xlapatsas4000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 άμα παραγγείλω από Γερμανία; βρήκα ένα site και είναι 20 ευρώ μεταφορικά και πάλι γλιτώνω 30 ευρώ... θα υπάρχει και άλλο κόστος ή θέλει να πληρώσεις μόνο τα μεταφορικά ... Site: http://www.hardwareversand.de/infoagbprivat.jsp#BOOKMARKVERSAND δεν θα σταματησει τελωνειο γιατι ειναι εντος ΕΕ οπωτε οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 παιδια πως σας φενεται αυτη η σελιδα..?? http://www.cheapnikeairmax-2014.com/ μου την εστειλα ενασ φιλος..... αλλα ειναι λιγο περιεργες τοσο μεγαλες εκπτωσεις σε ολα σχεδον τα παπουτσια..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 παιδια πως σας φενεται αυτη η σελιδα..?? http://www.cheapnikeairmax-2014.com/ μου την εστειλα ενασ φιλος..... αλλα ειναι λιγο περιεργες τοσο μεγαλες εκπτωσεις σε ολα σχεδον τα παπουτσια..!!! κλασσική κινεζιά. ΑΝ παραλάβεις, σί-γου-ρα δεν θα ειναι αυθεντικά και δεν ξέρεις πόσο θα μοιάζουν στα πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ, αν ξέρει και κάποιος άλλος ας μου πει ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εχεις ακομα την αμιδρή ελπίδα οτι θα ειναι αυθεντικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Kαλησπερα! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το amazon.com , και ειπα να ρωτησω εδω, μηπως καποιος φιλος γνωριζει κατι να μου πει. Λοιπον, όποτε δοκιμαζω να βαλω καποιο προιον, οποιοδήποτε ειναι αυτο, με πετάει στο Add to Shopping Cart Please confirm that you want to add the item(s) listed below to your cart. και αφου παταω το Continue, ξανα φορτωνει ακριβως την ιδια σελιδα. Με λιγα λογια, δεν προχωραει βημα. Υπ οψιν, απο co.uk. εχω ψωνισει πολλες φορες, και τωρα που δοκιμαζω δεν υπαρχει προβλημα. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Όχι απλά βρήκε ένα σχέδιο που δεν το έχει ξανά δει και λέει αν τα στέλνουν δεν έχει πρόβλημα να είναι μαϊμού. .. και για αυτό ρώτησα μήπως ξέρει κανείς αν τα στέλνουν. .. Όχι απλά βρήκε ένα σχέδιο που δεν το έχει ξανά δει και λέει αν τα στέλνουν δεν έχει πρόβλημα να είναι μαϊμού. .. και για αυτό ρώτησα μήπως ξέρει κανείς αν τα στέλνουν. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Kαλησπερα! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το amazon.com , και ειπα να ρωτησω εδω, μηπως καποιος φιλος γνωριζει κατι να μου πει. Λοιπον, όποτε δοκιμαζω να βαλω καποιο προιον, οποιοδήποτε ειναι αυτο, με πετάει στο Add to Shopping Cart Please confirm that you want to add the item(s) listed below to your cart. και αφου παταω το Continue, ξανα φορτωνει ακριβως την ιδια σελιδα. Με λιγα λογια, δεν προχωραει βημα. Υπ οψιν, απο co.uk. εχω ψωνισει πολλες φορες, και τωρα που δοκιμαζω δεν υπαρχει προβλημα. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Ευχαριστω! Στη σελίδα του αμερικάνικου σε έχει αναγνωρίσει; Δηλαδή έκανες sign in με τα στοιχεία που έχεις στο αγγλικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Στη σελίδα του αμερικάνικου σε έχει αναγνωρίσει; Δηλαδή έκανες sign in με τα στοιχεία που έχεις στο αγγλικό; Eυχαριστω για την ανταποκριση!! Ναι, νομιζω πως ναι. Π.χ. δεξια πανω λεει Hello Christos, your Account. Βεβαια, αν πατησω Your Orders, με πεταει στο παραθυρο που πρεπει να κανω log in, και λογκαρω με τα στοιχεια μου απο το co.uk Ειναι λαθος? Μηπως πρεπει να κανω διαφορετικο λογαριασμο για το .com? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Επομένως, σε έχει αναγνωρίσει ως πελάτη. Δοκίμασε με άλλο browser 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Επομένως, σε έχει αναγνωρίσει ως πελάτη. Δοκίμασε με άλλο browser Εχεις δικιο, με αλλο browser ολα ειναι ενταξει!! Ευχαριστω για τη συμβουλη, τελικα ηταν απλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotini26 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Παιδια καλημερα οποιος μπορει ας με βοηθησει ειμαι καινουργια στην αγορα απο εξωτερικο και μολις εκανα μια παραγγελια απο το e-bay με χρεωστικη της πειραιως την ολοκληρωσα και μου εβγαλε διπλα κατι για το paypal πρεπει να κανω και εκει λογαριασμο η δεν χρειαζεται...ευχαριστω προκαταβολικα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εάν σου λέει να πληρώσεις μέσω PayPal, που είναι και η πιο ασφαλής μέθοδος αγοράς από το εξωτερικό, πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό και σχετικές πληροφορίες θα βρεις στο κεφάλαιο 4 του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotini26 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εάν σου λέει να πληρώσεις μέσω PayPal, που είναι και η πιο ασφαλής μέθοδος αγοράς από το εξωτερικό, πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό και σχετικές πληροφορίες θα βρεις στο κεφάλαιο 4 του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409 Λογικα πρεπει να μου την χρεωσε την αγορα με την χρεωστικη,απλως ηθελα να ρωτησω μηπως δεν μου την εγκρινη και ζητησει μεσω paypal..αυτο!!!παντως σε υπερευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 βλέπω στο tracking που έχω απο amazon οτι σήμερα 4 το μεσημέρι το δέμα είναι στο Κ.Δ αεροδρομίου.. (ενα μικρό πακετάκι) Υπάρχει περίπτωση για παραλαβή αυριο ή πάμε για Δευτέρα; Οσα είναι με tracking τα στέλνουν στο σπίτι ή αφήνουν ειδοποίηση και πάς να τα πάρεις απο ταχυδρομείο; Να ξέρω να είμαι δηλαδή σκοπιά εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις