Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 16/2/2019 στις 6:49 ΜΜ, makfil είπε

Θέμα δεν είναι μόνο η χώρα προέλευσης, αλλά και όλο το ιστορικό της υπόθεσης.

Ο συγγενής από την Αγγλία, που το αγόρασε, γιατί πλήρωσε τον Ελληνικό ΦΠΑ (τα 15,31 είναι το 24% της αξίας CIF, 60+2,81= 61,81) ενώ μένει στην Αγγλία;

Χρειάζονται απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά, για να λυθεί ο γρίφος.

Διαβάστε το link που είχα στείλει. Πληρώνεται ο ΦΠΑ της χώρας στην οποία αποστέλλεται, όχι της χώρας αγοράς, αυτή είναι η πολιτική της Αμαζον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε

Διαβάστε το link που είχα στείλει. Πληρώνεται ο ΦΠΑ της χώρας στην οποία αποστέλλεται, όχι της χώρας αγοράς, αυτή είναι η πολιτική της Αμαζον.

Μάλλον, δεν διάβασες σωστά ή δεν κατάλαβες όσα posts γράφτηκαν για το θέμα σου.

Ο συγγενής που έκανε την παραγγελία από την Αγγλία, πλήρωσε κανονικά τον Ελληνικό ΦΠΑ αφού το δέμα είχε προορισμό την Ελλάδα.

Το ερώτημα που μένει αναπάντητο και ο γρίφος άλυτος είναι ότι εσύ υποθέτεις ότι το το αντικείμενο ξεκίνησε από την Αγγλία και για το λόγο αυτό δεν έπρεπε να επιβληθούν έξοδα εκτελωνισμού, αλλά δεν γνωρίζεις τη χώρα προέλευσης η οποία, αν ήταν τρίτη και όχι η Αγγλία, σωστά επιβλήθηκαν τα έξοδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ποτέ χρειαστούμε "απόδειξη" από Aliexpress τι κάνουμε; Τυπώνουμε τη σελίδα "order details"; (για να φαίνονται < 22 ευρώ)

Επεξ/σία από tobindax

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, msvv είπε

Καλημέρα,

Έχει ακολουθήσει κανείς το επίσημο μονοπάτι, καταγγελία για καθυστέρηση, μέσω της ΕΕΤΤ?

πρέπει πρώτα να στείλεις γραπτώς το αίτημα στα ΕΛΤΑ και αν δεν σου λύσουν το θέμα σου τότε μόνο κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ

48 λεπτά πριν, tobindax είπε

Αν ποτέ χρειαστούμε "απόδειξη" από Aliexpress τι κάνουμε; Τυπώνουμε τη σελίδα "order details"; (για να φαίνονται < 22 ευρώ)

στέλνεις και την χρέωση στην κάρτα σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

πρέπει πρώτα να στείλεις γραπτώς το αίτημα στα ΕΛΤΑ και αν δεν σου λύσουν το θέμα σου τότε μόνο κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ

στέλνεις και την χρέωση στην κάρτα σου

Μου λέει αυτό σήμερα,ενω τα Ελτα μου ειπαν πως δεν εχει φυγει ακομη απο Λαος γιατι δεν βρισκεται στο αεροδρομιο καν.Και λεει no refund...Τι να κανω να στειλω βιντεο?Εγω ζητησα μονο refund μιας που δεν εχει φτασει καν Ελλαδα.

Χωρίς τίτλο.png

Αυτό είχα παραγγείλει https://www.aliexpress.com/item/Professional-Condenser-Sound-Podcast-Studio-Microphone-For-PC-Laptop-Skype-MSN/32517861326.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4bd14c4dbM9fAU  

Επεξ/σία από jerry banana

Επισκέπτης
2 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Μου λέει αυτό σήμερα,ενω τα Ελτα μου ειπαν πως δεν εχει φυγει ακομη απο Λαος γιατι δεν βρισκεται στο αεροδρομιο καν.Και λεει no refund...Τι να κανω να στειλω βιντεο?

Χωρίς τίτλο.png

πατάς accept αν δέχεσαι την πρόταση του ή reject εάν την απορρίπτεις,πόσο καιρό έχει που το ταχυδρόμησε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

πατάς accept αν δέχεσαι την πρόταση του ή reject εάν την απορρίπτεις,πόσο καιρό έχει που το ταχυδρόμησε?

Eδώ δες,η παραγγελία εγινε 30-12-2018 .Τωρα 11-1 σημαινει οτι εφτασε Ελλαδα?Εαν ισχυει τοτε στα Ελτα γιατι μου ειπαν οτι δεν εχει φυγει καν απο Λαος.Επισης δεν το βγαζει στα Ελτα οταν το ψαχνω.

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από jerry banana

Επισκέπτης
3 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Eδώ δες,η παραγγελία εγινε 30-12-2018 .Τωρα 11-1 σημαινει οτι εφτασε Ελλαδα?Εαν ισχυει τοτε στα Ελτα γιατι μου ειπαν οτι δεν εχει φυγει καν απο Λαος.Επισης δεν το βγαζει στα Ελτα οταν το ψαχνω.

Χωρίς τίτλο.png

βάλτο στο www.17track.net  και δες τι βγάζει, αφού είναι από LAOS  πρέπει να είναι δεσμευμένο στο τελωνείο, επίμεινε για refund

βάλτο στο www.17track.net  και δες τι βγάζει, αφού είναι από LAOS  πρέπει να είναι δεσμευμένο στο τελωνείο, επίμεινε για refund

Mου βγαζει Ελτα αλλα ερωτηματικο και το ερωτηματικο παραθετω στην δεξια εικονα τι σημαινει...

Χωρίς τίτλο.png

Χωρίς τίτλο.png

Επισκέπτης
7 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Mου βγαζει Ελτα αλλα ερωτηματικο και το ερωτηματικο παραθετω στην δεξια εικονα τι σημαινει...

Χωρίς τίτλο.png

Χωρίς τίτλο.png

στην καρτέλα του Ali γράφει ότι στέλνει με συστημένο, ισχύει?

στην καρτέλα του Ali γράφει ότι στέλνει με συστημένο, ισχύει?

Που το βλπω εαν επιτρεπεται γιατι ειμαι ψαρακλας στην αγορες απο ali.

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, jerry banana είπε

Που το βλπω εαν επιτρεπεται γιατι ειμαι ψαρακλας στην αγορες απο ali.

στο shipping

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 ώρες πριν, tzimbeam είπε

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...