Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, moutsa είπε

Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο ή απλά περιμένεις μέχρι την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης που σου εμφανίζει στο site της dpd.

οταν δεις στο tracking number που σου εδωσαν οτι εφτασε ελλαδα ,παρε τηλεφωνο speedex να σου δωσουν το νεο αριθμο γιατι αλλαζει 

Ειναι και στην speedex τα ζωα μου αργα, οπότε τηλεφωνο οπωσδήποτε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

DHL courier και χωρίς tracking #, απλά, ΔΕΝ γίνεται.

Μήπως το δέμα σου έρχεται με DHL e-commerce ή κάποια άλλη έκδοση με DHL;

Εάν ναι, τότε ταξιδεύει με ταχυδρομείο και θα παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, makfil είπε

DHL courier και χωρίς tracking #, απλά, ΔΕΝ γίνεται.

Μήπως το δέμα σου έρχεται με DHL e-commerce ή κάποια άλλη έκδοση με DHL;

Εάν ναι, τότε ταξιδεύει με ταχυδρομείο και θα παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ.

Delivery By Deutsche Post DHL

Deutsche Post DHL will deliver your package. This package doesn't have a tracking ID.

Επεξ/σία από jerry banana

Μόλις τώρα, makfil είπε

Αυτό είναι το Γερμανικό ταχυδρομείο, και, όπως έγραψα, θα παραλάβεις από ΕΛΤΑ.

Ευχαριστώ πολύ!!!!Μου λέει το πολύ μέχρι 18 του μήνα θα μου έχει έρθει.Εαν δεν μου έχει έρθει τι κάνω?Γιατι με έχει πιασει ο φοβος με αυτο που εγινε με τη Κινα.

Μόλις τώρα, makfil είπε

Άλλο η Κίνα και άλλο η ΕΕ.

Μην αγχώνεσαι ....

Έγινε συγγνώμη για την ώρα που γράφω αλλά σκέψη της στιγμής-άγχος.Ευχαριστώ!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΟντευουν 60 ημερες για μια παραγγελια απο aliexpress και εχω ξεκινησει dispute. Ο πωλητης παρακαλαει να την ακυρωσω και οτι και καλα μου εδωσαν λαθος tracking number, ενω αυτο ηταν εξ'αρχης και απ'οτι καταλαβα να περιμενω ακομα 10-15  εργασιμες; Δεν παιζει με την καμια; Και χωρις την εγκριση μου επεκτεινε το buyer protection κατα 2 μηνες!

"Dear friend, sorry for keeping you waiting and sorry for the not update tracking info. We have called to the post office just now and they told us that your package is sending to your city now . Normally you may receive it within 10 to 15 working days. Pls kindly wait for it.Maybe you can go to you local post office to have a check.It may have arrive at the post office. If you cannot receive your roder then pls contact us,we will solve the problem for you.we will service you untill you receive the item..pls don't worry about it. Best regards"

dear, I'm sorry for the inconvenience to you, we just go to the logistics company asked, they said that their system has a problem so the tracking number messed up now we find the right tracking NO.:UI0946*****CN you can track it with this link : https://www.17track.net/zh-cn it usually taks 35-60 days to your hands , pls don't worry and wait patiently .any problem , pls cancel the dispute soon,this is hurt us.Thanks. Any questions,pls don't hesitate to contact us firstly. We will do our best to serve you at the first time . 5555555

Επεξ/σία από elpaso1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε ένα γραμμα από το τελωνείο για τον εκτελωνισμού που ήξερα  και είχα στείλει , γίνεται να τους πω να μην στέλνουν γράμματα? δεν χρειάζονται είτε από το tracking ή μήνυμα στο κινητό κάποιες φορές.

Επεξ/σία από giannisww

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, giannisww είπε

Μου ήρθε ένα γραμμα από το τελωνείο για τον τεκτονισμού που ήξερα  και είχα στείλει , γίνεται να τους πω να μην στέλνουν γράμματα? δεν χρειάζονται είτε από το tracking ή μήνυμα στο κινητό κάποιες φορές.

Πέρα από την λανθασμένη αναγραφή "τεκτονισμού" αντί του "εκτελωνισμού", εννοείς ότι σου έστειλαν επιστολή;

Δηλαδή δεν είχαν το κινητό σου και, εάν, ναι, με ποιον άλλο τρόπο θα επικοινωνούσαν μαζί σου;

Επεξ/σία από makfil

30 λεπτά πριν, makfil είπε

Πέρα από την λανθασμένη αναγραφή "τεκτονισμού" αντί του "εκτελωνισμού", εννοείς ότι σου έστειλαν επιστολή;

Δηλαδή δεν είχαν το κινητό σου και, εάν, ναι, με ποιον άλλο τρόπο θα επικοινωνούσαν μαζί σου;

Ναι εννοούσα επιστολή και έκανα λάθος στη λέξη, το κινητό το είχανε ήρθε μήνυμα την ίδια μέρα αλλά και το γραμμα έρχεται λίγο αργά της περισσότερες φορές όταν στέλνουνε γράμμα.

Πριν λίγες μέρες μου ήρθε δέμα από αρχές Δεκεμβρίου από wish δεν το περίμενα αλλά δυστυχώς μόνο αυτό ήρθε ελπίζω κάποια στιγμή να έρθουν και τα άλλα που άργησαν τόσο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου ηρθε ενα ξεχασμενο απο 23 Νοεμβριου (κατι πιαστρακια) :P

Το αστειο ειναι οτι ειχε γινει αυτοματα verify οτι το εχω παραλαβει πισω στον Γεναρη και δεν το ειχα παρει χαμπαρι (οποτε αν δεν ερχοταν δεν θα επαιρνα τα χρηματα μου πισω).

Επεξ/σία από Salvation81

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...