shadowlike Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, makfil είπε Το έγραψες ότι ταξιδεύει με postNL, αλλά δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι τα βήματα που έγραψες προέρχονται από το site του ολλανδικού ταχυδρομείου. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλλίτερο να το παρακολουθείς από τα ΕΛΤΑ, αφού βρίσκεται στην Ελλάδα. Καλό θα είναι, επίσης, να διευκρινίσεις από ποιο μαγαζί αγόρασες τα παιχνίδια και με ποια μέθοδο αποστολής, για να καταλάβουμε όλοι, που σε διαβάζουμε, εάν η μέθοδος ήταν τριγωνική ή όχι και το δέμα μπήκε στο τελωνείο. play-asia.com, νομίζω απο hong-kong στέλνουν μέσω Ολλανδίας. Μέθοδος αποστολής Economy Registered Airmail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, nenela είπε Οχι... θεωρούντε χαμένα..εγω πάνω απο 9 όλα ... Πως είναι το tracking number? Τι μορφή έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Tracking number EE1000139606868DH01040003A0A το οποίο μέσω 17track μπορώ να δω οτι βρίσκεται κάπου στο ΑΜU, στα ΕΛΤΑ γιατί δε μπορώ να το βρω ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, stathias είπε Tracking number EE1000139606868DH01040003A0A το οποίο μέσω 17track μπορώ να δω οτι βρίσκεται κάπου στο ΑΜU, στα ΕΛΤΑ γιατί δε μπορώ να το βρω ξέρει κανείς? Επειδη δεν ειναι συμβατο το # με τα ΕΛΤΑ. Μπορεις νομιζω να τους στειλεις μαιλ για να σου στειλουν το ελληνικο tracking (αν απαντησουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, overpower είπε Επειδη δεν ειναι συμβατο το # με τα ΕΛΤΑ. Μπορεις νομιζω να τους στειλεις μαιλ για να σου στειλουν το ελληνικο tracking (αν απαντησουν) Σε ποιους να στείλω στα EΛΤΑ, στην orangeconnex(speedPAK) ή στο πωλητή από το ebay? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από stathias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, stathias είπε Σε ποιους να στείλω στα EΛΤΑ, στην orangeconnex(speedPAK) ή στο πωλητή από το ebay? https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/επικοινωνία.aspx ή τηλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, shadowlike είπε play-asia.com, νομίζω απο hong-kong στέλνουν μέσω Ολλανδίας. Μέθοδος αποστολής Economy Registered Airmail ΟΚ, επομένως, κανονική αγορά και αποστολή και το δέμα μπήκε στο τελωνείο, όπως ήταν αναμενόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terkos2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2019 στις 2:08 ΜΜ, terkos2 είπε Αλλες δύο, αγορά από eBay στις 29/12/2018 και αποστολή την επομένη και οι δύο το ίδιο προϊόν, κάτω των 22€ και με κανένα αριθμό παρακολούθησης (ούτε για παρακολούθηση εντός Κίνας) παρόλο που το είχα ζητήσει από τον πωλητή, ακόμη τίποτα. Ρε παίδες πως διασφαλίζεσαι σχετικά με τους χρόνους που σου προσφέρει προστασία ασφάλειας το eBay (30 ημέρες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης για να αναφέρεις ότι δεν παρέλαβες), όταν ο κινέζος πωλητής σου λέει θα σου στείλω ξανά νέο προϊόν. Ανανεώνεται πάλι, για άλλες 30 ημέρες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Του έστειλα μήνυμα μέσα από την πλατφόρμα του eBay και μου απάντησε να μου τα ξαναστείλει, με άλλη και γρήγορη μεταφορική αλλά δεν τα έχει σε διαθεσιμότητα και μάλλον δεν προβλέπεται να τα έχει ποτέ αφού από τότε που ξεπούλησε και μάλιστα σε μια δυο μέρες (12 τεμάχια) δεν ξαναέφερε το προιόν παρόλο που αυτό κυκλοφορεί ευρέως και είναι και μικρός πωλητής. Ορίστε η απάντησή του. Αναφορά σε κείμενο Sorry, As it is a long time,the parcel might be delayed or lost during the shipment. Anyhow,as reliable seller ,we are obligated to undertake all the loss, . Pls kindly accept our apology. we will ship a new item to you again ,this time I will change to a new and fast shipping company ,in the future if you get two packages,wish you could pay for the second one or return one to us ,if only get one ,you do not need to pay anything .Is that available to you ? What is your suggestion ? We will provide you a best solution before you open a case or leave us any feedback. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από terkos2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, terkos2 είπε Ρε παίδες πως διασφαλίζεσαι σχετικά με τους χρόνους που σου προσφέρει προστασία ασφάλειας το eBay (30 ημέρες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης για να αναφέρεις ότι δεν παρέλαβες), όταν ο κινέζος πωλητής σου λέει θα σου στείλω ξανά νέο προϊόν. Ανανεώνεται πάλι, για άλλες 30 ημέρες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Κι εγω αυτο πιστευω. Οτι δεν διασφαλιζεσαι. Πρωτα απ'ολα, γιατι ηδη μια φορα αποδειχθηκε (μαλλον) αναξιοπιστος, και κατα δευτερο λογο, επειδη θα περασουν οι προσθεσμιες του ebay. Δεν νομιζω οτι 'μηδενιζει' το κοντερ των ημερων κατα την επαναποστολη. Αν κανω λαθος, διορθωστε με. Με κινεζο seller, ποτε δεν δεχομαι επαναποστολη. Με ευρωπαιο, που ειναι μικροτεροι οι χρονοι παραδοσης, εχω δεχθει, αν και γενικα το αποφευγω. --- Εδω που φτασαμε παντως, δεν ξερω τι να πω, και τι να κανω. Για πρωτη φορα στα χρονικα. Πολυ απλα, δεν παραλαμβανω τιποτε. Καλα, δεν μιλαω για Νοεμβρη-Δεκεμβρη. Μιλω και για Γεναρη πλεον. Θα μου πεις, τωρα κλεινει 1 μηνας. Δεν ξερω. Τα εχουν κανει ολα @@@@ μου φαινεται, και τα βαζω κυριως με τους δικους μας. Κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον εγω αυτο που περιμενα ηρθε σε χρονο ρεκορ πιστευω...25 μερες! Απο επισημο site (που πουλαει ειδη φωτογραφικων μηχανων) που η βαση ειναι κινα, οποτε με δωρεαν αποστολη το πακετο ξεκινησε απο κινα -> ολλανδια -> σπιτι μου, 25 μερες. Αυτο που καταλαβαινω ειναι αναλογα ποιος/πως το στελνει , κανει και τον αναλογο χρονο. Απο Ebay ακομα περιμενω αυτο που ειχω παραγγειλει εδω και 2 μηνες...που το στελνει καποιος ασχετος. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, terkos2 είπε Ρε παίδες πως διασφαλίζεσαι σχετικά με τους χρόνους που σου προσφέρει προστασία ασφάλειας το eBay (30 ημέρες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης για να αναφέρεις ότι δεν παρέλαβες), όταν ο κινέζος πωλητής σου λέει θα σου στείλω ξανά νέο προϊόν. Ανανεώνεται πάλι, για άλλες 30 ημέρες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Του έστειλα μήνυμα μέσα από την πλατφόρμα του eBay και μου απάντησε να μου τα ξαναστείλει, με άλλη και γρήγορη μεταφορική αλλά δεν τα έχει σε διαθεσιμότητα και μάλλον δεν προβλέπεται να τα έχει ποτέ αφού από τότε που ξεπούλησε και μάλιστα σε μια δυο μέρες (12 τεμάχια) δεν ξαναέφερε το προιόν παρόλο που αυτό κυκλοφορεί ευρέως και είναι και μικρός πωλητής. Ορίστε η απάντησή του. ζήτα refund και πες του ότι αν λάβεις το πρώτο θα του δώσεις τα λεφτά πίσω,είναι πολλά Κινέζικα λαμόγια στο Ebay μην τους πιστεύεις ότι και να σου λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terkos2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, tzimbeam είπε ζήτα refund και πες του ότι αν λάβεις το πρώτο θα του δώσεις τα λεφτά πίσω,είναι πολλά Κινέζικα λαμόγια στο Ebay μην τους πιστεύεις ότι και να σου λένε Αυτό του είπα εξ αρχής, όταν του έστειλα δύο ίδια μηνύματα (επειδή είναι δύο πακέτα με το ίδιο περιεχόμενο) μέσα από την πλατφόρμα του eBay για να τον ενημερώσω ότι δεν τα παρέλαβα με την λήξη της ημερομηνίας παράδοσης (24-2-2018) και ότι θα περιμένω μέχρι την 1-3-2018 μήπως παραλάβω, θα τον ξαναενημερώσω και μετά θα ζητήσω refund. Φοβάμαι βέβαια και την περίπτωση να μην τα έχει στείλει καθόλου, γιατί με τις παραγγελίες του είχα πει να στείλει tracking number και έκανε την πάπια. Δεν πλήρωσα βέβαια μεταφορικά και το ποσό ήταν γύρω στα 9.5€ το κάθε δέμα, οπότε δεν τον ενόχλησα μετά, αλλά δεν είχε και νόημα αφού με ενημέρωσε ότι τα είχε στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Πληροφοριακά, το Gearbest ανακοίνωσε ότι πλέον οι επιστροφές προϊόντων για επισκευή και ίσως απλές επιστροφές παραγγελίας θα γίνονται σε ευρωπαϊκές τους αποθήκες. Να δούμε αν αυτό θα λειτουργήσει και αν θα έχει πρακτική θετική επίπτωση στην εξυπηρέτηση. Δε ξέρω αν υπάρχουν ψιλά γράμματα. Σε όχι και τόσο καλά αγγλικά: Update: "Important!!! now clients can return the products to one of our PL warehouses instead of CN warehouse to enjoy our warranty, if the products need to be repaired, our support center will direct contact clients to return the products to Spanish warehouse, if not damaged, then will advice clients send back to PL warehouse, Please confirm that the order meets all the warranty terms, more info can always contact our support center." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε Να ρωτήσω παιδιά... Μπουκαλάκια με υγρά, πχ καθαριστικά σαν αυτά: 1 2 3 περνάνε ή απαγορευονται; Να παραγγείλω ή δε θα έρθουν ποτέ; Κάποιος παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε Κάποιος παιδιά; Γενικα δεν ξερω αλλα εγω παραγγειλα ενα μπουκαλακι με καθαριστικο γυαλοκαθαριστηρων (50ml) τον Νοεμβριο και ακομα να ερθει. Ισως βεβαια να χαθηκε αλλα ισως και να μην περασε τελωνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις