arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέχρι να πάρει πρέφα το νήμα ο Τόξος πάω να βάλω τα ποπκορν να γίνονται.
status Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 εδω δεν διστασαν να παρουσιαζουν τον χριστο στο γκαζι ως ομοφυλοφιλο που παντρευεται τον ιουδα τωρα στον μεγα αλεξανδρο θα κολωναν. Που να δεις ότι είπαν ότι, άκουσον2, ότι ενίοτε τον κάρφωνε και στην Μαγδαληνή, οι αλήτες.. 1
laikos123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 αυτός Να ρωτήσω το ουγκ στον τίτλο του βίντεο τι σημαίνει;Εγώ περίμενα να ρευτεί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 πιθίκι, νεάτερνταλ και πίσω...
panos_90 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 To ότι φόραγε φουστάνια δεν σημαίνει πως είναι και ντροπιαστικό.Από τις προσωπικές μου έρευνες ξέρω πως ένα φουστάνι σε άνδρα δεν σήμαινε κάτι θηλυπρεπές αντιθέτως κάτι αρρενωπό.Οπότε δεν χρειάζεται να το θεωρούμε προσβλητικό.
tsifotis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Να ρωτήσω το ουγκ στον τίτλο του βίντεο τι σημαίνει;Εγώ περίμενα να ρευτεί... 4
Muchacho Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Aς βγει καποιος και να πει πως τον μπερδεψαν με τον Μεγα Αλεξανδρο των Σκοπιων..
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Από τις προσωπικές μου έρευνες ξέρω πως ένα φουστάνι σε άνδρα δεν σήμαινε κάτι θηλυπρεπές αντιθέτως κάτι αρρενωπό. τι
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή μεταγενέστερα οι ήρωες του 1821 που φορούσαν φουστανέλες θεωρείται προσβλητικό;;δεν νομίζω!το συγκεκριμένο θέμα το έχω συζητήσει κατά μέσες άκρες με κοινωνιολόγο πιο παλιά στο σχολείο και μου έχει πει πως τουλάχιστον για εκείνη την εποχή όσο πιο "αεράτη" ήταν η φουστανέλα τόσο πιο πολύ κύρος σαν άνδρας είχε στην κοινωνία.μπορεί να κάνω και λάθος και να μου τα χε πει λάθος αλλά θα με ενδιέφερε και μια άλλη τεκμηριωμένη απάντηση στο θέμα.
KilliK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 speaking of foustaneles: The 5 Least Intimidating Military Uniforms Around the World http://www.cracked.com/quick-fixes/the-5-least-intimidating-military-uniforms-around-world/ 1
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 speaking of foustaneles: The 5 Least Intimidating Military Uniforms Around the World http://www.cracked.com/quick-fixes/the-5-least-intimidating-military-uniforms-around-world/ Εγώ πάλι δεν θα έβαζα ποτέ μου την στολή του Τσολιά. Μόνο μια φορά την είχα βάλει σε μια παρέλαση στο δημοτικό και ντράπηκα για όλη μου την ζωή. Ναι, το ξέρω ότι είναι Ελληνικές παραδοσιακές πολεμικές στολές κτλ αλλά είναι ΑΗΔΙΑ!
KilliK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 και ομως, αρεσει η φουστανελα και γενικα οτι παρεμφερες, στις γυναικες.
tolis_01 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Επιστημονική άποψη: https://www.youtube.com/watch?v=QhK48LTteFY
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 και ομως, αρεσει η φουστανελα και γενικα οτι παρεμφερες, στις γυναικες. Μπαα.... Όλες οι γυναίκες που έχω περάσει προτιμούν την στολή μου παρά αυτή του τσολιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα