stelios18120 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Εμένα πάντως μου ήρθαν εχθές 2 δέματα και ακύρωσα το dispute (ενώ 100% θα έπαιρνα και τα χρήματα) Δεν θα σωθούμε με 2-3-5€ αν πάρουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, james9tito είπε Εγω παντως λεω και ας μην εισακουστω , να μην ζητμαε τοσο ευκολα refund και αν μας δωσουν refund και κατοπιν παραλαβουμε το δεμα , να κανουμε την κινηση να πληρωσουμε. Μην γινουμε γυφτοι για 5-10 ευρω γιατι μετα ή θα μας κοψουν ή θα μας χρεωνουν τιποτα τρελα μεταφορικα. Το εχω ζησει παλαιοτερα που παραγγελναμε video games απο play.com με δωρεαν μεταφορικα. Μαλακιζοντουσα;ν τα ελτα , αργουσε το δεμα , επικοινωνουσαμε με το play και μας εδινε τα λεφτα πισω χωρις μα και μου. Οπως καταλαβαινετε ο νεογυφτοελληνας αυτο το εκμεταλευτηκε και το play μας εκοψε και καλα εκανε. Οποτε ας προσπαθησουμε να γινουμε τιμιοι εστω το 2019 μ.Χ. Φιλε καλα τα λες αλλα οταν εχω παραγγειλει απο 30-12 και εχει περασει το clock αλλα και οι 60 μερες του on time delivery δικαιουμε refund οπου και να ειναι το δεμα. Δεν ειναι γυφτια ειναι δικαιο. Να το εστελναν την ωρα του. Εμενα σαν καταναλωτης δεν με ενδιαφερει ποιος φταιει. Και στο κατω κατω δεν ξερω τι οικονομικη κατασταση εχεις αλλα και 5 ευρω στην Ελλαδα του 2019 οπως λες με τοση ανεργια και δυσκολιες ειναι καλο ποσο και δεν το κανω γαργαρα να περιμενω. Αλλα οπως προειπα δεν με ενδιαφερει κιολας αφου εχουν περασει ολες οι δυνατες διοριες. Δικαιωματικα πραττω. Και στο τελος της γραφης εαν αργουν τα ΕΛΤΑ οι τα τελωνειαδεν φταιμε εμεις οι καταναλωτες αλλα οι Ελληνες που εργάζονται εκει. Δεν ξερω εαν το κανουν επιτηδες για να στηριζουμε τη ελληνική αγορ,αλλα οι Κινεζοι μαγκια τους να κοψουν την τροφοδισια στην Ελλάδα εαν δουν οτι αργουν τα δεματα λογικο το βρισκω. Να κανουν καλυτερα τη δουλειά τους οι Έλληνες μεταφορεις. ΥΓ:9 ευρω περιπου ηταν το μικροφωνο μου. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toolband Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Υπάρχει περίπτωση δέμα απο AliEXP το tracking να γράφει The item has been processed in the country of destination από 27/01 και να μην φαίνεται σε tracking στα ΕΛΤΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, jerry banana είπε Φιλε καλα τα λες αλλα οταν εχω παραγγειλει απο 30-12 και εχει περασει το clock αλλα και οι 60 μερες του on time delivery δικαιουμε refund οπου και να ειναι το δεμα. Δεν ειναι γυφτια ειναι δικαιο. Να το εστελναν την ωρα του. Εμενα σαν καταναλωτης δεν με ενδιαφερει ποιος φταιει. Και στο κατω κατω δεν ξερω τι οικονομικη κατασταση εχεις αλλα και 5 ευρω στην Ελλαδα του 2019 οπως λες με τοση ανεργια και δυσκολιες ειναι καλο ποσο και δεν το κανω γαργαρα να περιμενω. Αλλα οπως προειπα δεν με ενδιαφερει κιολας αφου εχουν περασει ολες οι δυνατες διοριες. Δικαιωματικα πραττω. Και στο τελος της γραφης εαν αργουν τα ΕΛΤΑ οι τα τελωνειαδεν φταιμε εμεις οι καταναλωτες αλλα οι Ελληνες που εργάζονται εκει. Δεν ξερω εαν το κανουν επιτηδες για να στηριζουμε τη ελληνική αγορ,αλλα οι Κινεζοι μαγκια τους να κοψουν την τροφοδισια στην Ελλάδα εαν δουν οτι αργουν τα δεματα λογικο το βρισκω. Να κανουν καλυτερα τη δουλειά τους οι Έλληνες μεταφορεις. ΥΓ:9 ευρω περιπου ηταν το μικροφωνο μου. Δεν σου ειπα να μην ζητησεις refund, ειπα ΑΝ ερθει μετα το refund να κανεις κινηση να δωσεις τα χρηματα. Απλο και τιμιο αλλα ο καθενας πραττει οπως νομιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, james9tito είπε Δεν σου ειπα να μην ζητησεις refund, ειπα ΑΝ ερθει μετα το refund να κανεις κινηση να δωσεις τα χρηματα. Απλο και τιμιο αλλα ο καθενας πραττει οπως νομιζει. Αυτό εννοείται ρε φίλε. 12 λεπτά πριν, Toolband είπε Υπάρχει περίπτωση δέμα απο AliEXP το tracking να γράφει The item has been processed in the country of destination από 27/01 και να μην φαίνεται σε tracking στα ΕΛΤΑ; Και εγω αυτο το θεμα εχω απο 30-12 γιαυτο ζητησα refund και ευτυχως πετυχε και θα λαβω μεσα σε 3-20 μερες τα χρηματα μου πισω.Στα ελτα που ειχα παρει τηλεφωνο μου ειχαν πει δεν εχει φυγει καν απο το Λαος αλλα ο Κινεζος που ειπε οτι εφυγε.Προφανως εχει κολλησει το δεμα μου στο τελωνειο γιαυτο καθυστερει.Λογικα και εσυ το ιδιο εχεις παθει οπως και πολλοι εδω μεσα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από jerry banana 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Εννοείται για παν ενδεχόμενο όταν περάσουν οι μέρες ζητάμε επιστροφή χρημάτων. Το χειρότερο είναι αν έρθει κάτι χαλασμένο να το αποδείξεις μου είχε έρθει πρίν 2 χρόνια μια κάμερα χαλασμένη μίλησα μαζί του και μου ειχε πει να του την επιστρέψω πίσω και όταν την παραλαβή να μου κάνει επιστροφή αλλά φοβήθηκα γιατί ποτέ δεν ξέρεις και από όσο ρώτησα θα μου έβγαινε σχεδόν αλλά τόσα να την στείλω και θα τα έβαζα από την τσέπη που αλλά τελικά μετά από βίντεο και φωτογραφίες ζήτησα τα 2/3 του κόστους που είχε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Εγω εχω καλα νεα το aliexpress που οι περισσοτεροι το κραζουν απο θεμα υποστηριξης που εστειλε μηνυμα οτι θα λαβω ολο το ποσο μου πισω εφοσον το μικροφωνο που ειχα παραγγειλει απο 30-12 δεν εχει φτασει ακομη.Μου εδωσε χαρα στο προσωπο μου.Θα ξαναπροτιμησω ali μονο και μονο απο τη χειρονομια αλλα για να ειμαι safe παντα κατω απο 10 ευρω ή 20.Παραπανο παιρνω ρισκα ή παραπανο θα βαζω express delivery. Αυτο τωρα τι ειναι νεο; Αυτο με το αλι συμβαίνει καθημερινά με χιλιάδες προιοντα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanesan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Αγοράζω πρώτη φορά από Amazon (Αμερικής, όχι UK) μετά τις αλλαγές του 2017 και θα ΄ήθελα να επιβεβαιώσω ότι θα πληρώσω μόνο τα import fees που μου γράφει πριν το place order και τίποτε άλλο στο τελωνείο, όπως έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ στο forum. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί μου φάνηκαν λίγα τα 2 ευρώ και 22 λεπτά για παραγγελία 25+9 μεταφορικά (AmazonGlobal Expedited Shipping). Το αντικείμενο είναι shipped from and sold by Amazon. Order Summary Items: EUR 25,05 Shipping & handling: EUR 9,17 Total before tax: EUR 34,22 Estimated tax to be collected: EUR 0,00 Import fees deposit: EUR 2,22 Order total:EUR 36,44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terkos2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, kosutasu22 είπε Μου εχουν ζητησει και εμενα να τους πω τι περιεχει. Πρωτη φορα βεβαια, τον Γεναρη αλλα οκ. Καλυτερα απο το να ανοιγουν το δεμα. Εμένα εκτός από το παραστατικό Paypal που τους είχα στείλει αρχικά μου είχαν ζητήσει παραστατικό παραγγελίας. Αλλα δύο δέματα τα είχαν ανοίξει και όχι μόνο την εξωτερική συσκευασία που μετά φαινόταν τι ήταν, αλλά και την εργοστασιακή και παρόλο που και τα δύο υπερέβαιναν το ποσό των 22€ σχεδόν στο διπλάσιο, ξανακόλλησαν την αρχική συσκευασία αποστολής με ταινία που πάνω έγραφε "Τελωνειακός έλεγχος" και τα άφησαν ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 30 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο τωρα τι ειναι νεο; Αυτο με το αλι συμβαίνει καθημερινά με χιλιάδες προιοντα. Δεν ειναι νεο απλα θα μπορουσαν να μη μου δωσουν τιποτα οπως αναφερω πιο πριν. Αλλοι εχουν αλλη εμπειρια εαν ψαξεις στο google. Γιαυτι χάρηκα νομιζα ντεμι ντεμι εαν θα μου τα επιστρεψουν. Γιατι πχ μπορει να μη με πιστευαν ή οτιδήποτε. Γιαυτο το ειπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, Kanesan είπε Αγοράζω πρώτη φορά από Amazon (Αμερικής, όχι UK) μετά τις αλλαγές του 2017 και θα ΄ήθελα να επιβεβαιώσω ότι θα πληρώσω μόνο τα import fees που μου γράφει πριν το place order και τίποτε άλλο στο τελωνείο, όπως έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ στο forum. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί μου φάνηκαν λίγα τα 2 ευρώ και 22 λεπτά για παραγγελία 25+9 μεταφορικά (AmazonGlobal Expedited Shipping). Το αντικείμενο είναι shipped from and sold by Amazon. Order Summary Items: EUR 25,05 Shipping & handling: EUR 9,17 Total before tax: EUR 34,22 Estimated tax to be collected: EUR 0,00 Import fees deposit: EUR 2,22 Order total:EUR 36,44 Δε θα πληρωσεις κάτι άλλο εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanesan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, spartak1 είπε Δε θα πληρωσεις κάτι άλλο εδώ Έχω να παραγγείλω από amazon από το 2016, περίμενα να πληρώσω VAT 24 % γλιτώνοντας το 15άρι και όταν είδα τα 2 ευρώ σκάλωσα. Σε ευχαριστώ πολύ, καλή σου μέρα 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 33 λεπτά πριν, spartak1 είπε Δε θα πληρωσεις κάτι άλλο εδώ Πως ειναι τοσο χαμηλα τα import fees? Εχει κανει συμφωνια η amazon με τα ελληνικα τελωνεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, mindreader είπε Πως ειναι τοσο χαμηλα τα import fees? Εχει κανει συμφωνια η amazon με τα ελληνικα τελωνεια; Οχι. Απλα δε χρεώνει τα 15 ευρω. Χρεωνει μονο το ΦΠΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, spartak1 είπε Οχι. Απλα δε χρεώνει τα 15 ευρω. Χρεωνει μονο το ΦΠΑ Αρα δεν ειναι import fees αλλα vat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις