dinos234 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Γενικά έρχονται αρκετά μπερδεμένα σήμερα μου ήρθαν 5 δέματα περίμενα αυτά που περιμένω Ιανουαρίου αλλά μόνο ένα Ιανουαρίου ήρθε τα άλλα ήρθαν μέσα σε ένα μήνα. Αλλά δέματα Οκτωβρίου Νοεμβρίου άφαντα και ήταν και πολλα σε αυτά έχω χάσει την ελπίδα δεν πρόκειται να έρθουν τώρα να δω με τα δέματα Ιανουαρίου τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigreos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, makfil είπε Αν και έχεις πάρει απάντηση στο άλλο forum που ανάρτησες την ίδια ερώτηση, πως εννοείς ότι θα ζητήσεις και έχεις εξασφαλισμένο ότι θα πάρεις refund από το paypal, όταν το δέμα σου φτάσει στην Ελλάδα και δεν το παραλάβεις; Με ποιο επιχείρημα περιμένεις να σε δικαιώσει το Paypal; Τα ερωτηματικά τα βλέπεις η όχι ερώτηση έκανα και εγώ αν γίνετε....Τι δεν καταλαβαίνεις... Τελικά σήμερα πήγα ταχυδρομείο και είπα ότι δεν το παραλαμβάνω γιατί έχει γίνει λάθος και να σταλεί πίσω ο υπάλληλος το προώθησε χωρίς να χρεωθώ τίποτα. Επικοινώνησα και με το banggood και τους είπα για ποιο λόγο δεν παρέλαβα τους έδειξα και τα screenshots που είχα από τότε που τους είπα να το ακυρώσουν και μου το επιβεβαίωσαν και δεν έφερε καμία αντίρρηση και ότι θα μου κάνουν πλήρη επιστροφή μόλις το παραλάβουν, ευτυχώς είναι από Ευρώπη και δεν θα αργήσει να φτάσει. Ευχαριστώ όσους δεν βοήθησαν ευτυχώς υπάρχουν και τα φόρουμ... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από tigreos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1. Στην ερώτηση με τα ερωτηματικά, έγραφες "ώστε να ανοίξω case στο paypal για επιστροφή χρημάτων" , αν δεν το θυμάσαι, ενώ τώρα γράφεις ότι συνεννοήθηκες με το μαγαζί. 2. Όταν δηλώνουμε στο ταχυδρομείο ότι δεν παραλαμβάνουμε το δέμα, αυτό επιστρέφει στον αποστολέα με χρέωσή του, και όταν δεν πάμε να το δηλώσουμε πάει στα αζήτητα μετά από 20 μέρες. 3. Θα ήταν ενδιαφέρουν, για όσους διαβάζουν το νήμα, να ενημερώσεις όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigreos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 52 λεπτά πριν, makfil είπε 1. Στην ερώτηση με τα ερωτηματικά, έγραφες "ώστε να ανοίξω case στο paypal για επιστροφή χρημάτων" , αν δεν το θυμάσαι, ενώ τώρα γράφεις ότι συνεννοήθηκες με το μαγαζί. 2. Όταν δηλώνουμε στο ταχυδρομείο ότι δεν παραλαμβάνουμε το δέμα, αυτό επιστρέφει στον αποστολέα με χρέωσή του, και όταν δεν πάμε να το δηλώσουμε πάει στα αζήτητα μετά από 20 μέρες. 3. Θα ήταν ενδιαφέρουν, για όσους διαβάζουν το νήμα, να ενημερώσεις όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. 1. "ώστε να ανοίξω case στο paypal για επιστροφή χρημάτων;;" έχει ερωτηματικά στο τέλος μην παραποιείς τα λόγια μου δείτε και το πρώτο μου μήνυμα το οποίο δεν έχει επεξεργαστεί ΠΟΤΕ. Κάνω ερώτηση σύμφωνα με την γραμματική που ξέρω από το δημοτικό... 17 ώρες πριν, tigreos είπε Αγόρασα ένα προϊών από banggood και μετά από μισή ώρα συνειδητοποίησα ότι δεν με βολεύει λόγο διαστάσεων, οπότε και μιλάω live μαζί τους στο facebook και ακυρώνω την παραγγελία και αφού με διαβεβαίωσαν ότι θα ακυρωθεί βλέπω μόλις ότι απεστάλη από εδώ και πέρα πως προτείνετε να κινηθώ;;; Εννοείτε πως δεν το θέλω το προϊών, να περιμένω να φτάσει στο ταχυδρομείο να μην το αποδεχτό και να γυρίσει πίσω ώστε να ανοίξω case στο paypal για επιστροφή χρημάτων;; 2. Πήγα ταχυδρομείο και είπα ότι δεν το παραλαμβάνω γιατί έχει γίνει λάθος και να σταλεί πίσω.Τώρα αν θα το χρεωθεί το banggood δεν με νοιάζει καθόλου όμως εξάλλου δικό του λάθος είναι και το αναγνώρισε. 3. Θα ενημερώσω όσο με ενημέρωσε και εμένα μια φορά που το χρειάστηκα τα άτομα που το αποτελούν το φόρουμ αυτό με ειρωνικά σχόλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, dinos234 είπε Γενικά έρχονται αρκετά μπερδεμένα σήμερα μου ήρθαν 5 δέματα περίμενα αυτά που περιμένω Ιανουαρίου αλλά μόνο ένα Ιανουαρίου ήρθε τα άλλα ήρθαν μέσα σε ένα μήνα. Αλλά δέματα Οκτωβρίου Νοεμβρίου άφαντα και ήταν και πολλα σε αυτά έχω χάσει την ελπίδα δεν πρόκειται να έρθουν τώρα να δω με τα δέματα Ιανουαρίου τι θα γίνει. Πριν λίγο παρέλαβα απο το ταχυδρομείο δυο μικροδεματα UC απο Νοεμ. Οπως και ενα πριηγουμενο πριν δυο εβδομαδες οι συσκευασιες εξωτερικα ηταν ψιλοσβησμενες λογω λασποβροχης...μεσα ευτυχως το φακελακι ειχε κυψελιδες και δεν χαλασε.. οπιτε ειχα δικιο.. αποστολες Οκτ- Νοεμ-αρχες Δεκ εχουν παραμεινει σε αντιξοες συνθηκες αποθηκευσης οποτε μαλλον κανουν ξεσκαρταρισμα τι μπορει να παραδοθει και τι ειναι για τα μπαζα...συμπερασματα δικα σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavag Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, tigreos είπε 1. "ώστε να ανοίξω case στο paypal για επιστροφή χρημάτων;;" έχει ερωτηματικά στο τέλος μην παραποιείς τα λόγια μου δείτε και το πρώτο μου μήνυμα το οποίο δεν έχει επεξεργαστεί ΠΟΤΕ. Κάνω ερώτηση σύμφωνα με την γραμματική που ξέρω από το δημοτικό... 2. Πήγα ταχυδρομείο και είπα ότι δεν το παραλαμβάνω γιατί έχει γίνει λάθος και να σταλεί πίσω.Τώρα αν θα το χρεωθεί το banggood δεν με νοιάζει καθόλου όμως εξάλλου δικό του λάθος είναι και το αναγνώρισε. 3. Θα ενημερώσω όσο με ενημέρωσε και εμένα μια φορά που το χρειάστηκα τα άτομα που το αποτελούν το φόρουμ αυτό με ειρωνικά σχόλια... Το υφος σου δεν αρμόζει εδω που γράφεις .Εδω είμαστε για να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας και να βοηθάμε ο ενας τον άλλον ουτε εκπροσωποι των κινεζομαγαζων ειναι οσοι γραφουν, ουτε ειναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τα παντα εαν δεν σου αρέσει τοτε καλύτερα απευθύνσου καπου που πληρούν τις προϋποθέσεις σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigreos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, stavag είπε Το υφος σου δεν αρμόζει εδω που γράφεις .Εδω είμαστε για να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας και να βοηθάμε ο ενας τον άλλον ουτε εκπροσωποι των κινεζομαγαζων ειναι οσοι γραφουν, ουτε ειναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τα παντα εαν δεν σου αρέσει τοτε καλύτερα απευθύνσου καπου που πληρούν τις προϋποθέσεις σου Απλά μια ερώτηση έκανα δεν ήρθα για να μαλώσω με κανέναν ο φίλος ποιο πάνω μίλησε ειρωνικά και με ύφος και τον απάντησα. Καλό θα είναι να είμαστε ευγενικοί με ανθρώπους που δεν ξέρουμε και να μην τους προκαλούμε. Ζητώ συγνώμη από όλους τους υπολοίπους. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Ενημέρωση Σήμερα παρέλαβα και τα τελευταία του αμαρτωλού Οκτώβρη, οπότε μένει μονο ενα χαμένο, το οποίο ισως έρθει μετά το πασχα, γιατί τώρα εχουν φόρτο εργασιών λογο πασχα χαχαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 πριν 2 μερες ηρθε παραγγελια αλιεξπρες απο 11 δεκεμβρη. εχουμε ακομα ελπιδαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 εγω που περιμενω 2 παραγγελιες απο τελη Ιανουαριου ποτε να υπολογιζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε εγω που περιμενω 2 παραγγελιες απο τελη Ιανουαριου ποτε να υπολογιζω? Aπριλιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 παντως αυτο που παρατηρω ειναι οτι τα δεματα με προορισμο μικρες επαρχιακές πολεις παραδιδονται πανω στο μηνα. οσες παραγγελιες εχω βαλει στο πατρικο μου εχουν σκασει στο μηνα, ενω σε μενα που ειμαι σε μεγαλη πολη 2+ μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε παντως αυτο που παρατηρω ειναι οτι τα δεματα με προορισμο μικρες επαρχιακές πολεις παραδιδονται πανω στο μηνα. οσες παραγγελιες εχω βαλει στο πατρικο μου εχουν σκασει στο μηνα, ενω σε μενα που ειμαι σε μεγαλη πολη 2+ μηνες Μπορει λογο φορτου, αλλη ποσοτητα ερχεται σε χωρια και αλλη σε πολεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ενημέρωση Σήμερα παρέλαβα και τα τελευταία του αμαρτωλού Οκτώβρη, οπότε μένει μονο ενα χαμένο, το οποίο ισως έρθει μετά το πασχα, γιατί τώρα εχουν φόρτο εργασιών λογο πασχα χαχαααα Εμενα, παραγγελιες Νοεμβρη-Δεκεμβρη, παρεμειναν χαμενες για παντα...ποτε δεν ηρθαν, και ουτε προκειται, φτασαμε πια στο 6μηνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, mindreader είπε Εμενα, παραγγελιες Νοεμβρη-Δεκεμβρη, παρεμειναν χαμενες για παντα...ποτε δεν ηρθαν, και ουτε προκειται, φτασαμε πια στο 6μηνο... Εγω σπάνια χάνω δέματα, αν και μερικα οπως αυτα ηρθαν μετα ενα εξάμηνο αλλα ηρθαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις