Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω δεν διστασαν να παρουσιαζουν τον χριστο στο γκαζι ως ομοφυλοφιλο που παντρευεται τον ιουδα τωρα στον μεγα αλεξανδρο θα κολωναν.

Που να δεις ότι είπαν ότι, άκουσον2, ότι ενίοτε τον κάρφωνε και στην Μαγδαληνή, οι αλήτες..

• Like 1
Δημοσ.

To ότι φόραγε φουστάνια δεν σημαίνει πως είναι και ντροπιαστικό.Από τις προσωπικές μου έρευνες ξέρω πως ένα φουστάνι σε άνδρα δεν σήμαινε κάτι θηλυπρεπές αντιθέτως κάτι αρρενωπό.Οπότε δεν χρειάζεται να το θεωρούμε προσβλητικό.

Δημοσ.

Από τις προσωπικές μου έρευνες ξέρω πως ένα φουστάνι σε άνδρα δεν σήμαινε κάτι θηλυπρεπές αντιθέτως κάτι αρρενωπό.

τι

Δημοσ.

δηλαδή μεταγενέστερα οι ήρωες του 1821 που φορούσαν φουστανέλες θεωρείται προσβλητικό;;δεν νομίζω!το συγκεκριμένο θέμα το έχω συζητήσει κατά μέσες άκρες με κοινωνιολόγο πιο παλιά στο σχολείο και μου έχει πει πως τουλάχιστον για εκείνη την εποχή όσο πιο "αεράτη" ήταν η φουστανέλα τόσο πιο πολύ κύρος σαν άνδρας είχε στην κοινωνία.μπορεί να κάνω και λάθος και να μου τα χε πει λάθος αλλά θα με ενδιέφερε και μια άλλη τεκμηριωμένη απάντηση στο θέμα.

Δημοσ.

speaking of foustaneles:

The 5 Least Intimidating Military Uniforms Around the World

http://www.cracked.com/quick-fixes/the-5-least-intimidating-military-uniforms-around-world/

Εγώ πάλι δεν θα έβαζα ποτέ μου την στολή του Τσολιά. Μόνο μια φορά την είχα βάλει σε μια παρέλαση στο δημοτικό και ντράπηκα για όλη μου την ζωή. Ναι, το ξέρω ότι είναι Ελληνικές παραδοσιακές πολεμικές στολές κτλ αλλά είναι ΑΗΔΙΑ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...