dinos234 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, tzimbeam είπε τι format είχε το logistics από το Laos? αν ξεκίναγε από LAO εάν έχεις τον φάκελλο δες μήπως έχει σταλεί από Phlippιnes Post τι τύπου logistics έχει? LAOPH ξεκινάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dinos234 είπε LAOPH ξεκινάει δες λίγο το αυτοκόλλητο στον φάκελλο τι Χώρα αποστολής έχει? μήπως έχει σταλεί από Phlippιnes Post Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, tzimbeam είπε ρώτησα στην εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι εκτός από το πρόβλημα του LAOS υπάρχει αντίστοιχο θέμα με όσα δέματα έρχονται από νησιά Τόγκο (SUNYOU με logistics που καταλήγει σε TO) από νησιά Σολομώντα (YANWEN με logistics που καταλήγει σε YP) και όσα έρχονται από τα νησιά Σαμόα τα δέματα παραμένουν στο τελωνείο και μάλλον τα ΕΛΤΑ θα τα στείλουν πίσω σε αυτές τις Χώρες άρα να προσέχετε τις παραγγελίες σας από εδώ και πέρα να μην χρησιμοποιείτε αυτές τις εταιρίες στο Ebay για τα μικροπράγματα δεν σε αφήνει να επιλέξεις εταιρία αποστολής αλλά στο Aliexpress έχεις τέτοια επιλογή. Νομίζω ότι οι (ιδιωτικές) μεταφορικές SUNYOU και YANWEN είναι κινέζικες και δεν είναι απαραίτητο να ξεκινούν τα δέματα από τις χώρες που σου είπαν. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το ταχυδρομείο του LAOS, για λόγους σχετικούς με την Παγκόσμια Ένωση Ταχυδρομείων, αλλά τα όποια προβλήματα των ιδιωτικών μεταφορικών δεν μπορούν να τα τσουβαλιάζουν τα ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, makfil είπε Νομίζω ότι οι (ιδιωτικές) μεταφορικές SUNYOU και YANWEN είναι κινέζικες και δεν είναι απαραίτητο να ξεκινούν τα δέματα από τις χώρες που σου είπαν. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το ταχυδρομείο του LAOS, για λόγους σχετικούς με την Παγκόσμια Ένωση Ταχυδρομείων, αλλά τα όποια προβλήματα των ιδιωτικών μεταφορικών δεν μπορούν να τα τσουβαλιάζουν τα ΕΛΤΑ. όσα έχω παραλάβει στο παρελθόν από YANWEN και SUNYOU είναι σταλμένα από νησιά Σολομώντα και νησιά Τόγκο αντίστοιχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tzimbeam είπε όσα έχω παραλάβει στο παρελθόν από YANWEN και SUNYOU είναι σταλμένα από νησιά Σολομώντα και νησιά Τόγκο αντίστοιχα Δηλαδή υποστηρίζεις ότι αγόρασες από πωλητές που βρισκόντουσαν στα νησιά αυτά ή κάτι άλλο σε έκανε να πιστεύεις ότι τα δέματα ξεκίνησαν από τα νησιά αυτά; Το λέω αυτό γιατί, όπως πιθανόν θα ξέρεις, πολλά ευρωπαϊκά εθνικά ταχυδρομεία έχουν καταστήματα στην Κίνα και μεταφέρουν δέματα στην Ευρώπη. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα δέματα ξεκινούν από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή χώρα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Θηκη για κινητο εφτασε σημερα, παραγγελια 23/11/18......Α ρε τζιμανια των ΕΛΤΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Χτες παρελαβα ενα πακετακι απο ali με παραγγελια 12/12. Ηδη περιμενω 2 απο νοέμβριο από ali και 1 απο bangood. Εχω παραλαβει αντιθετα πραγματα που παραγγειλα αρχες γεναρη. Μπαχαλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δεν υπάρχει έχουμε ξαναπει,καμία σειρά στα ανοίγματα. Έρχονται παραγγελιες πιο νέες και παλιές 2-3 μηνών ακόμα αγνοούνται Άντε να δούμε στο τέλος αν θα τα παραλάβουμε... Και σε τι κατάσταση θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 5 hours ago, makfil said: Στον επικαιροποιημένο οδηγό της υπογραφής μου υπάρχουν μερικές και, ειδικά, από Γερμανία υπάρχει η Ελληνική transport2greece με έδρα στην Κατερίνη. Θέλει μεγάλη προσοχή, στο θέμα αυτό, και έλεγχο πριν από την οριστικοποίηση της παραγγελίας, γιατί μερικές φορές χάνει την αρχική επιλογή για PDM. Προφανώς, ακυρώνεις και ξαναβάζεις την παραγγελία, προσεκτικά αυτή τη φορά. Απλά δεν μπορώ να βρω πολλά reviews για την transport2greece και μόνο στο facebook στη σελίδα τους κάποιος γράφει : Χάθηκε το δέμα μου! Χωρίς κάποια απάντηση από αυτούς. Γενικά δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη και η σελίδα τους. Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, cambo99 είπε Απλά δεν μπορώ να βρω πολλά reviews για την transport2greece και μόνο στο facebook στη σελίδα τους κάποιος γράφει : Χάθηκε το δέμα μου! Χωρίς κάποια απάντηση από αυτούς. Γενικά δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη και η σελίδα τους. Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Γιατί δεν μιλάς μαζί τους (Κατερίνη) και να ρωτήσεις για τις απορίες σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Just now, makfil said: Γιατί δεν μιλάς μαζί τους (Κατερίνη) και να ρωτήσεις για τις απορίες σου; Έστειλα στο facebook και αναμένω απάντηση. Αλλά βέβαια αυτοί όλα καλά και ωραία θα πούνε. Γι'αυτό ζήτησα αν κάποιος έχει δοκιμάσει την υπηρεσία αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Αν κάνεις αναζήτηση σ' αυτό το νήμα ή και γενικά στο forum, θα βρεις σχόλια από συμφορουμίτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, makfil είπε Δηλαδή υποστηρίζεις ότι αγόρασες από πωλητές που βρισκόντουσαν στα νησιά αυτά ή κάτι άλλο σε έκανε να πιστεύεις ότι τα δέματα ξεκίνησαν από τα νησιά αυτά; Το λέω αυτό γιατί, όπως πιθανόν θα ξέρεις, πολλά ευρωπαϊκά εθνικά ταχυδρομεία έχουν καταστήματα στην Κίνα και μεταφέρουν δέματα στην Ευρώπη. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα δέματα ξεκινούν από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή χώρα. το λέω γιατί διαβάζω πάντα τις ετικέτες των δεμάτων που λαμβάνω, οι δύο παραπάνω εταιρίες χρησιμοποιούν τα νησιά που ανέφερα, μπορεί να φεύγει από Κίνα αλλά στο δέμα γράφει ταχ/κη θυρίδα σε Solomon Islands ή Tongo Post Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έψαξα και δεν μπόρεσα να βρω. Πάντως είχα απάντηση ότι η μεταφορά από Γερμανία είναι με νταλίκα και γενικά , αν δεν πετύχεις την νταλίκα που θα φύγει 2-3 φορές τον μήνα , μπορεί να πάρει και μισό μήνα να παραλάβεις το δέμα. Οπότε δεν βολεύει . Θα δοκιμάσω κάποια άλλη υπηρεσία και βλέπουμε. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από cambo99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ξέρει κάποιος τι παίζει με αγορές εξαρτημάτων για airsoft από εξωτερικό; Δεν μιλάω για όπλα αλλά για σκοπευτικά για όπλο.. Η αγορά είναι από Amazon.com εάν γίνει τι παίζει με νομοθεσία και εδώ τελωνεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις