merchenary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά γνωρίζει κάποιος εάν από λάθος αγορά και μη παραλαβή του πακέτου από Amazon.fr και επιστροφή στην Amazon θα χρεωθώ με τα έξοδα αποστολής / επιστροφής; Η θα μου επιστραφεί ολόκληρο το ποσό στο refund; Η αποστολή είναι με UPS εάν παίζει ρόλο αυτο.. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από merchenary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoxlasae Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, makfil είπε 1. Το πιθανότερο είναι ότι θα πραγματοποιήσεις τη 2η αγορά απόψε, μετά τα μεσάνυχτα (για να μην περιμένεις. με αγωνία, μέχρι αύριο το πρωί). 2. Ζητάς από την τράπεζα την αύξηση του ορίου, αν το επιτρέπει. Μπήκα από περιέργεια και διάβασα λίγο στους όρους στη eurobank..Και έχω 4200€ διμηνιαίο όριο εμβάσματων στο εξωτερικό χωρις οριο...δηλ μπορείς να κάνεις και όλο το ποσό εμβασμα με την μια μέσα στο δίμηνο...παρόλα αυτά μου δίνει decline.. περίεργο... Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, xoxlasae είπε Μπήκα από περιέργεια και διάβασα λίγο στους όρους στη eurobank..Και έχω 4200€ διμηνιαίο όριο εμβάσματων στο εξωτερικό χωρις οριο...δηλ μπορείς να κάνεις και όλο το ποσό εμβασμα με την μια μέσα στο δίμηνο...παρόλα αυτά μου δίνει decline.. περίεργο... Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις φίλε! Δεν εχει σχεση αυτο που διάβασες με τις αγορές με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavag Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 οταν επιστρέφεις κατι στο amazon και ειναι με δικια σου υπαιτιότητα πληρώνεις εσύ τα έξοδα 38 λεπτά πριν, merchenary είπε Παιδιά γνωρίζει κάποιος εάν από λάθος αγορά και μη παραλαβή του πακέτου από Amazon.fr και επιστροφή στην Amazon θα χρεωθώ με τα έξοδα αποστολής / επιστροφής; Η θα μου επιστραφεί ολόκληρο το ποσό στο refund; Η αποστολή είναι με UPS εάν παίζει ρόλο αυτο.. οταν επιστρέφεις κατι στο amazon και ειναι με δικια σου υπαιτιότητα πληρώνεις εσύ τα έξοδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, xoxlasae είπε Μπήκα από περιέργεια και διάβασα λίγο στους όρους στη eurobank..Και έχω 4200€ διμηνιαίο όριο εμβάσματων στο εξωτερικό χωρις οριο...δηλ μπορείς να κάνεις και όλο το ποσό εμβασμα με την μια μέσα στο δίμηνο...παρόλα αυτά μου δίνει decline.. περίεργο... Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις φίλε! Όπως σου απάντησε ο spartak1, το όριο ημερήσιων αγορών δεν έχει σχέση με εκείνο των εμβασμάτων που είχε και εξακολουθεί να έχει σχέση με τα CC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Παντως στην Πειραιως ειναι 2000ε το οριο ημερισιων αγορων (νομιζω πως παιρνεις τηλ και το οριζεις εσυ ομως σε ολες τις τραπεζες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoxlasae Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δε το γνωριζα οτι το οριο εμβασματων ειναι διαφορετικο απο το οριο ημερησιων αγορων , επειδη δεν εχω ιδεα ποσο ειναι στην debit eurobank καρτα.. .θα παω απο ενα καταστημα να ρωτησω και να ζητησω αυξηση...απο τι συμπεραινω πρεπει να ειναι στα 1500ευρω ή 2000ευρω στην περιπτωση μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, xoxlasae είπε Δε το γνωριζα οτι το οριο εμβασματων ειναι διαφορετικο απο το οριο ημερησιων αγορων , επειδη δεν εχω ιδεα ποσο ειναι στην debit eurobank καρτα.. .θα παω απο ενα καταστημα να ρωτησω και να ζητησω αυξηση...απο τι συμπεραινω πρεπει να ειναι στα 1500ευρω ή 2000ευρω στην περιπτωση μου . Εάν έχεις e-banking, το βρίσκεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, stavag είπε οταν επιστρέφεις κατι στο amazon και ειναι με δικια σου υπαιτιότητα πληρώνεις εσύ τα έξοδα οταν επιστρέφεις κατι στο amazon και ειναι με δικια σου υπαιτιότητα πληρώνεις εσύ τα έξοδα Μιλάμε και στην περίπτωση που δεν έχω παραλάβει καθόλου απλά έχει αποσταλεί έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, merchenary είπε Μιλάμε και στην περίπτωση που δεν έχω παραλάβει καθόλου απλά έχει αποσταλεί έτσι; Κανονικά θα πρέπει να σου επιστρέψουν μόνο τα χρήματα του προϊόντος και τα μεταφορικά να τα χρεωθείς. Εσύ φταις εξάλλου που δεν το πήρες/άλλαξες γνώμη κτλ. Αλλά αφού μιλάμε για αμαζον, μπορεί να σου επιστρέψουν όλο το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, overpower είπε Κανονικά θα πρέπει να σου επιστρέψουν μόνο τα χρήματα του προϊόντος και τα μεταφορικά να τα χρεωθείς. Εσύ φταις εξάλλου που δεν το πήρες/άλλαξες γνώμη κτλ. Αλλά αφού μιλάμε για αμαζον, μπορεί να σου επιστρέψουν όλο το ποσό. Μου έχουν αποστείλει προϊόντα που δεν φαίνονται στα my orders μου! Μετά από πολλά emails προσπαθώ να βγάλω άκρη... Π σ γίνεται αυτο; Έχω κάνει παραγγελια 3 αντικείμενα και έχουν αποσταλεί και φαίνονται κανονικά στα my orders, και μου έχουν αποστείλει 2 ίδια προϊόντα από την πρώτη παραγγελια σε ξεχωριστή παραγγελια που δεν φαίνονται στα my orders μου! Περιμένω να έρθουν τα δυο να τα επιστρέψω και να κρατήσω μόνο την κανονική μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Εχεις ξεχωριστη χρεωση για αυτα τα επιπλεον αντικειμενα? Μηπως η παραγγελια φευγει απο διαφορετικες χωρες, οποτε και λογικο να εχεις 2 διαφορετικα tracking (1 tracking για 1 αντικειμενο, το αλλο για τα αλλα 2). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, xoxlasae είπε Καλησπερα σε ολους . Θα ηθελα λιγο την γνωμη σας σε ενα προβληματακι που αντιμετωπιζω... Προσπαθησα σημερα να κανω μια αγορα 2 αντικειμενων . Μια φωτογραφικη μηχανη 1400 ευρω και ενα φακο 700 ευρω απο εξωτερικο ... Κατα την διαδικασια αγορας μεσω paypal , η πληρωμη δεν εγινε δεκτη , η τραπεζα που εχω συνδεδεμενη με το paypal ειναι της eurobank ... εκανα 3 προσπαθειες απο κινητο και υπολογιστη.. Σε μια νεα αποπειρα μετα απο 15 λεπτα μπαινω στο καλαθι και αφαιρω τον φακο 700€ και αφηνω την μηχανη 1400€ .. κανω checkout και η πληρωμη εγινε δεκτη.... σκεφτηκα τοτε οτι κατι μπορει να παιζει και να μην επιτρεπονται εμβασματα ανω των 2000€(υποθεση δικη μου) , οποτε ξανα μπαινω στο site και τοποθετω νεα παραγγελια μονο τον φακο και παω για checkout...δυστυχως εγινε declined . Μετα απο το decline για την δευτερη αγορα μπερδευτηκα δεν ξερω πλεον τι μπορει να συμβαινει, μηπως ξερετε εσεις να με διαφωτισετε ?? Τι οριο εχει η καρτα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 37 λεπτά πριν, overpower είπε Εχεις ξεχωριστη χρεωση για αυτα τα επιπλεον αντικειμενα? Μηπως η παραγγελια φευγει απο διαφορετικες χωρες, οποτε και λογικο να εχεις 2 διαφορετικα tracking (1 tracking για 1 αντικειμενο, το αλλο για τα αλλα 2). Όχι μου το ξεκαθάρισαν 3 αντικείμενα σε μια και αλλά 2 σε άλλη και επιμένουν οτι φαίνονται στο my order list μου! Θα με τρελάνουν! 3 αντικείμενα βλέπω μόνο με ένα αριθμό παραγγελίας το άλλο δεν φαίνεται πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, merchenary είπε Όχι μου το ξεκαθάρισαν 3 αντικείμενα σε μια και αλλά 2 σε άλλη και επιμένουν οτι φαίνονται στο my order list μου! Θα με τρελάνουν! 3 αντικείμενα βλέπω μόνο με ένα αριθμό παραγγελίας το άλλο δεν φαίνεται πουθενά Χρεωθηκες για αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις