agisilaosko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ερώτηση. Περιμένω το παρακάτω δέμα από ΗΠΑ. Στα ΕΛΤΑ δεν εχει εμφανιστεί κάτι ακόμα. Θα εμφανιστεί μόλις το δέμα μπει Ελλάδα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ναι, τα δέματα από Αμερική, που έρχονται με το ταχυδρομείο, έχουν ιστορικό μέχρι να βγουν από εκεί, στη συνέχεια "εξαφανίζονται", και εμφανίζονται πάλι στα ΕΛΤΑ όταν μπουν στη χώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ναι, τα δέματα από Αμερική, που έρχονται με το ταχυδρομείο, έχουν ιστορικό μέχρι να βγουν από εκεί, στη συνέχεια "εξαφανίζονται", και εμφανίζονται πάλι στα ΕΛΤΑ όταν μπουν στη χώρα. Δυστυχώς όχι πάντα, την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα από Αμερική και στα ΕΛΤΑ ακόμα να φανεί κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Για να μην έχουμε απορίες τύπου γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω από το εξωτερικό ή έχει μπλοκαριστεί η κάρτα μου κτλ κτλ Διαβάστε εδώ. capitals controls.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ποσο καιρο διαρκει το το χαρτι που θα εχει ο ρωσσος για το tax free? εξαρταται απο το καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisilaosko Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Οι παραγγελίες που έχουν γίνει βαινουν κανονικά;; Η θα υπάρχει πρόβλημα στα ταχυδρομεια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Οι παραγγελίες που έχουν γίνει βαινουν κανονικά;; Η θα υπάρχει πρόβλημα στα ταχυδρομεια;; Ναι κανονικά αφού η πληρωμή έχει γίνει πριν να επιβληθούν τα capitals controls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Για να μην έχουμε απορίες τύπου γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω από το εξωτερικό ή έχει μπλοκαριστεί η κάρτα μου κτλ κτλ Διαβάστε εδώ. Δηλαδη απο εδω και στο εξης, τελος οι αγορες απο το εξωτερικο, για τους Έλληνες;;;;;; Γιατι τα capital controls θα κρατησουν χρόνια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δηλαδη απο εδω και στο εξης, τελος οι αγορες απο το εξωτερικο, για τους Έλληνες;;;;;; Γιατι τα capital controls θα κρατησουν χρόνια!!!! Πολύ καλή ερώτηση. Δες και αυτό : http://www.kathimerini.gr/821429/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/provlhmata-gia-toys-katoxoys-ellhnikwn-kartwn-sto-e3wteriko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Με PayPal δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αγόρασα σήμερα το πρωί κινητό από Κίνα, για συγγενή μου, μέσω paypal και χρεώθηκε κανονικά η πιστωτική μου κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια μπορειτε να μου προτεινετε 4-5 σαιτ για αγορες περα απο ebay και αμαζον??? κατι εξισου εμπιστο σε πωλητες -καλα μεταφορικα δωρεαν και φθηνα προιοντα μιλαω γενικα απο ρουχα τεχνολογια μεχρι μικρα αξεσουαρ για κινητο η αυτοκινητο ενα που βρηκα το aliexpress αξιζει εχει παραγγειλει κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αγόρασα σήμερα το πρωί κινητό από Κίνα, για συγγενή μου, μέσω paypal και χρεώθηκε κανονικά η πιστωτική μου κάρτα. Φίλε μου τι ώρα το πρωί λες? καλησπερα παιδια μπορειτε να μου προτεινετε 4-5 σαιτ για αγορες περα απο ebay και αμαζον??? κατι εξισου εμπιστο σε πωλητες -καλα μεταφορικα δωρεαν και φθηνα προιοντα μιλαω γενικα απο ρουχα τεχνολογια μεχρι μικρα αξεσουαρ για κινητο η αυτοκινητο ενα που βρηκα το aliexpress αξιζει εχει παραγγειλει κανεις?? Ναι σε κάποιες περιπτώσεις αξίζει όμως σε μικροαξεουάρ και κανένα gadget μέχρι εκεί. Από κινητά κτλ κτλ μακριά γιατί πωλούνται και πολλά fake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zalisleo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δηλαδη απο εδω και στο εξης, τελος οι αγορες απο το εξωτερικο, για τους Έλληνες;;;;;; Γιατι τα capital controls θα κρατησουν χρόνια!!!! Μαλλον ετσι ειναι .... Προσπαθησα να αγορασω μια ipcam 42 euro μεσω PayPal με χρηση της συνδεδεμενης πιστωτικης μου, και η πληρωμη δε γινεται. Ευτυχως εχω ενα σεβαστο ποσο σε PayPal balance και ολοκληρωσα την αγορα ,επιλεγοντας να τραβηξει χρημα απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις