makfil Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες. Καλές επιδόσεις με τους νέους επεξεργαστές και τις υπόλοιπες αγορές σου.
HERTHAN Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Γνωριζει κανεις τους τροπους πληρωμης για το amazon(αγγλικο και γερμανικο) σε οτι εχει να κανει με λογαριασμο εταιριας? Εγω που εχω λογαριασμο σαν ιδιωτης εχω προπληρωμενη και πληρωνω.......η εταιρια με ποιους τροπους μπορει να κανει πληρωμες? Αν εχει κανεις εταιρια κι εχει κανει αγορες ας μ'ενημερωσει.
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπέρα . Ξέρει κανείς site εξωτερικού με σχετικά καλές τιμές σε genuine ρολόγια; Ψάχνω το creationwatches.com βλέπω οτι έχει συμπαθητικές τιμές και free shipping. Δεν ξέρω αν τα στέλνει με Ευρωπαική διέθυνση ή οχι για να μην υπάρχει ο κίνδυνος του τελωνείου.
makfil Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Για αγορά ρολογιού από το εξωτερικό θα αναζητούσα πληροφορίες σε ειδικό (ελληνικό) forum. Υπάρχουν αρκετά και στο www.mywatch.gr με αναζήτηση με τη λέξη κλειδί "creationwatches" θα βρεις πολλά θέματα που θα σου δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά σου.
tonypapadovic Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Άλλη μία αγορά, σε τεράστιο πακέτο κιόλας (σαν μικρό πλυντήριο σε όγκο το εξωτερικό κουτί - δεν ήταν τόσο βαρύ βέβαια, απλά ήταν υπερπροστατευτικός ο πωλητής) με αναγραφόμενη τιμή $30 και μεταφορικά $60 και σημειωμένο ως merchandise, ήρθε χωρίς προβλήματα μέσω ΕΛΤΑ (στάλθηκε με USPS Priority Mail). Για να κάνουμε και μία σούμα, προσωπικές εμπειρίες με 4-5 πακέτα κοντά στα $100 (συνήθως λίγο πιο πάνω), διαφόρων μεγεθών, ήρθαν μέσω ΕΛΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα και έξτρα έξοδα. Κανένα δεν έλεγε gift, όλα είχαν τιμή του προϊόντος πάνω (από $30 έως $60) και τιμή μεταφορικών $50-$60 ξεχωριστά.
makfil Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Νομίζω ότι θα βοηθούσε ακομη περισσότερο τους συμφορουμίτες, που θέλουν να αγοράσουν από Αμερική, αν πρόσθετες και λίγα λόγια πάνω στη μέθοδο που ακολουθείς, όπως πχ η επιλογή του κατάλληλου μεταξύ των πωλητών που διαθέτουν αυτό που θέλεις, η ενδεχόμενη επικοινωνία μαζί του κλπ
tonypapadovic Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις γενικά, η ουσία είναι ότι με αναγραφή (κάποιας) τιμής αλλά και μεταφορικών (αναγκαστικά έτσι κι αλλιώς), τα οποία αθροιστικά μπορεί και να ξεπερνάνε τα $100 δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (με USPS Priority Mail). 1. Πιο αναλυτικά, για παράδειγμα, όπως είχα γράψει πριν από λίγο καιρό, παρέλαβα κανονικά (δύο φορές με διαφορά δύο μηνών) από Titan Books (εκδοτική) κάποιο συλλεκτικό βιβλίο (αρκετά βαρύ, με ειδικό packaging κουτιού στο μέγεθος του βιβλίου προκειμένου να προστατεύεται) όπου δεν επικοινώνησα καν πριν την αγορά (δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να τεθεί θέμα αναγραφής ψευδών στοιχείων μιας και υπήρχαν αποδείξεις κ.λπ.). Πάνω στο πακέτο υπήρχε κανονικά στην αντίστοιχη χαρτούρα η αξία του προϊόντος ($60), αναγραφή των μεταφορικών ($55 με USPS Priority Mail) ενώ ως περιγραφή δεν είχε book αλλά merchandise. Στο ένα από αυτά τα πακέτα φαινόταν καθαρά και σφραγίδα από το Ελ. Βεν. που έλεγε "Απλουστευμένη Διαδικασία Εκτελωνισμού" ή κάτι παρεμφερές. 2. Αυτό που έλαβα τώρα ήταν ένα statue σχετικά μεγάλου μεγέθους, με ακόμη μεγαλύτερο packaging. H αποστολή έγινε από ιδιώτη (όχι ebay). Όπως είπα και πιο πάνω, υπήρχε πάλι αναγραφή αξίας $30 (και ας μου το έστειλε ιδιώτης που ήταν απλά διαμεσολαβητής) ενώ στην περιγραφή έγραψε merchandise - toy. Επειδή το κουτί το πέταξα αμέσως, δεν πρόσεξα αν υπήρξε κάποια σφραγίδα. 3. Σαν διαφορετική περίπτωση μπορώ να πω ότι πακέτο μικρότερης αξίας ($50-60 συνολικά) που είχε σταλθεί με EMS από Κορέα και παρέλαβα εν τέλει από ΕΛΤΑ Courier, όχι μόνο είχε σφραγίδα τελωνείου εξωτερικά, αλλά είχε ανοιχτεί κιόλας και ελεγχθεί το περιεχόμενο. Δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω βέβαια.
HERTHAN Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Γνωριζει κανεις τους τροπους πληρωμης για το amazon(αγγλικο και γερμανικο) σε οτι εχει να κανει με λογαριασμο εταιριας? Εγω που εχω λογαριασμο σαν ιδιωτης εχω προπληρωμενη και πληρωνω.......η εταιρια με ποιους τροπους μπορει να κανει πληρωμες? Αν εχει κανεις εταιρια κι εχει κανει αγορες ας μ'ενημερωσει. Τελικα υπαρχει κανεις που ν'αγοραζει απο amazon συμφωνα με τα οσα ανεφερα παραπανω?
Giorgos_Larissa Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 καλησπερα Μολις αγορασα απο το ebay κατι παπουτσια με αντικειμενικη αξια 55$(40 ευ) και μεταφορικα 35$(25,5 ευ) Ερχονται απο USA με USPS Priority Mail International. Θα πρεπει να πληρωσω κατι επιπλεον στο τελωνειο γιατι δεν εχω ξαναγορασει απο Αμερικη?
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Χαιρετώ την όμορφη υποενότητά σας. Πάω στο ψητό . Θέλω αυτά : http://www.ebay.com/itm/Von-Zipper-Lomax-Sunglasses-Black-Frame-w-Gold-Chrome-Lenses-SMSF1LOM-BKD-/291064103628?pt=US_Sunglasses&hash=item43c4c5c2cc Θα πληρώσω κάτι αλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
ozelot Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 καλησπερα Μολις αγορασα απο το ebay κατι παπουτσια με αντικειμενικη αξια 55$(40 ευ) και μεταφορικα 35$(25,5 ευ) Ερχονται απο USA με USPS Priority Mail International. Θα πρεπει να πληρωσω κατι επιπλεον στο τελωνειο γιατι δεν εχω ξαναγορασει απο Αμερικη? Χαιρετώ την όμορφη υποενότητά σας. Πάω στο ψητό . Θέλω αυτά : http://www.ebay.com/itm/Von-Zipper-Lomax-Sunglasses-Black-Frame-w-Gold-Chrome-Lenses-SMSF1LOM-BKD-/291064103628?pt=US_Sunglasses&hash=item43c4c5c2cc Θα πληρώσω κάτι αλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Αν έρχονται με courier είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσουν τελωνείο. Οπότε υπολογίζετε επιί της αξίας τους + ≈ 6% τέλη + 23 % ΦΠΑ + αποθήκευτρα + αμμοιβή εκτελωνιστή. Σε αποστολή με USPS δεν υπάρχει επιβάρυνση αποθήκευτρων και αμοιβής εκτελωνιστή.
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αν έρχονται με courier είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσουν τελωνείο. Οπότε υπολογίζετε επιί της αξίας τους + ≈ 6% τέλη + 23 % ΦΠΑ + αποθήκευτρα + αμμοιβή εκτελωνιστή. Σε αποστολή με USPS δεν υπάρχει επιβάρυνση αποθήκευτρων και αμοιβής εκτελωνιστή.</p> Με USPS. Άρα βάζω +23% + 6% Εκτός κ αν δεν περάσουν καθόλου τελωνείο σωστά ; Sent from my iPod touch using Insomnia
shine Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 περιμένω ένα tablet από κίνα. 50€ με απλό ταχυδρομείο. τι πιθανότητες δίνετε να πληρώσω κάτι παραπάνω; θα ενημερώσω...
Giorgos_Larissa Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αν έρχονται με courier είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσουν τελωνείο. Οπότε υπολογίζετε επιί της αξίας τους + ≈ 6% τέλη + 23 % ΦΠΑ + αποθήκευτρα + αμμοιβή εκτελωνιστή. Σε αποστολή με USPS δεν υπάρχει επιβάρυνση αποθήκευτρων και αμοιβής εκτελωνιστή. το +6% τελη και +23% φπα μπαινει σε ολο το ποσο μαζι με τα μεταφορικα δηλαδη τα 85$ η μονο για τα 55$ που κανουν τα παπουτσια
ozelot Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Με USPS. Άρα βάζω +23% + 6% Εκτός κ αν δεν περάσουν καθόλου τελωνείο σωστά ; Sent from my iPod touch using Insomnia Κι αυτό παίζει, είναι θέμα τύχης θα μπορούσα να πω. το +6% τελη και +23% φπα μπαινει σε ολο το ποσο μαζι με τα μεταφορικα δηλαδη τα 85$ η μονο για τα 55$ που κανουν τα παπουτσια Σωστά, υπολογίζεται επί του συνολικού ποσού CIF = κόστος+ασφάλιστρα+μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις