makfil Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλό είναι να μην τα έχει στις συσκευασίες τους αφενός για τον όγκο που θα πιάνουν στη βαλίτσα του αφετέρου για να δικαιολογηθεί ότι είναι δικά του μεταχειρισμένα, στην απίθανη περίπτωση που τον σταματήσει τελωνειακός στην έξοδο. Εάν, μάλιστα, θα ταξιδέψει με σταθμό σε Ευρώοη, οι πιθανότητες λιγοστεύουν πολύ περισσότερο.
kobill Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 θελει ενας ξαδερφος μου που μενει στη Ρωμη (Ιταλια), να μου στειλει σαν δωρο 4 φυλαχτα που ειχε αγορασει Ταϋλανδη σε καποιο ναο εκει, με μεγεθος περιπου στα 3,5 - 5 cm, το καθενα (χωρις θηκες, σκοινακι) Site: 2 ειναι κεραμικα (καπως ετσι) , Site: και τ'αλλα 2 μεταλλικα (καπως ετσι) , απο καποιο μεταλλο τελοσπαντον. Εγω επεμενα ομως και θα του στειλω καποιες δεκαδες ευρω μεσω Paypal. Δεν ξερει κι'αυτος πολλα, αλλα μου λεει οτι μαλλον θα τα πακεταρει σε διαφορετικη συσκευασια/πακετο τα 2 κερ. , και σ'αλλη τα 2 μετ. , λογω αν υπαρξει κανενα χαζο-μπερδεμα με ανιχν.μεταλλων(λολ !) με το πακετο με τα μεταλλικα, σε τπτ τελωνεια, σκαναρισμα, κτλ, τουλαχιστον να μην χαθει αυτο με τα κεραμικα, χαχα, ο'τι να'ναι.Τεσπα, τι να του πω τωρα, καλη η ιδεα του ? Να τα πακεταρει ολα αυτα μαζι, ή ετσι χωριστα, και τι να γραψει επανω, πως να φαινεται, για να μην περασει ή πληρωσει, σε τπτ τελωνεια Ιταλιας, Ελλαδας, κτλ. Ελεγα να τα συσκευασει οντως σε 2 διαφορετικα ελαφρια και μικρα πακετα αν γινεται, αλλα ξερω'γω, ισως να γραψει επανω στα Αγγλικα και στα Ελληνικα, τη λεξη, "δωρο" (πιθανον και στα Ιταλικα, χαχα) Τι να κανω, δεν θελω να πληρωσω τωρα τπτ, για 4 μικρο πραγματα. Επίσης απο κανενα Κουριερ απο'κει, αν ειναι να ερθουν ταχυτερα, 8α περασουν απο τελωνεια εδω, κτλ, ή να προτιμησει, τα κρατικα( ή ο'τι εχουν εκει) Ταχυδρομεια ? Εμενα τα ΕΛΤΑ θα μου τα φερουν, ειτε τα στελει με τα κρατικα Ταχυδρομεια εκει, ειτε απο κανενα Κουριερ εκει ? Ποια ειναι η καλυτερη, και φθηνη λυση, για να τελειωνουμε με το θεμα ?! (εκτος κι'αν υπαρχει καμια ταχυτερη και φθηνη επιλογη, χεχε) Πρεπει και να του στειλω απαντηση μεσα σε αυτες τις 2-3 επομενες μερες γιατι φευγει ταξιδι σε δουλειες. (Φαινεται μικρο το θεμα, ομως νιωθει(και ειναι) κριμα, να υπαρξει καμια χαζη εμπλοκη με μικρο-πραγματα που εκανε τοσο κοπο και ταξιδι να τα φερει, ασε που αλλη φορα πιθανον να μου φερει και θηκες γι'αυτα, και αλλα αντικειμενα απο'κει, διακοσμητικα κτλ)
makfil Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αν κατάλαβα καλά, ο ξάδελφός σου, μένει στη Ρώμη, και θέλει να σου στείλει (από τη Ρώμη) αυτά που περιγράφεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί προβληματίζεσαι για τελωνεία κλπ αφού η Ιταλία και η Ελλάδα ανήκουν στην ΕΕ. Σε ότι αφορά στη συσκευασία, καλό είναι να διαλέξει μια καλή και ασφαλή τουλάχιστον για τα κεραμικά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα στείλει σε διαφορετικά δέματα. Σαν τρόπο αποστολής μπορεί να επιλέξει και courier, αν δεν τον (σε) πειράζει να πληρώσει το επιπλέον κόστος. Αλλά και το ταχυδρομείο είναι ασφαλής τρόπος μεταφοράς.
kobill Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Δεν εχω διαβασει ολο το thread λογω χρονικων οριων, και δεν ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος στις αγορες αυτες, εξου και οι προβληματισμοι.. Αν στειλει απο καποιο Κουριερ εκει (που μπορει να μην υπαρχει εδω), εμενα εδω πως θα μου'ρθουν, απο ΕΛΤΑ, ή απο καποιο αλλο Κουριερ ? Και μηπως ειναι γνωστο, περιπου, ποσες μερες/εβδομαδες κανουν να ερθουν μεσω 'κρατικων' Ταχυδρομιων και των 2 χωρων, ή, απ'το κουριερ ? (χμμ, αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενα tip να του στειλω τα χρημ. χωρις τα paypal fees, χεχε)
makfil Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εάν θα επιλέξεις την αποστολή με courier, θα του πεις να βρει μια από τις γνωστές (DHL, UPS κλπ) που έχουν γραφεία εδώ). Οι εταιρείες αυτές δεν έχουν σχέση με τα ΕΛΤΑ, τα οποία, όμως, εξυπηρετούν το ιταλικό ταχυδρομείο, όπως άλλωστε και όλα τα ταχυδρομεία. Ο χρόνος αποστολής σίγουρα θα είναι μικρότερος με την courier αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πληρώσει τα έξτρα χρήματα. Ως προς το ποσό που θέλεις να του στείλεις, θα βρεις ένα τρόπο είτε με ένα δώρο είτε αλλιώς.
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 makfil πάντως να σου πω οτι έχω μάθει πολλά από τα ποστ σου.Κάνεις πολυ καλή δουλειά στην ενημέρωση.Θα έσκαγα αν δεν στο έλεγα κ δημόσια.Καιρό παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις σου.Cheers m8
makfil Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Χαίρομαι όταν καταλαβαίνω ότι τα σχόλιά μου φαίνονται χρήσιμα στους συμφορουμίτες, γιατί αυτός ήταν και εξακολουθεί να είναι ο στόχος μου. Ευχαριστώ, για τα καλά σου λόγια.
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τπτ απλά συνέχισε την πολύ καλή δουλειά σου!
XronisR Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εάν θα επιλέξεις την αποστολή με courier, θα του πεις να βρει μια από τις γνωστές (DHL, UPS κλπ) που έχουν γραφεία εδώ). Οι εταιρείες αυτές δεν έχουν σχέση με τα ΕΛΤΑ, τα οποία, όμως, εξυπηρετούν το ιταλικό ταχυδρομείο, όπως άλλωστε και όλα τα ταχυδρομεία. Ο χρόνος αποστολής σίγουρα θα είναι μικρότερος με την courier αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πληρώσει τα έξτρα χρήματα. Ως προς το ποσό που θέλεις να του στείλεις, θα βρεις ένα τρόπο είτε με ένα δώρο είτε αλλιώς. Νομιζω πως η dhl,ups,fedex,tnt κτλ δεν πανε σε ολη την Ελλαδα.Εκει που δεν πανε αυτοι συνεργαζονται με αλλες εταιριες.
thanos89010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 καλησπέρα έχω παραγγείλει ενα κινητό απο εξωτερικό μετα απο ενα μισι μηνά βλέπω οτι το κινητό βρίσκετε στην αθηνα στο κέντρο διαλογής (εγω μενω θεσσαλονικη ) και σημερα παω να δω και βλεπω οτι επέστρεψε πίσω σιγκαπουρη τι κανω τώρα ¨? ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-05-2015 20:23 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ). ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 18-05-2015 15:20 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 19-05-2015 07:04 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 19-05-2015 10:35 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 19-05-2015 16:46 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 20-05-2015 09:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 21-05-2015 06:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-05-2015 11:40 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
kostasbm Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 λογικα επρεπε μετα το κλεισιμο στο κ διαλογης αθηνα να ερθει θεσσαλονικη ειχε διευθυνση το δεμα??? επικοινωνησε με τον πωλητη αυτη η οθονη που φαινεται το ιστορικο ειναι ολοκληρο η λειπει κομματι??
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Παιδιά έκανα κάποιες αγορές από το aliexpress και δοκιμάζω το tracking numbers και κανένα δεν μου δίνει αποτελέσματα. Σε κάποια μάλιστα έχουν περάσει πολλές μέρες οπότε δεν δικαιολογείται να μην δείχνει ακόμα τίποτα. Παίζει να είναι μούφα tracking numbers και στην πραγματικότητα να μην έχουν?
eddie1996 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Παιδιά έκανα κάποιες αγορές από το aliexpress και δοκιμάζω το tracking numbers και κανένα δεν μου δίνει αποτελέσματα. Σε κάποια μάλιστα έχουν περάσει πολλές μέρες οπότε δεν δικαιολογείται να μην δείχνει ακόμα τίποτα. Παίζει να είναι μούφα tracking numbers και στην πραγματικότητα να μην έχουν? Πες λίγο ποιας εταιρείας είναι? China post,Hong Kong post, yawen exprees κτλ κτλ?
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πες λίγο ποιας εταιρείας είναι? China post,Hong Kong post, yawen exprees κτλ κτλ? Για το πιο παλιό που η παραγγελία έγινε 23/5/2015. International Shipping Company Seller's Shipping Method - Δεν δίνει αποτέλεσμα. Για όσα από τα υπόλοιπα που τα παρήγγειλα 29/5/2015 ξεκίνησε το shippng: International Shipping Company China Post Air Parcel - Δίνει αποτέλεσμα Other - Δεν δίνει αποτέλεσμα China Post Registered Air Mail - Δίνει αποτέλεσμα Singapore Post - Δίνει αποτέλεσμα China Post Registered Air Mail - Δίνει αποτελεσμα China Post Registered Air Mail - Δίνει αποτελεσμα Άρα τελικά πρόβλημα έχω σε 2. Σε αυτά που δεν γράφει εταιρία.
eddie1996 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Για το πιο παλιό που η παραγγελία έγινε 23/5/2015. International Shipping Company Seller's Shipping Method - Δεν δίνει αποτέλεσμα. Για όσα από τα υπόλοιπα που τα παρήγγειλα 29/5/2015 ξεκίνησε το shippng: International Shipping Company China Post Air Parcel - Δίνει αποτέλεσμα Other - Δεν δίνει αποτέλεσμα China Post Registered Air Mail - Δίνει αποτέλεσμα Singapore Post - Δίνει αποτέλεσμα China Post Registered Air Mail - Δίνει αποτελεσμα China Post Registered Air Mail - Δίνει αποτελεσμα Άρα τελικά πρόβλημα έχω σε 2. Σε αυτά που δεν γράφει εταιρία. Δηλαδή πήρες 2 αντικείμενα στα οποία επέλεξες μέθοδος τα κόκκινα που μου λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις