TheTourist098 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια και συγγνωμη για την ενοχληση Θα ηθελα να μου διευκρινισετε κατι αν ειναι ευκολο γιατι εγω δεν τους καταλαβαινω τους τυπους στα ΕΛΤΑ Παρηγγειλα ενα φωτιστικο-πακμαν(αυτο που εχουν οι unboxholics στο στουντιο για οσους ξερουν για να καταλαβετε τι ειδους αντικειμενο ειναι) και το αγορασα στα 20,48 ευρω.(17,64 pounds) απο ebay με εκπτωση καθως η αρχικη αξια ηταν 19,99 pounds(23 euro) Μου ζητηθηκε να προσκομισω δικαιολογητικα και αφου εγινε η κλασσικη διαδικασια με προσκομιση πειπαλ μου ηρθε χαρτακι απο το τμημα σχεδιασμου και λειτουργιας δεματων των ελτα επειδη απουσιαζα. Μου γεννουνται δυο αποριες λοιπον Επειδη και σε αναλογη περιπτωση που ειχα στειλει δικαιολογητικα για ενα drone απο wish(στο οποιο αναγκαστικα λογο αγνοιας επρεπε να πληρωσω) μηπως και τωρα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να πληρωσω τελη εκτελωνισμου+ΦΠΑ;Η ειναι απλα επειδη τα φερνουν ολα απο τελωνειο με αυτην την υπηρεσια; Αν μου ζητηθει να πληρωσω,εφοσον η παραγγελια και η πληρωμη μου για την αγορα ειναι κατω απο 22 ευρω,θα πρεπει να κανω αιτηση για επανυπολογισμο;Η εχουν δικιο και ισχυει κατι αλλο στην CIF αξια που δεν υπολογισα; Ευχαριστω οποιον ασχοληθει εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigNickDigger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δεν θέλω να ανοίξω καινούριο θέμα γιατί θα έχει ερωτηθεί-απαντηθεί πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες φορές. Το άμαζον έχει τελωνείο? Δεν έχω αγοράσει ποτέ και θέλω να πάρω το Zhiyun Smooth 4, μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα link να το παραγγείλω και να ειναι α) αυθεντικό και β) έως 130 € με μεταφορικά τελωνέια κτλ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, TheTourist098 είπε Καλησπερα παιδια και συγγνωμη για την ενοχληση Θα ηθελα να μου διευκρινισετε κατι αν ειναι ευκολο γιατι εγω δεν τους καταλαβαινω τους τυπους στα ΕΛΤΑ Παρηγγειλα ενα φωτιστικο-πακμαν(αυτο που εχουν οι unboxholics στο στουντιο για οσους ξερουν για να καταλαβετε τι ειδους αντικειμενο ειναι) και το αγορασα στα 20,48 ευρω.(17,64 pounds) απο ebay με εκπτωση καθως η αρχικη αξια ηταν 19,99 pounds(23 euro) Μου ζητηθηκε να προσκομισω δικαιολογητικα και αφου εγινε η κλασσικη διαδικασια με προσκομιση πειπαλ μου ηρθε χαρτακι απο το τμημα σχεδιασμου και λειτουργιας δεματων των ελτα επειδη απουσιαζα. Μου γεννουνται δυο αποριες λοιπον Επειδη και σε αναλογη περιπτωση που ειχα στειλει δικαιολογητικα για ενα drone απο wish(στο οποιο αναγκαστικα λογο αγνοιας επρεπε να πληρωσω) μηπως και τωρα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να πληρωσω τελη εκτελωνισμου+ΦΠΑ;Η ειναι απλα επειδη τα φερνουν ολα απο τελωνειο με αυτην την υπηρεσια; Αν μου ζητηθει να πληρωσω,εφοσον η παραγγελια και η πληρωμη μου για την αγορα ειναι κατω απο 22 ευρω,θα πρεπει να κανω αιτηση για επανυπολογισμο;Η εχουν δικιο και ισχυει κατι αλλο στην CIF αξια που δεν υπολογισα; Ευχαριστω οποιον ασχοληθει εκ των προτερων! αν η απόδειξη paypal είναι κάτω από 22€ λογικά δεν θα πληρώσεις κάτι, εάν σε χρεώσουν ΦΠΑ και τέλη εκτελωνισμού θα κάνεις αίτηση επανυπολογισμού επισυνάπτωντας τα δικαιολογητικά,περισότερες πληροφορίες δες στην σελίδα των ΕΛΤΑ-εκτελωνισμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, TheTourist098 είπε Καλησπερα παιδια και συγγνωμη για την ενοχληση Θα ηθελα να μου διευκρινισετε κατι αν ειναι ευκολο γιατι εγω δεν τους καταλαβαινω τους τυπους στα ΕΛΤΑ Παρηγγειλα ενα φωτιστικο-πακμαν(αυτο που εχουν οι unboxholics στο στουντιο για οσους ξερουν για να καταλαβετε τι ειδους αντικειμενο ειναι) και το αγορασα στα 20,48 ευρω.(17,64 pounds) απο ebay με εκπτωση καθως η αρχικη αξια ηταν 19,99 pounds(23 euro) Μου ζητηθηκε να προσκομισω δικαιολογητικα και αφου εγινε η κλασσικη διαδικασια με προσκομιση πειπαλ μου ηρθε χαρτακι απο το τμημα σχεδιασμου και λειτουργιας δεματων των ελτα επειδη απουσιαζα. Μου γεννουνται δυο αποριες λοιπον Επειδη και σε αναλογη περιπτωση που ειχα στειλει δικαιολογητικα για ενα drone απο wish(στο οποιο αναγκαστικα λογο αγνοιας επρεπε να πληρωσω) μηπως και τωρα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να πληρωσω τελη εκτελωνισμου+ΦΠΑ;Η ειναι απλα επειδη τα φερνουν ολα απο τελωνειο με αυτην την υπηρεσια; Αν μου ζητηθει να πληρωσω,εφοσον η παραγγελια και η πληρωμη μου για την αγορα ειναι κατω απο 22 ευρω,θα πρεπει να κανω αιτηση για επανυπολογισμο;Η εχουν δικιο και ισχυει κατι αλλο στην CIF αξια που δεν υπολογισα; Ευχαριστω οποιον ασχοληθει εκ των προτερων! Αυτοι απ'οτι γνωριζω,κοιτανε την τωρινη αξια του αντικειμενου και οχι οταν το πηρες εσυ σε εκπτωση.Αφου λοιπον το πηρες κατω απο 22 ευρω καλα εκανες και εστειλες την αποδειξη πληρωμης.Λογικα δεν πρεπει να πληρωσεις κατι παραπανω.Αλλα να ακουσουμε και τη γνωμη πιο εμπειρων του forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stella_violanti είπε Καλησπέρα, τα tracking numbers που ξεκινούν με LP (και έχουν μόνο αριθμούς) νομίζω πως δεν είναι της LAO POST , είναι SUNYOU ECONOMIC air mail. Τα tracking numbers του Λάος τελειώνουν σε LA. Απ' όσα έχω παραγγείλει το τελευταίο διάστημα με SUNYOU ECONOMIC δεν έχει έρθει κανένα. Έχω όμως και από άλλες φτηνές εταιρίες καθώς και από China Post που δεν έχουν έρθει. Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι είναι θέμα εταιριών και οι περιπτώσεις της China Post, που είναι αξιόπιστη είναι συμπτωματικές αλλά τελικά δεν μπορείς να βγάλεις κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι στα ΕΛ.ΤΑ δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τους έστειλα e-mail με καμιά δεκαριά tracking numbers (από Νοέμβρη- Δεκέμβρη) που δεν μου έχουν έρθει και μέσα έβαλα για ξεκάρφωμα και ένα από τα απλά που σκανάρονται τώρα και που έχω ήδη παραλάβει. Σ' αυτό το τελευταίο αναφέρθηκαν ξεχωριστά και είπαν "Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία καταχώρηση στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Αντικειμένων (Track and Trace & IPS: International Postal System) αναφορικά με την διαχείριση του RBxxxxxxxxxx αντικειμένου. Προκειμένου να διερευνηθούν οι όροι διαχείρισης του ταχυδρομικού αντικειμένου σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει – σύμφωνα με την Παγκόσμια Ταχυδρομική Σύμβαση και τον Χάρτη υποχρεώσεων του ΕΛΤΑ προς τους καταναλωτές - να κατατεθεί σε ταχυδρομικό κατάστημα αίτηση αναζήτησης (CN08) από τον αποστολέα του ταχυδρομικού αντικειμένου, προσκομίζοντας την απόδειξη κατάθεσης, εντός έξι μηνών από την κατάθεσή του..." (απορώ πως το παρέλαβα λοιπόν!) και για τα υπόλοιπα είπαν ότι δεν υπάρχει καμία καταχώρηση παρόλο που τους έστειλα αποδεικτικά όπως το παρακάτω απο Laos που ξεκινάει το logistics απο LAO ελαβα ενα τον Ιανουαριο,αυτο που ξεκιναει με LP ειναι με Sunyou μου λειπουν δυο απο το τελευταιο τριμηνο του 2018 άλλα τρια με Yanwen ενα με 4PX και δυο με China Post οποτε καταλαβαινεις το μεγεθος του προβληματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, BigNickDigger είπε Δεν θέλω να ανοίξω καινούριο θέμα γιατί θα έχει ερωτηθεί-απαντηθεί πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες φορές. Το άμαζον έχει τελωνείο? Δεν έχω αγοράσει ποτέ και θέλω να πάρω το Zhiyun Smooth 4, μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα link να το παραγγείλω και να ειναι α) αυθεντικό και β) έως 130 € με μεταφορικά τελωνέια κτλ. Ευχαριστώ! Το amazon.com ναι εχει.Αλλα amazon.uk η απο το amazon.de δεν θα εχεις θεμα πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, stella_violanti είπε Καλησπέρα, τα tracking numbers που ξεκινούν με LP (και έχουν μόνο αριθμούς) νομίζω πως δεν είναι της LAO POST , είναι SUNYOU ECONOMIC air mail. Τα tracking numbers του Λάος τελειώνουν σε LA. Απ' όσα έχω παραγγείλει το τελευταίο διάστημα με SUNYOU ECONOMIC δεν έχει έρθει κανένα. Έχω όμως και από άλλες φτηνές εταιρίες καθώς και από China Post που δεν έχουν έρθει. Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι είναι θέμα εταιριών και οι περιπτώσεις της China Post, που είναι αξιόπιστη είναι συμπτωματικές αλλά τελικά δεν μπορείς να βγάλεις κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι στα ΕΛ.ΤΑ δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τους έστειλα e-mail με καμιά δεκαριά tracking numbers (από Νοέμβρη- Δεκέμβρη) που δεν μου έχουν έρθει και μέσα έβαλα για ξεκάρφωμα και ένα από τα απλά που σκανάρονται τώρα και που έχω ήδη παραλάβει. Σ' αυτό το τελευταίο αναφέρθηκαν ξεχωριστά και είπαν "Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία καταχώρηση στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Αντικειμένων (Track and Trace & IPS: International Postal System) αναφορικά με την διαχείριση του RBxxxxxxxxxx αντικειμένου. Προκειμένου να διερευνηθούν οι όροι διαχείρισης του ταχυδρομικού αντικειμένου σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει – σύμφωνα με την Παγκόσμια Ταχυδρομική Σύμβαση και τον Χάρτη υποχρεώσεων του ΕΛΤΑ προς τους καταναλωτές - να κατατεθεί σε ταχυδρομικό κατάστημα αίτηση αναζήτησης (CN08) από τον αποστολέα του ταχυδρομικού αντικειμένου, προσκομίζοντας την απόδειξη κατάθεσης, εντός έξι μηνών από την κατάθεσή του..." (απορώ πως το παρέλαβα λοιπόν!) και για τα υπόλοιπα είπαν ότι δεν υπάρχει καμία καταχώρηση παρόλο που τους έστειλα αποδεικτικά όπως το παρακάτω μπααααχαλο 2019....ΕΛΤΑ το μεγαλειο σου... Εγω απο LP εχω χαμενα γυρω στα 12 και 5 απο CN ..ολα Νοεμ_Δεκεμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, BigNickDigger είπε Δεν θέλω να ανοίξω καινούριο θέμα γιατί θα έχει ερωτηθεί-απαντηθεί πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες φορές. Το άμαζον έχει τελωνείο? Δεν έχω αγοράσει ποτέ και θέλω να πάρω το Zhiyun Smooth 4, μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα link να το παραγγείλω και να ειναι α) αυθεντικό και β) έως 130 € με μεταφορικά τελωνέια κτλ. Ευχαριστώ! Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το μαραφετι που αναφερεις αλλα αν το γκουγκλαρεις υπαρχει Ελλαδα και φθηνοτερο απο 130€ πχ: https://telmarket.gr/product/zhiyun-smooth-4-3-axis-handheld-gimbal-stabilizer-black/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, TheTourist098 είπε Καλησπερα παιδια και συγγνωμη για την ενοχληση Θα ηθελα να μου διευκρινισετε κατι αν ειναι ευκολο γιατι εγω δεν τους καταλαβαινω τους τυπους στα ΕΛΤΑ Παρηγγειλα ενα φωτιστικο-πακμαν(αυτο που εχουν οι unboxholics στο στουντιο για οσους ξερουν για να καταλαβετε τι ειδους αντικειμενο ειναι) και το αγορασα στα 20,48 ευρω.(17,64 pounds) απο ebay με εκπτωση καθως η αρχικη αξια ηταν 19,99 pounds(23 euro) Μου ζητηθηκε να προσκομισω δικαιολογητικα και αφου εγινε η κλασσικη διαδικασια με προσκομιση πειπαλ μου ηρθε χαρτακι απο το τμημα σχεδιασμου και λειτουργιας δεματων των ελτα επειδη απουσιαζα. Μου γεννουνται δυο αποριες λοιπον Επειδη και σε αναλογη περιπτωση που ειχα στειλει δικαιολογητικα για ενα drone απο wish(στο οποιο αναγκαστικα λογο αγνοιας επρεπε να πληρωσω) μηπως και τωρα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να πληρωσω τελη εκτελωνισμου+ΦΠΑ;Η ειναι απλα επειδη τα φερνουν ολα απο τελωνειο με αυτην την υπηρεσια; Αν μου ζητηθει να πληρωσω,εφοσον η παραγγελια και η πληρωμη μου για την αγορα ειναι κατω απο 22 ευρω,θα πρεπει να κανω αιτηση για επανυπολογισμο;Η εχουν δικιο και ισχυει κατι αλλο στην CIF αξια που δεν υπολογισα; Ευχαριστω οποιον ασχοληθει εκ των προτερων! Έχουμε πει πολλές φορές ότι η ισοτιμία που χρησιμοποιούν οι τελωνειακές υπηρεσίες για τον εκτελωνισμό ταχυδρομικών δεμάτων κανονίζονται στο τέλος κάθε μήνα από την ΑΑΔΕ, με βάση τις τιμές συναλλάγματος της ΕΚΤ και ισχύουν για τον επόμενο μήνα. Για τον ΦΕΒ 2019 ισχύουν οι ισοτιμίες που αναγράφονται σ' αυτό το έγγραφο και για τη Λίρα ΗΒ η ισοτιμία είναι 0,87213. Επομένως, εάν το ποσό που πλήρωσες και έστειλες απόδειξη στο ΓΕΤΑ είναι 17,64 GBR, αυτό μετατρέπεται σε 20,25€. Εάν δεχτεί ο τελωνειακός την τιμή αγοράς (17,64), το δέμα θα περάσει ελεύθερο. Στην απίθανη περίπτωση που αμφισβητήσει αυτή την τιμή και χρεωθείς έξοδα εκτελωνισμού, μπορείς να ζητήσεις αναδασμολόγηση, αλλά αυτή είναι χρονοβόρα διαδικασία. 2 ώρες πριν, BigNickDigger είπε Δεν θέλω να ανοίξω καινούριο θέμα γιατί θα έχει ερωτηθεί-απαντηθεί πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες φορές. Το άμαζον έχει τελωνείο? Δεν έχω αγοράσει ποτέ και θέλω να πάρω το Zhiyun Smooth 4, μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα link να το παραγγείλω και να ειναι α) αυθεντικό και β) έως 130 € με μεταφορικά τελωνέια κτλ. Ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν το ερώτημά σου έχει απαντηθεί τόσες φορές, αλλά, αν είχες διαβάσει, τον οδηγό που υπάρχει στην 1η σελίδα και τον επικαιροποιημένο στο αντίστοιχο νήμα, θα είχες πάρει, οπωσδήποτε, την απάντησή σου και, συγκεκριμένα ότι, 1) από τα καταστήματα της αμαζόνας σε τρίτες χώρες προπληρώνεις τα έξοδα εκτελωνισμού (import fees), με τον ΦΠΑ της χώρας και χωρίς τέλος ΕΛΤΑ, και 2) από τα καταστήματα της ΕΕ δεν χρεώνεσαι έξοδα εκτελωνισμού, αλλά χρεώνεσαι τον Ελληνικό ΦΠΑ, χρησιμοποιώντας την Ελληνική διεύθυνση αποστολής του δέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Περιμένω δύο παραγγελίες η μία από Γερμανία και η άλλη από Ιταλία, από 8.2.19. Μέχρι τώρα έκαναν να έρθουν το πολύ 2 βδομάδες και σε λιγότερο από Ευρώπη μεριά πάντα . Τώρα ακόμη να έρθουν, τι παίζει, έχετε και εσείς καθυστερήσεις; Η παράδοση είναι για κέντρο Αθήνας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanesan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, skar1983 είπε Περιμένω δύο παραγγελίες η μία από Γερμανία και η άλλη από Ιταλία, από 8.2.19. Μέχρι τώρα έκαναν να έρθουν το πολύ 2 βδομάδες και σε λιγότερο από Ευρώπη μεριά πάντα . Τώρα ακόμη να έρθουν, τι παίζει, έχετε και εσείς καθυστερήσεις; Η παράδοση είναι για κέντρο Αθήνας.... Έλαβα χθες μικροδέματα από Γερμανία και Ισπανία, τα οποία εστάλησαν 7/2 και 8/2 αντίστοιχα. Το ίδιο πακετάκι από Γερμανία είχε φθάσει ΗΠΑ στο μισό χρόνο. Περιμένω ακόμα ένα από Ιταλία με ημερομηνία αποστολής λίγο αργότερα, υπάρχει καθυστέρηση και εντός ΕΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράζω ένα αντικείμενο από Amazon.com πρην ολοκληρώσω το τελευταίο στάδιο στο καλάθι γράφει το ποσό τον μεταφορικών και μετά μου προσθέτει import fees deposit κάποιο ποσό... Μετά και από αυτό το ποσό δεν θα πληρώσω τίποτα άλλο για να έρθει σπίτι μου; Επισης σε κάποια αλλά βγάζει αυτό : Estimated tax to be collected:* Με μηδενικό ποσό στο καλάθι... Εδω τι παίζει; Εάν βάλω ένα αντικείμενο στο καλάθι που έχει import fees deposit και ένα που δεν έχει τι θα πληρώσω εδω στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, skar1983 είπε Περιμένω δύο παραγγελίες η μία από Γερμανία και η άλλη από Ιταλία, από 8.2.19. Μέχρι τώρα έκαναν να έρθουν το πολύ 2 βδομάδες και σε λιγότερο από Ευρώπη μεριά πάντα . Τώρα ακόμη να έρθουν, τι παίζει, έχετε και εσείς καθυστερήσεις; Η παράδοση είναι για κέντρο Αθήνας.... Παραγγελια απο Αγγλια, εκανε 1,5 μηνα να μου ερθει....η κατασταση που ζουμε, απλα δεν υπαρχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, merchenary είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράζω ένα αντικείμενο από Amazon.com πρην ολοκληρώσω το τελευταίο στάδιο στο καλάθι γράφει το ποσό τον μεταφορικών και μετά μου προσθέτει import fees deposit κάποιο ποσό... Μετά και από αυτό το ποσό δεν θα πληρώσω τίποτα άλλο για να έρθει σπίτι μου; Επισης σε κάποια αλλά βγάζει αυτό : Estimated tax to be collected:* Με μηδενικό ποσό στο καλάθι... Εδω τι παίζει; Εάν βάλω ένα αντικείμενο στο καλάθι που έχει import fees deposit και ένα που δεν έχει τι θα πληρώσω εδω στην Ελλάδα; Είναι προφανές ότι δεν έχεις ξαναψωνίσει από την αμερικάνικη αμαζόνα, αλλά και δεν διάβασες, όχι μόνο τον οδηγό της 1ης σελίδας, αλλά και τα posts αυτής της σελίδας, αφού δεν γνωρίζεις ότι πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζει το ποσό των εξόδων εκτελωνισμού (improt fees) όταν καταλαβαίνει ότι η διεύθυνση αποστολής είναι η Ελλάδα. Προπληρώνοντας τα έξοδα, που είναι λιγότερα με αυτή τη μέθοδο, δεν θα πληρώσεις άλλα όταν το δέμα φτάσει στην Ελλάδα. Σ' εκείνα που δεν σου εμφανίζει τα import fees ίσως δεν είναι fullfilled by Amazon και δεν βρίσκονται στην Αμερική. Εάν είναι έτσι, θα συνιστούσα να ψάξεις να το βρεις από άλλη πηγή. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchenary Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, makfil είπε Είναι προφανές ότι δεν έχεις ξαναψωνίσει από την αμερικάνικη αμαζόνα, αλλά και δεν διάβασες, όχι μόνο τον οδηγό της 1ης σελίδας, αλλά και τα posts αυτής της σελίδας, αφού δεν γνωρίζεις ότι πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζει το ποσό των εξόδων εκτελωνισμού (improt fees) όταν καταλαβαίνει ότι η διεύθυνση αποστολής είναι η Ελλάδα. Άρα τα προ πληρώνω χωρίς έξτρα επιβάρυνση τελωνείου εδω; Και σε αυτά που βγάζει Estimated tax to be collected:* τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από merchenary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις