tornado Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, mindreader είπε Παραγγελια απο Αγγλια, εκανε 1,5 μηνα να μου ερθει....η κατασταση που ζουμε, απλα δεν υπαρχει... για φαντασου ε? τον 16ο αιωνα τοσο κανανε τα εμπορικα πλοια απο τη απω ανατολη στη αγγλια, τελικα σιγουρα παμε μπροστα η ειναι παραμυθι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, makfil είπε Είναι προφανές ότι δεν έχεις ξαναψωνίσει από την αμερικάνικη αμαζόνα, αλλά και δεν διάβασες, όχι μόνο τον οδηγό της 1ης σελίδας, αλλά και τα posts αυτής της σελίδας, αφού δεν γνωρίζεις ότι πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζει το ποσό των εξόδων εκτελωνισμού (improt fees) όταν καταλαβαίνει ότι η διεύθυνση αποστολής είναι η Ελλάδα. Προπληρώνοντας τα έξοδα, που είναι λιγότερα με αυτή τη μέθοδο, δεν θα πληρώσεις άλλα όταν το δέμα φτάσει στην Ελλάδα. Σ' εκείνα που δεν σου εμφανίζει τα import fees ίσως δεν είναι fullfilled by Amazon και δεν βρίσκονται στην Αμερική. Εάν είναι έτσι, θα συνιστούσα να ψάξεις να το βρεις από άλλη πηγή. Μετά την επεξεργασία του μηνύματος σου κατάλαβα ως προς το 1ο σκέλος των ερωτήσεων μου τι γίνεται. Το 2 σκέλος σχετικά με αυτό που δεν εμφανίζει τα import fees δεν κατάλαβα γιατί προτείνεις να το βρω από άλλη πηγή; Αν προχωρήσω στην αγορά τι θα συμβεί; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από merchenary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, merchenary είπε Μετά την επεξεργασία του μηνύματος σου κατάλαβα ως προς το 1ο σκέλος των ερωτήσεων μου τι γίνεται. Το 2 σκέλος σχετικά με αυτό που δεν εμφανίζει τα import fees δεν κατάλαβα γιατί προτείνεις να το βρω από άλλη πηγή; Αν προχωρήσω στην αγορά τι θα συμβεί; Η αναζήτηση του 2ου αντικειμένου από άλλη πηγή έχει, βασικά, δύο στόχους. Ο πρώτος, να μην παρασύρει το 2ο αντικείμενο (χωρίς προπληρωμή import fees) και το 1o, όταν το δέμα και με τα δύο αντικείμενα φτάσει στην Ελλάδα. Ο δεύτερος, η πιθανότητα να το βρεις σε ευρωπαϊκό κατάστημα της αμαζόνας ή άλλου πωλητή, από ευρωπαϊκή αποθήκη, ώστε να μην πληρώσεις άξοδα εκτελωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, makfil είπε Η αναζήτηση του 2ου αντικειμένου από άλλη πηγή έχει, βασικά, δύο στόχους. Ο πρώτος, να μην παρασύρει το 2ο αντικείμενο (χωρίς προπληρωμή import fees) και το 1o, όταν το δέμα και με τα δύο αντικείμενα φτάσει στην Ελλάδα. Ο δεύτερος, η πιθανότητα να το βρεις σε ευρωπαϊκό κατάστημα της αμαζόνας ή άλλου πωλητή, από ευρωπαϊκή αποθήκη, ώστε να μην πληρώσεις άξοδα εκτελωνισμού. Δυστυχώς το αντικείμενο δεν υπάρχει αλλού... Το έχω ψάξει μέχρι δακρύων... Και αν υπάρχει κάπου Ευρώπη το έχω βρει σε τριπλάσια έως τετραπλάσια τιμή.. Η πιθανότητα να περάσει άνευ τελωνείου είναι μηδαμινή λόγω του πρώτου που πλήρωσε κανονικά; Μαζί στο ίδιο πακέτο δεν θα έρθουν; Στο Amazon διαβάζω αυτό στο αστεράκι που με κατευθύνει το προϊόν και δεν βγάζω άκρη μετά λίγα Αγγλικά που ξέρω... : Your Order: Tax and Seller Information Your order contains one or more items from an Amazon.com partner and may be subject to local sales tax, depending on the state to which the item is being shipped. Unless otherwise noted, items sold by Amazon.com LLC are subject to sales tax in select states in accordance with the applicable laws of that state. If your order contains one or more items from a seller other than Amazon.com LLC, it may be subject to state and local sales tax, depending upon the seller's business policies and the location of their operations. We do not collect sales or use taxes in all states. For states imposing sales or use taxes, your purchase is subject to use tax unless it is specifically exempt from taxation. Your purchase is not exempt merely because it is made over the Internet or by other remote means. Many states require purchasers to file a sales/use tax return at the end of the year reporting all of the taxable purchases that were not taxed and to pay tax on those purchases. Details of how to file these returns may be found at the websites of your respective taxing authorities. Please note: The sales tax indicated on the checkout form is an estimate. The sales tax ultimately charged to your credit card will be calculated when your credit card charge is authorized and will reflect applicable state and local taxes. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από merchenary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Η παράθεση αφορά σε τρίτο πωλητή και μιλάει για ενδεχόμενη πληρωμή τοπικού ΦΠΑ σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ. Από αυτό πιθανολογώ ότι ο πωλητής δεν στέλνει στην Ελλάδα και, μάλλον, δεν το πρόσεξες στην αρχική σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, merchenary είπε Δυστυχώς το αντικείμενο δεν υπάρχει αλλού... Το έχω ψάξει μέχρι δακρύων... Και αν υπάρχει κάπου Ευρώπη το έχω βρει σε τριπλάσια έως τετραπλάσια τιμή.. Η πιθανότητα να περάσει άνευ τελωνείου είναι μηδαμινή λόγω του πρώτου που πλήρωσε κανονικά; Μαζί στο ίδιο πακέτο δεν θα έρθουν; Στο Amazon διαβάζω αυτό στο αστεράκι που με κατευθύνει το προϊόν και δεν βγάζω άκρη μετά λίγα Αγγλικά που ξέρω... : Your Order: Tax and Seller Information Your order contains one or more items from an Amazon.com partner and may be subject to local sales tax, depending on the state to which the item is being shipped. Unless otherwise noted, items sold by Amazon.com LLC are subject to sales tax in select states in accordance with the applicable laws of that state. If your order contains one or more items from a seller other than Amazon.com LLC, it may be subject to state and local sales tax, depending upon the seller's business policies and the location of their operations. We do not collect sales or use taxes in all states. For states imposing sales or use taxes, your purchase is subject to use tax unless it is specifically exempt from taxation. Your purchase is not exempt merely because it is made over the Internet or by other remote means. Many states require purchasers to file a sales/use tax return at the end of the year reporting all of the taxable purchases that were not taxed and to pay tax on those purchases. Details of how to file these returns may be found at the websites of your respective taxing authorities. Please note: The sales tax indicated on the checkout form is an estimate. The sales tax ultimately charged to your credit card will be calculated when your credit card charge is authorized and will reflect applicable state and local taxes. Αν μας πεις ποιο ειναι το προιον ισως να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε περισσοτερο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, makfil είπε Η παράθεση αφορά σε τρίτο πωλητή και μιλάει για ενδεχόμενη πληρωμή τοπικού ΦΠΑ σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ. Από αυτό πιθανολογώ ότι ο πωλητής δεν στέλνει στην Ελλάδα και, μάλλον, δεν το πρόσεξες στην αρχική σελίδα. Μάλιστα, το περίεργο είναι γιατί δεν με σταματάει το Amazon στην ολοκλήρωση την παραγγελίας... Θα ακυρωθεί μετά εάν όντως δεν στέλνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Σε καποιο σταδιο της παραγγελιας δεν θα μπορεις να προχωρησεις αν δεν στελνει Ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, afterhours είπε Σε καποιο σταδιο της παραγγελιας δεν θα μπορεις να προχωρησεις αν δεν στελνει Ελλαδα Φτάνω στο τελευταίο βήμα πρην την πληρωμή αν κάνω πως πατάω πληρώνει...! Άρα θεωρώ πως στέλνει... Αλλιώς θα έβγαζε το κλασικό με τα κόκκινα γράμματα πως υπάρχει πρόβλημα... Πραγματικά μυστήριο και δεν βγάζω άκρη Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από merchenary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, merchenary είπε Μάλιστα, το περίεργο είναι γιατί δεν με σταματάει το Amazon στην ολοκλήρωση την παραγγελίας... Θα ακυρωθεί μετά εάν όντως δεν στέλνει; Μπορείς να γράψεις ή να στείλεις σε πμ το link αυτού που θέλεις να αγοράσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, makfil είπε Σ' εκείνα που δεν σου εμφανίζει τα import fees ίσως δεν είναι fullfilled by Amazon και δεν βρίσκονται στην Αμερική. Εάν είναι έτσι, θα συνιστούσα να ψάξεις να το βρεις από άλλη πηγή. απο την εμπειρια μου, αν αγορασεις directly απο αμερικανικο αμαζον, αλλα διαλεξεις τον πιο φθηνο τροπο αποστολης (την πρωτη επιλογη που βγαζει), δεν συνυπολογιζονται import fees. αν διαλεξεις μια απο τις αλλες δυο. υπολογιζονται. βεβαια εγω προσωπικα τους εχω στο χερι. σε συνομιλια με εκπροσωπο μου ειπαν κατα λεξη πως αν αγορασω απο αμαζον και φαω τελωνειο, στελνω αποδειξη και μου τα δινουν. το αμαζον, σε σαπορτ εινα ιαψογο, οποτε και δεν νομιζω πως θα αρνηθουν αν μου κατσει η στραβη (δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο με αμαζον και παντα διαλεγα τον φθηνο τροπο) Στις 24/2/2019 στις 7:35 ΠΜ, makfil είπε Η αξία CIF όλων των εισαγόμενων αντικειμένων, σε νόμισμα διαφορετικό από €, μετατρέπεται σε € με βάση την ισοτιμία που εκδίδεται από την κεντρική τελωνειακή υπηρεσία κάθε μήνα. πηγα και ειδα το pdf που βγαζουν καθε μηνα. καναδικο δολλαριο δεν εχουν στη λιστα. στην περιπτωση αυτη ξεροπυμε τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, burnin είπε πηγα και ειδα το pdf που βγαζουν καθε μηνα. καναδικο δολλαριο δεν εχουν στη λιστα. στην περιπτωση αυτη ξεροπυμε τι γινεται? Ξαναδιάβασε τη λίστα γιατί φαίνεται ότι δεν προσέχεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, burnin είπε απο την εμπειρια μου, αν αγορασεις directly απο αμερικανικο αμαζον, αλλα διαλεξεις τον πιο φθηνο τροπο αποστολης (την πρωτη επιλογη που βγαζει), δεν συνυπολογιζονται import fees. αν διαλεξεις μια απο τις αλλες δυο. υπολογιζονται. βεβαια εγω προσωπικα τους εχω στο χερι. σε συνομιλια με εκπροσωπο μου ειπαν κατα λεξη πως αν αγορασω απο αμαζον και φαω τελωνειο, στελνω αποδειξη και μου τα δινουν. το αμαζον, σε σαπορτ εινα ιαψογο, οποτε και δεν νομιζω πως θα αρνηθουν αν μου κατσει η στραβη (δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο με αμαζον και παντα διαλεγα τον φθηνο τροπο) πηγα και ειδα το pdf που βγαζουν καθε μηνα. καναδικο δολλαριο δεν εχουν στη λιστα. στην περιπτωση αυτη ξεροπυμε τι γινεται? Εμένα σήμερα μου απάντησε το support σχετικά και γράφουν αυτό : Hello, I understand your concern that you want to purchase a item and want to know about the import fee details. In this case I've checked the item details on our website and found that the import fee is not applicable for this item in your country. So, I request you to please go ahead and place the order for the item via fastest shipping and let us know the order number so we will issue you a refund for the shipping charges and as a one time exception also issue a refund of the import fees if you are charged for that. Please make sure that the item is either "Sold and Shipped by Amazon.com" or labeled as "Fulfilled by Amazon.com". I hope this works for you! We look forward to seeing you again soon. We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today. Best regards, Abhay S Amazon.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, burnin είπε απο την εμπειρια μου, αν αγορασεις directly απο αμερικανικο αμαζον, αλλα διαλεξεις τον πιο φθηνο τροπο αποστολης (την πρωτη επιλογη που βγαζει), δεν συνυπολογιζονται import fees. αν διαλεξεις μια απο τις αλλες δυο. υπολογιζονται. βεβαια εγω προσωπικα τους εχω στο χερι. σε συνομιλια με εκπροσωπο μου ειπαν κατα λεξη πως αν αγορασω απο αμαζον και φαω τελωνειο, στελνω αποδειξη και μου τα δινουν. το αμαζον, σε σαπορτ εινα ιαψογο, οποτε και δεν νομιζω πως θα αρνηθουν αν μου κατσει η στραβη (δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο με αμαζον και παντα διαλεγα τον φθηνο τροπο) Δεν ξέρω τι αγοράζεις και πως παραγγέλνεις, αλλά αυτό που περιγράφεις δεν γίνεται, φυσικά, σε αντικείμενα αξίας πάνω από 22€ με τα μεταφορικά. Όποιο τρόπο αποστολής και αν επιλέξεις, σε όσα έχει και 2ο τρόπο, χρεώνει import fees είτε πληρώσεις σε € είτε σε $. Εάν αγοράζεις αντικείμενα αξίας κάτω από 22€ με τα μεταφορικά, τότε δεν θα σε χρεώσει. 12 λεπτά πριν, merchenary είπε Εμένα σήμερα μου απάντησε το support σχετικά και γράφουν αυτό : Hello, I understand your concern that you want to purchase a item and want to know about the import fee details. In this case I've checked the item details on our website and found that the import fee is not applicable for this item in your country. So, I request you to please go ahead and place the order for the item via fastest shipping and let us know the order number so we will issue you a refund for the shipping charges and as a one time exception also issue a refund of the import fees if you are charged for that. Please make sure that the item is either "Sold and Shipped by Amazon.com" or labeled as "Fulfilled by Amazon.com". I hope this works for you! We look forward to seeing you again soon. We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today. Best regards, Abhay S Amazon.com Δεν έχεις δώσει link για το 2ο αντικείμενο που θέλεις να αγοράσεις και εάν η αξία του είναι κάτω από τα 22€, προφανώς, δεν χρεώνουν import fees. Το ότι σου δίνουν, σαν εξαίρεση, τη δυνατότητα επιστροφής των εξόδων εκτελωνισμού, εάν τα χρεωθείς, δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας. Και, επιπλέον, σου επισημαίνουν ότι αυτό που θέλεις να αγοράσεις πρέπει να πουλιέται από την αμαζόνα και όχι από τρίτο πωλητή Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, makfil είπε Δεν ξέρω τι αγοράζεις και πως παραγγέλνεις, αλλά αυτό που περιγράφεις δεν γίνεται, φυσικά, σε αντικείμενα αξίας πάνω από 22€ με τα μεταφορικά. Όποιο τρόπο αποστολής και αν επιλέξεις, σε όσα έχει και 2ο τρόπο, χρεώνει import fees είτε πληρώσεις σε € είτε σε $. Εάν αγοράζεις αντικείμενα αξίας κάτω από 22€ με τα μεταφορικά, τότε δεν θα σε χρεώσει. Δεν έχεις δώσει link για το 2ο αντικείμενο που θέλεις να αγοράσεις και εάν η αξία του είναι κάτω από τα 22€, προφανώς, δεν χρεώνουν import fees. Το ότι σου δίνουν, σαν εξαίρεση, τη δυνατότητα επιστροφής των εξόδων εκτελωνισμού, εάν τα χρεωθείς, δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας. Και, επιπλέον, σου επισημαίνουν ότι αυτό που θέλεις να αγοράσεις πρέπει να πουλιέται από την αμαζόνα και όχι από τρίτο πωλητή Το αντικείμενο κοστίζει 56$ και έχει και 20$ μεταφορικά από τρίτο πολίτη όχι από Amazon.com, οπότε δεν με καλύπτει φαντάζομαι σε περίπτωση τελωνείου! Το οτι έστειλα link και όλα τα σχετικά δεν τα είδαν στο support και μου γράφουν οτι να ναι; Δεν θα ήθελα να βάλω link με το αντικείμενο ρε παιδιά δεν νομίζω να παίζει τόσο ρόλο αυτό. Εγώ καταλήγω στα εξής σενάρια: 1) Δεν θα σταλεί το αντικείμενο εάν το αγοράσω! Ίσως ο πωλητής εκεί ξέχασε να μπλοκάρει την Ελλάδα. 2) Θα σταλεί κανονικά (είναι πολύ μικρό σε μέγεθος το δεύτερο αντικείμενο) και αν από οτι φαντάζομαι έρθει στο ίδιο κουτί με το πρώτο που έχει χρεωθεί φόρους θα περάσει από το τελωνείο χωρίς χρέωση... 3)Η θα χρεωθεί.. Δεν ξέρω πως βλέπουν στο τελωνείο πως χρεώθηκε φόρους το πακέτο βέβαια αλλά αν δουν από Amazon την συσκευασία ίσως να περάσει έτσι... Βέβαια με το δεύτερο αντικείμενο μέσα το συνολικό κόστος φτάνει τα 171€ και σε περίπτωση τελωνείου ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ??? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από merchenary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις