tobindax Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ^ Γενικά μιλάς για την υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης. Δεν σου άργησαν το δέμα [σε πανελλαδικό επίπεδο], ένας παπάρας σε ένα ταχυδρομείο σου άργησε κάτι για πολλές μέρες. Στη συντριπτική πλειοψηφία δεν γίνεται έτσι. Ακόμα και αν τύχεις σε τελειωμένο ταχυδρόμο, αφού είναι συστημένο βλέπεις tracking και πας μόνος σου. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/4/2019 στις 11:29 ΠΜ, giorgosvet είπε Λέτε να πάει στο Βόρειο Πόλο??? Αφού πήρε τον αέρα του στη Φινλανδία ήρθε στη πατρίδα!!Καλά πού δεν το στείλανε Ρωσία θα πλήρωνα και τελωνείο τώρα! 🤪 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από giorgosvet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ερχεται το δεμα στην Ελλάδα απο κινα σε 8 μέρες και να θελει ακομα πανω απο 2 εβδομάδες για να ερθει σπιτι σου. Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Ι Παρολ'αυτα ηρθε σχετικα γρηγορα, αν σκεφτειτε πως περιμενω ακομα δεμα απο νοεμβρη. Την προηγούμενη εβδομάδα μου ηρθαν 2 δεματα απο Δεκεμβρη. Στο ενα ειχαν ξεθωριασει τα γραμματα παρα πολυ και στο 2ο ειχε κορδελες οι οποιες ηταν βρεγμενες!!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Professor Xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Professor Xavier είπε Να ερχεται το δεμα στην Ελλάδα απο κινα σε 8 μέρες και να θελει ακομα πανω απο 2 εβδομάδες για να ερθει σπιτι σου. Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Ι Παρολ'αυτα ηρθε σχετικα γρηγορα, αν σκεφτητε πως περιμενω ακομα δεμα απο νοεμβρη. Την προηγούμενη εβδομάδα μου ηρθαν 2 δεματα απο Δεκεμβρη. Στο ενα ειχαν ξεθωριασει τα γραμματα παρα πολυ και στο 2ο ειχε κορδελες οι οποιες ηταν βρεγμενες!!! αστα φιλε αυτο οντως ισχυει κατι γινεται με τα τελωνεια και σε εμενα τοσο εκανε για Ελλαδα αλλα καπου κολλησε στο τελωνειο.Οι κινεζοι εξηγουντε σωστα (με λιγες εξαιρεσεις) οι Ελληνες οχι. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 η πραμονη στο τελωνειο (αυτο το διαστημα) ειναι μινιμουμ 15 μερο. Αυτο για να κανουν καποιοι τους υπολογισμους τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Βάλτε το σύριζα να παραγγέλνει τις καρέκλες από την κίνα μπας και προσέξουν ότι το τελωνείο θέλει αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 σημέρα μου είχε έρθει ειδοποιητηριο να παραλάβω ενα πραγμα που αγορασα απο το bangood .. αύριο μπορώ να το παραλάβω ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotool76 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Περιμενω ενα δεμα απο Σιγκαμπουρη, αποτι βλεπω δεν εμεινε τελωνειο αλλα σαν να εχει κολλησει λιγο η ενημερωση για δειτε μια εδω , ειναι λογικο να μην υπαρχει νεα ανημερωση αφου εφυγε απο αεροδρομιο/τελωνειο προς ΚΔ στις 17/04 (περασμενη Τεταρτη) να ανησυχω , η ειναι λογω εορτων λογικη η καθυστερηση ? συνηθως αφου φυγει απο ΓΕΤΑ σκαει ιδια (αν οχι επομενη) μερα στο ΚΔ και εχει φτασει στο τοπικο μου ΜΔ 2-3 μερες μετα.... Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 17/4/2019, 13:16:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 17/4/2019, 10:02:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31/3/2019, 19:56:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29/3/2019, 03:18:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, jemadux είπε σημέρα μου είχε έρθει ειδοποιητηριο να παραλάβω ενα πραγμα που αγορασα απο το bangood .. αύριο μπορώ να το παραλάβω ;; Ναι, μπορείς, αλλά, αν είναι ακριβό, υπάρχει ενδεχόμενο να σε περιμένει χρέωση εκτελωνισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dalaboum Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, sotool76 είπε Περιμενω ενα δεμα απο Σιγκαμπουρη, αποτι βλεπω δεν εμεινε τελωνειο αλλα σαν να εχει κολλησει λιγο η ενημερωση για δειτε μια εδω , ειναι λογικο να μην υπαρχει νεα ανημερωση αφου εφυγε απο αεροδρομιο/τελωνειο προς ΚΔ στις 17/04 (περασμενη Τεταρτη) να ανησυχω , η ειναι λογω εορτων λογικη η καθυστερηση ? συνηθως αφου φυγει απο ΓΕΤΑ σκαει ιδια (αν οχι επομενη) μερα στο ΚΔ και εχει φτασει στο τοπικο μου ΜΔ 2-3 μερες μετα.... Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 17/4/2019, 13:16:48 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 17/4/2019, 10:02:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31/3/2019, 19:56:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29/3/2019, 03:18:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Και εμένα έχει κολλήσει εδώ... Απο Σιγκαπούρη και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotool76 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dalaboum είπε Και εμένα έχει κολλήσει εδώ... Απο Σιγκαπούρη και αυτό... αν κρινω απο τις ημερομηνιες, παιζει ναμαστε στο ιδιο batch/σακο αρα δεν ειναι μονο εμενα πουχει κολλησει αλλα γενικο φαινομενο - αντε να δουμε αν θα ξεκολλησει μεχρι αυριο (αλλιως παμε για Τριτη Πασχα και αν) EDIT : αποτι φαινεται , με το ποστ φεραμε γουρι - λογικα αυριο παραλαμβανουμε αντε μπραβο 23/4/2019, 15:48:30 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΨΥΧΙΚΟΥ) 23/4/2019, 13:48:30 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από sotool76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Από αγγλικό ebay/amazon παραγγέλνουμε ακόμα κανονικά; Κάτι πήρε το μάτι ότι σταματάνε τα δέματα και περιμένουν να δουν τι θα κάνουν, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, zio10 είπε Από αγγλικό ebay/amazon παραγγέλνουμε ακόμα κανονικά; Κάτι πήρε το μάτι ότι σταματάνε τα δέματα και περιμένουν να δουν τι θα κάνουν, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Παραλογο μου φαινεται.Δηλαδη θα σου εχουν το δεμα να καθεται μεχρι να αποφασισουν οι αλλοι πανω τι θα κανουν? Και οτι και να κανουν ,δε θα εφαρμοστει αμεσα,οποτε και παλι δε θα μπει τελωνειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, Dantε είπε Παραλογο μου φαινεται.Δηλαδη θα σου εχουν το δεμα να καθεται μεχρι να αποφασισουν οι αλλοι πανω τι θα κανουν? Και οτι και να κανουν ,δε θα εφαρμοστει αμεσα,οποτε και παλι δε θα μπει τελωνειο. Τι να σου πω, δεν μπορώ να θυμηθώ που το είδα. Thanks πάντως, άρα παραγγέλνω κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, zio10 είπε Από αγγλικό ebay/amazon παραγγέλνουμε ακόμα κανονικά; Κάτι πήρε το μάτι ότι σταματάνε τα δέματα και περιμένουν να δουν τι θα κάνουν, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Ανακοινώθηκε η συμφωνία ΕΕ και ΗΒ για την παράταση μέχρι τον ΟΚΤ 2019 ρου Brexit. Επομένως, εξακολουθεί το υφιστάμενο καθεστώς μέχρι τον ΟΚΤ 2019. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις