burnin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, risingsun είπε Στοιχημα οτι εχουν κολλησει τελωνειο,εκτος αν οι πωλητες δεν εχουν καλα feedback. ειναι ο ιδιος πωλητης με εξαιρετικο φιντμπακ. 2 διαφοετικες παραγγελιες με διαφορα μιας μερας εκανα. καθε παραγγελια ειχε 2 βινυλια. τα οποια τα ειχα βρει κοψοχονια και ειναι και καταπλήκτικα. και τοσο χαμηλα δεν παιζει να τα ξαναβρω... περυσι τετοια εποχη ειχα χασει το πρωτο μου πακετο με βινυλιο εβερ... δεν εχω ξαναχασει πακετο. περαν 2-3 κινεζοπακετακιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, burnin είπε ειναι ο ιδιος πωλητης με εξαιρετικο φιντμπακ. 2 διαφοετικες παραγγελιες με διαφορα μιας μερας εκανα. καθε παραγγελια ειχε 2 βινυλια. τα οποια τα ειχα βρει κοψοχονια και ειναι και καταπλήκτικα. και τοσο χαμηλα δεν παιζει να τα ξαναβρω... περυσι τετοια εποχη ειχα χασει το πρωτο μου πακετο με βινυλιο εβερ... δεν εχω ξαναχασει πακετο. περαν 2-3 κινεζοπακετακιων Υπομονη τοτε οπως ολοι.Τα πακετακια καθονται στο τελωνειο πιθανον και περιμενουν να σκαναριστουν καποια στιγμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Πρωτη φορα αγορασα απο ευρωπ. αποθηκη αντι για τα βαθη της Ασιας Ηρθε μεσα σε 3 εργασιμες και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος...πληρωσα κατι παραπανω αλλα δεν περιμενα 10 χρονια Βεβαια οταν δεν βιαζομαι η καλυτερη επιλογη ειναι παντα η φθηνοτερη 27 λεπτά πριν, burnin είπε ειναι ο ιδιος πωλητης με εξαιρετικο φιντμπακ. 2 διαφοετικες παραγγελιες με διαφορα μιας μερας εκανα. καθε παραγγελια ειχε 2 βινυλια. τα οποια τα ειχα βρει κοψοχονια και ειναι και καταπλήκτικα. και τοσο χαμηλα δεν παιζει να τα ξαναβρω... περυσι τετοια εποχη ειχα χασει το πρωτο μου πακετο με βινυλιο εβερ... δεν εχω ξαναχασει πακετο. περαν 2-3 κινεζοπακετακιων Στα εστειλε με απλη επιστολη ή σαν συστημενα ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, afterhours είπε Πρωτη φορα αγορασα απο ευρωπ. αποθηκη αντι για τα βαθη της Ασιας Ηρθε μεσα σε 3 εργασιμες και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος...πληρωσα κατι παραπανω αλλα δεν περιμενα 10 χρονια Βεβαια οταν δεν βιαζομαι η καλυτερη επιλογη ειναι παντα η φθηνοτερη Στα εστειλε με απλη επιστολη ή σαν συστημενα ;; απλο με usps. To usps παντα δινει κωδικο για τρακινγκ, αλλα εχει σταματησει απο τις δεκα δεκεμβρη ποθ ελεγε πως εφυγε για ελλαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, afterhours είπε Πρωτη φορα αγορασα απο ευρωπ. αποθηκη αντι για τα βαθη της Ασιας Ηρθε μεσα σε 3 εργασιμες και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος...πληρωσα κατι παραπανω αλλα δεν περιμενα 10 χρονια Βεβαια οταν δεν βιαζομαι η καλυτερη επιλογη ειναι παντα η φθηνοτερη Στα εστειλε με απλη επιστολη ή σαν συστημενα ;; Πολλες φορες το θεμα για πολλους δεν ειναι τα χρηματα αλλα η κοροιδια. Πχ απο Αμαζον βρισκω το ιδιο πραγμα στα 25ε με μεταφορικα που απο Αliexpress πχ το παιρνω στα 12ε, γιατι να δωσω παραπανω απο τα διπλασια; Δεν ειναι θεμα τιμης (13ε δεν σωνουν κανενα) ειναι θεμα γαμωτο και νομιζω πως πολλοι το βλεπουν ετσι. Βεβαια ναι αν βιαζεσαι κατι δεν εχεις πολλες επιλογες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, makfil είπε Μπράβο για τη σκέψη (και πράξη) να επιστρέψεις τα χρήματα [Ενώ ο κινέζος πρέπει να πάρει τα λεφτά του,] για τον πολίτη δεν πάει έτσι ακριβώς ή δεν πάει έτσι σε όλες τις περιπτώσεις. Η τεράστια καθυστέρηση είναι κόστος. Ιδιαίτερα αν κάτι είναι για δουλειά το περίμενε είναι κόστος. Όταν κάτι πρέπει να κάνει το πολύ 60 μέρες (που είναι ήδη υπερβολικό) και κάνει 4 μήνες, το "γυρίζω τα λεφτά" δεν είναι ούτε ευχάριστο είναι ξεκάθαρη λύση. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα είναι απαράδεκτη και το κόστος πρέπει να πάει στην Ελλάδα ως κυβέρνηση/κράτος και όχι στον πολίτη. Ο πολίτης δεν πρέπει να τα πληρώνει αυτά. Να φτιάξουν τον εκτελωνισμό να γίνεται σωστά. ΥΓ. Η πρακτική κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ο μετακλητός να τρώει καλά και πολίτης να τον πληρώνει. Όχι, ο πολίτης δεν πρέπει να πληρώνει την ανικανότητα του τελωνείου (όπως είπα και να το πάρει το δέμα, ΠΛΗΡΩΝΕΙ όταν του καθυστέρησε την εργασία ή απλά ξαναγόρασε κοινός πολίτης κάτι). Συμπέρασμα: Όταν πληρώνεις τον κινέζο για της καθυστερήσεις, δίνεις δικαίωμα στην Ελλάδα να συνεχίσει την ανικανότητα του τελωνείου. Ή θα ξεσηκωθείς να φτιάξει το τελωνείο ή δεν θα πληρώνεις τον κινέζο, διάλεξε ένα από τα δύο εκτός και αν θες: α) Να διαιωνίζεται η κατάσταση του τελωνείου (αφού θα πληρώνεις τα λάθη του) β) Να πληρώνεις τον κινέζο όταν θα έπρεπε να τον πληρώνει το τελωνείο γ) Να αγοράζεις διπλά κάτι που έπρεπε να πάρεις εξαρχής κτλ [Εναλλακτικά κάνε αποχή από της αγορές αν θες να είσαι και ακραία ηθικός και να βοηθάς την Ελλάδα. Αν πληρώνεις τον κινέζο τότε καταστρέφεις την Ελλάδα (με το να διαιωνίζεις τους προβληματικούς Έλληνες [που ελέγχουν την ποιότητα του τελωνείου] που δεν πληρώνουν για σένα ως οφείλουν)] Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Πολλες φορες το θεμα για πολλους δεν ειναι τα χρηματα αλλα η κοροιδια. Πχ απο Αμαζον βρισκω το ιδιο πραγμα στα 25ε με μεταφορικα που απο Αliexpress πχ το παιρνω στα 12ε, γιατι να δωσω παραπανω απο τα διπλασια; Δεν ειναι θεμα τιμης (13ε δεν σωνουν κανενα) ειναι θεμα γαμωτο και νομιζω πως πολλοι το βλεπουν ετσι. Βεβαια ναι αν βιαζεσαι κατι δεν εχεις πολλες επιλογες. Αυτο το εχω πει κι εγω, που εχω κανει εκατονταδες αγορες ολα τα χρονια. Δεν μιλαμε για 2-3 ευρω διαφορα για αγορα απο ευρωπη, αλλα πολλες φορες για διπλασια τιμη. Κατσε καλα λοιπον, γιατι στην Ελλαδα μας εχει τσακισει και η κριση. Ευκολα λεει ο αλλος, παρτο απο ευρωπη.... Βεβαια, οπως ηρθαν τα πραγματα, θα σκεφτομαι διπλα πλεον, αν ειναι να αγορασω κατι απο Ασια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Salvation81 είπε Πολλες φορες το θεμα για πολλους δεν ειναι τα χρηματα αλλα η κοροιδια. Πχ απο Αμαζον βρισκω το ιδιο πραγμα στα 25ε με μεταφορικα που απο Αliexpress πχ το παιρνω στα 12ε, γιατι να δωσω παραπανω απο τα διπλασια; Δεν ειναι θεμα τιμης (13ε δεν σωνουν κανενα) ειναι θεμα γαμωτο και νομιζω πως πολλοι το βλεπουν ετσι. Βεβαια ναι αν βιαζεσαι κατι δεν εχεις πολλες επιλογες. 12 λεπτά πριν, mindreader είπε Αυτο το εχω πει κι εγω, που εχω κανει εκατονταδες αγορες ολα τα χρονια. Δεν μιλαμε για 2-3 ευρω διαφορα για αγορα απο ευρωπη, αλλα πολλες φορες για διπλασια τιμη. Κατσε καλα λοιπον, γιατι στην Ελλαδα μας εχει τσακισει και η κριση. Ευκολα λεει ο αλλος, παρτο απο ευρωπη.... Βεβαια, οπως ηρθαν τα πραγματα, θα σκεφτομαι διπλα πλεον, αν ειναι να αγορασω κατι απο Ασια... [Όσον αφορά τις Τιμές κινέζων/ΕΕ] δεν είναι έτσι ακριβώς. Έχω κάνει πάρα πολλές αγορές σε συγκεκριμένο τομέα τεχνολογίας τους τελευταίους μήνες και έχω καταλάβει τα εξής: α) Οι Έλληνες βαράνε πολλές φορές επειδή έχουν τοπικό μονοπώλιο. Κοινώς: Είναι οι μόνο που πρόλαβαν να τα πάρουν από κινέζο και να κάνουν μεγάλο markup. Εκεί έχετε δίκιο αλλά είναι μόνο μία κατηγορία. Υπάρχουν και άλλες: β) Ο [σωστός] εκτελωνισμός μπορεί να είναι τεράστιο κόστος πάνω από την κινέζικη τιμή. Πληρώνεις τα δέματα που παίρνεις από την Κίνα στο τελωνείο; Πολλά μαγαζιά το κάνουν. γ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ φτηνά Ελληνικά μαγαζιά (και προφανώς κατ'επέκταση άλλα της ΕΕ). Είναι σπανιότερα αλλά υπάρχουν. π.χ. είναι εξελιγμένη η αγορά βασικών υλικών σε αυτό. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxaris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Στις 6/3/2019 στις 5:11 ΜΜ, skar1983 είπε Σου είχαν και ένα μπλε αυτοκολλητάκι από τα ΕΛΤΑ κολλημένο σε αυτά που υπέγραψες; Σόρρυ για την αργοπορημένη απάντηση, όχι δεν ειχαν μπλε αυτοκόλλητο. Μου το έφερε η ταχυδρόμος σπίτι και υπεγραψα σε μια σελίδα με μια λίστα από ονόματα και barcodes από πακέτα, όπως κάθε φορά που παραλαμβάνω συστημένο πακετο. Η εξωτερική συσκευασία πάντως είχε κανονικά track από Κινέζικα ταχυδρομεία, αλλά αυτό το track δε μου το γνωστοποίησαν κατά την αποστολή, ήταν unregistered, ενώ στην πραγματικότητα ήταν registered. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, burnin είπε αρχιζω να απελπιζομαι 2 βινυλια παραγγελια απο 5 δεκεμβρη απο ντισκογκς εφυγαν απο αμερικη στις δεκα δεκεμβρη, και ακομα αγνοουνται. πιστευετε υπαρχει ελπιδα, ή τα εφαγε καμια βροχη και τα πεταξαν? Αν ειναι συστημενα θα παρει αποζημιωση ο seller απο USPS αν εχουν χαθει καταστραφει. Κανε λιγο υπομονη γιατι και σε μενα ερχονται απο Ευρωπη στο μηνα + τα δεματα . Και εχω κατι ακομη απο Γερμανια στους δυο μηνες.. ΥΓ Με το τελωνειο τι παιζει απο Αμερικη και με τα βινυλια; Ειχα παρει απο δισκογραφικη δυο δισκους συνολο 20 $ και αλλα 20$ μεταφορικα και πληρωσα αλλα 22-23 ευρω. Οποτε ψιλοεκοψα τις αγορες απο εκει και παιρνω απο Ευρωπη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 51 λεπτά πριν, skar1983 είπε Αν ειναι συστημενα θα παρει αποζημιωση ο seller απο USPS αν εχουν χαθει καταστραφει. Κανε λιγο υπομονη γιατι και σε μενα ερχονται απο Ευρωπη στο μηνα + τα δεματα . Και εχω κατι ακομη απο Γερμανια στους δυο μηνες.. ΥΓ Με το τελωνειο τι παιζει απο Αμερικη και με τα βινυλια; Ειχα παρει απο δισκογραφικη δυο δισκους συνολο 20 $ και αλλα 20$ μεταφορικα και πληρωσα αλλα 22-23 ευρω. Οποτε ψιλοεκοψα τις αγορες απο εκει και παιρνω απο Ευρωπη Γιατί τοσο αργα απο Γερμανία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 15/12/2018 - 08/03/2019 σήμερα ήρθε και το τελευταίο από Δεκέμβριο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, jerry banana είπε Γιατί τοσο αργα απο Γερμανία? Ελα ντε πρωτη φορα τετοια καθστερηση και ο πωλητης λεει να περιμενω λιγο ακομη. Θεωρητικα μου ειπε ειναι 20-30 εργασιμες για να ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, skar1983 είπε Ελα ντε πρωτη φορα τετοια καθστερηση και ο πωλητης λεει να περιμενω λιγο ακομη. Θεωρητικα μου ειπε ειναι 20-30 εργασιμες για να ερθει. Εγινε ευχαριστω για την απαντηση. Εαν ενα προιον που εχω παραγγειλει απο amazon uk ερχεται χωρις tracking και ειναι αξιας (60 ευρω) πως μπορω να ξερω που ειναι ρωταω τον πωλητη?Επισης εαν ερχεται με tracking ή χωρις tracking ειναι τυχαιο ή μπορουσα να το επιλεξω?Ευχαιστω εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 παιδες δεν βγαζω ακρη... σημερα παρελαβα το εξης προιον https://www.aliexpress.com/item/New-4-Color-DIY-Texture-Soft-Auto-Car-Steering-Wheel-Cover-with-Needles-and-Thread-Artificial/32957497650.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.459a6bd5IorK73 εδω η κινηση, 2019.02.21 08:36 (GMT-7): Shipment accepted by airline 2019.02.21 08:35 (GMT-7): Shipment left country of origin warehouse 2019.02.21 08:35 (GMT-7): Shipment at country of origin warehouse 2019.02.21 08:29 (GMT-7): Shipment dispatched 2019.02.20 01:44 (GMT-7): Waiting for pick up 21/2 εφυγε απο κινα (Guangdone) και το εφερε ο ταχυδρομος σημερα... Νομιζω οτι με βαση τα τελευταια δεδομενα ειναι χρονος ρεκορ. Ειναι εξαιρεση η τελειωσε ο κακος χαμος του τελευταιου τετραμηνου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις