kgian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, overpower είπε Μου ηρθε μαιλ οτι εγινε "η υποβολη των παραστατικων για το δεμα και αναμενεται η απελευθερωση του κτλ τκλ". Ποσο μενει σε αυτο το σταδιο (ρωταω πιο πολυ αν καποιος αλλος ειχε να πληρωσει μεσω ΕΛΤΑ προσφατα)? Και εμένα μου ήρθε τέτοιο mail για την απόδειξη που έστειλα στο τελωνείο. Το Mail ήρθε στις 26/2 αλλά στο tracking δεν έχει ξεκολλήσει ακόμα από το " ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Έκανα μια αγορά από Γερμανία και το tracking number που μου έδωσαν δείχνει ότι η αποστολή έχει παραδωθει από τις 10-10-2018 και μάλιστα στην Αγγλία τελείως άσχετο. Σε επικοινωνία με το κατάστημα μου απάντησαν το παρακάτω. the shipment number is correct. Only in the DHL system did the shipment number be duplicated so that the data was displayed incorrectly. We are sorry, because you can not track the show right now. but the package will arrive safely. we have just talked to dhl and could track this. Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο? Το μαγαζί σίγουρα δεν είναι απάτη αλλά πρώτη φορά συναντάω κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 2 από τα δέματα που περιμένω (από aliexpress) ένα από 5/2 κλασικά αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο, το 2ο στάλθηκε 21/2 κι αύριο παραλαμβάνω 😜🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, kgian είπε Και εμένα μου ήρθε τέτοιο mail για την απόδειξη που έστειλα στο τελωνείο. Το Mail ήρθε στις 26/2 αλλά στο tracking δεν έχει ξεκολλήσει ακόμα από το " ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ" να ρωτησω για μια διευκρινηση παιδια, σε οσους εχουν στειλει αποδεικτικα? τι ακριβως στελνουμε? πχ λενε θελουν αποδειξη πειπαλ. τι κανουμε, παμε στην αγορα και κανουμε πριντ σκριν την εικονα και την στελνουμε? κανουμε τη σελιδα πριντ και τη σωζουμε σαν πιντιεφ ξερω γω? πως το θελουν? το ιδιο και με την αποδειξη αγορας απο καρτα. δεν εχω καταλαβει πως δουλει το ολο κολπο. μια διευκρινηση θα ηταν ευλογια. ή ενα παραδειγμα με φωτο (με κρυμμενα τα στοιχεια σας εννοειται) για να καταλαβω. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δυο-τρεις φορες εχω στειλει αποδειξη απο το σαϊτ που αγορασα σε pdf και δεν μπορουσαν (μαλλον δεν ηξεραν) να το ανοιξουν. Μετα εστειλα αρχειο εικονας που παλι υπηρχε προβλημα και στο τελος εκανα copy paste τα στοιχεια και προχωρησε ο εκτελωνισμος. Δε χρειαστηκε να στειλω paypal. Επισης μου ζητησα να φαινονται τα ποσα στο νομισμα της χωρας προελευσης και στο paypal το νομισμα ειχε μετατραπει αυτοματα σε ευρο οποτε δεν ηταν χρησιμη η αποδειξη paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα,κάλεσα τα ΕΛΤΑ να μου πουν που είναι το δέμα μου απο aliexpress και μου ειπαν δεν ειναι στο αεροδρομιο και τους διχνει πως δεν εχει φυγει ακομη απο το Λαος της Κινας.Ξερετε τι μπορει να παιζετε?Εχουν περασει ακριβως 60 μερες απο την παραγγελια και εστειλα μηνυμα στο Κινεζο να μου πει που ειναι.Εχω ακομη 15 μερες μεχρι να ληξει το ρολοι αλλα θα ηθελα να μην πανε τα χρηματα μου στον αερα....Το σχημα στο aliexpress λεει οτι The item has been processed in the country of destination 2019-01-11 01:54:00 Shipment departed from airport 2019-01-07 02:48:00 Export of international mail 2019-01-04 18:46:00 Reception 2019-01-03 21:31:00 Announced data uploaded 2019-01-02 10:18:00 Τι μου προτεινετε?Ευχαριστω.Να σημειωσω πως ειχα ξαναμιλησει στο Κινεζο (κανονικα το ρολοι εληγε σημερα) αλλα μου το πηγε μεχρι 15-3.Ο ιδιος μου ειχε πει πως εαν δεν ερθει σε 10 μερες να του ξαναμιλησω.Εγω πιστευω κοιταει να φαει χρονο....παρακαλω τα φωτα σας. ΥΓ:Μου ειπε η υπαλληλος στα ΕΛΤΑ οτι παιζει να ξεχασε να το δηλωσει ο Κινεζος οποτε γιαυτο του εστειλα σσημερα παλι μηνυμα να μου πει εαν το δηλωσε ... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, kosutasu22 είπε Δυο-τρεις φορες εχω στειλει αποδειξη απο το σαϊτ που αγορασα σε pdf και δεν μπορουσαν (μαλλον δεν ηξεραν) να το ανοιξουν. Μετα εστειλα αρχειο εικονας που παλι υπηρχε προβλημα και στο τελος εκανα copy paste τα στοιχεια και προχωρησε ο εκτελωνισμος. Δε χρειαστηκε να στειλω paypal. Επισης μου ζητησα να φαινονται τα ποσα στο νομισμα της χωρας προελευσης και στο paypal το νομισμα ειχε μετατραπει αυτοματα σε ευρο οποτε δεν ηταν χρησιμη η αποδειξη paypal. ειναι δυνατον; τόσο άσχετοι; δηλαδή έκανες ενα κείμενο κόπι πειστ επειδή δεν μπορούσαν να ανοίξουν αρχεια; αν ειναι δυνατόν. Σε ευχαριστω φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δέματα από Οκτώβριο-Νοέμβριο, άφαντα. Παραγγελία από Ινδία αρχές Γενάρη, από 25/01 είναι στην κατάσταση αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο. Παραγγελία μέσα Γενάρη ΠΟΛΥ ογκώδες δέμα κι αξία 140€ παραλαμβάνω αύριο χωρίς τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Δέμα για την Λάρισα από Κ.Δ ΑΤΤΙΚΗΣ πήγε Θεσσαλονίκη ....Μέχρι σήμερα ερχόντουσαν απευθείας ...... Τώρα πηγαίνουν πρώτα Θεσσαλονίκη , λέτε να έγινε λάθος και το πήγαν σε άλλη πόλη ; Κοίταξα πάντως παλιότερα και όντως ήρθαν απευθείας.... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, jerry banana είπε Παιδιά καλησπέρα,κάλεσα τα ΕΛΤΑ να μου πουν που είναι το δέμα μου απο aliexpress και μου ειπαν δεν ειναι στο αεροδρομιο και τους διχνει πως δεν εχει φυγει ακομη απο το Λαος της Κινας.Ξερετε τι μπορει να παιζετε?Εχουν περασει ακριβως 60 μερες απο την παραγγελια και εστειλα μηνυμα στο Κινεζο να μου πει που ειναι.Εχω ακομη 15 μερες μεχρι να ληξει το ρολοι αλλα θα ηθελα να μην πανε τα χρηματα μου στον αερα....Το σχημα στο aliexpress λεει οτι The item has been processed in the country of destination 2019-01-11 01:54:00 Shipment departed from airport 2019-01-07 02:48:00 Export of international mail 2019-01-04 18:46:00 Reception 2019-01-03 21:31:00 Announced data uploaded 2019-01-02 10:18:00 Τι μου προτεινετε?Ευχαριστω.Να σημειωσω πως ειχα ξαναμιλησει στο Κινεζο (κανονικα το ρολοι εληγε σημερα) αλλα μου το πηγε μεχρι 15-3.Ο ιδιος μου ειχε πει πως εαν δεν ερθει σε 10 μερες να του ξαναμιλησω.Εγω πιστευω κοιταει να φαει χρονο....παρακαλω τα φωτα σας. ΥΓ:Μου ειπε η υπαλληλος στα ΕΛΤΑ οτι παιζει να ξεχασε να το δηλωσει ο Κινεζος οποτε γιαυτο του εστειλα σσημερα παλι μηνυμα να μου πει εαν το δηλωσε ... τηλεφώνησε στην εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ,υπάρχει θέμα με τα δέματα από LAOS μένουν στο τελωνείο, δεν τα παραδίδουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, jerry banana είπε Παιδιά καλησπέρα,κάλεσα τα ΕΛΤΑ να μου πουν που είναι το δέμα μου απο aliexpress και μου ειπαν δεν ειναι στο αεροδρομιο και τους διχνει πως δεν εχει φυγει ακομη απο το Λαος της Κινας.Ξερετε τι μπορει να παιζετε?Εχουν περασει ακριβως 60 μερες απο την παραγγελια και εστειλα μηνυμα στο Κινεζο να μου πει που ειναι.Εχω ακομη 15 μερες μεχρι να ληξει το ρολοι αλλα θα ηθελα να μην πανε τα χρηματα μου στον αερα....Το σχημα στο aliexpress λεει οτι The item has been processed in the country of destination 2019-01-11 01:54:00 Shipment departed from airport 2019-01-07 02:48:00 Export of international mail 2019-01-04 18:46:00 Reception 2019-01-03 21:31:00 Announced data uploaded 2019-01-02 10:18:00 Τι μου προτεινετε?Ευχαριστω.Να σημειωσω πως ειχα ξαναμιλησει στο Κινεζο (κανονικα το ρολοι εληγε σημερα) αλλα μου το πηγε μεχρι 15-3.Ο ιδιος μου ειχε πει πως εαν δεν ερθει σε 10 μερες να του ξαναμιλησω.Εγω πιστευω κοιταει να φαει χρονο....παρακαλω τα φωτα σας. ΥΓ:Μου ειπε η υπαλληλος στα ΕΛΤΑ οτι παιζει να ξεχασε να το δηλωσει ο Κινεζος οποτε γιαυτο του εστειλα σσημερα παλι μηνυμα να μου πει εαν το δηλωσε ... Το Laos είναι μια ανεξάρτητη χώρα και δεν ανήκει στην Κίνα. Το ταχυδρομείο της (Laos Post) χρησιμοποιείται από τους κινέζους πωλητές, όπως όλα τα άλλα ασιατικά, ευρωπαικά κλπ για την αποστολή των χιλιάδων δεμάτων που φεύγουν κάθε μέρα από την αχανή Κίνα. Εάν κάνεις μια αναζήτηση στο Google για το Laos Post δεν θα βρεις κάποια αναφορά σε προβλήματα στην παράδοση δεμάτων σε όλο τον πλανήτη. Επομένως, το πρόβλημα εντοπίζεται, μάλλον, στα ΕΛΤΑ και στη γνωστή καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στο άνοιγμα σάκων, από το τέλος του 2018. Όταν πλησιάζει η νέα προθεσμία που σου έδωσε ο κινέζος και δεν έχεις δει κίνηση στο δέμα σου (ψάξε το και σε άλλα tracking sites, όπως πχ aftership, parcelsapp κλπ), τότε η λύση που σου μένει είναι να ζητήσεις refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, tzimbeam είπε τηλεφώνησε στην εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ,υπάρχει θέμα με τα δέματα από LAOS μένουν στο τελωνείο, δεν τα παραδίδουν. πωρε φιλε τι λες?Πρωτη φορα το ακουω....θα το δω 2 ώρες πριν, makfil είπε Το Laos είναι μια ανεξάρτητη χώρα και δεν ανήκει στην Κίνα. Το ταχυδρομείο της (Laos Post) χρησιμοποιείται από τους κινέζους πωλητές, όπως όλα τα άλλα ασιατικά, ευρωπαικά κλπ για την αποστολή των χιλιάδων δεμάτων που φεύγουν κάθε μέρα από την αχανή Κίνα. Εάν κάνεις μια αναζήτηση στο Google για το Laos Post δεν θα βρεις κάποια αναφορά σε προβλήματα στην παράδοση δεμάτων σε όλο τον πλανήτη. Επομένως, το πρόβλημα εντοπίζεται, μάλλον, στα ΕΛΤΑ και στη γνωστή καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στο άνοιγμα σάκων, από το τέλος του 2018. Όταν πλησιάζει η νέα προθεσμία που σου έδωσε ο κινέζος και δεν έχεις δει κίνηση στο δέμα σου (ψάξε το και σε άλλα tracking sites, όπως πχ aftership, parcelsapp κλπ), τότε η λύση που σου μένει είναι να ζητήσεις refund. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavag Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλημέρα Δέμα για την Λάρισα από Κ.Δ ΑΤΤΙΚΗΣ πήγε Θεσσαλονίκη ....Μέχρι σήμερα ερχόντουσαν απευθείας ...... Τώρα πηγαίνουν πρώτα Θεσσαλονίκη , λέτε να έγινε λάθος και το πήγαν σε άλλη πόλη ; Κοίταξα πάντως παλιότερα και όντως ήρθαν απευθείας.... Το ίδιο συνέβη και σε εμένα σε Αθήνα .Μίλησα με ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι έχουν κάνει λάθος στα σκαναρισματα Όχι ότι δεν τους έχω ικανούς να τα έχουν στείλει Θεσσαλονίκη Δεν φτάνει που κάνουν τις τρελές καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο τώρα νέο σκηνικό.Τρια δέματα που έχω είναι στο κέντρο διανομής 3 ημέρες τώρα και δεν τα στέλνουν για παραλαβή στο τοπικό ΕΛΤΑ . Τα πράγματα πάνε από τα κακό στο χειρότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μου ήρθαν σήμερα 5 δεματακια μικρής αξίας από παραγγελία Νοεμβρίου. Καλά μπήκε ο μήνας. Άντε να δούμε τα υπόλοιπα τι θα γίνουν. (Αφαίρεσα και 3 dispute που είχα ανοίξει,τα άλλα 2 δέματα τα είχα αφήσει free και όποτε έρθουν ) όλα ήταν από παραγγελία από alixpress. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μηνυμα απο το Iherb : Quote Due to changes in customs regulations, we are experiencing some delivery delays. We apologize for this inconvenience and we are working on completing the clearance process for these orders.Updated February 28, 2019 Ακομα περιμενω παραγγελια που εγινε 15 Ιανουαριου! 1η φορα στα 10 χρονια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις