Lnk Hlk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν επιλέγουμε Priority DIRECT mail σαν τρόπο αποστολής, όταν η παραγγελία ολοκληρώνετε, μπαίνοντας να ελέγξεις, το direct έχει γίνει air. Οπότε Priority AIR mail. Τουλάχιστον έτσι έχει συμβεί σε μένα σε όλες τις αγορές με αυτόν τον τρόπο αποστολής. Θεωρώ δεν πρέπει να ανησυχείς. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Lnk Hlk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Lnk Hlk είπε Όταν επιλέγουμε Priority DIRECT mail σαν τρόπο αποστολής, όταν η παραγγελία ολοκληρώνετε, μπαίνοντας να ελέγξεις, το direct έχει γίνει air. Οπότε Priority AIR mail. Τουλάχιστον έτσι έχει συμβεί σε μένα σε όλες τις αγορές με αυτόν τον τρόπο αποστολής. Θεωρώ δεν πρέπει να ανησυχείς. Tώρα που βλέπω το mail της επιβεβαίωσης που έλαβα μετά την παραγγελία γράφει το παρακάτω Οπότε μάλλον δεν έκανα λάθος στην παραγγελία. Λογικά ισχύει αυτό που λες. Και από ότι βλέπω έχει αναφερθεί ξανά. Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Tώρα που βλέπω το mail της επιβεβαίωσης που έλαβα μετά την παραγγελία γράφει το παρακάτω ότι σου έγραψε ο Lnk Hlk, το μόνο που θα προσέξεις όταν σταλεί η παραγγελία το tracking number να είναι της μορφής LX************NL, τότε θα είσαι σίγουρος ότι όλα είναι κομπλέ, εφόσον ισχύουν όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Τις πρώτες 4-5 μέρες το track number θα εμφανίζει error, δεν θα εντοπίζεται (μην αγχωθείς), όταν φθάσει Ολλανδία τότε θα μπορείς να εντοπίσεις το δέμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενα παράδειγμα απο banggood με priority . Αν όλα πάνε καλά, την άλλη βδομάδα θα παραλάβω. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Για κάτι που έχει κάνει πάνω από 90 μέρες πήρα τα χρήματα πίσω από paypal(ebay) και τώρα αναρωτιέμαι να το ξαναπαραγγείλω ή μήπως έρθει. Έχω την υποψία ότι ΔΕΝ θα έρθει καθόλου και καλά έκανα και πήρα τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Είχα αγοράσει ένα δέμα από έναν με έδρα την αγγλία. Ήρθε κανονικά σε 2 εβδομάδες. Μετά από λίγο εμφάνισε κάποια προβλήματα. Συμφώνησε να μου στείλει ένα καινούριο αλλά λέει ο προμηθευτής θα το στείλει από Κίνα. "Ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι"...και δε θα έχω απόδειξη αγοράς και άμα έχει καλό tracking number και άλλα έρθει ποτέ σε 3-4 μήνες. Μπορώ να του ζητήσω refund? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, christiD είπε Είχα αγοράσει ένα δέμα από έναν με έδρα την αγγλία. Ήρθε κανονικά σε 2 εβδομάδες. Μετά από λίγο εμφάνισε κάποια προβλήματα. Συμφώνησε να μου στείλει ένα καινούριο αλλά λέει ο προμηθευτής θα το στείλει από Κίνα. "Ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι"...και δε θα έχω απόδειξη αγοράς και άμα έχει καλό tracking number και άλλα έρθει ποτέ σε 3-4 μήνες. Μπορώ να του ζητήσω refund? Το πρόβλημα δεν θα είναι μόνο η καθυστέρηση, αλλά και στο ότι θα περάσει από τελωνείο αφού έρχεται από Κίνα και αν η αξία CIF είναι πάνω από 22€ θα χρεωθείς και με έξοδα εκτελωνισμού. Θα σας πληρώσει αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Για αυτό είπα ότι δε θα έχω καν απόδειξη αγοράς. Είχα πληρώσει 60 ευρώ. Φαίνεται μεγάλο κουτί. Rc αυτοκινητάκι είναι. Σίγουρα τελωνείο και ΦΠΑ. Θα του ζητήσω refund. Και ο ίδιος να τα έδινε θα πήγαινε γύρω στα 30 ευρώ. καλύτερα και για τις δυο πλευρές να μου τα έδινε πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ^Μην πανικοβάλεστε. Η Αγγλία παίρνει σε 15-20 μέρες από Ασία διότι δεν έχουν κράτος Μπανανία (((πριν από Brexit))). Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να έχεις σωστή συμφωνία με τον πωλητή σου, π.χ. σωστό paypal mediation. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, christiD είπε Για αυτό είπα ότι δε θα έχω καν απόδειξη αγοράς. Είχα πληρώσει 60 ευρώ. Φαίνεται μεγάλο κουτί. Rc αυτοκινητάκι είναι. Σίγουρα τελωνείο και ΦΠΑ. Θα του ζητήσω refund. Και ο ίδιος να τα έδινε θα πήγαινε γύρω στα 30 ευρώ. καλύτερα και για τις δυο πλευρές να μου τα έδινε πίσω... Συνεννοήσου μαζί του αν δέχεται (γραπτώς) να σου επιστρέψει τα έξοδα εκτελωνισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWolf Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Να σας ρωτησω αγορασα για την μηχανη ενα Phone Holder ηταν να μου ερθει σημερα και δεν ηρθε μετα απο 2 μηνες μιλησα με το support του Banngood και λενε να περιμενω μεχρι 19 του μηνα αλλιως θα μου κανουν refund τα λεφτα το θεμα ειναι οτι αυτο το item δεν υπαρχει πια, αλλα εγω θελω μονο το item εκανα βλακεια που δεν εβαλα tracking για 2 ευρω αλλα ειδικα και τα 2 ευρω τωρα για εμενα κοστιζουν τι κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Εμένα απο τη 12 του μήνα είχαν μπεί τα χρήματα στο λογαριασμό μου απο το refund που έκανα στο μικρόφωνο απο Αliexpess.Γενικά σαν ali δεν περίμενα τόσο γρήγορη ανταπόκριση δεδομένου οτι 7 ξεκίνησε το refund.Πάντως τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα γιατί το mic δεν ήρθε ποτέ (απο 30-12) αλλά η εξυπηρέτηση σαν ali δουλεύει ρολόι.Εαν θα ξαναπαραγγείλω απο εκεί θα δίξει.Προς το παρόν αναμένω καινούργιο mic τη Δευτέρα ,όμως αυτή τη φορά εντός E.E συγκεκριμένα Αγγλία (τουλάχιστον προς το παρον εντός ) .Απο Αγγλία είχα ξαναπαραγγείλει κάμερα και έμεινα ευχαριστημένος.Μόνο που τότε επειδή ερχόταν με εταιρείαUPS είχε tracking τώρα δεν έχει με την DHL deutsche post.Αλλά όπως είπε και ένας φίλος σε προηγούμενες σελίδες δεν χρειάζεται να αγχώνομαι γιατί εντος Ε.Ε σπάνια θα παιχτεί κάποια ανωμαλία.Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που με βοήθησαν απο την αρχή της διαδικασίας refund μέχρι και το τέλος.Να είστε καλά!!!! 2 ώρες πριν, roympos1994 είπε Να σας ρωτησω αγορασα για την μηχανη ενα Phone Holder ηταν να μου ερθει σημερα και δεν ηρθε μετα απο 2 μηνες μιλησα με το support του Banngood και λενε να περιμενω μεχρι 19 του μηνα αλλιως θα μου κανουν refund τα λεφτα το θεμα ειναι οτι αυτο το item δεν υπαρχει πια, αλλα εγω θελω μονο το item εκανα βλακεια που δεν εβαλα tracking για 2 ευρω αλλα ειδικα και τα 2 ευρω τωρα για εμενα κοστιζουν τι κανω; Aνοιξε refund.Χωρίς tracking απο Κίνα μερικές φορές πάνε άκλαυτα.Είτε επειδή καποιος ενδιάμεσα απλώνει χεράκι είτε πολλά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jangos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Update: Όσοι παρήγγειλαν κάτι από το Gearbest τον Μάρτιο, επηρεάζονται από τις πρόσφατες επιθέσεις. Σήμερα το Gearbest δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook την εξής ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνονται αυτές οι επιθέσεις και η διαρροή των στοιχείων σου. "Μόλις ενημερωθήκαμε για τις επιθέσεις και τα δημοσιεύματα των ερευνητών, η ομάδα ασφαλείας ερεύνησε τους ισχυρισμούς. Αν και διαπιστώσαμε ότι οι databases και οι servers που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων είναι απολύτως προστατευμένες με όλα τα απαραίτητα μέτρα κρυπτογράφησης, ορισμένα όμως από τα εξωτερικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την αποθήκευση των δεδομένων ίσως έχουν γίνει προσβάσιμα από άλλους και τα δεδομένα να έχουν παραβιαστεί. Το Gearbest έχει διασφαλίσει ότι όλα τα δεδομένα και οι servers προστατεύονται με firewalls. Ωστόσο όμως, την ημέρα των επιθέσεων (1 Μαρτίου 2019), τα firewalls αυτά λανθασμένα απενεργοποιήθηκαν από ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας, για λόγους που ακόμη διερευνώνται. Πιστεύουμε, ότι έχουν επηρεαστεί οι χρήστες που πραγματοποίησαν εγγραφή πρόσφατα όσο και όσοι αγόρασαν κάτι μέσα στο Μάρτιο. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 τι καινουριο σεναριο ειναιν αυτο? 28/2 σταλθηκε 2/3 ξανασταλθηκε σημερα 15/3 ξανα μανα αποστολη, και ακομα ειναι στη κινα? απο που το στελνουν και το ξαναστελνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, tornado είπε τι καινουριο σεναριο ειναιν αυτο? 28/2 σταλθηκε 2/3 ξανασταλθηκε σημερα 15/3 ξανα μανα αποστολη, και ακομα ειναι στη κινα? απο που το στελνουν και το ξαναστελνουν? Τόσοι κινέζοι είναι. Να μην περασει από 5-10 χέρια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις