνικό πλαίσιο του σήμερα, πώς να γίνει δηλαδή. Πρέπει να 'σαι φοβερά βλάκας για να μην αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο και δε νομίζω πως η άποψη του τύπου που παρέθεσες λαμβάνεται στα σοβαρά. Και ρωτάω εγώ σαν βλάκας όπως με αποκαλείς.Το ότι κρίνουν τον συγκεκριμένο ήρωα του παρελθόντος με βάση την ενδυμασία ως γκει και διάφορα τέτοια το δέχεσαι;;;Μήπως χάνουμε την ουσία στο κάτω κάτω και ασχολούμαστε με κουτσομπολιά;;Και όταν λέω δεν μπορούμε να κρίνουμε τις ενδυματολογικές απόψεις του παρελθόντος με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν εννοώ σε καμία περίπτωση αυτό που λες να βγούμε έτσι σήμερα στους δρόμους.Απλά παρερμηνεύεις αυτα που λέω και παρεκλίνεις από την ουσία.
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Γιατί συμφωνώ μαζί σου. Το "βλάκας" δεν πήγαινε σε σένα, το εννοούσα ως "πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας".
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Γιατί συμφωνώ μαζί σου. Το "βλάκας" δεν πήγαινε σε σένα, το εννοούσα ως "πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας". Συγγνώμη τότε για το "άρπαγμα",απλά είμαι λίγο καχύποπτος διότι στο φόρουμ έχω διαβάσει διάφορα "πεσίματα".τέσπα εκτός θέματος οπότε ας συνεχιστούν γνώμες για το συγκεκριμένο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα