tornado Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 δεν υπαρχει σωτηρια ετσι? 20/2 στελνει το πακετο ο πωλητης, 21/2 φτανει στο αεροδρομιο για να ερθει ελλαδα, και 25/2 αραζει στο σακο της υπομονης... θα ανοιξει η δεν θα ανοιξει ο σακος? ιδου η απορια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 43 λεπτά πριν, tornado είπε δεν υπαρχει σωτηρια ετσι? 20/2 στελνει το πακετο ο πωλητης, 21/2 φτανει στο αεροδρομιο για να ερθει ελλαδα, και 25/2 αραζει στο σακο της υπομονης... θα ανοιξει η δεν θα ανοιξει ο σακος? ιδου η απορια... Κλασικα φαινομενα στο ελλαδισταν! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Από banggood πάντως πάμε καλά. Έκανα την παραγγελία 2 φεβρουαρίου με pdm. Ξεκίνησε στις 26..στις 28 έβγαλε item is preadvised..το είχα στις 8 μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky_g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Κλασικά και εγώ ακόμα μία που παραλαμβάνω Μάρτη μήνα χαζοδεματάκια από ali παραγγελίας Νοέμβριος 2018. Μπορεί να αναφέρθηκε και δεν το πρόσεξα, αλλά την ίδια τύχη είχαν δέματα από άλλες χώρες; Ήταν το χρονικό διάστημα τέτοιο, ή παίζει ρόλο από που έρχεται το δέμα; Ρωτάω γιατί έτυχε και παρήγγειλα από Αμερική μικροαγορά 12 ευρώ με standard delivery (USPS) τέλος Φεβρουαρίου και βλέπω ότι έχει πάει ήδη στο ΚΔ Αττικής (μωρέ μπράβο)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μου ηρθε και σημερα το τελευταιο δεματακι του δεκεμβρη απο aliexpress,σα να ξεκολλησαν μετα απο τοσο καιρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Εμένα εκεί που κάτι πήγε να γίνει και ερχόντουσαν κάνα δυο δέματα με τρία την εβδομάδα εδώ και καμία 10 μέρες περίπου δεν έχει έρθει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxaris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, tornado είπε δεν υπαρχει σωτηρια ετσι? 20/2 στελνει το πακετο ο πωλητης, 21/2 φτανει στο αεροδρομιο για να ερθει ελλαδα, και 25/2 αραζει στο σακο της υπομονης... θα ανοιξει η δεν θα ανοιξει ο σακος? ιδου η απορια... Υπάρχουν και χειρότερα!!!!! Δες εδώ ένα χάλι........Από τις 4 Φεβρουαρίου ακόμα να παρουσιαστεί στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, xxaris είπε Υπάρχουν και χειρότερα!!!!! Δες εδώ ένα χάλι........Από τις 4 Φεβρουαρίου ακόμα να παρουσιαστεί στο τελωνείο. Κουραζονται τα παιδια,αστους να πιουνε καμια φραπεδια να περασει η ωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Γνωριζει καποιος ποσο περιπου μενει ενα δεμα στο τελωνειο,αφοτου εχω στειλει την αποδειξη για τον εκτελωνισμο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, xxaris είπε Υπάρχουν και χειρότερα!!!!! Δες εδώ ένα χάλι........Από τις 4 Φεβρουαρίου ακόμα να παρουσιαστεί στο τελωνείο. ενταξει γιατι ειχα ανασυχησει οτι τ δικα μου εχουν αργησει 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Εφυγε απο Κινα 28/2 ...ρθε γετα 3/3 και ξεκουραζεται εκει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoSMaN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση... Απ' ό,τι βλέπω οι περισσότεροι παραγγέλνετε ηλεκτρονικά ήδη ή είδη σπιτιού (είδα και κάτι άγιους βασίλιδες για τα Χριστούγεννα φέτος...). Εγώ μέχρι πρότεινως έκανα αγορά από Αγγλία φαγώσιμα ήδη (αμερικανιές) που δεν υπάρχουν Ελλάδα. Πχ. σοκολάτες, πατατάκια, αναψυκτικά, καραμέλες (ό,τι μλκ μπορείτε να φανταστείτε). Η αξία συνήθως πήγαινε κάπου στα 170-200€ (ήταν συνεταιρική μπάζα) με βάρος κάπου στα 13-18 κιλά σε μεγάλη κούτα. Αυτά ερχόντουσαν οδικώς σύμφωνα με το tracking. Με το brexit έχετε καμιά ιδέα τι θα παίξει σε τέτοια είδη; Θα περνάνε τελωνείο; αν ναι, πως θα μετριέται; με βάρος, με όγκο, με τιμή, συνδυαστικά; Παίζει να ρίξουν άκυρο γενικά στο δέμα επειδή θα έχει φαγώσιμα; Επίσης η τελευταία αγορά που έκανα, από άλλο μαγαζί στην Αγγλία ήρθε με αεροπλάνο εδώ (δεν το γνώριζα) και μου γράφει το παρακάτω... Υπάρχει ενδεχόμενο εκτελωνισμού από Αγγλία παρόλο που δεν έχει περάσει η 19/03 που είναι κανονικά η τελευταία μέρα;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terkos2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Παιδιά με το παρακάτω Priority Line EU Express από gearbest δεν θα έχω πρόβλημα τελωνείου. Σωστά;;;; EU Express 20.98€ 10-18 business days Priority Line EU Express 20.98€ 10-18 business days Expedited Shipping EMS 22.17€ 7-15 business days Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaqxsw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Καλημέρα. Έχω στείλει ένα FeiyuTech G6 Gimbal για service στην Κινά. Ο κινέζος μου πρότεινε να το στείλει πίσω με DHL αλλά αρνήθηκα. Του πρότεινα με China ή HongKong Post ή με PostNL. Αυτός είπε οκ για PostNL και θα δηλώσει αξία 24USD και ότι είναι προϊόν από service. Βασικά νόμιζα ότι το PostNL είναι όπως του GearBest-BangGood που δεν πληρώνουν τελωνείο αλλά από ότι διαβάζω τώρα εδώ αυτό μάλλον δεν ισχύει σωστά? Επειδή ακόμα δεν το έχει στείλει υπάρχει κάποιος καλύτερος συνδυασμός ταχυδρομικής υπηρεσίας και άξιας που θα δηλώσει ο κινέζος ώστε να μειωθεί η πιθανότητα να πληρώσω στο τελωνείο? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις