stelios18120 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Λοιπόν παρασκευή μου ηρθαν δυο ειδοποιήσεις για δεματα Νοέμβρη. τα τρακ ειναι ληγμένα και τα χρήματα μου εχουν επιστραφεί, δεν λεω ταχύτατα τα ελτα μονο 4 μήνες χαχααααα Θα δώσεις χρήματα πίσω; Η και δεματακια και € τσέπη; 😋😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Oσες φορες μου εχει τυχει δινω πισω τα χρηματα....αν δεν χρειαζομαι πλεον το προιον τοτε ή το χαριζω ή το πουλαω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Απο τις παραγγελιες Νοεμβριου με yanwen οσες μου ηρθανε, ειχαν 2ο αυτοκολλητο απο πανω κολλημενο με διαφορετικο tracking απο PH Post , Φιλιππινες. Επισης, αλλη 1 που εβαλα τωρα παλι με yanwen, ειδα οτι εχει δωσει 2ο tracking που τελειώνει σε TH , Ταυλανδη. Ελπιζω αυτο να ερθει πιο γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δέμα με DPD από Ρουμανία ξέρουμε με ποια εταιρία έρχεται στην Ελλάδα; Το tracking number είναι 14ψήφιος αριθμός. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από infini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Tα δέματα με Dpd αναλαμβάνει η ACS στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση .Αυτό το email είναι παγίδα? Μου ηρθε αλλα δεν το εχω ανοιξειι καν. [email protected] και μου γραφει <<Get it before ts gone,Amazon has a surprise for you>> .Nα το ανοιξω?Προσφατα εκανα αγορα απο Amazon μηπως το στελνουν για ευχαριστω?Η ειναι παγιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εάν έχεις μεταφέρει το κείμενο πιστά και χωρίς λάθη αντιγραφής, τότε δεν μοιάζει να προέρχεται από τη γνωστή αλυσίδα. Εάν περάσεις τον κέρσορα πάνω από το mail του αποστολέα, θα δεις εάν γράφει κάτι σχετικό με amazon.com Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, makfil είπε Εάν έχεις μεταφέρει το κείμενο πιστά και χωρίς λάθη αντιγραφής, τότε δεν μοιάζει να προέρχεται από τη γνωστή αλυσίδα. Εάν περάσεις τον κέρσορα πάνω από το mail του αποστολέα, θα δεις εάν γράφει κάτι σχετικό με amazon.com Aυτο που εχω σβησει ειναι το (email μου) Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, moutsa είπε Tα δέματα με Dpd αναλαμβάνει η ACS στην Ελλάδα. Ξέρεις το site που εμφανίζει το tracking number που παίρνει στην Ελλάδα από την ACS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, jerry banana είπε Aυτο που εχω σβησει ειναι το (email μου) Δεν έχω ξαναδεί παρόμοια έκφραση για την αμερικάνικη αμαζόνα, αλλά στην αναζήτηση με "amazon.cc" το Google βγάζει links για κάρτες της αμαζόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, infini είπε Ξέρεις το site που εμφανίζει το tracking number που παίρνει στην Ελλάδα από την ACS; http://www.dpd-gr.com/tracking/ και για ACS εδώ: https://www.acscourier.net/el/track-and-trace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, makfil είπε Δεν έχω ξαναδεί παρόμοια έκφραση για την αμερικάνικη αμαζόνα, αλλά στην αναζήτηση με "amazon.cc" το Google βγάζει links για κάρτες της αμαζόνας. Ευχαριστώ δεν πρόκειται να το ανοίξω να είσαι καλά και για άλλη μια φορά φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, specre είπε http://www.dpd-gr.com/tracking/ και για ACS εδώ: https://www.acscourier.net/el/track-and-trace Αυτά τα γνωρίζω. Λογικά ο 14ψήφιος της DPD αλλάζει όταν έρχεται το δέμα στην Ελλάδα, κανένα από τα 2 site δε δίνει το νέο tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @ infini Είχα κάνει μια αγορά από Βουλγαρία, έφυγε από εκεί με την αντίστοιχη speedex, έφτασε Θεσσαλονίκη με DPD και μετά αν θυμάμαι καλά μου ήρθε Ρόδο με speedex. Από όσο θυμάμαι και στη σελίδα της speedex και της dpd μου είχε δείξει το νέο tracking number. Btw οπότε μπορεί να σου έρθει και με speedex 🙂 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από specre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 33 λεπτά πριν, infini είπε Ξέρεις το site που εμφανίζει το tracking number που παίρνει στην Ελλάδα από την ACS; Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο ή απλά περιμένεις μέχρι την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης που σου εμφανίζει στο site της dpd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις