Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Το διάβασα φίλε και μπερδεύτηκα περισσότερο. Θεωρητικά για 125 ευρώ χρέωσαν 25 ευρώ, άρα για 35 να υπολογίζω 7 ευρώ; 

Στα 125 ηταν 45 ευρω.

15 εκτελωνισμος + 24% επι της τιμης CIF

Στα 35 βγαινει περιπου 15+8=23 ευρω

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

38 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Το διάβασα φίλε και μπερδεύτηκα περισσότερο. Θεωρητικά για 125 ευρώ χρέωσαν 25 ευρώ, άρα για 35 να υπολογίζω 7 ευρώ; 

Αφού δεν το κατάλαβες, πάμε μια φορά ακόμη.

Τα έξοδα εκτελωνισμού σε αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια) μέχρι 150€ υπολογίζονται :αξία*24%+15€ τέλος ΕΛΤΑ

• Thanks 1

Ακόμη δεν έχω παραλάβει παραγγελίες από Οκτώβριο Νοέμβριο αλλά.. κι αυτή η ταχύτητα την είχα μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.. Banggood Priority..

Χρόνος ρεκόρ..

IMG_20190322_011938_173.jpg

8 λεπτά πριν, Lnk Hlk είπε

Ακόμη δεν έχω παραλάβει παραγγελίες από Οκτώβριο Νοέμβριο αλλά.. κι αυτή η ταχύτητα την είχα μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.. Banggood Priority..

Χρόνος ρεκόρ..

Φίλε μόνο με θαύμα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, εκτός και αν έκανες κανένα εσύ;

Και εγω παραγγειλα κατι απο Aliexpress στις 10 του μηνα και προχθες μου ηρθε χαρτι να παω να το παραλαβω απο το ταχυδρομειο της περιοχης, ολο το μπιπ εγινε μαλλον λογο των δικων μας και των δικων τους Χριστουγεννων.

8 ώρες πριν, makfil είπε

Αφού δεν το κατάλαβες, πάμε μια φορά ακόμη.

Τα έξοδα εκτελωνισμού σε αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια) μέχρι 150€ υπολογίζονται :αξία*24%+15€ τέλος ΕΛΤΑ

makfil "Respect " για την υπομονή σου και μόνο να απαντάς σε ερωτήσεις χιλιοαπαντημένες σχετικά με την ατέλεια των 22€.!!!

9 ώρες πριν, Lnk Hlk είπε

Χρόνος ρεκόρ..

4 μέρες έκανε και σε εμένα από τι στιγμή βέβαια που έφτασε στην Ολλανδία, συνολικά από την μέρα που έκανα την παραγγελία μέχρι να παραλάβω είχαν περάσει 13 μέρες.  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...