jerry banana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, tzimbeam είπε Με το πιο οικονομικο που σου αναφερω προηγουμενος.Γιατι σε 8 ευρω να κανω και εξτρα δεν αξιζει εαν ηταν κατι τσιμπημενο ισως. 5 λεπτά πριν, tzimbeam είπε Απο τη μια φοβαμαι οτι ενδεχεται να επεσα σε ανευθυνη υπαλληλο γιατι εαν στο 17track λεει οτι παει για Ελτα αλλα εχει ερωτιματικο σημαινει πως κατι δεν παει καλα ισως απο μερια ελτα-αεροδρομειου.Γιατι και ο Κινεζος μου λεει οτι εγω το εστειλα σιγουρα.Γιαυτο λεει κιολας οχι return μαζι με το οχι refund.
risingsun Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, jerry banana είπε Aπο τη μια φοβαμαι οτι ενδεχεται να επεσα σε ανευθυνη υπαλληλο γιατι εαν στο 17track λεει οτι παει για Ελτα αλλα εχει ερωτιματικο σημαινει πως κατι δεν παει καλα ισως απο μερια ελτα-αεροδρομειου.Γιατι και ο Κινεζος μου λεει οτι εγω το εστειλα σιγουρα.Γιαυτο λεει κιολας οχι return μαζι με το οχι refund. Το tracking στο σαιτ των ΕΛΤΑ δεν στο βγαζει?Γιατι με συστημενο δεν εχεις να φοβασαι που βρισκεται το δεμα σου.Λιγη υπομονη θελει παραπανω.
jerry banana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, risingsun είπε Το tracking στο σαιτ των ΕΛΤΑ δεν στο βγαζει?Γιατι με συστημενο δεν εχεις να φοβασαι που βρισκεται το δεμα σου.Λιγη υπομονη θελει παραπανω. Οκ εντωμεταξυ εγω που ανοιξα dispute να το αφησω ανοιχτο μεχρι 15 μαρτιου που τελειωνει το clock?Η να το πατησω cancel?Μεχρι 13 Μαρτιου εχω. 10 λεπτά πριν, risingsun είπε Το tracking στο σαιτ των ΕΛΤΑ δεν στο βγαζει?Γιατι με συστημενο δεν εχεις να φοβασαι που βρισκεται το δεμα σου.Λιγη υπομονη θελει παραπανω. Δεν το βγαζει οχι. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από jerry banana
pavloa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Καλημέρα.. Στις 26 Φεβρουαρίου έκανα μια παραγγελία απο banggood με priority air mail. Εχω tracking nubmer LX.......NL αλλά στο 17track δεν το βγάζει ακόμη. Πρώτη φορά αργεί τόσο πολύ να εμφανιστεί στο 17track. Μου βγάζει αυτό Ο αριθμός σας δεν βρέθηκε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην είναι στο σύστημα του μεταφορέα ακόμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.
risingsun Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, jerry banana είπε Οκ εντωμεταξυ εγω που ανοιξα dispute να το αφησω ανοιχτο μεχρι 15 μαρτιου που τελειωνει το clock?Η να το πατησω cancel?Μεχρι 13 Μαρτιου εχω. Δεν το βγαζει οχι. Η γνωμη μου ειναι να κανεις λιγες μερες ακομη υπομονη πριν το dispute.Αλλα περιεργο που δεν στο βγαζει στα ελτα...
jerry banana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, risingsun είπε Η γνωμη μου ειναι να κανεις λιγες μερες ακομη υπομονη πριν το dispute.Αλλα περιεργο που δεν στο βγαζει στα ελτα... Θα το αφησω ανοιχτό μεχρι τοτε που τελειωνει ο χρονος του clock και θα στειλω βιντεο στο Κινεζο να του εξηγήσω πως θα το αφησβ ανοιχτο μεχρι να τελειωσει το clock και εαν μεχρι τοτε δεν έρθει να στείλει τα χρηματα μου.
makfil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλημέρα.. Στις 26 Φεβρουαρίου έκανα μια παραγγελία απο banggood με priority air mail. Εχω tracking nubmer LX.......NL αλλά στο 17track δεν το βγάζει ακόμη. Πρώτη φορά αργεί τόσο πολύ να εμφανιστεί στο 17track. Μου βγάζει αυτό Ο αριθμός σας δεν βρέθηκε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην είναι στο σύστημα του μεταφορέα ακόμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα. Είναι νωρίς ακόμη, από ΤΡ μέχρι σήμερα, και το πιθανότερο είναι ότι δεν το είχε stock. Υπομονή και από ΔΕ θα έχεις νεώτερα.
pavloa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, makfil είπε Είναι νωρίς ακόμη, από ΤΡ μέχρι σήμερα, και το πιθανότερο είναι ότι δεν το είχε stock. Υπομονή και από ΔΕ θα έχεις νεώτερα. Οκ ευχαριστώ οπότε θα παρινένω να φανεί την άλλη βδομάδα. Είναι η πρώτη φορά που αργεί να φανεί στο 17track. Και σκέφτηξα μήπως είναι μούφα το tracking. Αυτό που αγόρασα εκανε 22.40 ευρώ με priority γλυτώνω το τελωνείο?
makfil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο κωδικός είναι του ίδιου τύπου με ένα πρόσφατο δικό μου. Επομένως, δεν πρέπει να έχεις αμφιβολίες. Για αυτή την αξία CIF (κόστος και μεταφορικά) δεν θα αγόραζα με PDM, πολύ περισσότερο αφού περνάς στο όριο κατά 0,40€ μόνο. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από makfil
johnmadgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 οταν το δεμα λεει Processed at sorting center, εχει περασει απο τελωνειο? επισης, τα 22ευρω οριο ειναι με μεταφορικα η χωρις?
risingsun Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, johnmadgr είπε οταν το δεμα λεει Processed at sorting center, εχει περασει απο τελωνειο? επισης, τα 22ευρω οριο ειναι με μεταφορικα η χωρις? Αν εχει περασει τελωνειο θα το δεις απο το σαιτ των ΕΛΤΑ.Τα 22 ειναι με μεταφορικα.
makfil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, johnmadgr είπε οταν το δεμα λεει Processed at sorting center, εχει περασει απο τελωνειο? επισης, τα 22ευρω οριο ειναι με μεταφορικα η χωρις? Όταν το λέει στο ξεκίνημα της διαδρομής, εννοεί το κέντρο διανομής της χώρας προέλευσης, και όταν στο τέλος, το δέμα έχει περάσει τον έλεγχο και πάει για το ΚΔ. Η ατέλεια των 22€ περιλαμβάνει κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια και έχει χιλιοαπαντηθεί.
johnmadgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, risingsun είπε Αν εχει περασει τελωνειο θα το δεις απο το σαιτ των ΕΛΤΑ.Τα 22 ειναι με μεταφορικα. ειναι απο ρωσια πρεπει να μπω σε ξενο site για να δω. Παντα ζητανε να τους στειλεις αποδειξη η μπορει να ερθει το ειδοποιητηριο με δικη τους χρεωση? 4 λεπτά πριν, makfil είπε Όταν το λέει στο ξεκίνημα της διαδρομής, εννοεί το κέντρο διανομής της χώρας προέλευσης, και όταν στο τέλος, το δέμα έχει περάσει τον έλεγχο και πάει για το ΚΔ. Η ατέλεια των 22€ περιλαμβάνει κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια και έχει χιλιοαπαντηθεί. το αναφερει στο τελος ως GRATHA
makfil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, johnmadgr είπε ειναι απο ρωσια πρεπει να μπω σε ξενο site για να δω. Παντα ζητανε να τους στειλεις αποδειξη η μπορει να ερθει το ειδοποιητηριο με δικη τους χρεωση? Σε ξeνα sites βλέπουμε την πορεία μέχρι το αεροδρόμιο Αθηνών. Όταν τα ΕΛΤΑ ανοίξουν το σάκο, τότε φαίνεται και στα ΕΛΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις