karapro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Με αυτο το τηλεκοντρολ πως κανουμε αναζητηση καναλιων;
teogin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Με το πλήκτρο μενού θα οδηγηθείς στο μενού της συσκευής και στη συνέχεια μετα πλήτρα (βέλη: πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά) και το ΟΚ θα πλοηγηθείς στις επιλογές της, μέχρι να βρεις την αναζήτηση καναλιών. Νομίζω πως το πλήκτρο menu παίζει και ρόλο EXIT (όταν δεν υπάρχει ειδικό πλήκτρο για αυτήν τη δουλειά). Αν τύχει και δε λειτουργεί, έλεγξε τις μπαταρίες του! Βοήθησα;
karapro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 δικο μου λαθος!ανιχνευση καναλιων πως κανουμε οχι αναζητηση
teogin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Θαρρώ πως πάλι με το μενού οδηγείσαι στην αναζήτηση καναλιών. Δεν ξέρω αν εννοείς την προσθήκη νέων καναλιών, δίχως να πειραχτούν τα προηγούμενα που είχες. Αυτό κι εγώ δεν το γνωρίζω. Θέλει πειραματισμό και ψάξιμο γενικά, αλλά αν μάθεις ένα, νομίζω ότι η κατάσταση είναι παρόμοια και στα υπόλοιπα, με ελαφρές διαφορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα