Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα, εκει που λες 'τελειωσαν ολα', να σου ερχεται και ενα πακετακι κι αναπτερωνεται η ελπιδα....

Μικρο πακετακι αξιας 7ε απο Κινα, με παραγγελια τελη Γεναρη, ηρθε σημερα...

Τι να πω...τουλαχιστον χασαμε πακετα Νοεμβρη-Δεκεμβρη, ας παραλαβουμε απο Γεναρη κι επειτα, κατι ειναι κι αυτο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμένα πάντως τα πακέτα Νοέμβρη Δεκέμβρη έρχονται σιγα σιγά. Μονο ένα έχει μείνει που δεν έχει έρθει. Και αυτο υποψιάζομαι ότι δεν εστάλη καθόλου....

29 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Εμένα πάντως τα πακέτα Νοέμβρη Δεκέμβρη έρχονται σιγα σιγά. Μονο ένα έχει μείνει που δεν έχει έρθει. Και αυτο υποψιάζομαι ότι δεν εστάλη καθόλου....

Εγω 30 Δεκεμβριου ανοιξα dispute και σημερα μου ηρθε mail οτι θα το κοιταξει η ομαδα του ali.Ελπιζω να ειναι δικαιη.

3 λεπτά πριν, ppetr είπε

Εμενα ενας ανταπτορας ηρθε μετα απο 70 μερες και η συσκευασια ηταν υγρη

ίου με το που το ακουσα αηδιασα.Οτι χειροτερο να πιανεις κατι υγρο.Ισως εγω το πιστευω αλλα με ανατριχιαζει...

Πηγα τελικα και παρελαβα το δεματακι που ελεγα απο bangood. 99 μερες ακριβως αφαντο , την 100η εμφανιστηκε στο tracking. Μου ειχαν κανει refund βεβαια και τους εστειλα μηνυμα να τους βαλω τα λεφτα. Προφανως το ειχαν στειλει και καπου ηταν πεταμενο σε καποια αποθηκη.

• Thanks 1

έστειλα την αποδειξη για ένα δέμα και μετά μου έστειλαν αυτό περίεργο δεν έχει ξαναγίνει κάτι τετοιο σε προηγούμενα δέματα από την χωρά που πήρα.

2d1f10924ed7439e7694897848dd0158.png

4 λεπτά πριν, giannisww είπε

έστειλα την αποδειξη για ένα δέμα και μετά μου έστειλαν αυτό περίεργο δεν έχει ξαναγίνει κάτι τετοιο σε προηγούμενα δέματα από την χωρά που πήρα.

2d1f10924ed7439e7694897848dd0158.png

Μου εχουν ζητησει και εμενα να τους πω τι περιεχει.

Πρωτη φορα βεβαια, τον Γεναρη αλλα οκ. Καλυτερα απο το να ανοιγουν το δεμα.

34 λεπτά πριν, james9tito είπε

Πηγα τελικα και παρελαβα το δεματακι που ελεγα απο bangood. 99 μερες ακριβως αφαντο , την 100η εμφανιστηκε στο tracking. Μου ειχαν κανει refund βεβαια και τους εστειλα μηνυμα να τους βαλω τα λεφτα. Προφανως το ειχαν στειλει και καπου ηταν πεταμενο σε καποια αποθηκη.

Μπράβο για τη σκέψη (και πράξη) να επιστρέψεις τα χρήματα που πήρες σαν refund.

• Like 5

εμένα τίποτα ακόμη αφού σε κάποιους έρχονται μετά από τόσους μήνες τυχεροί εγώ σε αυτά έπαψα να ελπίζω και ζήτησα refund τώρα αν έρθουν κάποια θα μιλήσω μαζί τους να τους βάλω πίσω τα χρήματα. Τελευταία και του Ιανουαρίου βλέπω αργούν λίγο αλλά σιγά σιγά έρχονται. 

20 ώρες πριν, mindreader είπε

Mε βλεπω να ζητω για μια φορα ακομη refund...και νομιζω θα κανω καιρο να ξαναπαραγγειλω....

Μάλλον αυτο θέλουν από όλους μας... Φεύγουν μεγάλα ποσά σε άλλες χώρες με τις αγορές από εξωτερικό!

• Like 1

Εγω εχω καλα νεα το aliexpress που οι περισσοτεροι το κραζουν απο θεμα υποστηριξης που εστειλε μηνυμα οτι θα λαβω ολο το ποσο μου πισω εφοσον το μικροφωνο που ειχα παραγγειλει απο 30-12 δεν εχει φτασει ακομη.Μου εδωσε χαρα στο προσωπο μου.Θα ξαναπροτιμησω ali μονο και μονο απο τη χειρονομια αλλα για να ειμαι safe παντα κατω απο 10 ευρω ή 20.Παραπανο παιρνω ρισκα :P ή παραπανο θα βαζω express delivery.

Εγω παντως λεω και ας μην εισακουστω , να μην ζητμαε τοσο ευκολα refund και αν μας δωσουν refund και κατοπιν παραλαβουμε το δεμα , να κανουμε την κινηση να πληρωσουμε. Μην γινουμε γυφτοι για 5-10 ευρω γιατι μετα ή θα μας κοψουν ή θα μας χρεωνουν τιποτα τρελα μεταφορικα. 

Το εχω ζησει παλαιοτερα που παραγγελναμε video games απο play.com με δωρεαν μεταφορικα. Μαλακιζοντουσα;ν τα ελτα , αργουσε το δεμα , επικοινωνουσαμε με το play και μας εδινε τα λεφτα πισω χωρις μα και μου. Οπως καταλαβαινετε ο νεογυφτοελληνας αυτο το εκμεταλευτηκε και το play μας εκοψε και καλα εκανε. 

Οποτε ας προσπαθησουμε να γινουμε τιμιοι εστω το 2019 μ.Χ.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...