Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πλησιάζει τις 45 μέρες από τότε που έκανες την παραγγελία τότε σε συμβουλεύω να στείλεις μήνυμα στον πωλητή και να τον ενημερώσεις πως δεν έχεις παραλάβει ακόμη το δέμα.

Αν αργήσει να σου απαντήσει (και πάει να συμπληρωθούν 45 μέρες) τότε σε συμβουλεύω να κάνεις κίνηση μέσω παυπαλ.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παντως σε περιπτωση που χρειαστει καποιος λεω πως ενω ηταν κολλημενο πεντε μερες στην ιταλια το δεμα τελικα σημερα το πρωι ηρθε ελλαδα μπήκε φορτηγό και μεσημερι ειχα παραλαβει!!! Οποτε άψογη η ups.

Δημοσ.

γεια σας παράγγειλα εχθες ενα λαπτοπ απο το αμαζον και σήμερα μπήκα στ eimail κ με ελεγε να πιστοποιήσω τον λογαριασμό να τους στείλω ενα φαξ με τον κωδικό λογαριασμού το όνομα κάτοχου κλπα.. και οταν μπαινω στο αμαζον μου γράφει αυτο 

Πρόσβαση στο λογαριασμό σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμη.

Σας έχουμε στείλει ένα e-mail στο οποίο θα σας ρωτήσω για περισσότερες πληροφορίες. Αν έχετε ήδη απαντήσει σε εμάς, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Αν δεν έχετε λάβει το αίτημά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: [email protected]

Δημοσ.

Για τί ποσό μιλάμε;

Με DHL Global Mail πάντως παραλαμβάνεις από ΕΛΤΑ, οπότε αν δεν μιλάμε για τεράστια ποσά, λογικά θα γλιτώσεις τελωνείο.

Επίσης, αυτό σημαίνει ότι θα έρθει και με την ησυχία του, 2-3 εβδομάδες δηλαδή (μακάρι να σου έρθει και νωρίτερα βέβαια!).

Αν πληρώσεις κάτι, ο makfil θα στα πει καλύτερα.

Απλά να σου πω ότι σε 2-3 πακέτα $100-120 με Priority Mail τελευταίως εγώ δεν πλήρωσα τίποτα.

για πληροφορηση λοιπον και αλλων οντως οπως μενημερωσε ο tonypapadovic οντως με global mail dhl απο αμερικη ερχεται αεροπορικως στο κεντρικο στη γερμανια και απο κει απευθειας σενα μικροετερο σταθμο οπου φευγουν οδικως ολα τα πακετα για θεσσαλονικη,

με το που παραληφθει απτο δευτερο σταθμο αλλαζει τρακ ναμπερ και εμφανιζεται στα ελτα

πηγε τελωνειο θεσ/νικης οπου σφραγισθεικε και προωθειθηκε τελωνειο πειραιως σφραγισθεικε και μετα απτο σταθμο των ελτα προφανως στο τελωνειο πηγαινει στον αναλογο σταθμο δεματων για παραδοση στο κοντινο ταχυδρομειο της διευθυνσης σου

την ημερα που ηρθε στο ταχυδρομειο μου δεχτηκα τηλεφωνημα και με ρωτησανε τα στοιχεια μου και μετα την επιβεβαιωση μου ειπαν να περασω να παραλαβω

απο επικοινωνια στα ελτα στις 2 απο τις 5 φορες επεσα σε τσακαλια που ειχαν διαθεση να καταλαβω δυο πραγματακια

ετσι οποιος εχει τετοια περιπτωση να ξερει οτι η μεταβαση απο γερμανια οδικως για θεσ/νικη μεχρι να καταγραφει παιρνει 5 μερες σηνυθως και αλλες 5 μερες η εσωτερικη διακινηση δυο τελωνεια δυο σταθμους δεματων ελτα και παραδοση στο ταχυδρομειο

δε πληρωσα κατι εξτρα τα συνοδευτικα ηταν εμφανη με ολη την αξια οπου το συνολο ηταν στα 72 ευρω

για το μη τελωνειο η οχι δε μπορω να πω με σιγουρια παρα μονο τις ενημερωσεις και τροπους φορτωσης και ο χρονος που χρειαστηκε

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά.

τελικά το δέμα μου [με usps] επέστρεψε στην εταιρεία που παρήγγειλα γιατί ήταν λέει ελλιπής η διεύθυνση. τώρα η εταιρεία με ρωτάει αν θέλω να το στείλουν ξανά με την ίδια εταιρεία η με κάποια άλλη (από Αμερική) θα βάλω άλλη διεύθυνση τώρα αλλά τι μεταφορική-ταχυδρομική να επιλέξω?έχετε καμιά πρόταση η να ξαναδοκιμάσω με usps;

εδώ σας παραθέτω το κείμενο του

Would you like to go with the same shipping as before, First Class International Mail or would you like to choose a different shipping method?

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.
τελικά το δέμα μου [με usps] επέστρεψε στην εταιρεία που παρήγγειλα γιατί ήταν λέει ελλιπής η διεύθυνση. τώρα η εταιρεία με ρωτάει αν θέλω να το στείλουν ξανά με την ίδια εταιρεία η με κάποια άλλη (από Αμερική) θα βάλω άλλη διεύθυνση τώρα αλλά τι μεταφορική-ταχυδρομική να επιλέξω?έχετε καμιά πρόταση η να ξαναδοκιμάσω με usps;

εδώ σας παραθέτω το κείμενο του

Would you like to go with the same shipping as before, First Class International Mail or would you like to choose a different shipping method?

Γιατι σου λεει οτι η διευθυνση ειναι ελλιπης; Τα μεταφορικα ποιος θα τα πληρωσει αυτη την φορα; Αν πιστευεις οτι ειναι σωστη η διευθυνση και οτι εκαναν αυτοι καποιο λαθος επελεξε την ιδια μεθοδο αποστολης.

Δημοσ.

μια ερωτηση... ειναι ασφαλες να κανω αγορες μεσω paypal με την πιστωτικη μου? χρονια τωρα αγοραζω με χρεωστικη απλα μερικες φορες για ευκολια και μονο... 

Δημοσ.

μια ερωτηση... ειναι ασφαλες να κανω αγορες μεσω paypal με την πιστωτικη μου? χρονια τωρα αγοραζω με χρεωστικη απλα μερικες φορες για ευκολια και μονο... 

4 χρόνια έχω την πιστωτική στο paypal και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Απλά βάλε ένα πολύ ισχυρό password.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν είχα άλλη χρέωση από την τράπεζα όταν η αγορά γινόταν σε Ευρώ.

Στις κινήσεις του λογαριασμού σου θα πρέπει να φαίνονται όλες οι χρεώσεις. Για τσέκαρέ το...

Τελικά έχουν δεσμευτεί 0,72€ τρεις ώρες πριν κάνω την συναλλαγή με το paypal.

Εγώ τέτοια συναλλαγή ουδέποτε έκανα οπότε και ακύρωσα την κάρτα. Λογικά κάποιος κατάφερε να πάρει τα στοιχεία της κάρτας της οποίας τα στοιχεία έχω δώσει μόνο στο paypal....

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω καποια σχετικη εμπειρια για αγορες απο εξωτερικο αλλα τωρα την πατησα μπορω να πω..

Αγορασα ενα car dvd 369+60 shipping =429$ συνολο δηλαδη 310 ευρω απο ΚΙΝΑ  ειναι η αγορα. 

Του ειπα να γραψει πολυ χαμηλη τιμη η να το στειλει ως δωρο γιατι εδω ειναι πολυ ακριβα τα εξοδα εκτελωνισου  αλλα δεν τον ρωτησα πως θα το στειλει (φανταζομουν με ems ) δεν το εγραφε καπου ουτε μου το διευκρινισε  αυτος και  σημερα γραφει shipped παταω το ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ tracking number και με πεταει στο site της DHL του στελνω μηνυμα και του λεω οτι η dhl ζηταει παρα πολλα λεφτα για εκτελωνισμο μου απανταει οτι  εγραψε τιμη 120$ και το εστειλε με dhl  για να το παραλαβω γρηγορα..

Εχω διαβασει στο google τα χειροτερα για την εν λογο εταιρια οτι  ζηταει 100-150 ευρω εξοδα τελωνη και τα λοιπα.

Ο τροπος αποστολης ειναι:

arrow.gif DHL Global | arrow.gif Express | Tracking

Τωρα τι μπορω να κανω αν και οταν ερθει και μου ζητησουν αυτα τα χρηματα ? 

Εγω μενω θεσσαλονικη 20 λεπτα ειναι το αεροδρομιο απο το σπιτι μου 

Παρακαλω πειτε μου της γνωμες σας θα μπορουσα να το εκτελωνισω εγω ? 

Τι κοστος εχει ο εκτελωνισμος απο την DHL και τι κοστος θα εχει αν το κανω μονος μου ?

Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να το εκτελωνισω μονος μου 

Περιμενω απαντηση σας Ευχαριστω

Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανείς από το τούρκικο https://www.madmext.com/να μας πει εντυπώσεις για την ποιότητα των ρούχων και τα μεγέθη;Έχει φτηνά ρούχα και αρκετή ποικιλία αλλά δεν ξέρω καθόλου πώς είναι τα υφάσματά τους...

Δημοσ.

Ξέρετε αν το ινδικό amazon στέλνει Ελλάδα?

αυτη την απορια την εχω και εγω ψαχνωντας κατι πραγματα πριν λιγο καιρο.

δεν τολμησα να ρωτησω μην φαω κραξιμο ομως!!! :wacko: :-D

Δημοσ.

Βάλτε αυτο που θέλετε στο καλάθι και προχωρήστε στο checkout. Αν δεν στέλνουν Ελλάδα θα δείτε σχετικό μηνυμα.

Sent from my iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...