elpaso1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Σκεφτομαι να κανω καλο αποθεμα απο Αγγλια, καθως σε λιγο καιρο, τερμα οι παραγγελιες απο εκει! Σχεδον τα παντα τα αγοραζα απο αγγλια! Amazon,ebay,sportsdirect,myprotein καθως και καποια sites με πανες, παιδικα παιχνιδια, πολυβιταμινες, ω3.. Την εχω πατησει ασχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hektor76 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Έκανα μία αγορά από USA ενα πολυμετρο μέσο Ebay αξίας 88$ .Ο πωλητής στέλνει Ελλάδα μέσο global shipping programme όπου πλήρωσα απευθείας στην pitney bowes 23$ για αποστολή + 22$ import charges έξοδα εκτελωνισμου. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάτι άλλο όταν με το καλό φτάσει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, hektor76 είπε Καλησπέρα. Έκανα μία αγορά από USA ενα πολυμετρο μέσο Ebay αξίας 88$ .Ο πωλητής στέλνει Ελλάδα μέσο global shipping programme όπου πλήρωσα απευθείας στην pitney bowes 23$ για αποστολή + 22$ import charges έξοδα εκτελωνισμου. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάτι άλλο όταν με το καλό φτάσει?? Όχι και είναι οικονομικότερα τα έξοδα εκτελωνισμού, σε σχέση με αυτά που θα πλήρωνες εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, hektor76 είπε Καλησπέρα. Έκανα μία αγορά από USA ενα πολυμετρο μέσο Ebay αξίας 88$ .Ο πωλητής στέλνει Ελλάδα μέσο global shipping programme όπου πλήρωσα απευθείας στην pitney bowes 23$ για αποστολή + 22$ import charges έξοδα εκτελωνισμου. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάτι άλλο όταν με το καλό φτάσει?? Δε θα πληρώσεις κάτι επιπλέον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Σκεφτομαι να κανω καλο αποθεμα απο Αγγλια, καθως σε λιγο καιρο, τερμα οι παραγγελιες απο εκει! Σχεδον τα παντα τα αγοραζα απο αγγλια! Amazon,ebay,sportsdirect,myprotein καθως και καποια sites με πανες, παιδικα παιχνιδια, πολυβιταμινες, ω3.. Την εχω πατησει ασχημα! Ωπα ρε φιλε τι εγινε?Γιατι τελος απο Αγγλια?Μην με τρομαζεις και εβρισκα σχεδον τα παντα απο εκει -10-20 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ωπα ρε φιλε τι εγινε?Γιατι τελος απο Αγγλια?Μην με τρομαζεις και εβρισκα σχεδον τα παντα απο εκει -10-20 ευρω. Στο τέλος ΜΑΡ πρέπει να εφαρμοστεί το brexit, εκτός αν αποφασίσουν νέο δημοψήφισμα και παράταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω το παρακάτω καταγραφικό https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system/pp_1232356.html?wid=1433363 ο κωδικός Fast-026 είναι από αποθήκη της Πολωνίας. Η χώρα ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση άρα δεν θα πέσω σε τελωνείο; Γνωστός μου είπε να το παραγγείλω με priority line για 100% σιγουριά, δεν το καταλαβαίνω όμως αυτό + τα πολύ ακριβότερα έξοδα. Υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν από άλλη αποθήκη το ίδιο αντικείμενο χωρίς να το έχω επιλέξει; Θέλω να πω σε περίπτωση αποθέματος ή οτιδήποτε δεν θα μου έστελναν από CN. Επίσης ο χρόνος παραλαβής είναι στις ίδιες ημέρες με expedited. Να προχωρήσω άφοβα με expedited; Είναι η πρώτη μου παραγγελία από Gearbest. Πρέπει να προσέξω κάτι; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από d4mage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, d4mage είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω το παρακάτω καταγραφικό https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system/pp_1232356.html?wid=1433363 ο κωδικός Fast-026 είναι από αποθήκη της Πολωνίας. Η χώρα ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση άρα δεν θα πέσω σε τελωνείο; Γνωστός μου είπε να το παραγγείλω με priority line για 100% σιγουριά, δεν το καταλαβαίνω όμως αυτό + τα πολύ ακριβότερα έξοδα. Υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν από άλλη αποθήκη το ίδιο αντικείμενο χωρίς να το έχω επιλέξει; Επίσης ο χρόνος παραλαβής είναι στις ίδιες ημέρες με expedited. Να προχωρήσω άφοβα, είναι η πρώτη μου παραγγελία από Gearbest. Πρέπει να προσέξω κάτι; Θεωρητικά, δεν θα έχεις θέμα τελωνείου, αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί έχει αλλάξει αυθαίρετα τη χώρα κα τον τρόπο αποστολής με αποτέλεσμα να μπλέκει ο παραλήπτης, αν και είχε πληρώσει τα παραπανίσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, makfil είπε Θεωρητικά, δεν θα έχεις θέμα τελωνείου, αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί έχει αλλάξει αυθαίρετα τη χώρα κα τον τρόπο αποστολής με αποτέλεσμα να μπλέκει ο παραλήπτης, αν και είχε πληρώσει τα παραπανίσια. Τι εννοείς αυθαίρετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Ότι λέει η λέξη. Κάνε αναζήτηση και θα βρεις πολλά σχετικά posts. Επίσης, στα tips του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου θα διαβάσεις ένα post του isay που τα λέει όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Σε συνέχεια της οδύσσειας του δέματός μου αξίας 21,72€: Την ίδια ημέρα έστειλα τα σχετικά με email. Στις 26/2/2019 μου απάντησαν με email Kαλημέρα σας, Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο τοπικό σας ταχυδρομικό κατάστημα. Σας ευχαριστούμε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Σήμερα μου ήρθε χαρτάκι για συστημένο. Πάω στο ταχυδρομείο και λέω επιτέλους. Μου φέρνουν εκεί έναν φάκελο από το τελωνείο με ημερομηνία 25/2/2019 "Σας πληροφορούμε ότι κατά την διαδικασία εκτελωνισμού...κλπ κλπ απαιτείται η προσκόμιση paypal κλπ. ..." Οπότε προφανώς δεν κάνω κάτι και περιμένω την σειρά μου να ξεκολλήσει κανονικά αφού πήρα το email στις 26/2. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoxlasae Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Καλησπερα σε ολους . Θα ηθελα λιγο την γνωμη σας σε ενα προβληματακι που αντιμετωπιζω... Προσπαθησα σημερα να κανω μια αγορα 2 αντικειμενων . Μια φωτογραφικη μηχανη 1400 ευρω και ενα φακο 700 ευρω απο εξωτερικο ... Κατα την διαδικασια αγορας μεσω paypal , η πληρωμη δεν εγινε δεκτη , η τραπεζα που εχω συνδεδεμενη με το paypal ειναι της eurobank ... εκανα 3 προσπαθειες απο κινητο και υπολογιστη.. Σε μια νεα αποπειρα μετα απο 15 λεπτα μπαινω στο καλαθι και αφαιρω τον φακο 700€ και αφηνω την μηχανη 1400€ .. κανω checkout και η πληρωμη εγινε δεκτη.... σκεφτηκα τοτε οτι κατι μπορει να παιζει και να μην επιτρεπονται εμβασματα ανω των 2000€(υποθεση δικη μου) , οποτε ξανα μπαινω στο site και τοποθετω νεα παραγγελια μονο τον φακο και παω για checkout...δυστυχως εγινε declined . Μετα απο το decline για την δευτερη αγορα μπερδευτηκα δεν ξερω πλεον τι μπορει να συμβαινει, μηπως ξερετε εσεις να με διαφωτισετε ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, kgian είπε Σε συνέχεια της οδύσσειας του δέματός μου αξίας 21,72€: Την ίδια ημέρα έστειλα τα σχετικά με email. Στις 26/2/2019 μου απάντησαν με email Kαλημέρα σας, Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο τοπικό σας ταχυδρομικό κατάστημα. Σας ευχαριστούμε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Σήμερα μου ήρθε χαρτάκι για συστημένο. Πάω στο ταχυδρομείο και λέω επιτέλους. Μου φέρνουν εκεί έναν φάκελο από το τελωνείο με ημερομηνία 25/2/2019 "Σας πληροφορούμε ότι κατά την διαδικασία εκτελωνισμού...κλπ κλπ απαιτείται η προσκόμιση paypal κλπ. ..." Οπότε προφανώς δεν κάνω κάτι και περιμένω την σειρά μου να ξεκολλήσει κανονικά αφού πήρα το email στις 26/2. Σωστά; Προφανώς, δεν κάνεις κάτι άλλο και περιμένεις. 10 λεπτά πριν, xoxlasae είπε Καλησπερα σε ολους . Θα ηθελα λιγο την γνωμη σας σε ενα προβληματακι που αντιμετωπιζω... Προσπαθησα σημερα να κανω μια αγορα 2 αντικειμενων . Μια φωτογραφικη μηχανη 1400 ευρω και ενα φακο 700 ευρω απο εξωτερικο ... Κατα την διαδικασια αγορας μεσω paypal , η πληρωμη δεν εγινε δεκτη , η τραπεζα που εχω συνδεδεμενη με το paypal ειναι της eurobank ... εκανα 3 προσπαθειες απο κινητο και υπολογιστη.. Σε μια νεα αποπειρα μετα απο 15 λεπτα μπαινω στο καλαθι και αφαιρω τον φακο 700€ και αφηνω την μηχανη 1400€ .. κανω checkout και η πληρωμη εγινε δεκτη.... σκεφτηκα τοτε οτι κατι μπορει να παιζει και να μην επιτρεπονται εμβασματα ανω των 2000€(υποθεση δικη μου) , οποτε ξανα μπαινω στο site και τοποθετω νεα παραγγελια μονο τον φακο και παω για checkout...δυστυχως εγινε declined . Μετα απο το decline για την δευτερη αγορα μπερδευτηκα δεν ξερω πλεον τι μπορει να συμβαινει, μηπως ξερετε εσεις να με διαφωτισετε ?? Απλούστατα, το όριο της ημερήσιας συναλλαγής δεν επιτρέπει να κάνεις αυτό που προσπάθησες. Ο λόγος του ορίου είναι η προστασία σου στην περίπτωση κλοπής της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoxlasae Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, makfil είπε Προφανώς, δεν κάνεις κάτι άλλο και περιμένεις. Απλούστατα, το όριο της ημερήσιας συναλλαγής δεν επιτρέπει να κάνεις αυτό που προσπάθησες. Ο λόγος του ορίου είναι η προστασία σου στην περίπτωση κλοπής της κάρτας. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μου ακούγεται πολύ λογικό αυτό που έγραψες.. 2 γρήγορες απορίες πάνω σε αυτό... 1. Δηλ αύριο που θα είναι μια νέα ημέρα θα μπορέσω να κάνω το υπόλοιπο της αγοράς που θέλω να ολοκληρώσω? 2. Τι γίνεται όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι που όντως έχει μεγάλο κόστος 2000+ ευρώ? Λόγω της προστασίας δεν θα είναι εφικτό ποτέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, xoxlasae είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μου ακούγεται πολύ λογικό αυτό που έγραψες.. 2 γρήγορες απορίες πάνω σε αυτό... 1. Δηλ αύριο που θα είναι μια νέα ημέρα θα μπορέσω να κάνω το υπόλοιπο της αγοράς που θέλω να ολοκληρώσω? 2. Τι γίνεται όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι που όντως έχει μεγάλο κόστος 2000+ ευρώ? Λόγω της προστασίας δεν θα είναι εφικτό ποτέ? 1. Το πιθανότερο είναι ότι θα πραγματοποιήσεις τη 2η αγορά απόψε, μετά τα μεσάνυχτα (για να μην περιμένεις. με αγωνία, μέχρι αύριο το πρωί). 2. Ζητάς από την τράπεζα την αύξηση του ορίου, αν το επιτρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις