Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πιστεύω, αλλά άσε καλύτερα τώρα που τους έχει "ζεστούς" τους γονείς για αναβάθμιση..γιατί μετά δεν ξέρεις τι γίνεται :-D .

Πάντως πέρα απο την πλάκα, καλό θα ήταν να πάρεις πρώτα το τροφοδοτικό για να δεις αν δουλεύει το παλιό σου. Δεν ξέρω την οικονομική κατάσταση της οικογένειας σου, αλλά αν είναι να ζοριστούν οι γονεις σου, καλύτερα να την αποφύγεις την αναβάθμιση αν δεν υπάρχει λόγος.

Δημοσ.

Κοιτα.. Μπορει το budget το παραπάνω να υπάρχει απλα να μη θέλουν να το δωσουν σε pc.. Δεν τα δίνουν όλοι.. Αλλα αν το pc δουλεύει γιατι να γίνει ολόκληρη αναβάθμιση ενω μπορει να έχει καεί το τροφοδοτικό?

Πραγματικά λυπάμαι να πετάω ολόκληρα pc.. γιατι προφανώς θα πεταχτεί δεν νομίζω να το κανει τιποτα αλλο..

Δημοσ.

Μολις προσεξα οτι στη Μυτιληνη υπαρχει καταστημα you. Δε χανεις τιποτα να αγορασεις ενα τροφοδοτικο απο εκει και να τσεκαρεις αν δουλευει και κατι αλλο. Ετοιμασα και μια συνθεση στα 400 ευρω με 120αρι ssd (καλη παρατηρηση trek σχετικα με την καρτα μου ειχε διαφυγει) απο το you σε περιπτωση που προτιμας να παραγγειλεις τον υπολογιστη απο κοντινο σου καταστημα για να αποφυγεις αργοτερα ταλαιπωρια με service κτλ. Σχετικα με το budget περικοπες γίνονται αλλα δεν αξιζουν τα χρηματα που θα γλιτωσεις, γκρινιαξε λιγο παραπανω στους γονεις αν εχεις τη δυνατοτητα ;)

To extra fan για το πισω μερος του κουτιου για καλυτερο airflow.

post-247983-0-26859900-1359157634_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη πουν είχα να μπω μέρες  Αλλά και τώρα είμαι από νετ. Τελικά οτι είναι να γίνει θα γίνει στις 31. Ποιο θα παραγγείλω του trek η του XMorsX. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. 

Δημοσ.

Το δικο μου ειναι λιγο καλυτερο γιατι συνδυαζω 120αρι ssd και ποιοτικο τροφοδοτικο στην ιδια συνθεση, απο καταστημα στο νησι σου. Βεβαια ειναι και ακριβότερο, οποτε εσυ θα κρινεις τελικα.

Δημοσ.

Το δικο μου ειναι λιγο καλυτερο γιατι συνδυαζω 120αρι ssd και ποιοτικο τροφοδοτικο στην ιδια συνθεση, απο καταστημα στο νησι σου. Βεβαια ειναι και ακριβότερο, οποτε εσυ θα κρινεις τελικα.

Συμφωνώ αλλά να σου αντί  τον ssd {Έχω σκληρούς}  τι θα προτείνεις για να βελτιωθεί η απόδοση αλλά η τιμή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 360.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ αλλά να σου αντί  τον ssd {Έχω σκληρούς}  τι θα προτείνεις για να βελτιωθεί η απόδοση αλλά η τιμή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 360.

Πες μου πρωτα αν οι δισκοι σου συνδεονται με IDE ή SATA και με ποσα RPM λειτουργουν. Αν ειναι SATA και λειτουργουν στα 7200RPM τοτε το σκεφτομαστε να βγει ο ssd και να δουμε τι μπορουμε να βελτιωσουμε με τα χρηματα που θα περισσεψουν.

Οριστε στα 370 ευρω απο το You. Μπορεις να πεσεις 10 ευρω επιλεγοντας το D3 μοντελο μητρικης αλλα δεν το συστηνω. Ουσιαστικα βαζεις δυνατοτερο επεξεργαστη αν παραλειψεις τους δίσκους, μην το κανεις όμως αν δεν τηρουνται οι παραπανω προυποθεσεις, θα καταληξεις να εχεις πιο αργο συστημα.

post-247983-0-86250400-1359306242_thumb.png

Επεξ/σία από XMorsX
  • Like 1
Δημοσ.

Θα τον βοηθήσει περισσότερο η τελευταία σύνθεση για τη χρήση που θέλει και ας μη βάλει ssd τώρα.Αρκεί βέβαια να βάλει κάποια στιγμή σύντομα  :)

• Like 1
Δημοσ.

Πες μου πρωτα αν οι δισκοι σου συνδεονται με IDE ή SATA και με ποσα RPM λειτουργουν. Αν ειναι SATA και λειτουργουν στα 7200RPM τοτε το σκεφτομαστε να βγει ο ssd και να δουμε τι μπορουμε να βελτιωσουμε με τα χρηματα που θα περισσεψουν.

Οριστε στα 370 ευρω απο το You. Μπορεις να πεσεις 10 ευρω επιλεγοντας το D3 μοντελο μητρικης αλλα δεν το συστηνω. Ουσιαστικα βαζεις δυνατοτερο επεξεργαστη αν παραλειψεις τους δίσκους, μην το κανεις όμως αν δεν τηρουνται οι παραπανω προυποθεσεις, θα καταληξεις να εχεις πιο αργο συστημα.

οι δίσκοι είναι sata. Οπότε μένουμε εδώ. Σε ευχαριστώ για την βοηθεια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...