afterhours Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες εχει απαντηθει επανειλημμενως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Και, για την ακρίβεια, το έχω γράψει στην προηγούμενη, πριν από 4 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Το διάβασα φίλε και μπερδεύτηκα περισσότερο. Θεωρητικά για 125 ευρώ χρέωσαν 25 ευρώ, άρα για 35 να υπολογίζω 7 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Το διάβασα φίλε και μπερδεύτηκα περισσότερο. Θεωρητικά για 125 ευρώ χρέωσαν 25 ευρώ, άρα για 35 να υπολογίζω 7 ευρώ; Στα 125 ηταν 45 ευρω. 15 εκτελωνισμος + 24% επι της τιμης CIF Στα 35 βγαινει περιπου 15+8=23 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 38 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Το διάβασα φίλε και μπερδεύτηκα περισσότερο. Θεωρητικά για 125 ευρώ χρέωσαν 25 ευρώ, άρα για 35 να υπολογίζω 7 ευρώ; Αφού δεν το κατάλαβες, πάμε μια φορά ακόμη. Τα έξοδα εκτελωνισμού σε αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια) μέχρι 150€ υπολογίζονται :αξία*24%+15€ τέλος ΕΛΤΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 τι χρειάζεται να κάνω για να πάρω τα παιχνίδια δώρο που είχε με αγορά κάρτας από το amazon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Ακόμη δεν έχω παραλάβει παραγγελίες από Οκτώβριο Νοέμβριο αλλά.. κι αυτή η ταχύτητα την είχα μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.. Banggood Priority.. Χρόνος ρεκόρ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terkos2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Lnk Hlk είπε Ακόμη δεν έχω παραλάβει παραγγελίες από Οκτώβριο Νοέμβριο αλλά.. κι αυτή η ταχύτητα την είχα μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.. Banggood Priority.. Χρόνος ρεκόρ.. Φίλε μόνο με θαύμα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, εκτός και αν έκανες κανένα εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Τι να πω, πραγματικά έμεινα άναυδη με τη πορεία αυτού του δέματος. Τι ωραία θα ήταν να παραδίδονταν όλα σε τέτοιους ρυθμούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Και εγω παραγγειλα κατι απο Aliexpress στις 10 του μηνα και προχθες μου ηρθε χαρτι να παω να το παραλαβω απο το ταχυδρομειο της περιοχης, ολο το μπιπ εγινε μαλλον λογο των δικων μας και των δικων τους Χριστουγεννων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, makfil είπε Αφού δεν το κατάλαβες, πάμε μια φορά ακόμη. Τα έξοδα εκτελωνισμού σε αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια) μέχρι 150€ υπολογίζονται :αξία*24%+15€ τέλος ΕΛΤΑ makfil "Respect " για την υπομονή σου και μόνο να απαντάς σε ερωτήσεις χιλιοαπαντημένες σχετικά με την ατέλεια των 22€.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας, στον makfil! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, Lnk Hlk είπε Ακόμη δεν έχω παραλάβει παραγγελίες από Οκτώβριο Νοέμβριο αλλά.. κι αυτή η ταχύτητα την είχα μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.. Banggood Priority.. Χρόνος ρεκόρ.. 4 μέρες έκανε και σε εμένα από τι στιγμή βέβαια που έφτασε στην Ολλανδία, συνολικά από την μέρα που έκανα την παραγγελία μέχρι να παραλάβω είχαν περάσει 13 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 6μέρες απο Κινα μεσω Βελγιου!θαύμα ή κ...φαρδία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWolf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Αγορα απο Aliexpress απο κινα Ελλαδα σε 3 μερες απο Ελλαδα σπιτι μου 1μηνα και κατι, αστειο να ξερετε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις