Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

image.png.75f9ef6b4ffd3d089979ba6920f4e4de.png

Με το πιο οικονομικο που σου αναφερω προηγουμενος.Γιατι σε 8 ευρω να κανω και εξτρα δεν αξιζει εαν ηταν κατι τσιμπημενο ισως.

5 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

image.png.75f9ef6b4ffd3d089979ba6920f4e4de.png

Απο τη μια φοβαμαι οτι ενδεχεται να επεσα σε ανευθυνη υπαλληλο γιατι εαν στο 17track λεει οτι παει για Ελτα αλλα εχει ερωτιματικο σημαινει πως κατι δεν παει καλα ισως απο μερια ελτα-αεροδρομειου.Γιατι και ο Κινεζος μου λεει οτι εγω το εστειλα σιγουρα.Γιαυτο λεει κιολας οχι return μαζι με το οχι refund.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Aπο τη μια φοβαμαι οτι ενδεχεται να επεσα σε ανευθυνη υπαλληλο γιατι εαν στο 17track λεει οτι παει για Ελτα αλλα εχει ερωτιματικο σημαινει πως κατι δεν παει καλα ισως απο μερια ελτα-αεροδρομειου.Γιατι και ο Κινεζος μου λεει οτι εγω το εστειλα σιγουρα.Γιαυτο λεει κιολας οχι return μαζι με το οχι refund.

Το tracking στο σαιτ των ΕΛΤΑ δεν στο βγαζει?Γιατι με συστημενο δεν εχεις να φοβασαι που βρισκεται το δεμα σου.Λιγη υπομονη θελει παραπανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, risingsun είπε

Το tracking στο σαιτ των ΕΛΤΑ δεν στο βγαζει?Γιατι με συστημενο δεν εχεις να φοβασαι που βρισκεται το δεμα σου.Λιγη υπομονη θελει παραπανω.

Οκ εντωμεταξυ εγω που ανοιξα dispute να το αφησω ανοιχτο μεχρι 15 μαρτιου που τελειωνει το clock?Η να το πατησω cancel?Μεχρι 13 Μαρτιου εχω.

10 λεπτά πριν, risingsun είπε

Δεν το βγαζει οχι.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

Καλημέρα.. Στις 26 Φεβρουαρίου έκανα μια παραγγελία απο banggood με priority air mail. Εχω tracking nubmer  LX.......NL

αλλά στο 17track δεν το βγάζει ακόμη. Πρώτη φορά αργεί τόσο πολύ να εμφανιστεί στο 17track.

Μου βγάζει αυτό 

Ο αριθμός σας δεν βρέθηκε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην είναι στο σύστημα του μεταφορέα ακόμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Οκ εντωμεταξυ εγω που ανοιξα dispute να το αφησω ανοιχτο μεχρι 15 μαρτιου που τελειωνει το clock?Η να το πατησω cancel?Μεχρι 13 Μαρτιου εχω.

Δεν το βγαζει οχι.

Η γνωμη μου ειναι να κανεις λιγες μερες ακομη υπομονη πριν το dispute.Αλλα περιεργο που δεν στο βγαζει στα ελτα...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, risingsun είπε

Η γνωμη μου ειναι να κανεις λιγες μερες ακομη υπομονη πριν το dispute.Αλλα περιεργο που δεν στο βγαζει στα ελτα...

Θα το αφησω ανοιχτό  μεχρι τοτε  που τελειωνει ο χρονος του clock και θα στειλω βιντεο στο Κινεζο να του εξηγήσω  πως θα το αφησβ ανοιχτο μεχρι να τελειωσει το clock και εαν μεχρι τοτε δεν έρθει  να στείλει  τα χρηματα μου. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, pavloa είπε

Καλημέρα.. Στις 26 Φεβρουαρίου έκανα μια παραγγελία απο banggood με priority air mail. Εχω tracking nubmer  LX.......NL

αλλά στο 17track δεν το βγάζει ακόμη. Πρώτη φορά αργεί τόσο πολύ να εμφανιστεί στο 17track.

Μου βγάζει αυτό 

Ο αριθμός σας δεν βρέθηκε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην είναι στο σύστημα του μεταφορέα ακόμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Είναι νωρίς ακόμη, από ΤΡ μέχρι σήμερα, και το πιθανότερο  είναι ότι δεν το είχε stock.

Υπομονή και από ΔΕ θα έχεις νεώτερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, makfil είπε

Είναι νωρίς ακόμη, από ΤΡ μέχρι σήμερα, και το πιθανότερο  είναι ότι δεν το είχε stock.

Υπομονή και από ΔΕ θα έχεις νεώτερα.

Οκ ευχαριστώ οπότε θα παρινένω να φανεί την άλλη βδομάδα. Είναι η πρώτη φορά που αργεί να φανεί στο 17track. Και σκέφτηξα μήπως είναι μούφα το tracking.

Αυτό που αγόρασα εκανε 22.40 ευρώ με priority γλυτώνω το τελωνείο?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κωδικός είναι του ίδιου τύπου με ένα πρόσφατο δικό μου. Επομένως, δεν πρέπει να έχεις αμφιβολίες.

Για αυτή την αξία CIF (κόστος και μεταφορικά) δεν θα αγόραζα με PDM, πολύ περισσότερο αφού περνάς στο όριο κατά 0,40€ μόνο.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

οταν το δεμα λεει  Processed at sorting center, εχει περασει απο τελωνειο? επισης, τα 22ευρω οριο ειναι με μεταφορικα η χωρις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmadgr είπε

οταν το δεμα λεει  Processed at sorting center, εχει περασει απο τελωνειο? επισης, τα 22ευρω οριο ειναι με μεταφορικα η χωρις?

Αν εχει περασει τελωνειο θα το δεις απο το σαιτ των ΕΛΤΑ.Τα 22 ειναι με μεταφορικα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, johnmadgr είπε

Όταν το λέει στο ξεκίνημα της διαδρομής, εννοεί το κέντρο διανομής της χώρας προέλευσης, και όταν στο τέλος, το δέμα έχει περάσει τον έλεγχο και πάει για το ΚΔ.

Η ατέλεια των 22€ περιλαμβάνει κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια και έχει χιλιοαπαντηθεί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, risingsun είπε

Αν εχει περασει τελωνειο θα το δεις απο το σαιτ των ΕΛΤΑ.Τα 22 ειναι με μεταφορικα.

ειναι απο ρωσια πρεπει να μπω σε ξενο site για να δω. Παντα ζητανε να τους στειλεις αποδειξη η μπορει να ερθει το ειδοποιητηριο με δικη τους χρεωση?

4 λεπτά πριν, makfil είπε

Όταν το λέει στο ξεκίνημα της διαδρομής, εννοεί το κέντρο διανομής της χώρας προέλευσης, και όταν στο τέλος, το δέμα έχει περάσει τον έλεγχο και πάει για το ΚΔ.

Η ατέλεια των 22€ περιλαμβάνει κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια και έχει χιλιοαπαντηθεί.

το αναφερει στο τελος ως GRATHA

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, johnmadgr είπε

ειναι απο ρωσια πρεπει να μπω σε ξενο site για να δω. Παντα ζητανε να τους στειλεις αποδειξη η μπορει να ερθει το ειδοποιητηριο με δικη τους χρεωση?

Σε ξeνα sites βλέπουμε την πορεία μέχρι το αεροδρόμιο Αθηνών. Όταν τα ΕΛΤΑ ανοίξουν το σάκο, τότε φαίνεται και στα ΕΛΤΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...