o_kakos_o_lykos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 και ελεγα δεν θα πεταχτει κανεις να πει τιποτα για το iphone,μεγαλη καψουρα τελικα.... Σωστος και συγνωμη..με επιασες!!! Ειμαι apple-hater! Για πες μου εσυ ποιο αλλο made in China κινητο με εκατομμυρια πωλησεις θα μπορουσα να αναφερω? ps επειδη σε λιγο θα με ρωτατε ολοι ποσα παιρνω απο τους Κινεζους για να προωθησω τα προϊοντα τους σταματαω τα σχολια :-p
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ..... ιδιως τωρα που ξαναρχισε να παιζεται η διαφημιση του "αντιχειρα"... Ποιά;
NOTIOS1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Για αυτους που την θεωρουν μικρη εταιρια,,,, http://en.wikipedia.org/wiki/Huawei Σε κινητα δεν την εχω τσεκαρει αλλα δεν την θεωρω εταιριουλα αλλα κολοσσο.
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ^^ ++ http://en.wikipedia.org/wiki/Telecommunications_equipment
ret4rt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Επειδή διαβάζω κάποια σχόλια σχετικά με τη Huawei θα σας πω την ιστορία μου με το U8800, από τα πρώτα κινητά που έφερε η Huawei εδώ. Το κινητό ήρθε από την μάνα του με έκδοση 2.2.1 η οποία σύμφωνα με την εταιρία θα αναβαθμιζόταν σε 2.3. Ένα χρόνο αργότερα και αφού το Gingerbread ήταν old news η Huawei βγάζει μια πρώτη beta της 2.3.6 με του κόσμου τα bugs! Touch screen drivers ελεεινοί οπού με το παραμικρό άγγιγμα πατιόντουσαν όλα, RIL καθυστερημένο που έχανε κλήσεις και βεβαίως βεβαίως το ανεπανάληπτο WLAN με τον κλειστού κώδικα driver που μπάζει από παντού (memory leaks) που σου προσέφερε ατελείωτα random reboots. 3-4 beta της 2.3.6 λοιπόν μετά και η Huawei ανακάλυψε ότι είναι εντελώς ανίκανη να διορθώσει αυτά τα bugs όποτε και εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια. Για ICS βέβαια ούτε λόγος. Όποιος έχει λίγη γνώση και έχει ασχοληθεί όμως λίγο με kernel dev τα παραπάνω θα τα έλυνε blindfolded. Για του λόγου το αληθές το bug των atmel touch screen το έλησε ο Blefish (16χρονός Εσθονός) που μόλις είχε αρχίσει να ασχολείται με προγραμματισμό σε C απλά και μόνο αντικαθιστώντας των driver της atmel από τον προηγούμενο kernel. Αντίστοιχα και τα υπόλοιπα προβλήματα λύθηκαν σχεδόν όλα από τον dzo. Χωρίς τον dzo σχεδόν καμία custom rom δεν θα μπορούσε να υπάρξει, ο μόνος λόγος που το u8800 έγινε αξιοπρεπές κινητό είναι λόγω όλων των προσπαθειών του dzo και των εξαιρετικών του γνώσεων και ικανοτήτων. Κατά τα άλλα το hardware του κινητού είναι ότι μπόρεσε να μαζέψει η Huawei από εδώ και από εκεί εξού και οι τουλάχιστον 2-3 διαφορετικοί camera sensors για το ίδιο κινητό. Επίσης έχω δυο U8800 τα οποία έχουν πάει και τα δυο από δυο φορές για service για αλλαγή digitizer και wlan (ποιότητα Huawei). Εν κατακλείδι από την εμπειρία μου με το U8800 δε θα αγόραζα ξανά Huawei ούτε χειριστήριο για την TV. Ερασιτέχνες προγραμματιστές, ερασιτεχνική κατασκευή. Αν θέλετε να πάρετε κινέζικο ευχαρίστως πάρτε ένα οποιοδήποτε από dealextreme or whatever με 100$. Τα λεφτά που θα δώσετε για ένα Huawei ακόμη και για ένα φτηνό δεν αξίζουν. Δε λέω πως οι υπόλοιπες εταιρίες είναι Αγίες αλλά τα παραπάνω λεφτά που θα δώσει κάποιος για ένα Samsung ας πούμε πιστεύω θα πιάσουν καλύτερα τόπο. Αυτά τα ολίγα από εμένα ! Βουρ στον πατσά!
nakos22 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά τι γίνεται; Πολύ διαφήμιση παίζει. Σχεδόν κάθε μέρα γράφεται για αυτή την εταιρεία . Sent from my iPhone using Insomnia
skatopaido Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 πάμε γερά ρε χουαγουειαρα.χαχαχ. εχω το g300 και το γουσταρω με χιλια. 125ε το πήρα καινούριο απέξω.για μας τους μπατηριδες ειναι μια χαρά κινητά. οποιος εχει πολλα λεφτά ας παρει μηλοκινητο που ειναι μια χαρά και αυτο. η βλακεια ομως ειναι μπατηριδες που ζηλεουν, και καταχρεωνονται για να παρουν κινηταρα. ps ετσι οπως πανε τα πράγματα να ευχομαστε να εχουμε εστω και χουαγουει.Sent from my HUAWEI U8815 using Insomnia 1
spyroseva Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εγώ Χιουντάι κινητό δεν παίρνω. Θα σε χάλαγε...εε? Εεε...ρε Ελληναράδες,δεν μπορούμε να παράγουμε ούτε κωλόχαρτο και σχολιάζουμε παγκόσμιους κολοσσούς (Hyundai,Huawei κλπ.) Και που να ξερες αδελφέ,πως τα περισσότερα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις τους και μετά κοτσάρουν τα σήματά τους (βλέπε αχλάδια,μήλα,πορτοκάλια κλπ.) και τρέχουμεεε...να χρεωθούμε μισθούς σε πιστωτικές να αγοράσουμε. [ολη τη βδομαδα τρωμε αγγούρι και το Σάββατο το παίζουμε πρώτη μουρη] 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Η πρώτη μου οθόνη για υπολογιστή ήταν η HYUNDAI DeluxScan 5870!!!Τα έσπαγε! Και εντάξει για να μην λέμε ότι απλά τρολάρω. (Αν και αυτό κάνω...)Θα αγόραζα κινητό HUAWEI αν δεν υπήρχε κάποιο αντίστοιχο επώνυμο κοντά στην τιμή και με τα ίδια χαρακτηριστικά...Επίσης το κινητό του άρθρου το βρίσκω μια χαρά από Specs και από εμφάνιση... 1
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αν και νομιζω οτι η hyundai που φτιαχνει τα ηλεκτρονικα δεν εχει καμια σχεση με την αυτοκινητοβιομηχανια.Μπορει να κανω και λαθος. Παντως στο hyundai αμαξι μας,εχω hyundai πηγη που συνδεεται με το huawei κινητο μου.Ασιατες ftw ρεε. 1
skatopaido Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 η πιο κουλ φάση βασικα να πουμε,ειναι που κρατιονται ακομα μοντελα μεχρι 4-4μισι ιντζες για μας που δεν μας ψηνουν και πολυ οι παντοφλες
kirileman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Θα σε χάλαγε...εε? Εεε...ρε Ελληναράδες,δεν μπορούμε να παράγουμε ούτε κωλόχαρτο και σχολιάζουμε παγκόσμιους κολοσσούς (Hyundai,Huawei κλπ.) Και που να ξερες αδελφέ,πως τα περισσότερα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις τους και μετά κοτσάρουν τα σήματά τους (βλέπε αχλάδια,μήλα,πορτοκάλια κλπ.) και τρέχουμεεε...να χρεωθούμε μισθούς σε πιστωτικές να αγοράσουμε. [ολη τη βδομαδα τρωμε αγγούρι και το Σάββατο το παίζουμε πρώτη μουρη] Ελληναράς είσαι και φαίνεσαι, "φίλε μου". Ναι, θα με χάλαγε, και το πού θα ξοδέψω τα λεφτά μου είναι δικό μου θέμα, σωστά; Σωστά! Επίσης, έκανα χιούμορ, δεν περίμενα να το καταλάβουν όλοι, βέβαια... Πάμε παρακάτω. Το ότι τα συνεργεία που έφτιαξαν το σπίτι μου αποτελούνται από Πολωνούς, Αλβανούς ή Πακιστανούς, δε σημαίνει ότι θα έδινα σε έναν από αυτούς τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή του νέου μου σπιτιού. Οι εταιρείες αυτές που αναφέρθηκαν μπορεί να κατασκευάζουν μνήμες και άλλα σημαντικά parts, αλλά από αυτό μέχρι να σχεδιάσεις, να δοκιμάσεις, να παράξεις μαζικά και να υποστηρίξεις μια ολοκληρωμένη συσκευή που απευθύνεται σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων με διαφορετικές ανάγκες και η οποία πρέπει να λειτουργεί άψογα, η απόσταση είναι... αστρονόμικαλ! Σε βάθος χρόνου, αυτές οι εταιρείες αποφασίζουν να τολμήσουν περάσουν στο επόμενο επίπεδο, το οποίο είναι η κατασκευή μιας ολοκληρωμένης συσκευής, όπως ο Αλβανός εργάτης αποφασίζει να γίνει εργολάβος. Σου λένε, αφού κονομάνε οι άλλοι με αυτά που κατασκευάζουμε, γιατί όχι και εμείς; Όποιος θέλει να εμπιστευτεί τη μελέτη και κατασκευή της οικίας του σε έναν τέτοιο εμπειροτέχνη επειδή δίνει "καλύτερη προσφορά", πρόβλημά του. 2
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το οτι μετα τα θεματα της apple θα "μαλωναμε" σε θεμα της huawei δεν το περιμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα