afterhours Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Στειλε email να ακυρωθει η παραγγελια και ξαναπαραγγειλε προσεχτικα αυτη τη φορα να ειναι τσεκαρισμενο το πραιοριτυ ντιρεκτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Έστειλα για ακύρωση. Ελπίζω με το google translate να βγει άκρη. Δεν κάνω κάτι λάθος. Εχω δοκιμάσει και με άλλες παραγγελίες και ενώ επιλέγω άλλη μέθοδο αποστολής δεν το δέχεται το σύστημα. Δεν ξέρω τι φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, cambo99 είπε Καλησπέρα... Από Γερμανία έχει δοκιμαστεί καμία εταιρία που να κάνει forward δέματα στην Ελλάδα; Είχα μια στην Αγγλία και τώρα ψάχνω αντικαταστάτη! Στον επικαιροποιημένο οδηγό της υπογραφής μου υπάρχουν μερικές και, ειδικά, από Γερμανία υπάρχει η Ελληνική transport2greece με έδρα στην Κατερίνη. 3 ώρες πριν, thant είπε Έστειλα για ακύρωση. Ελπίζω με το google translate να βγει άκρη. Δεν κάνω κάτι λάθος. Εχω δοκιμάσει και με άλλες παραγγελίες και ενώ επιλέγω άλλη μέθοδο αποστολής δεν το δέχεται το σύστημα. Δεν ξέρω τι φταίει. Θέλει μεγάλη προσοχή, στο θέμα αυτό, και έλεγχο πριν από την οριστικοποίηση της παραγγελίας, γιατί μερικές φορές χάνει την αρχική επιλογή για PDM. Προφανώς, ακυρώνεις και ξαναβάζεις την παραγγελία, προσεκτικά αυτή τη φορά. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από makfil 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Από Singapore Post πόσο κάνει να ξεκολλήσει από "Ελλάδα -> Ελλάδα"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, tobindax είπε Από Singapore Post πόσο κάνει να ξεκολλήσει από "Ελλάδα -> Ελλάδα"; Ρωτάς, ειδικά, για τη Singapore Post, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι οι σάκοι με τα δέματα δεν ανοίγονται με τη σειρά άφιξής τους ή με βάση τη μεταφορική, αλλά τυχαία . Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση στην απορία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, makfil είπε Ρωτάς, ειδικά, για τη Singapore Post, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι οι σάκοι με τα δέματα δεν ανοίγονται με τη σειρά άφιξής τους ή με βάση τη μεταφορική, αλλά τυχαία . Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση στην απορία σου. Δεν είναι έτσι σίγουρα γιατί τα εξ Ευρωπαϊκής Ένωσης περνάνε άμεσα (π.χ. από Λετονία που είναι και στην Ε.Ε και στην Ευρωζώνη) πέρασε μέσα σε 12 ώρες από Αεροδρόμιο -> Προορισμό. Εκτός και αν εννοείς τα πάντα εκτός Ε.Ε. Και πάλι αμφιβάλλω αφού έχω την υποψία ότι π.χ. από ΗΠΑ δεν κολλάνε εύκολα ακόμα και αν δεν είναι "super express" η μέθοδος. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Εάν παρακολουθούσες τακτικά αυτό και τα άλλα σχετικά νήματα, θα είχες καταλάβει ότι δεν υπάρχει κανόνας στον τρόπο ανοίγματος των σάκων στο αεροδρόμιο και το δικό σου ή το δικό μου παράδειγμα δεν μπορεί να αποτελεί κανόνα. Φυσικά, μιλάμε για τα δέματα που διακινούνται με απλό ταχυδρομείο και όχι με courier. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην απαντάς μόνο για να απαντήσεις. Ξέρω πολύ καλά τα νήματα και το ότι δεν είναι 100% όλα αυτά, απόψεις ζητάω για προσεγγιστική άποψη των πραγμάτων. Γενικά είναι ανοησία το "δεν ξέρεις τίποτα dude!". Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι όλες οι εταιρίες το ίδιο και σίγουρα δεν είναι όλες οι χώρες το ίδιο. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Έχουν σχέση όλα αυτά που έγραψες, με το αρχικό σου ερώτημα "Από Singapore Post πόσο κάνει να ξεκολλήσει από "Ελλάδα -> Ελλάδα"; Το ποιος γράφει για να γράφει φαίνεται εύκολα και οι χαρακτηρισμοί σου για ανοησίες κλπ είναι απαράδεκτοι και στους επιστρέφω. Τέλος, η συζήτηση, από την πλευρά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ..... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, tzimbeam είπε από νησιά Σολομώντα (YANWEN με logistics που καταλήγει σε YP) και όσα έρχονται από τα νησιά Σαμόα τα δέματα παραμένουν στο τελωνείο και μάλλον τα ΕΛΤΑ θα τα στείλουν πίσω σε αυτές τις Χώρες Πριν 2-3 μερες εκανα παραγγελια απο αλι και μου εδωσαν τετοιο νουμερο. Μικροπραγματακι ειναι μικρης αξιας. Για να δουμε, θα παραλαβω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα πάλι μέσω ΛΑΟΣ είχε έρθει ένα δέμα και μάλιστα σε δύο εβδομάδες το είχα στα χέρια μου. Έτυχε σε κανέναν να του έρθουν πρόσφατα δέματα Οκτωβρίου έως Δεκεμβρίου ? Διότι ακόμη δεν μου έχει έρθει ούτε ένα. Αρκετά που δεν έχουν έρθει είναι με YP εμένα αλλά έχει τύχει κάνα δυο να έρθουν με YP. Αλλά αρκετά από Οκτώβριο είναι με κατάληξη YP τα οποία δεν έχω παραλάβει ακόμη. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Παρελαβα χτες δεματακι απο δεκεμβρη.Για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, dinos234 είπε Εμένα πάλι μέσω ΛΑΟΣ είχε έρθει ένα δέμα και μάλιστα σε δύο εβδομάδες το είχα στα χέρια μου. Έτυχε σε κανέναν να του έρθουν πρόσφατα δέματα Οκτωβρίου έως Δεκεμβρίου ? Διότι ακόμη δεν μου έχει έρθει ούτε ένα. Αρκετά που δεν έχουν έρθει είναι με YP εμένα αλλά έχει τύχει κάνα δυο να έρθουν με YP. Αλλά αρκετά από Οκτώβριο είναι με κατάληξη YP τα οποία δεν έχω παραλάβει ακόμη. τι format είχε το logistics από το Laos? αν ξεκίναγε από LAO εάν έχεις τον φάκελλο δες μήπως έχει σταλεί από Phlippιnes Post 6 λεπτά πριν, risingsun είπε Παρελαβα χτες δεματακι απο δεκεμβρη.Για να δουμε... τι τύπου logistics έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις