Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, tobindax είπε

Ξέχασες τι έγραψες. "Χώρες εντός Ε.Ε.                                                 Ανέξοδα"

Επειδή συνεχίζεις το τρολάρισμα, παρά την προσπάθεια που έκανα για να σε βοηθήσω, διάβασε καλά και προσεκτικά το κεφάλαιο 6 του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου και βρες τη φράση που γράφει "Χώρες εντός ΕΕ".

Και επειδή δεν πρόκειται να το βρεις, γιατί είτε δεν διάβασες είτε δεν ξέρεις να διαβάζεις, τέρμα η συζήτηση μαζί σου.

14 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Εχω κι εγώ κατι που δεν μου εχει ξανατύχει. Για το tracking των δεματων από το κινητό χρησιμοποιώ μια εφαρμογή που λεγεται track checker.

Αγοραζω λοιπόν αρχές γενάρξη καποια πραγματα από ebay και φευγουν 2 δεματα με Tracking Που τελευωνει σε YP. Και τα 2 σταματάνε στις γυρω στις 14/1/2019. Πριν λίγες μερες βλέπω ότι στην συγκεκριμένη εφαρμογή βγάζει στο πανω μερος και ενα αλλο tracking που στην ουσία ξεκινάει από τις 14/1 και σταματάει αρχες Φλεβάρη. Και σταματάει εκεί.

Οι εικόνες των 2 tracking numbers του ενός δεματος είναι οι παρακάτω

Αριθμός:
Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν
Προορισμός: Ελλάδα
Προέλευση: Κίνα
2019-01-13 13:00 CN, Arrive at destination country post office
2019-01-12 13:00 CN, Arrive at destination airport
2019-01-10 13:00 CN, Departure from airport
2019-01-09 13:00 CN, In Transit
2019-01-08 21:31 Despatched from sorting center.
2019-01-08 19:13 Process completed in sorting center.
2019-01-08 14:49 Acceptance.
======================================
και

Αριθμός:
Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν
Προορισμός: Ελλάδα
Προέλευση: Μαλαισία
2019-02-04 17:46 In Transit, Item Posted Over The Counter to Greece
2019-02-04 17:45 In Transit, Item Posted Over The Counter to Greece
2019-02-04 17:45 In Transit, Item Posted Over The Counter to Greece
2019-02-04 17:44 In Transit, Item Posted Over The Counter to Greece
2019-02-04 17:43 In Transit, Item Posted Over The Counter to Greece
2019-02-04 17:43 In Transit, Item Posted Over The Counter to Greece
2019-01-12 23:03 In Transit, Dispatch PreAlert to Greece
======================================

Ίδια εικόνα εχει και το αλλο. Τι μπορεί να ισχύει;

Το 1ο αφορά στο ταξίδι μέσα στην Κίνα και το 2ο από την Κίνα στην Ελλάδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε

Το ενα ειναι της εταιριας logistics Yanwen και το αλλο του ταχυδρομειου με το οποιο θα το βλεπεις και στα ελτα.

Κανενα από τα 2 δεν φαίνεται στα ΕΛΤΑ όμως.

To ίδιο που γραφει και σε ενα παλαιοτερο πακέτο από ebay. Μου δίνει ενα νεο tracking που τελειωνει SB το οποιο όμως δεν βγάζει αποτελεσμα σε καμια μηχανή. Αλλα οκ αυτό είναι δεμα των 50 λεπτων οποτε δεν με νοιαζει. Τα αλλα όμως... τα θέλω :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

To ίδιο που γραφει και σε ενα παλαιοτερο πακέτο από ebay. Μου δίνει ενα νεο tracking που τελειωνει SB το οποιο όμως δεν βγάζει αποτελεσμα σε καμια μηχανή. Αλλα οκ αυτό είναι δεμα των 50 λεπτων οποτε δεν με νοιαζει. Τα αλλα όμως... τα θέλω :)

Και δεν θα τα δεις μέχρις ότου ανοίξουν οι σάκοι από τα ΕΛΤΑ και σκαναριστούν τα δέματα.

Επεξ/σία από makfil

54 λεπτά πριν, tobindax είπε

Εδώ είσαι ακόμα; Πάρε τους τηλέφωνο (μπορεί να έγινε ολική επιστροφή κατά λάθος)

Ειχες δικιο , τους πηρα τηλεφωνι και το δεμα ειναι στο ταχυδρομειο. Παραγγελια απο bangood στις 24/11..... Εχουμε μελλον μπροστα μας, μου φαινεται πως οτι εχω παραγγειλει το 2019 θα το παρω το καλοκαιρι.. 

19 ώρες πριν, tigreos είπε

Προσοχή όσοι αγοράσατε η θέλετε να αγοράσετε από gearbest με αποστολή belgium registered μέχρι τώρα δεν περνούσαν τελωνείο πλέον περνάνε δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά μεγάλη προσοχή μέχρι να δούμε τι γίνετε....

firefox_vMfR1pX5fY.png

γιατι τα περνάνε αφου τα συγκεκριμένα φαίνονται σαν να έρχονται απευθειας απο το βελγιο.Προφανως εχει πεσει συρμα και μυρίστηκαν ψητο.Αλλα αυτο ειναι παρανομο

στειλε τους μήνυμα οτι το πηρες απο gearbest αλλα   το αγορασες απο βελγιο

21 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Προσφατα πηρα απο αλι και αρχικα μου εδωσαν νουμερο σε ΥΡ το οποιο εγινε νουμερο σε CN και φαινεται στα ελτα.

Ισως το θεμα να ειναι στο ταχυδρομειο προελευσης, μπορει να φανει μονο εφοσον φτασει και σκαναριστει εδω.

21 λεπτά πριν, makfil είπε

Και δεν θα τα δεις μέχρις ότου ανοίξουν οι σάκοι από τα ΕΛΤΑ και σκαναριστούν τα δέματα.

Ok. Τότε καποια στιγμή θα μου ερθει ειδοποιηση από την εφαρμογή.

22 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Σε δέμα των 0.50€ θέλεις και tracking??

😂😂😂

Πολύ απαιτητικος είσαι 😋😋

Καθόλου :)

Και βασικά μου είχε κανει εντυπωση που είχε και tracking για κατι τόσο φθηνό και με δωρεαν μεταφορικά.

Χαίρεται παίδες,

Θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα από Αμερική. Το κόστος του είναι γύρω στα 3500 δολλάρια (κόστος μηχανήματος + shipping), με βάρος γύρω στα 35 κιλα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίσω τα ακριβή έξοδα του τελωνείου;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

11 λεπτά πριν, isovitisgr είπε

Χαίρεται παίδες,

Θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα από Αμερική. Το κόστος του είναι γύρω στα 3500 δολλάρια (κόστος μηχανήματος + shipping), με βάρος γύρω στα 35 κιλα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίσω τα ακριβή έξοδα του τελωνείου;

Το τελωνειο θα κοστίσει όσο μια γκαρσονιέρα 😁😁😋

Από Ευρώπη δεν υπάρχει αντίστοιχο μηχάνημα;

10 λεπτά πριν, isovitisgr είπε

Χαίρεται παίδες,

Η αγορά σου, μάλλον, δεν αντιμετωπίζεται με τα ταχυδρομικά δέματα που συζητάμε εδώ και πρέπει να συνεννοηθείς με εκτελωνιστή, για να πάρεις απαντήσεις.

1 ώρα πριν, tigreos είπε

Αυτήν η επιλογή που περιγράφεις δεν υπάρχει, μια είναι η επιλογή για belgium registered μόνο Registered Air Mail.

firefox_y9svaCta82.png

Η ερώτηση ήταν περισσότερο προς επιβεβαίωση ότι αναφέρεσαι  για το registered air mail, επειδή πρόκειται να βάλω παραγγελία.

1 ώρα πριν, burnin είπε

καλησπερα. για να αποφυγουμε το αγγλικο τελωνειο, τσεκαρουν την σφραγιδα του αγγλικου ταχυδρομειου ποτε σταλθηκε, ή το ποτε παρελαβε το ελληνικο? αν δηλαδη παραγγειλω κατι τελος Μαρτη ειμαι καλα, ή καλυτερα να βιαστω να παραγγειλω μην τυχον και σκασει τελωνειαρα? ευχαριστω

Και εγω αυτο εχω ακουσει γιαυτο  παρήγγειλα  σήμερα  αυτό  που ήθελα  απο amazon.uk.

12 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Το τελωνειο θα κοστίσει όσο μια γκαρσονιέρα 😁😁😋

Από Ευρώπη δεν υπάρχει αντίστοιχο μηχάνημα;

Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ευρώπη, όχι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...