kagourakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.μου βγάζει ότι το bootmgr is missing βάζω το recovery disk μέσα και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την διαδικασία.μου λέει ότι the file or directory c is corrupted and unreadable please run the chkdsk utility. Έχω windows 7 64bit. Καμιά βοήθεια??
nike1600 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ειχα το ιδιο προβλημα και με το recovery εκανα reinstall τα win και ολα οκ...
kagourakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός μπορείς να μου εξηγήσεις?? δεν θέλω να χάσω τα αρχεία του σκληρού μου..
antreaslam Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 δες αυτο εδώ το θέμα, μήπως σε βοηθήσει ότι είχε συμβεί σε εμένα: http://www.insomnia.gr/topic/466372-bootmgr-is-missing-win7/
kagourakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ναι στο command prompt. πως θα μπω ομως? ειδα κατι σχετικα βιντεακια στο youtube που ελυναν το προβλημα μεσω command prompt. μπήκα στο command prompt αλλα τιποτα..δεν εγινε δουλεια παλι.καμια αλλη ιδεα? ειχα το ιδιο προβλημα και με το recovery εκανα reinstall τα win και ολα οκ... τα αρχεία χάνονται?? με το reinstall
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 μηπως ο σκληρος ειναι χωρισμενος σε partitions? αν ναι κανε boot με κανενα live cd διαχειρισης και κατατμισης σκληρου πχ με easeus partition master, acronis disk director η hiren cd με διαφορα εργαλεια σκληρου και να κοιταξεις αν ειναι active το σωστο partition που βρισκεται το λειτουργικο, πολλες φορες κατα το κλεισιμο του pc δεν ξερω για ποιο λογο οταν εχουμε παραπανω απο ενα partition αλλαζει το active που βρισκεται το λειτουργικο και γινεται το δευτερο που δεν υπαρχει το λειτουργικο σε αυτο μου εχει συμβει και σε μενα αυτο παλια, αν ειναι ετσι τοτε θα πρεπει να αλλαξεις το active στο αλλο partition, εαν δεν ισχυει τιποτα απο αυτα τοτε κανε boot με linux cd και βαλε το cd εγκαταστασης των windows 7 κανε copy το bootmgr και paste στο C (ριξτο χυμα) κανε επανεκκινηση και θα ξεκινησει απο τα windows
kagourakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 μηπως ο σκληρος ειναι χωρισμενος σε partitions? αν ναι κανε boot με κανενα live cd διαχειρισης και κατατμισης σκληρου πχ με easeus partition master, acronis disk director η hiren cd με διαφορα εργαλεια σκληρου και να κοιταξεις αν ειναι active το σωστο partition που βρισκεται το λειτουργικο, πολλες φορες κατα το κλεισιμο του pc δεν ξερω για ποιο λογο οταν εχουμε παραπανω απο ενα partition αλλαζει το active που βρισκεται το λειτουργικο και γινεται το δευτερο που δεν υπαρχει το λειτουργικο σε αυτο μου εχει συμβει και σε μενα αυτο παλια, αν ειναι ετσι τοτε θα πρεπει να αλλαξεις το active στο αλλο partition, εαν δεν ισχυει τιποτα απο αυτα τοτε κανε boot με linux cd και βαλε το cd εγκαταστασης των windows 7 κανε copy το bootmgr και paste στο C (ριξτο χυμα) κανε επανεκκινηση και θα ξεκινησει απο τα windows ο σκληρος μου δισκος ειναι χωρισμενος σε 2 μερη.σε ενα c και ενα e( αν θυμαμαι καλα).Σε ενα παιδι που το εδωσα να το δει μου πε πως δεν εβγαλε ακρη ουτε με τα linux.Μπορεσε να μπει στο e αλλα οχι στο c.Το θεμα ειναι να μπω στο c για να τραβηξω τα αρχεια μου.Σημερα δοκιμασα το hirens cd αλλα δεν πολυ εβγαλα ακρη να πω την αληθεια.Το τελευταιο σχετικα με linux cd μπορεις να μου εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα πως θα το κανω? μπας και βρω καμια ακρη.. (το θεμα μου ειναι να μην χασω τα αρχεια) ευχαριστω εκ των προτερων
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αφού δεν μπαίνει στο c με linux, μαζί με αυτά που γράφεις και στο πρώτο μήνυμα για corrupted, σημαίνει ότι έχουν χαλάσει έστω κάποια από τα αρχεία του c,δεν είναι δηλαδή απλά πρόβλημα του boot. Πρέπει να τον βάλεις σαν δεύτερο δίσκο σε άλλον η/υ και να κάνεις επαναφορά αρχείων σε τρίτο δίσκο (ή στο δεύτερο διαμέρισμα αν έχει αρκετό χώρο) π.χ. με το active@file recovery.
kagourakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αφού δεν μπαίνει στο c με linux, μαζί με αυτά που γράφεις και στο πρώτο μήνυμα για corrupted, σημαίνει ότι έχουν χαλάσει έστω κάποια από τα αρχεία του c,δεν είναι δηλαδή απλά πρόβλημα του boot. Πρέπει να τον βάλεις σαν δεύτερο δίσκο σε άλλον η/υ και να κάνεις επαναφορά αρχείων σε τρίτο δίσκο (ή στο δεύτερο διαμέρισμα αν έχει αρκετό χώρο) π.χ. με το active@file recovery. Το 2ο διαμέρισμα δεν έχει σίγουρα χώρο..Άρα θα προσπαθήσω να κάνω επαναφορά αρχείων σε τρίτο δίσκο.Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα