kfyros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Όπως έχει γραφτεί κατά κόρον στο φόρουμ, αν ο πωλητής σου δίνει estimated import fees πλήρωσε τα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Από usps συνήθως δεν περνάνε τελωνείο. Έχω πάρει παραπάνω απο 10 αγορές απο Αμερική και Κίνα ή Χονγκ Κονγκ και δεν πέρασε τίποτα από τελωνείο. Μικρά δέματα βέβαια. "Συνήθως" είναι η λέξη κλειδί! Sent from my GT-N7100 using Insomnia
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλημέρα.... Η αγορά που θέλω να κάνω ειναι η παρακατω και θα ήθελα απο κάποιον έμπειρο σε τέτοιες να μου πει αν ειναι απο Αμερική τελικα(είμαι στο eBay.uk) η αν ειναι απο Ευρώπη και αν τελικά θα μπλέξω με τελωνεια και παραπάνω εξοδα...HELP....... http://www.ebay.co.uk/itm/Logitech-HD-Pro-Webcam-C920-1080p-Widescreen-Video-Calling-Recording-/300775326295?pt=PCA_Video_Conferencing_Webcams&hash=item46079b4257 Sent from my iPad using Insomnia δεν μπλέκεις με usps έχω φέρει 100+ και με διαβεβαίωσαν απο την OWC εταιρία αμερικάνικη οτι για ποσά κάτω των 100 ευρώ δεν έχω πρόβλημα.ελπίζω να βοήθησα
4ever Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αν στειλω ενα mail στον πωλητη θα μου δωσει αραγε απαντησεις...... Καλό είναι να το κάνεις! Αν και δεν νομίζω να βγάλεις άκρη...γιατί ούτως ή αλλώς ο ίδιος κάτω κατω στην αγγελία που έχει sto ebay...αναφέρει οτι δεν αναλάμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν παραπάνω χρεώσεις λόγω φόρων και τελωνείων στη χώρα αποστολής! Περισσότερο θα πρέπει να σταθείς στη προσωπική εμπειρία του καθενός απο εδώ...και απο οτι κατάλαβα μάλλον που δεν θα έχεις πρόβλημα!
Constantine_k Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παιδια για αξια 300$ και δεμα βαρους 9kg δεν το γλυτωνω το τελωνειο ετσι?Το αναρτησα και σε θεμα αυτο.Θελω καποια ηχεια που αμερικη κοστιζουν σε ευρω 223 και ευρωπη 444 διπλασια τιμη το ζευγος και θελω να ρωτησω αν μαζι με τα εξοδα ακομα και τελωνειου που λογικα θα περασει λογο ογκου μηπως μου βγει φθηνοτερα .Η αν καποιος γνωριζει τον φθηνοτερο τροπο μεταφορας γιατι θα μου τα στειλει η Νονα μου.
makfil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παιδια για αξια 300$ και δεμα βαρους 9kg δεν το γλυτωνω το τελωνειο ετσι?Το αναρτησα και σε θεμα αυτο.Θελω καποια ηχεια που αμερικη κοστιζουν σε ευρω 223 και ευρωπη 444 διπλασια τιμη το ζευγος και θελω να ρωτησω αν μαζι με τα εξοδα ακομα και τελωνειου που λογικα θα περασει λογο ογκου μηπως μου βγει φθηνοτερα .Η αν καποιος γνωριζει τον φθηνοτερο τροπο μεταφορας γιατι θα μου τα στειλει η Νονα μου. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να μην έρθει το δέμα με courier γιατί πάει υποχρεωτικά στο τελωνείο. Εάν έρθει με USPS (έχει διαφορετικά τιμολόγια) έχει πιθανότητες να περάσει με την απλή διαδικασία των ΕΛΤΑ, ανεξάρτητα από το βάρος. Αφού θα στα στείλει η νονά σου, πες της να βγάλει τις συσκευασίες αγοράς και να τα βάλει σε συσκευασία δικής της, ως μεταχειρισμένα και να γράψει ότι προορίζονται για δώρο. Έτσι έχεις πιθανότητες να γλυτώσεις τα πολλά, αλλά έχε υπόψη ότι κανείς δεν μπορεί να σε βεβαιώσει τι θα συμβεί όταν το δέμα φτάσει στην Ελλάδα. Οι τελικές αποφάσεις και το ρίσκο είναι είναι δικά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα