Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

κοιτάζω κάτι μικροπράγματα στο Aliexpress και στέλνουν στην Ελλάδα πλέον μόνο με China Post, οι  Yanwen και Sunyou έχουν

εξαφανιστεί γιατί στέλνουν μέσω νησιά Σολομώντα και νησιά Τόγκο αντίστοιχα και το δικό μας τελωνείο τα δεσμεύει,

αν σας λείπουν δέματα κοιτάξτε εάν σας τα έχουν στείλει με αυτόν τον τρόπο μάλλον δεν θα τα λάβετε ποτέ.

πως το βλεπω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, dinos234 είπε

Άρα να μην τα περιμένω 

μόνο με θαύμα, μάλιστα εχθές που μίλησα με την εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ μου είπαν ότι μάλλον θα τα στείλουν πίσω στους αποστολείς

2 λεπτά πριν, jerry banana είπε

πως το βλεπω?

στην καρτέλα του προϊόντος πατάς εκεί που λέει shipping και ανοίγει άλλο παράθυρο με επιλογές αποστολής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

μόνο με θαύμα, μάλιστα εχθές που μίλησα με την εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ μου είπαν ότι μάλλον θα τα στείλουν πίσω στους αποστολείς

Απορώ γιατί γίνεται αυτό παίζει να είμαστε η μόνη χώρα που τα κάνει να ήταν τίποτα επικίνδυνο ναι εννοείται αλλά τώρα για μια βάση για Xbox hdmi τέτοια απλα μικροδεματα. 

Τωρα που είδα από YANWEN μου είχαν έρθει δύο δέματα από Ιανουάριο φορτιστής και κάτι ακόμη. 

Επεξ/σία από dinos234

8 λεπτά πριν, zanskou είπε

έχω το παρακάτω που το περιμενω εδώ και πάρα πολύ καιρό. έχει κανεις κάποια παρόμοια περίπτωση ;

Υποτίθεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα από 13/1 και με βάση την τιμή (21,03 ευρώ) του θα έπρεπε να φύγει από το τελωνείο χωρίς τιποτα άλλο. Πάνε δύο μήνες ωστόσο και ακόμη δεν εχει έρθει στα χέρια μου

image.png.ad97e05e42ec2ce68e6ab58a8b1b9fb8.png

Και εγώ ακριβώς το ίδιο  με tracking number

EE1000139606868DH01040003A0A είναι στο AMU από 20/1 έστειλα στο [email protected] και μου είπαν ότι μπορεί να έχει φτάσει Ελλάδα αλλά να είναι σε αναμονή για να ελεγχθεί από το τελωνείο ,  στο σύστημα μας μπορούμε να δούμε μόνο όσα δέματα έχουν εισαχθεί στο τελωνείο και είναι προς εκτελωνισμό.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Απορώ γιατί γίνεται αυτό παίζει να είμαστε η μόνη χώρα που τα κάνει να ήταν τίποτα επικίνδυνο ναι εννοείται αλλά τώρα για μια βάση για Xbox hdmi τέτοια απλα μικροδεματα. 

αν έχεις την ετικέτα του φακέλλου δες Χώρα αποστολής της YANWEN

Υποπτεύομαι ότι η ιστορία αυτή γίνεται μετά από εντολή της ΑΑΔΕ για πιο αυστηρούς ελέγχους στα τελωνεία,

τα δέματα από τις Χώρες αυτές μάλλον δεν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις εισαγωγής.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

14 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

στην καρτέλα του προϊόντος πατάς εκεί που λέει shipping και ανοίγει άλλο παράθυρο με επιλογές αποστολής

Εαν ανοιξω dispute 14 ημερες πριν τελειωσει το clock θα κανω πατατα?Γιατι η παραγγελια μου εγινε απο Λαος και ενας φιλος λεει οτι δεν προκειται να ερθουν,βεβαια εγω οταν τηλεφωνησα εχθες δεν μου ειπε κατι τετοιο η υπαλληλος απλως μου ειπε να πω στον Κινεζο να του πω να περασει στο Λαος το αριθμο μου,γιατι δεν εχει φυγει ακομη το πακετο μου απο Λαος.Δεν ξερω με πια υπηρεσια μου ερχεται γιατι δεν λεει στο aliexpress.Αλλα η παραγγελια εγινε 30-12-2018 και ακομη τιποτα.

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, jerry banana είπε

Εαν ανοιξω dispute 14 ημερες πριν τελειωσει το clock θα κανω πατατα?Γιατι η παραγγελια μου εγινε απο Λαος και ενας φιλος λεει οτι δεν προκειται να ερθουν,βεβαια εγω οταν τηλεφωνησα εχθες δεν μου ειπε κατι τετοιο η υπαλληλος απλως μου ειπε να πω στον Κινεζο να του πω να περασει στο Λαος το αριθμο μου,γιατι δεν εχει φυγει ακομη το πακετο μου απο Λαος.Δεν ξερω με πια υπηρεσια μου ερχεται γιατι δεν λεει στο aliexpress.Αλλα η παραγγελια εγινε 30-12-2018 και ακομη τιποτα.

άνοιξε dispute αλλά μην αναφέρεις τίποτα για τελωνείο γιατί δεν θα σε δικαιώσουν, πες απλά ότι δεν το έλαβες και ότι θες τα λεφτά σου πίσω.

1 λεπτό πριν, tzimbeam είπε

άνοιξε dispute αλλά μην αναφέρεις τίποτα για τελωνείο γιατί δεν θα σε δικαιώσουν, πες απλά ότι δεν το έλαβες και ότι θες τα λεφτά σου πίσω.

Εγινε αυτο θα κανω.Σε περιπτωση που μου πει ο Κινεζος πχ ακυρωσε την και θα στο φερω ή να μου επεκτεινει και αλλο το χρονο να δεχτω?Η οχι?

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, jerry banana είπε

Εγινε αυτο θα κανω.Σε περιπτωση που μου πει ο Κινεζος πχ ακυρωσε την και θα στο φερω ή να μου επεκτεινει και αλλο το χρονο να δεχτω?Η οχι?

όχι πάρε τα λεφτά

23 λεπτά πριν, tzimbeam είπε

αν έχεις την ετικέτα του φακέλλου δες Χώρα αποστολής της YANWEN

Υποπτεύομαι ότι η ιστορία αυτή γίνεται μετά από εντολή της ΑΑΔΕ για πιο αυστηρούς ελέγχους στα τελωνεία,

τα δέματα από τις Χώρες αυτές μάλλον δεν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις εισαγωγής.

Ισως να μην τα κλωτσανε αρκετα και νομιζουν οτι περιεχουν εκρητικους μηχανισμους μεσα :P

18 λεπτά πριν, coxy13 είπε

Εγώ σίγουρα μετά από αυτό που έπαθα. 😛

Ηδη ξεκινησα dispute με δικαιολογια και φωτογραφιες.Αυριο λογικα θα στειλω και βιντεο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...