Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 51 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μου ήρθαν σήμερα 5 δεματακια μικρής αξίας από παραγγελία Νοεμβρίου. Καλά μπήκε ο μήνας. Άντε να δούμε τα υπόλοιπα τι θα γίνουν. (Αφαίρεσα και 3 dispute που είχα ανοίξει,τα άλλα 2 δέματα τα είχα αφήσει free και όποτε έρθουν ) όλα ήταν από παραγγελία από alixpress. Καλημερα, με ποιες ταχυδρομικες εταιριες ηταν σταλμενα? πχ Yanwen,Sunyou,China Post? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Καλημέρα παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα attachment για το vita από playasia τα μεταφορικά δεν με καίνε αλλά επειδή είναι στην Ασία λογικά δεν περνάει τελωνείο; Ίσως να πάρω και τίποτα άλλο αξίζει η αγορά ή θα εκτελωνιστούν 100%; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Το αν θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνσμού δεν εξαρτάται από ποια τρίτη χώρα θα έρθει το δέμα αλλά από την αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ τυχόν ασφάλεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, tzimbeam είπε Καλημερα, με ποιες ταχυδρομικες εταιριες ηταν σταλμενα? πχ Yanwen,Sunyou,China Post? China post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε China post. ok, και εγώ έλαβα ένα τέτοιο χθες από αρχές Δεκεμβρίου ήταν η παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, tzimbeam είπε ok, και εγώ έλαβα ένα τέτοιο χθες από αρχές Δεκεμβρίου ήταν η παραγγελία Κάτι πάει να γίνει. Και φαντάσου τα συγκεκριμένα τα είχαν σχεδόν ξεγράψει. Λέω πάει,η τα βούτηξαν η χάθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, makfil είπε Το αν θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνσμού δεν εξαρτάται από ποια τρίτη χώρα θα έρθει το δέμα αλλά από την αξία CIF (κόστος+μεταφορικά+ τυχόν ασφάλεια) Για αξία προϊόντων 68,44 χωρίς μεταφορικά και με αυτές τις επιλογές για παράδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Εμένα ακόμη τίποτα από Νοέμβριο με Δεκέμβριο ούτε ένα δεν έχει έρθει. Του Ιανουαρίου έρχονται σιγά σιγά ελπίζω από βδομάδα να δω τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 28/2/2019 στις 11:20 ΠΜ, kosutasu22 είπε Πριν 2-3 μερες εκανα παραγγελια απο αλι και μου εδωσαν τετοιο νουμερο. Μικροπραγματακι ειναι μικρης αξιας. Για να δουμε, θα παραλαβω? Τελικα το νουμερο αλλαξε σε RV*********CN και εμφανιζεται στο σαϊτ των ελτα,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWolf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε Τελικα το νουμερο αλλαξε σε RV*********CN και εμφανιζεται στο σαϊτ των ελτα,. Τι εννοεις αλλαξε; απο μονο του ειπε να παρει αλλο T/N; Εμενα απο Ali μου ηρθε δεμα απο 23/11/2018 στις 27/2/2019 σε κανενα χρονο μπορει να ερθει και τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Τι εννοεις αλλαξε; απο μονο του ειπε να παρει αλλο T/N; Εμενα απο Ali μου ηρθε δεμα απο 23/11/2018 στις 27/2/2019 σε κανενα χρονο μπορει να ερθει και τιποτα αλλο. Χαχα οχι απο μονο του, αρχικα το ειδα στο σαϊτ της yanwen και μπηκα στο αλι και οντως ειχαν αλλαξει και εκει τον αριθμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coxy13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, jerry banana είπε πωρε φιλε τι λες?Πρωτη φορα το ακουω....θα το δω Ευχαριστω! Άμα το tracking σου τελειώνει σε LA όπως το δικό μου, που είναι από το Νοέμβριο μέσα, δεν θα παραλάβεις ποτέ. Διάβασε πιο πίσω το θέμα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 5 disputes σε δεματα απο Νοεμ -Δεκ και μετα απο extended time δηλ μιλαμε για + 90 μερες το Ali ζητάει και για τα 5 διαφορετικά δεματα να περιμένω 10 μέρες ακομα...ελεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, coxy13 είπε Άμα το tracking σου τελειώνει σε LA όπως το δικό μου, που είναι από το Νοέμβριο μέσα, δεν θα παραλάβεις ποτέ. Διάβασε πιο πίσω το θέμα μου. Φίλε σε LA τελειωνει γιατι ερχεται απο το Λαος.Η υπαλληλος ομως εμενα εχθες δεν μου ειπε οτι δεν κανονιζουν τις παραγγελιες απο τη περιοχη εκεινη.Απλως μου ειπε να τον ενημερωσω πως δεν εχει φυγει ακομη απο το Λαος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Αν έχει κάποιος full tracking ας μας ενημερώσει πόσες μέρες κάνει περίπου αυτές τις μέρες να ξεκολλήσει κάτι από ΚΑΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις