Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, coxy13 είπε

Άμα το tracking σου τελειώνει σε LA όπως το δικό μου, που είναι από το Νοέμβριο μέσα, δεν θα παραλάβεις ποτέ. Διάβασε πιο πίσω το θέμα μου. 

Να ανοιξω dispute λες?Αν και εχω 14 μέρες μέχρι να τελειωσει το countdown....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, coxy13 είπε

Άμα το tracking σου τελειώνει σε LA όπως το δικό μου, που είναι από το Νοέμβριο μέσα, δεν θα παραλάβεις ποτέ. Διάβασε πιο πίσω το θέμα μου. 

Χθεσινή αγορά που διαφημιζόταν shipping with Swiss Post μου εστειλε tracking που τελειωνει σε LA το οποιο και παραθετω...του ζητησα ή να αλλαξει shipping method ή θα ανοίξω dispute για παραπλάνηση ...εχω δίκιο?  

Screenshot_20190301-174755.png

8 ώρες πριν, stavag είπε

Το ίδιο συνέβη και σε εμένα σε Αθήνα .Μίλησα με ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι έχουν κάνει λάθος στα σκαναρισματα

Όχι ότι δεν τους έχω ικανούς να τα έχουν στείλει Θεσσαλονίκη

Δεν φτάνει που κάνουν τις τρελές καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο τώρα νέο σκηνικό.Τρια δέματα που έχω είναι στο κέντρο διανομής 3 ημέρες τώρα και δεν τα στέλνουν για παραλαβή στο  τοπικό  ΕΛΤΑ . Τα πράγματα πάνε από τα κακό στο χειρότερο

Κατάφερα να βρω κάποιον στα ΕΛΤΑ και μου είπε πως υπάρχουν πλέον μόνο δυο μονάδες διαλογές Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πως της Λάρισας καταργήθηκε ....

Καλησπέρα. Μια ερώτηση και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί.Παραγγελια από Αμερική τελωνειακως ελεύθερη και δε μου έχει έρθει ειδοποιητηριο από τα ΕΛΤΑ ενώ το δέμα ειναι Ελλαδα εδώ και ενα μήνα.Στο τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ δε μπορούν να αναζητήσουν το δέμα μς το όνομα (δεν ειχε tracking εγχώριο) οπότε σε περίπτωση λάθους  του ταχυδρόμου μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται αν το δέμα είναι αζήτητο; Μπορώ να το αναζητήσω καπου αλλου ή παίζει να έχει επιστρέψει Αμερική; Έστειλα στην DHL mail μέχρι στιγμής γείωση. Ευχαριστώ.

Όταν λες "τελωνειακώς ελεύθερη" τι εννοείς;

Είχες προπληρώσει τα έξοδα εκτελωνισμού ή η αξία με τα μεταφορικά ήταν κάτω από τα 22€;

Γατί επικοινώνησες με την DHL;  Με αυτήν ταξίδεψε το δέμα;

Καλώς τον. Εννοώ ότι έχει σιφ κάτω των 22 ευρώ.Με DHL ήρθε Ελλάδα και τα ΕΛΤΑ αναλαμβάνουν την εγχώρια παράδοση. Επικοινώνησα με DHL μήπως παρελπιδα γνωρίζουν αν έχει επιστραφεί ΗΠΑ αλλά τζίφος.Αν έχει κηρυχθεί αζήτητο, μηπως γνωρίζεις εάν και που μπορώ να το αναζητήσω; Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Αφού έχει αξία CIF κάτω των 22€ ταξίδεψε με το ταχυδρομείο και θα παραδοθεί από τα ΕΛΤΑ.

Προφανώς, έχεις tracking # αφού παρακολουθείς το δέμα, και στο αεροδρόμιο δεν έχουν ανοίξει το σάκο ακόμη.

Στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου μπορούν να σου δώσουν πληροφορία αν υπάρχει δέμα στο επώνυμό σου, αφού τα αποθηκεύουν αλφαβητικά. Εάν δεν το έχουν σημαίνει ότι δεν έχει φτάσει εκεί ακόμη.

Τα δέματα που δεν παραλαμβάνονται, για οποιοδήποτε λόγο,  παραμένουν στο γραφείο για 20 μέρες και στη συνέχεια είτε πάνε στα αζήτητα είτε επιστρέφουν στον αποστολέα.

τα tracking updates σταματάνε από τη στιγμή που έφτασε Ελλάδα το δέμα. Πλεον τα ΕΛΤΑ δεν αποθηκεύουν αλφαβητικά τα δέματα αλλα με νέο εγχώριο κωδικό στον οποίο δεν εχω πρόσβαση ή ετσι μου είπε τουλάχιστον η υπάλληλος.Το θέμα είναι ότι το ένα δέμα από το ιδιο κατάστημα μεταγενέστερα παραγγελθεν μου το παρέδωσε ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου κιόλας ενώ σε αυτό πλεον δεν έχει καν estimated delivery date! Από 27 Γενάρη Ελλάδα είναι.Μηπως γνωρίζεις παρελπιδα που μπορώ να αναζητήσω αζήτητο δέμα; Ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου. :)

1 ώρα πριν, msnicole είπε

Καλησπέρα. Μια ερώτηση και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί.Παραγγελια από Αμερική τελωνειακως ελεύθερη και δε μου έχει έρθει ειδοποιητηριο από τα ΕΛΤΑ ενώ το δέμα ειναι Ελλαδα εδώ και ενα μήνα.Στο τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ δε μπορούν να αναζητήσουν το δέμα μς το όνομα (δεν ειχε tracking εγχώριο) οπότε σε περίπτωση λάθους  του ταχυδρόμου μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται αν το δέμα είναι αζήτητο; Μπορώ να το αναζητήσω καπου αλλου ή παίζει να έχει επιστρέψει Αμερική; Έστειλα στην DHL mail μέχρι στιγμής γείωση. Ευχαριστώ.

To πιθανότερο ειναι να εχει γυρίσει πισω, ανοιξε dispute και παρε τα χρήματα σου πισω

• Thanks 1

1 ώρα πριν, nenela είπε

Χθεσινή αγορά που διαφημιζόταν shipping with Swiss Post μου εστειλε tracking που τελειωνει σε LA το οποιο και παραθετω...του ζητησα ή να αλλαξει shipping method ή θα ανοίξω dispute για παραπλάνηση ...εχω δίκιο?  

Screenshot_20190301-174755.png

Δηλαδη να του πω και εγω το ιδιο?

23 λεπτά πριν, msnicole είπε

τα tracking updates σταματάνε από τη στιγμή που έφτασε Ελλάδα το δέμα. Πλεον τα ΕΛΤΑ δεν αποθηκεύουν αλφαβητικά τα δέματα αλλα με νέο εγχώριο κωδικό στον οποίο δεν εχω πρόσβαση ή ετσι μου είπε τουλάχιστον η υπάλληλος.Το θέμα είναι ότι το ένα δέμα από το ιδιο κατάστημα μεταγενέστερα παραγγελθεν μου το παρέδωσε ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου κιόλας ενώ σε αυτό πλεον δεν έχει καν estimated delivery date! Από 27 Γενάρη Ελλάδα είναι.Μηπως γνωρίζεις παρελπιδα που μπορώ να αναζητήσω αζήτητο δέμα; Ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου. :)

Είναι γνωστό ότι τα δέματα που ταξιδεύουν με το ταχυδρομείο από την Αμερική αλλάζουν κωδικό όταν φτάνουν στην Ευρώπη.

Έχεις ψάξει με το νέο κωδικό;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτάζω κάτι μικροπράγματα στο Aliexpress και στέλνουν στην Ελλάδα πλέον μόνο με China Post, οι  Yanwen και Sunyou έχουν

εξαφανιστεί γιατί στέλνουν μέσω νησιά Σολομώντα και νησιά Τόγκο αντίστοιχα και το δικό μας τελωνείο τα δεσμεύει,

αν σας λείπουν δέματα κοιτάξτε εάν σας τα έχουν στείλει με αυτόν τον τρόπο μάλλον δεν θα τα λάβετε ποτέ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

έχω το παρακάτω που το περιμενω εδώ και πάρα πολύ καιρό. έχει κανεις κάποια παρόμοια περίπτωση ;

Υποτίθεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα από 13/1 και με βάση την τιμή (21,03 ευρώ) του θα έπρεπε να φύγει από το τελωνείο χωρίς τιποτα άλλο. Πάνε δύο μήνες ωστόσο και ακόμη δεν εχει έρθει στα χέρια μου

image.png.ad97e05e42ec2ce68e6ab58a8b1b9fb8.png

Επισκέπτης
4 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Εμένα αυτά που δεν ήρθαν γράφει YANWEN από Νοέμβριο. 

η YANWEN στέλνει από νησιά Σολομώντα δεν φεύγουν από το τελωνείο δεσμεύονται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...