Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hello έχω το εξής απο postNL

σημαίνει ότι θα πληρώσω ή ότι το αντικείμενο απλά περνάει απο έλεγχο στο τελωνείο;

21-02-2019 11:22 The item is at customs  
21-02-2019 08:58 The item has been processed in the country of destination
10-02-2019 00:54 The consignment has arrived in the country of destination
10-02-2019 00:54 The item has arrived in the country of destination
08-02-2019 16:44 The item is on transport to the country of destination
07-02-2019 16:42 The item is at the PostNL sorting center
07-02-2019 16:42 The item is processed at the PostNL sorting center
07-02-2019 09:48 Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
04-02-2019 01:23 The item is ready for shipment
04-02-2019 01:22 The item is pre-advised
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ρωτήσω παιδιά... Μπουκαλάκια με υγρά, πχ καθαριστικά σαν αυτά:

1    2    3

περνάνε ή απαγορευονται; Να παραγγείλω ή δε θα έρθουν ποτέ; 

1 ώρα πριν, shadowlike είπε

hello έχω το εξής απο postNL

σημαίνει ότι θα πληρώσω ή ότι το αντικείμενο απλά περνάει απο έλεγχο στο τελωνείο;

21-02-2019 11:22 The item is at customs  
21-02-2019 08:58 The item has been processed in the country of destination
10-02-2019 00:54 The consignment has arrived in the country of destination
10-02-2019 00:54 The item has arrived in the country of destination
08-02-2019 16:44 The item is on transport to the country of destination
07-02-2019 16:42 The item is at the PostNL sorting center
07-02-2019 16:42 The item is processed at the PostNL sorting center
07-02-2019 09:48 Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
04-02-2019 01:23 The item is ready for shipment
04-02-2019 01:22 The item is pre-advised

Με βάση τη βήματα που σου δίνει το (άγνωστο) site, το δέμα σου έφτασε στο τελωνείο και είναι καλλίτερο να το παρακολουθείς στα ΕΛΤΑ.

Δεν γνωρίζει κανείς να σου πει τι θα γίνει στο τελωνείο, αφού δεν γράφεις ποια είναι η αξία cif του δέματος και τι έχει μέσα.

53 λεπτά πριν, allonsanfan είπε

Εχω δέμα κολλημένο έδω κ μια βδομάδα στο κεντρο διανομής Αττικής. Είναι νορμάλ αυτό;

δουλεύουν με ρυθμούς χελώνας εκεί, 5+ ημέρες συνήθως

13 λεπτά πριν, makfil είπε

Με βάση τη βήματα που σου δίνει το (άγνωστο) site, το δέμα σου έφτασε στο τελωνείο και είναι καλλίτερο να το παρακολουθείς στα ΕΛΤΑ.

Δεν γνωρίζει κανείς να σου πει τι θα γίνει στο τελωνείο, αφού δεν γράφεις ποια είναι η αξία cif του δέματος και τι έχει μέσα.

όπως είπα είναι postNL το site, στα ΕΛΤΑ σαν τελευταίο status εχει ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS. Το δέμα είναι κάποια παιχνίδια για κονσόλα σύνολο 120ε.

10 λεπτά πριν, shadowlike είπε

όπως είπα είναι postNL το site, στα ΕΛΤΑ σαν τελευταίο status εχει ITEM PRESENTED TO IMPORT CUSTOMS. Το δέμα είναι κάποια παιχνίδια για κονσόλα σύνολο 120ε.

Το έγραψες ότι ταξιδεύει με postNL, αλλά δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι τα βήματα που έγραψες προέρχονται από το site του ολλανδικού ταχυδρομείου. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλλίτερο να το παρακολουθείς από τα ΕΛΤΑ, αφού βρίσκεται στην Ελλάδα.

Καλό θα είναι, επίσης, να διευκρινίσεις από ποιο μαγαζί αγόρασες τα παιχνίδια και με ποια μέθοδο αποστολής, για να καταλάβουμε όλοι, που σε διαβάζουμε, εάν η μέθοδος ήταν τριγωνική ή όχι και το δέμα μπήκε στο τελωνείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@makfil

Λοιπόν και εμένα με έπιασαν. Το θέμα είναι ότι από την ώρα που είναι παραγγελία από indiegogo δεν έχουν κάτι επίσημο. 

Σκεφτόμουν μέσω photoshop να βάλω τιμή 24$ και προφανώς να αλλάξω και το αντίστοιχο σε euro. Τι λες, θα πιάσει? (μέσω μετατροπής, βγαίνει 21.14,οποτε και χωρίς να βρω την γραμματοσειρά τα έχω όλα τα ψηφία στο screenshot 😛) Ακόμα και από το campaign έχουν σβήσει τα perks που υπήρχαν. Θεωρητικά υπήρχαν νομίζω φάση 10 τεμάχια σε αυτήν την τιμή, που απλά εγώ δεν πρόλαβα. 

Αλλιώς αν στείλω αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι 15 + 11.75? Καλά οκ και πάλι βασικά δεν είναι πολλά. Επίσης, το screenshot από την mobile εφαρμογή αρκεί? Επειδή πχ δεν δείχνει κωδικό συναλλαγής κτλ. 

Screenshot_Eurobank_20190225-152523.png

Επεξ/σία από overpower

7 λεπτά πριν, overpower είπε

@makfil

Λοιπόν και εμένα με έπιασαν. Το θέμα είναι ότι από την ώρα που είναι παραγγελία από indiegogo δεν έχουν κάτι επίσημο. 

Σκεφτόμουν μέσω photoshop να βάλω τιμή 24$ και προφανώς να αλλάξω και το αντίστοιχο σε euro. Τι λες, θα πιάσει? (μέσω μετατροπής, βγαίνει 21.14,οποτε και χωρίς να βρω την γραμματοσειρά τα έχω όλα τα ψηφία στο screenshot 😛) Ακόμα και από το campaign έχουν σβήσει τα perks που υπήρχαν. Θεωρητικά υπήρχαν νομίζω φάση 10 τεμάχια σε αυτήν την τιμή, που απλά εγώ δεν πρόλαβα. 

Αλλιώς αν στείλω αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι 15 + 11.75? Καλά οκ και πάλι βασικά δεν είναι πολλά. Επίσης, το screenshot από την mobile εφαρμογή αρκεί? Επειδή πχ δεν δείχνει κωδικό συναλλαγής κτλ. 

Screenshot_Eurobank_20190225-152523.png

Εξαπάτηση τελωνειακών υπηρεσιών!

Είμαι σίγουρος οτι ΔΕΝ θέλεις να μπλέξεις με τετοιες κατηγορίες!

20 λεπτά πριν, plemoni είπε

Εχει λαβει κανεις δεμα με Laos Post unregistered μεσα στο 2019;

είχα λάβει ένα στα μέσα Ιανουαρίου

11 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Εξαπάτηση τελωνειακών υπηρεσιών!

Είμαι σίγουρος οτι ΔΕΝ θέλεις να μπλέξεις με τετοιες κατηγορίες!

Γνωρίζω που θα πάω να μπλέξω, αλλά σκέφτομαι ότι θα έχουν και απόδειξη, οπότε το να στείλω αρκετά λιγότερα χρήματα δεν έχει νόημα, οπότε το στέλνω όπως είναι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...