tornado Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 ο νεος χρονος παραμονης δεματος στο τελωνειο...... ενα και κατι μηνα!!!!
Nyo30 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Υπάρχουν και πολύ χειρότερα.... δύο μήνες αναμονή παρουσίασης....ΜΠΑΝΑΝΙΑ.
tornado Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 52 λεπτά πριν, Nyo30 είπε Υπάρχουν και πολύ χειρότερα.... δύο μήνες αναμονή παρουσίασης....ΜΠΑΝΑΝΙΑ. ενταξει φιλε εσυ πας για ρεκορ....
Nyo30 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, tornado είπε ενταξει φιλε εσυ πας για ρεκορ.... και το θέμα είναι ότι τα ΕΛΤΑ με παραπέμπουν στο τελωνείο, όπου φυσικά δεν σηκώνει κανένας τηλέφωνο.... Έχω ζητήσει δύο φορές extend protection (aliexpress) και ο πωλητής μου λέει .... μα είναι Ελλάδα...
Toolband Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Η πλάκα είναι οτι άλλη παραγγελία άπο ali που έγινε στις 21/2 το παρέλαβα πριν 1 εβδομάδα. Με λίγα λόγια δέν βγάζεις άκρη...ΥΠΟΜΟΝΗ
burnin Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 σημερα ηρθε δεμα απο αλιεξπρες που ειχα παραγγειλει 13 δεκεμβριου. περιμενω 2 πακετα με βινυλια απο αμερικη απο 5 δεκεμβρη ακομα και εκλεισα και με δεκεμβρη. για να δουμε 2
tobindax Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2019 στις 2:07 ΜΜ, terkos2 είπε επικείμενο Brexit Κατά 80% δεν θα γίνει brexit σύντομα. Το λέω επειδή παρακολουθώ μήνες το θέμα και σχεδόν κανείς τους (άγγλος πολιτικός) δε θέλει να ρισκάρει φτώχεια και απομόνωση. Το 20% είναι φυσικά σημαντικό οπότε δε θα αγόραζα από αγγλία αν γίνεται να το αποφύγω. Στις 31/3/2019 στις 2:55 ΜΜ, mindreader είπε Πλεον το 3-βδομαδο ειναι στανταρακι, και δεν δικαιολογειται σε καμια περιπτωση για αγορες εντος ΕΕ.... Είσαι σίγουρος ότι είναι εντός ευρώπης; Υπάρχουν αποδεδειγμένοι κομπιναδόροι που περιμένουν να έρθουν από κίνα και μετά τα προωθούν. tracking συνήθως το ξεκαθαρίζει (π.χ. είναι της μόδας να φαίνεται "ολλανδία" τελευταία, αλλά υπήρχε κινέζος που πρώτα έστειλε εκεί) [αλλά υπάρχει και το απλό, απλά να μην το στέλνουν μέχρι να τους έρθει, πάλι από το tracking μπορεί να φαίνεται] Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από tobindax
dinos234 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εμένα δύο μήνες κάνουν όταν έχουν κεφια. Σήμερα μου ήρθε ένα δέμα από 25 Νοεμβρίου.
ratpack3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Υπάρχει τρόπος να κινηθούμε νομικά απέναντι τους και να ζητήσουμε αποζημιώσεις; Στο Αμέρικα θα ταν το μόνο εύκολο,στο Γραικιστάν παίζει να γίνει κάτι;
mindreader Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, dinos234 είπε Εμένα δύο μήνες κάνουν όταν έχουν κεφια. Σήμερα μου ήρθε ένα δέμα από 25 Νοεμβρίου. 5 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!! Εσπασες αρνητικο ρεκορ! 1
dinos234 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, mindreader είπε 5 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!! Εσπασες αρνητικο ρεκορ! Και έχω αλλά 7 νομίζω από Νοέμβριο με Δεκέμβριο έχει χάρη τώρα κάποια στιγμή να μου έρθουν και εκείνα.
skar1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, dinos234 είπε Εμένα δύο μήνες κάνουν όταν έχουν κεφια. Σήμερα μου ήρθε ένα δέμα από 25 Νοεμβρίου. Από ποια περιοχή είναι; Αν επιτρέπεται... Το λέω γιατί περιμένω κάτι 2 μήνες κοντά από Γερμανία και είμαι στο τσακ να τα παραγγείλω από αλλού.
dinos234 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, skar1983 είπε Από ποια περιοχή είναι; Αν επιτρέπεται... Το λέω γιατί περιμένω κάτι 2 μήνες κοντά από Γερμανία και είμαι στο τσακ να τα παραγγείλω από αλλού. Από Κίνα είναι όλα και το σημερινό τα περισσότερα δέματα από εκεί τα παραγγέλνω αλλά κάνουν σίγουρα για να μου έρθουν 2 μήνες. Το θέμα ήταν ότι το χαρτί η συσκευασία από έξω να το πω ήταν σε άψογη κατάσταση ούτε θολά τα στοιχεία ούτε βρεγμένο τίποτα για να πω ότι δυσκολεύτηκαν και έκανε περίπου 5 μήνες. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από dinos234
skar1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, dinos234 είπε Από Κίνα είναι όλα και το σημερινό τα περισσότερα δέματα από εκεί τα παραγγέλνω αλλά κάνουν σίγουρα για να μου έρθουν 2 μήνες. Το θέμα ήταν ότι το χαρτί η συσκευασία από έξω να το πω ήταν σε άψογη κατάσταση ούτε θολά τα στοιχεία ούτε βρεγμένο τίποτα για να πω ότι δυσκολεύτηκαν και έκανε περίπου 5 μήνες. Ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες .
nenela Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εμένα τα δυο του Δεκεμβρίου ήταν πολύύύ ταλαιπωρημένα ,σίγουρα μετά απο λασποβροχή... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις