Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Εγώ Χιουντάι κινητό δεν παίρνω.</p>

Αχ, έχεις καταστρέψει ένα ολόκληρο θέμα με το σχόλιό σου :-D Και κανείς δεν έχει καταλάβει την ειρωνεία ακόμα!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αχ, έχεις καταστρέψει ένα ολόκληρο θέμα με το σχόλιό σου :-D Και κανείς δεν έχει καταλάβει την ειρωνεία ακόμα!

Οχι ρε κανεις.Εισαι ο πιο εξυπνος εδω μεσα.Για πες μας τι εννοουσε; :-(

• Like 1
Δημοσ.

Αν και νομιζω οτι η hyundai που φτιαχνει τα ηλεκτρονικα δεν εχει καμια σχεση με την αυτοκινητοβιομηχανια.Μπορει να κανω και λαθος.

Παντως στο hyundai αμαξι μας,εχω hyundai πηγη που συνδεεται με το huawei κινητο μου.Ασιατες ftw ρεε. :P

Και οι 2 Εταιρίες είναι στον Όμιλο της hyundai. Η hyundai είναι ενας κολωσσός. Φτιάχνει τα πάντα. Από Καράβια (το ξέρατε ότι είναι είναι πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως σε πλοία?) αυτοκίνητα και διαφορα αλλα μηχανοκινητα μέχρι φωτοβολταικα πανελς ανεμογεννητριες ηλεκτρικες συσκευες και ηλεκτρονικα.

• Like 1
Δημοσ.

Και οι 2 Εταιρίες είναι στον Όμιλο της hyundai. Η hyundai είναι ενας κολωσσός. Φτιάχνει τα πάντα. Από Καράβια (το ξέρατε ότι είναι είναι πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως σε πλοία?) αυτοκίνητα και διαφορα αλλα μηχανοκινητα μέχρι φωτοβολταικα πανελς ανεμογεννητριες ηλεκτρικες συσκευες και ηλεκτρονικα.

Γνωριζω οσα ειπες για την hyundai,απλα μου ειχε κολλησει οτι τα ηλεκτρονικα τα φτιαχνει αλλη εταιρια.Λαθος μου.Τεσπα,το οφφτοπικ παει συννεφο.

Δημοσ.

Γμσ τα. Ένα λογοπαίγνιο κάναμε και έγινε θέμα. Πρέπει να κάνουμε πενηνταράκια το παραμικρό για να μην παρεξηγηθεί... ο Ελληναράς!

Δημοσ.

Εγώ Χιουντάι κινητό δεν παίρνω.

Ναι σωστά. Γιατί το μηλαράκι που έχεις στο avatar σου φτιάχνεται στο φεγγάρι.

Τράβα μια βόλτα απο το XDA να δείς την υποστήριξη που έχουν τα Κινέζικα απο το community. Γιατί; Απλά, γιατί πουλάνε καλά και έχουν κόσμο που τα έχει και φτιάχνει ROM γι αυτά. Καλή η υποστήριξη απο την εταιρία, αλλά ακόμα καλύτερη απο το XDA. Άλλωστε οι περισσότερες εταιρίες ξεχνάνε πολύ γρήγορα τα πρωην high end κινητά τους.

Για το hardware δεν χρειάζεται να πω κάτι. Εκεί μιλάνε απο μόνα τους τα specs.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα βεβαια,λιγο με νοιαζει η υποστηριξη απο τις εταιριες,γιατι παντα παιζω με customιες,που ειναι κλασεις ανωτερες απο τις μαμα. :-)

Αν εξαιρέσουμε τα iPhones που και να μπορούσες, δεν θα έβαζες custom rom για παραπάνω επιδόσεις αφού όλα δουλεύουν τέλεια, και στο Android βλέπουμε τελευταία ότι οι ακριβές συσκευές έρχονται με το καλύτερο δυνατό στήσιμο, σε τέτοιο βαθμό που καμιά custom rom δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω σε απόδοση, σταθερότητα ή αυτονομία, βλέπε Note. Άρα, ναι, έχει σημασία να πάρεις "επώνυμη" συσκευή και ναι, τα παραπάνω χρήματα που θα δώσεις δεν πετιούνται αλλά έχουν αντίκρυσμα.
Χα για πολλα γέλια αυτο με το iPhone .... Και έχω iPhone ..., Θες να μ πεις δλδ ότι η 6άρα στο iPad 3(new iPad) το πρώτο με retina είναι το καλύτερο δυνατό ; Το έκανε απο φοβερή συσκευή στην 5.1.1 να σέρνεται στην 6.0.1... Δεν θα συζητήσω καν για τη μη δυνατότητα να βάλεις προηγούμενη έκδοση αν δεν σαρεσει η καινουρια αν δεν μπορείς να την κάνεις jb κλπ.... Ή το ακόμα πιο κορυφαίο παράδειγμα της αναβάθμισης του iPhone 3G στην 4.2.1 από 3.1.3... Εκει και αν ήταν για κλάματα ... Καμία εταιρία δεν είναι τέλεια πάρτε το χαμπάρι αν και συμφωνώ απόλυτα ότι η apple υποστηρίζει τις συσκευές της καλύτερα απο κάθε άλλη (π.χ το 3GS μου) αλλα αυτο δε σημαίνει ότι το κάνει και με τον καλύτερο τροπο... Είτε στο iOS είτε στα Mac...Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Αυτά φίλε μου,για να τα γνωρίζει κάποιος ή θα πρέπει να διαβάζει δίχως παροπίδες και εμμονές τα τεχνολογικά νέα ή  θα πρέπει να έχει κάποιον γνωστό στο εξωτερικό (κυρίως Αμερική,Ιαπωνία και Ν.Κορέα) για να του μεταφέρει την εμπειρία του ή δεν θα πρέπει να τρώει μόνον μήλα...αλλά και άλλα όμορφα φρουτάκια.

Αυτό που λες όχι μόνο είναι ορθό και το επληθεύω πλήρως (τυχαίνει να έχω αδελφο σε Ναυτιλιακή εταιρεία) αλλά να προσθέσω (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις) πως όλες οι εταιρείες που κατασκευάζουν πλοία στον κόσμο πηγαίνουν τα σκαριά των νεότευκνων πλοίων στη Ν.Κορέα και η Hyundai τους "φοράει" τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους.

Δημοσ.

Γμσ τα. Ένα λογοπαίγνιο κάναμε και έγινε θέμα. Πρέπει να κάνουμε πενηνταράκια το παραμικρό για να μην παρεξηγηθεί... ο Ελληναράς!

Αν έκανες πλάκα και στο επόμενο μήνυμα το εξηγούσες (πριν το δικό μου προηγήθηκαν και άλλα σχόλια)..δε θα σε σχολίαζα τόσο καυστικά και αν το έκανα θα σου ζητούσα άμεσα συγγνώμη.

Όμως εσύ και με την επόμενη τοποθέτησή σου,επαλήθευσες όλους εμάς (τους χαζούς) πως δεν έκανες πλάκα,αλλά ειρωνέυτηκες κιόλας επιπλέον (αλβανούς κατασκευαστές κλπ.-νοοτροπία δεκαετίας του '90).Το σταματάω εδώ,δεν έχει νόημα να σε πείσω ούτε και να υποστηρίζω τα αυτονόητα.Φυσικά και τα χρήματά σου,τα διαχειρίζεσαι όπως εσύ επιθυμείς.

Δημοσ.

Ναι σωστά. Γιατί το μηλαράκι που έχεις στο avatar σου φτιάχνεται στο φεγγάρι.

Τράβα μια βόλτα απο το XDA να δείς την υποστήριξη που έχουν τα Κινέζικα απο το community. Γιατί; Απλά, γιατί πουλάνε καλά και έχουν κόσμο που τα έχει και φτιάχνει ROM γι αυτά. Καλή η υποστήριξη απο την εταιρία, αλλά ακόμα καλύτερη απο το XDA. Άλλωστε οι περισσότερες εταιρίες ξεχνάνε πολύ γρήγορα τα πρωην high end κινητά τους.

Για το hardware δεν χρειάζεται να πω κάτι. Εκεί μιλάνε απο μόνα τους τα specs.

Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Το ότι η υποστήριξη του xda είναι καλύτερη από της εταιρείας ή για το μηλαράκι στο άβαταρ;
Δημοσ.

Είναι λανθασμένος και παραπλανητικός ο τίτλος του άρθρου. Παρακαλώ να αλλάξει σε: Η άνοδος της κορεάτικης ναυτιλίας και η επίπτωσή της στην παγκόσμια οικονομική ισορροπία.

• Like 3
Δημοσ.

Στο μεταξύ, η... "Χιουντάι" κάνει τρελές αποστολές κινητών, δε ξέρω, βέβαια, σε ποιά ήπειρο, αλλά το γεγονός είναι ότι στέλνει πολύ πράμα. Για τα επόμενα 2-3 χρόνια, πάντως, δε νομίζω ότι θα την εμπιστευτώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...