Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τα ΕΛΤΑ μου είπαν οι καθυστερήσεις αυτές τις μέρες στο Τελωνείο είναι περίπου ένας μήνας! Γλουπ!

Στις 2/3/2019 στις 10:19 ΠΜ, tzimbeam είπε

στέλνεις και την χρέωση στην κάρτα σου

Έκανα βλακεία και έκανα bundle αγορά και η τράπεζα δείχνει καμιά 40αριά. Θα πρέπει να τους στείλω και του aliexpress σελίδα να τα χωρίζει για να αποδείξει ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Φοβάμαι μήπως δεν το πιστέψουν (αν ρωτήσουν καν).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, christiD είπε

Είναι δυνατόν να έχει η πορεία ενός tracking number αυτή τη μορφή? Πολύ στρογγυλεμένες δεν είναι οι ώρες? Από ebay η αγορά..

1745978939_.jpg.8365a8388ebfc9ab61e841ac6f9df3f3.jpg

Ναι, γιατί σου δείχνει τη διαδρομή μέσα στην (αχανή) Κίνα, την οποία αναφέρει σε κάθε βήμα.

μηπως εχεις κανει παραγγελιες με διαφορετικους account password και για αυτο δεν βλεπεις ολες τις παραγγελιες

14 ώρες πριν, merchenary είπε

Όχι μου το ξεκαθάρισαν 3 αντικείμενα σε μια και αλλά 2 σε άλλη και επιμένουν οτι φαίνονται στο my order list μου! Θα με τρελάνουν! 3 αντικείμενα βλέπω μόνο με ένα αριθμό παραγγελίας το άλλο δεν φαίνεται πουθενά 

μηπως εχεις κανει παραγγελιες με διαφορετικους account password και για αυτο δεν βλεπεις ολες τις παραγγελιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έλαβα τρείς παραγγελίες Αli και μια Ebay Νοεμβρίου... σταλμενα και Laos και MY και CN.Όλα ταλαιπωρημένες συσκευασίες ειδικά ενα με κίτρινο φάκελο ήταν με στάμπες απο βροχή...τα συμπεράσματα δικά σας...εγω τα είχα ήδη ξεχάσει..

Επεξ/σία από nenela
  • Like 1

" ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ " , ειναι το μηνυμα που βλεπω εδω και 1 μηνα για μια παραγγελια μου. Ποσους μηνες θελουν για να το δουν εκει στο τελωνειο; Παραγγελια απο Ιανουαριο.

1 λεπτό πριν, nenela είπε

Παιδιά έλαβα τρείς παραγγελίες Αli και μια Ebay Νοεμβρίου... σταλμενα και Laos και MY και CN.Όλα ταλαιπωρημένες συσκευασίες ειδικά ενα με κίτρινο φάκελο ήταν με στάμπες απο βροχή...τα συμπεράσματα δικά σας...εγω τα είχα ήδη ξεχάσει..

Αυτά να τα διαβάζουν μερικοί που ισχυρίζονται και διαδίδουν τόσο εδώ όσο και σε άλλα fora ότι τα δέματα από Laos και μερικά ταχυδρομεία κάποιων νησιών δεσμεύονται στο τελωνείο Αθηνών 😀

• Like 1

4 λεπτά πριν, makfil είπε

Αυτά να τα διαβάζουν μερικοί που ισχυρίζονται και διαδίδουν τόσο εδώ όσο και σε άλλα fora ότι τα δέματα από Laos και μερικά ταχυδρομεία κάποιων νησιών δεσμεύονται στο τελωνείο Αθηνών 😀

Πηρα τηλ χθες και λενε εχουν πολλα δεματα (οπως παντα και καλα) και θελει απο 1 βδομαδα εως 1 μηνα για να τα περασουν οποτε παρτους ενα τηλ ή περιμενε λιγο ακομα.

1 λεπτό πριν, roympos1994 είπε

Πηρα τηλ χθες και λενε εχουν πολλα δεματα (οπως παντα και καλα) και θελει απο 1 βδομαδα εως 1 μηνα για να τα περασουν οποτε παρτους ενα τηλ ή περιμενε λιγο ακομα.

Μάλλον, έκανες λάθος παράθεση.

• Like 1

16 λεπτά πριν, mindreader είπε

" ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ " , ειναι το μηνυμα που βλεπω εδω και 1 μηνα για μια παραγγελια μου. Ποσους μηνες θελουν για να το δουν εκει στο τελωνειο; Παραγγελια απο Ιανουαριο.

• Like 1

Για μια ακομη φορα, πολλοστη τους τελευταιους μηνες, πληθος παραγγελιων μου φτανει πλεον στο 45μερο στο ebay. Να ψαχνω το δικιο μου μεσω paypal, το θεωρω την τελευταια λυση, και προτιμω να λυνονται ολα μεσω ebay. Και το ερωτημα ειναι, τι κανω τωρα;;;;;  Μετα το 45μερο ή την τελευταια estimated delivery time, θελει εξτρα διαδικασια για να ανοιχτει case. Παγιωθηκε μια κατασταση, με πολλες απωλειες και πολυμηνες καθυστερησεις, που μονο προβληματα δημιουργει. Δεν ξερω τι να κανω. Και με αυτα που εχω ηδη παραγγειλει, και απο εδω και στο εξης.

:(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...