Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Ωχ ...

Τότε ετοιμάσου για γερό πακέτο να δώσεις....

Το περίμενα βασικά, το θέμα είναι ότι προσπαθώ να βρω μια εκτίμηση, έστω, του κόστους. Μάλλον θα χρειαστεί να μιλήσω με εκτελωνιστή όπως είπε ο φίλος προγουμένως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, tigreos είπε

Προσοχή όσοι αγοράσατε η θέλετε να αγοράσετε από gearbest με αποστολή belgium registered μέχρι τώρα δεν περνούσαν τελωνείο πλέον περνάνε δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά μεγάλη προσοχή μέχρι να δούμε τι γίνετε....

firefox_vMfR1pX5fY.png

μπορεις σε παρακαλω να γραψεις τι προιον ηταν και τι τιμη

Μήνας σχεδόν και δεν μου έχουν φανεί δύο αποστολές από Ευρώπη.

Πραγματικά τραγική η κατάσταση.

Λες και το κάνουν επίτηδες για να στηρίξουμε την τοπική αγορά.

Πέρα από την πλάκα, πάνε κατά διαόλου τα ΕΛΤΑ και να δω αν και πότε θα αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Ασχετο. Παραγγελία από banggood με priority direct mail ερχεται συνηθως στον χρόνο που γραφει (6-14 εργάσιμες) ή παιζει και να αργήσει πολύ παραπάνω;

Είναι τραγική η κατάσταση στα ΕΛΤΑ και στο τελωνείο πλέον. Τα δέματα μας περιμένουν κανα μηνα στους σάκους για να περάσουν τελωνείο. Εδώ τους στέλνεις email αποδείξεις σου απαντάνε με email την επομενη ημερα ότι όλα OK θα το αποδεσμεύσουν αλλα το δέμα κάνει 7 ημερες να φύγει από το τελωνείο !!!! http://prntscr.com/mu2lqi

Δυστυχώς όπως τα έχουν κάνει από κίνα μονο με priority line θα τα πάρουμε σε 15-25 μέρες αλλιώς οπλιστείτε με υπομονή για 2 και βάλε μήνες.

Παραγγελία από Banggood στις 21 Ιανουαρίου, αποστολή στις 24 και σε 10 ημέρες έρχεται Ελλάδα. Και από τις 4 Φεβρουαρίου κολλημένο το track στο: "Εκφόρτωση Ταχ/κης Αποστολής-Αναμονη Παρουσίασης στο Τελωνείο". Μπορεί μέχρι το Πάσχα να ξεκολλήσει, μπορεί και όχι, να πιάσουν οι πρώτοι καύσωνες......

Και από την άλλη, παραγγελία στις 16 Φεβρουαρίου 5 πακετακια χωρίς track number και το πρώτο ήρθε σήμερα. Μου έκανε όμως εντύπωση ότι υπέγραψα για να το παραλάβω, όπως γίνεται σε αυτά με track. Από Banggood και πάλι οι παραγγελίες.

46 λεπτά πριν, xxaris είπε

Παραγγελία από Banggood στις 21 Ιανουαρίου, αποστολή στις 24 και σε 10 ημέρες έρχεται Ελλάδα. Και από τις 4 Φεβρουαρίου κολλημένο το track στο: "Εκφόρτωση Ταχ/κης Αποστολής-Αναμονη Παρουσίασης στο Τελωνείο". Μπορεί μέχρι το Πάσχα να ξεκολλήσει, μπορεί και όχι, να πιάσουν οι πρώτοι καύσωνες......

Και από την άλλη, παραγγελία στις 16 Φεβρουαρίου 5 πακετακια χωρίς track number και το πρώτο ήρθε σήμερα. Μου έκανε όμως εντύπωση ότι υπέγραψα για να το παραλάβω, όπως γίνεται σε αυτά με track. Από Banggood και πάλι οι παραγγελίες.

Σου είχαν και ένα μπλε αυτοκολλητάκι από τα ΕΛΤΑ κολλημένο σε αυτά που υπέγραψες;

2 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Ασχετο. Παραγγελία από banggood με priority direct mail ερχεται συνηθως στον χρόνο που γραφει (6-14 εργάσιμες) ή παιζει και να αργήσει πολύ παραπάνω;

Αυτή είναι η εκτίμηση της μεταφορικής, χωρίς να έχει υπολογίσει το μπάχαλο των ΕΛΤΑ

Μετά και την τελευταία εξέλιξη με Belgium θα έλεγα ότι οποίος σκέφτεται για αγορά κινητού η αλλού προϊόντος από banggood,gearbeat κτλπ. Να το αναβάλει.Ας υπάρχει ακόμα το priority ανοικτό, κινδυνεύει με τελωνείο.Αφου μπλοκαραν το belgium είναι θέμα χρόνου να μπλοκαριστεί και το priority,είναι ακριβώς η ίδια μέθοδο αποστολής από τα κινεζομαγαζα αλλά με άλλη χώρα εισοδου

37 λεπτά πριν, stavag είπε

Μετά και την τελευταία εξέλιξη με Belgium θα έλεγα ότι οποίος σκέφτεται για αγορά κινητού η αλλού προϊόντος από banggood,gearbeat κτλπ. Να το αναβάλει.Ας υπάρχει ακόμα το priority ανοικτό, κινδυνεύει με τελωνείο.Αφου μπλοκαραν το belgium είναι θέμα χρόνου να μπλοκαριστεί και το priority,είναι ακριβώς η ίδια μέθοδο αποστολής από τα κινεζομαγαζα αλλά με άλλη χώρα εισοδου

Oi 2 μέθοδοι δεν είναι ίδιες και εκείνη του Banggood είναι σύμφωνη με την τελωνειακή νομοθεσία, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να "μπλοκαριστεί".

Πηγα να αγορασω κατι απο ebay και μου εβγαλε στη revolut ενα μηδενικο ποσο και οτι περιμενει εγκριση. Μετα απο 2 ημερες και ακομα τιποτα. Τωρα βγαζει αυτο : <<Awaiting merchant confirmation or reversal and will be reverted if unclaimed within 7 days.>>

Τί εννοει ο ποιητης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, makfil είπε

Oi 2 μέθοδοι δεν είναι ίδιες και εκείνη του Banggood είναι σύμφωνη με την τελωνειακή νομοθεσία, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να "μπλοκαριστεί".

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται να μπαίνει τελωνείο ένα δέμα από βελγιο?και σε αυτή την περίπτωση εκτελωνιζεται πρώτα στο Βέλγιο όπως και το priority στην αντίστοιχη χωρα

Επεξ/σία από stavag

5 λεπτά πριν, stavag είπε

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται να μπαίνει τελωνείο ένα δέμα από βελγιο?και σε αυτή την περίπτωση εκτελωνιζεται πρώτα στο Βέλγιο όπως και το priority στην αντίστοιχη χωρα

Υποστήριξα ότι οι 2 μέθοδοι δεν είναι ίδιες και ότι η μέθοδος του Banggood είναι σύμφωνη με τη νομοθεσία και  αυτό μπορώ να  σου το εξηγήσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...