stavag Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Εγώ το παράτησα το eBay ,από την στιγμή που δεν δίνουν tracking number πλέον είναι απίθανο να παραλάβεις.Απο ότι βλέπω τα στέλνουν κανονικά τα δέματα.Εδω δεν υπάρχει η προτεραιότητα για τα δέματα αυτά, δίνουν βάρος στα συστημένα και σε αυτά που έχουν πιθανότητες τελωνείου. Δυστυχώς η αγορά από Κίνα όπως την ξέραμε έχει τελειώσει, έχουν μείνει μόνο δύο καταστήματα με ασφαλή μέθοδο αποστολής και το AliExpress για αυτά που είναι κάτω από 22€ και πάντα με tracking number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigreos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Προσοχή όσοι αγοράσατε η θέλετε να αγοράσετε από gearbest με αποστολή belgium registered μέχρι τώρα δεν περνούσαν τελωνείο πλέον περνάνε δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά μεγάλη προσοχή μέχρι να δούμε τι γίνετε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalotina75 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Amazon.es χωρίς τρακινγκ με τι ταχυδρομείο στέλνει?royal mail λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 σημερα μου ηρθε παραγγελια μικροδεμα 15/12/2018, το ειχα ξεχασμενο, ουτε καν με refund δεν ειχα ασχοληθει. Οποτε τα ελτα παραδιδουν απο διμηνο και πανω, καλα παμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω 2 δέματα απο 23 Οκτωβρίου.. Έχω πάρει πίσω τα λεφτά και απλά τα έχω ξεγράψει.. δεν νομίζω να παραλάβω ποτέ. Είδη έχει 4 μήνες και πάμε για τον πέμπτο. Ebay με YANWEN 2018-10-23 17:00 CN, Arrive at destination country post office Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terkos2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλό θα είναι παιδιά να γράφουμε από που είναι η αγορά και αν είναι αποστολή με tracking number ή χωρίς. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από terkos2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, tornado είπε σημερα μου ηρθε παραγγελια μικροδεμα 15/12/2018, το ειχα ξεχασμενο, ουτε καν με refund δεν ειχα ασχοληθει. Οποτε τα ελτα παραδιδουν απο διμηνο και πανω, καλα παμε. Εγω τραβηξα refund και ησυχασα με τον καυε ανθρωπο που αργει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 εκανα αγορα απο αμερικη ενα cd αξιας 28 ευρω με αποστολη μεσω usps via First Class θα πληρωσω τελη εκτελωνισμου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Είναι υποψήφιο για έξοδα εκτελωνισμού αλλά κανένας δεν μπορεί να στο πει με βεβαιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, makfil είπε Είναι υποψήφιο για έξοδα εκτελωνισμού αλλά κανένας δεν μπορεί να στο πει με βεβαιότητα. ποσο πιστευεις μπορει να κοστισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, johnmadgr είπε ποσο πιστευεις μπορει να κοστισει? Εάν σταματήσει στο τελωνείο και δεχτούν την αξία που γράφεις (εάν πλήρωσες και μεταφορικά πρέπει να τα προσθέσεις), τα έξοδα είναι 28*24%+15= 6,72+15=21,72€ Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από makfil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, makfil είπε Εάν σταματήσει στο τελωνείο και δεχτούν την αξία που γράφεις, τα έξοδα είναι 28*24%+15= 6,72+15=21,72€ τι να πω....ενα αλλο δεμα που περιμενω εχει κολλησει απο 1/3 και λεει αυτο Greece, GRATHA, Processing of international mail, Processing by designated postal operator. Τι σημαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτά τα διαβάζεις σε ξένο site. Όταν δεις το δικό σου στα ΕΛΤΑ, θα σημαίνει ότι άνοιξε ο σάκος και σκαναρίστηκαν τα δέματα που είναι μέσα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από makfil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, makfil είπε Αυτά τα διαβάζεις σε ξένο site. Όταν δεις το δικό σου στα ΕΛΤΑ, θα σημαίνει ότι άνοιξε ο σάκος και σκαναρίστηκαν τα δέματα που είναι μέσα. καταλαβα απλα το καθε site βγαζει και αλλα στοιχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Όχι, τα ξένα δείχνουν αυτά που αναφέρουν οι μεταφορικές, αλλά όταν οι σάκοι φτάνουν στο αεροδρόμιο Αθηνών, σταματάει η ενημέρωση μέχρι να ανοιχτούν οι σάκοι και μπορεί να περάσουν και μήνας ή παραπάνω για να ανοιχτεί κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις