Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Υπαρχει κανενας ISP με Πανεληνια εμβελεια και ΕΠΑΚ να δινει κατι τετοιο σε PSTN??? Η Tellas δεν με καλυπτει εκι που θα ειμαι.... Ευχαριστω....Ετσι για να μην χαθουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Quasimodo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 karta teledome 1minas syndesi me aperioristes wres prosvasis pstn56k kai isdn 64k me 16evrwpoula only ,kai sxedon panellinia emveleia kai epak twra an pas stin gavdo i sto kastelorizo, min aporiseis an then exeis internet? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlizardBill Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 b-online απο την telstet, που καλυπτει οπου και η forthnet. 19 ευρω το μηνα+φπα, αλλα πολυ καλη. Πρεπει να εχεις telestet ομως , οπου στελνεις ενα sms,σου αφαιρουν απο τον χρονο ομιλιας 19 ευρω, και εχεις αμεσος ιντερνετ. Ενα κολπακι, για φτηνοτερο τον 1ο μηνα, ειναι παρεις pstn συνδεση πρωτα και μετα να στειλεις στο 555 "ISDN". Σου γινεται δωρεαν Isdn για ολο το μηνα.(τουλαχιστον ετσι ηταν πριν λιγους μηνες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Αυτό που λέει και ο BlizardBill θα σου προτείνω κι εγώ Γιάννη. Θα κάνω όμως μια διόρθωση. Η τιμή που λες Bliz, είναι για ISDN (19.08€ + ΦΠΑ). Η τιμή της PSTN είναι 8.80€ +ΦΠΑ. Άμεση ενεργοποίηση. Ταχύτητα ικανοποιητική. Είτε με κάρτα, είτε με πάγιο, μπορείς να κάνεις την σύνδεση. Για πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 1231 από κινητό Telestet, δωρεαν. Αλλιώς εδώ: http://www.b-online.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Αυτό που λέει και ο BlizardBill θα σου προτείνω κι εγώ Γιάννη.Θα κάνω όμως μια διόρθωση. Η τιμή που λες Bliz' date=' είναι για ISDN (19.08€ + ΦΠΑ). Η τιμή της PSTN είναι 8.80€ +ΦΠΑ. Άμεση ενεργοποίηση. Ταχύτητα ικανοποιητική. Είτε με κάρτα, είτε με πάγιο, μπορείς να κάνεις την σύνδεση. Για πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 1231 από κινητό Telestet, δωρεαν. Αλλιώς εδώ: http://www.b-online.gr[/quote'] Σαφεστατα η πιο καλη λυση...Εχω συνδεση telestet και gprs με αυτη.Οποτε λιγο πριν φυγω για Καλαματα θα τους παρω τηλεφωνο για ενεργοποιηση.Μετα το μηνα πρεπει να τους ειδοποιησω για διακοπη??? Ευχαριστω παρα πολυ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 i teledome sto kilkis den exei kombo. aparadekto se tosi mikri apostasi apo thessaloniki. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Αυτό που λέει και ο BlizardBill θα σου προτείνω κι εγώ Γιάννη.Θα κάνω όμως μια διόρθωση. Η τιμή που λες Bliz' date=' είναι για ISDN (19.08€ + ΦΠΑ). Η τιμή της PSTN είναι 8.80€ +ΦΠΑ. Άμεση ενεργοποίηση. Ταχύτητα ικανοποιητική. Είτε με κάρτα, είτε με πάγιο, μπορείς να κάνεις την σύνδεση. Για πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 1231 από κινητό Telestet, δωρεαν. Αλλιώς εδώ: http://www.b-online.gr[/quote'] Σαφεστατα η πιο καλη λυση...Εχω συνδεση telestet και gprs με αυτη.Οποτε λιγο πριν φυγω για Καλαματα θα τους παρω τηλεφωνο για ενεργοποιηση.Μετα το μηνα πρεπει να τους ειδοποιησω για διακοπη??? Ευχαριστω παρα πολυ.... Με κάρτα που έχω εγώ, η ανανέωση γίνετε αυτόματα ΑΝ έχω τα χρήματα που κοστίζει η σύνδεση. Αλλιώς απλώς δεν θα γίνει η ανανέωση και θα πρέπει να στείλω ένα μήνυμα (INTERNET#ON) σε ένα νούμερο που δεν θυμάμαι τώρα. :roll: Με πάγιο, δεν γνωρίζω την διαδικασία. Κάνε ένα τηλεφώνημα αύριο και θα μάθεις. GIORGARAS, νομίζω πως στο Κιλκίς, δεν έχει ούτε η Panafonet, κόμβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Για διακοπή απλώς στείλε INTERNET#OFF στο 555.Κάντο μόνο εγκαίρως γιατί αφού έχεις πάγιο θα τραβήξει αυτομάτως τα λεφτά για την ανανέωση, έρχεται παρολαυτά νομίζω και μήνυμα επιβεβαίωσης 5 ημέρες προτού γίνει ανανέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.