stelios18120 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Και ΝΑΙ κυρίες και κύριοι Θα κανω ωραια Χριστουγεννα (το 2020) με τα καινούργια μου στολίδια που είχα κάνει παραγγελια στις 27/11/2018 και ήρθαν σήμερα!!! Δεν άργησαν και πολύ,μόνο περίπου 4 μήνες 😂😂 Κάλιο αργά παρά ποτέ,κτλπ κτλπ 😋😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanesan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, spartak1 είπε Οχι. Απλα δε χρεώνει τα 15 ευρω. Χρεωνει μονο το ΦΠΑ Ποιο VAT όμως; Εγώ πλήρωσα μόνο 2 ευρώ και 22 λεπτά, αυτό δεν είναι το 24 % αλλά αρκετά λιγότερο. ΕΤΑ: Άκυρο, τώρα είδα ότι το ΦΠΑ είναι 6 %, έχει μειωμένο συντελεστή το προϊόν Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Kanesan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Και ΝΑΙ κυρίες και κύριοι Θα κανω ωραια Χριστουγεννα (το 2020) με τα καινούργια μου στολίδια που είχα κάνει παραγγελια στις 27/11/2018 και ήρθαν σήμερα!!! Δεν άργησαν και πολύ,μόνο περίπου 4 μήνες 😂😂 Κάλιο αργά παρά ποτέ,κτλπ κτλπ 😋😋 Γιαυτο εγω ηδη παραγγελνω καλοκαιρινες βλακειουλες για τις μικρες . Να εχω ενα 3μηνο μπροστα μου να παραλαβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Και ΝΑΙ κυρίες και κύριοι Θα κανω ωραια Χριστουγεννα (το 2020) με τα καινούργια μου στολίδια που είχα κάνει παραγγελια στις 27/11/2018 και ήρθαν σήμερα!!! Δεν άργησαν και πολύ,μόνο περίπου 4 μήνες 😂😂 Κάλιο αργά παρά ποτέ,κτλπ κτλπ 😋😋 Και με το καλο τα πασχαλινα,να ερθουν τελος καλοκαιριου. : Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Παραγγελία 6€ από Tomtop αρχές Γενάρη ήρθε σήμερα σπίτι. Το 17track εν τω μεταξύ έχει κολλήσει από τις 20/1 σε κατάσταση In Transit - Item arrived at Greece. Και τώρα που παρέλαβα ακόμα αυτό δείχνει. Στο tracking των ΕΛΤΑ δε, τόσο καιρό έβγαζε ανύπαρκτο number 🤯 😵 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Ελαβα παραγγελία Νοεμβριου απο Εbay με track.num.που τελειωνει σε MY... αρα δεν εινα ι θεμα οι κινεζικες μετφ.αλλά τα αργοκίνητα Ελτα...επισης συστημενο απο SG ηρθε Ελλαδα σε τρεις μερες και 22 μερες τωρα ξεκουραζεται περιμενοντας να περασει τελωνειο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, nenela είπε Ελαβα παραγγελία Νοεμβριου απο Εbay με track.num.που τελειωνει σε MY... αρα δεν εινα ι θεμα οι κινεζικες μετφ.αλλά τα αργοκίνητα Ελτα...επισης συστημενο απο SG ηρθε Ελλαδα σε τρεις μερες και 22 μερες τωρα ξεκουραζεται περιμενοντας να περασει τελωνειο.... Πρώτη φορά σήμερα μαθαίνω το tomtop συνήθως τα κλασσικά ήξερα όπως gearbest(δεν την εχω δοκιμασει),aliexpress(την εχω),bangood(δεν την εχω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Εγω περιμενω ενα πακετακι απο δεκεμβρη και μπολικα απο γεναρη,φλεβαρη...Εντωμεταξυ εχω κανει αρκετα extend.Για να δουμε ποτε τα γατια του τελωνειου θα ανοιξουν τους σακους.Ουτε χριστουγεννα να ηταν,ο αγιος βασιλης τα φερνει πιο γρηγορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αλλα 3 πακετακια απο Δεκεμβριο σημερα και 2 που πρεπει να παραλαβω ο ιδιος αυριο λογο ογκου, πλεον περασα σε παραγγελιες Ιανουριου ΕΛΤΑ : Level Cleared Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Παιδια μια ερωτηση για οσους περιμενουν ακομη,γιατι περιμενετε και δεν πατατε refund να το βρειτε αλλου γρηγοροτερα?(Φυσικα να εχει περασει το clock εννοειται) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, jerry banana είπε Παιδια μια ερωτηση για οσους περιμενουν ακομη,γιατι περιμενετε και δεν πατατε refund να το βρειτε αλλου γρηγοροτερα?(Φυσικα να εχει περασει το clock εννοειται) . Αφενος 90% ολα τα πακετα ερχονται απλα αργουν (και κακα τα ψεματα αν μπεις στην διαδικασια να σου κανουν refund δυσκολα μετα θα στειλεις να πεις ξερετε ηρθαν τα πακετα παρτε παλι τα χρηματα). Αφετερου αν παταμε ολοι refund στο τελος η θα μας μαμησουν στα μεταφορικα η θα σταματησουν να στελνουν Ελλαδα (διαλεξε εσυ πιο ειναι το χειροτερο εκ των δυο). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, jerry banana είπε Παιδια μια ερωτηση για οσους περιμενουν ακομη,γιατι περιμενετε και δεν πατατε refund να το βρειτε αλλου γρηγοροτερα?(Φυσικα να εχει περασει το clock εννοειται) . Kαλησπερα.Οπως σου απαντησε και ο @Salvation81 το πιο σωστο ειναι να κανουμε extend,το ali εχει τα πιο φτηνα και δεν τα βρισκεις αλλου ολα.Οποτε υπομονη μεχρι να τα βροντηξουν τα ελτα και να σταματησουμε να αγοραζουμε ολοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 αρχιζω να απελπιζομαι 2 βινυλια παραγγελια απο 5 δεκεμβρη απο ντισκογκς εφυγαν απο αμερικη στις δεκα δεκεμβρη, και ακομα αγνοουνται. πιστευετε υπαρχει ελπιδα, ή τα εφαγε καμια βροχη και τα πεταξαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, burnin είπε αρχιζω να απελπιζομαι 2 βινυλια παραγγελια απο 5 δεκεμβρη απο ντισκογκς εφυγαν απο αμερικη στις δεκα δεκεμβρη, και ακομα αγνοουνται. πιστευετε υπαρχει ελπιδα, ή τα εφαγε καμια βροχη και τα πεταξαν? Ολα ειναι πιθανα https://www.discogs.com/forum/thread/785847 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από kosutasu22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, burnin είπε αρχιζω να απελπιζομαι 2 βινυλια παραγγελια απο 5 δεκεμβρη απο ντισκογκς εφυγαν απο αμερικη στις δεκα δεκεμβρη, και ακομα αγνοουνται. πιστευετε υπαρχει ελπιδα, ή τα εφαγε καμια βροχη και τα πεταξαν? Στοιχημα οτι εχουν κολλησει τελωνειο,εκτος αν οι πωλητες δεν εχουν καλα feedback. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις