risingsun Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, alexmm είπε δεν ειχα τη παραμικρη ιδεα οτι κανει τοσο μεγαλη διαφορα με τη courier. Η EMS είναι courier, σωστά? Ναι δεν αξιζει με courier μονο ελτα!Η EMS ναι ειναι courier. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, alexmm είπε δεν ειχα τη παραμικρη ιδεα οτι κανει τοσο μεγαλη διαφορα με τη courier. Η EMS είναι courier, σωστά? EMS ειναι ντεμι-κουριερ.....Δεν εχουν δικα τους γραφεια εδω οποτε εκτελωνιζονται απο τα ΕΛΤΑ και σου ερχονται με την ΕΛΤΑ Κουριερ σπιτι....Οποτε ενα 15αρι πληρωνεις απο οσο γνωριζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, alexmm είπε Άρα πληρώνουμε 24% επί της απόδειξης που θα έχει λογικά μέσα συν κάποιο ποσό ως τέλη εκτελωνισμου; EMS ερχεται με ΕΛΤΑ αρα εισαι κομπλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, nhzt είπε Ή το Πλαίσιο να είναι 10 χιλ μακριά σου, δηλ 20 χιλ πήγαινε-έλα... 🙂 φιλικά πάντα. και σου φανηκε παραξενο αυτο? Εγω παντως τετοιες αγορες τις κανω μονο αμα βιαζομαι το προιον. Θα σου πω αλλο παραδειγμα και μαλιστα εκτος κινας, παιρνω αυτη την τροφη για την γατα μου https://www.skroutz.gr/s/4809208/Royal-Canin-Persian-4kg.html κοστος στο σκρουτζ 44,45 ευρω. αντιστοιχα στο zooplus εχει 33,28 ευρω το πακετο σπιτι σου. Τωρα την βενζινα προσθεσε την μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε EMS ειναι ντεμι-κουριερ.....Δεν εχουν δικα τους γραφεια εδω οποτε εκτελωνιζονται απο τα ΕΛΤΑ και σου ερχονται με την ΕΛΤΑ Κουριερ σπιτι....Οποτε ενα 15αρι πληρωνεις απο οσο γνωριζω. 1 ώρα πριν, afterhours είπε EMS ερχεται με ΕΛΤΑ αρα εισαι κομπλε καλο αυτο, γιατι οι περισσοτεροι στελνουν με ems φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, makfil είπε Καλά θυμάσαι. Η κατάσταση είναι ίδια και ίσως χειρότερη. Όλα (σχεδόν) τα δέματα με αξία CIF πάνω από 22€ σταματάνε στο τελωνείο. 22 ειναι τελικα οχι 25? - 22.09 Euro, εχει αυτο που λεγαμε χτες οτι περιμενω, ελπιζω να μην φαω καμια φολα για 0.09 λεπτα παραπανω 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Balantakos είπε 22 ειναι τελικα οχι 25? - 22.09 Euro, εχει αυτο που λεγαμε χτες οτι περιμενω, ελπιζω να μην φαω καμια φολα για 0.09 λεπτα παραπανω 🤣 Θεωρητικά αν αγόρασες από κίνα δεν θα σου βάλει την πραγματική τιμή στο πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, alexmm είπε δεν ειχα τη παραμικρη ιδεα οτι κανει τοσο μεγαλη διαφορα με τη courier. Η EMS είναι courier, σωστά? Η EMS είναι η courier των εθνικών ταχυδρομείων και εξυπηρετείται στην Ελλάδα από τα ELTA courier, που σημαίνει ότι τα έξοδα εκτελωνισμού, εκτός του ΦΠΑ, είναι τα ίδια με τα ΕΛΤΑ, δηλαδή 15€ και όχι τα υπερβολικά των ιδιωτικών courier. 30 λεπτά πριν, Balantakos είπε 22 ειναι τελικα οχι 25? - 22.09 Euro, εχει αυτο που λεγαμε χτες οτι περιμενω, ελπιζω να μην φαω καμια φολα για 0.09 λεπτα παραπανω 🤣 22€ είναι η ατέλεια για τα είδη εμπορικού χαρακτήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Λογικα Δευτερα θα ξεκολλησει απο το τελωνειο. Ελπιζω να μην πληρωσω κατι, μιας και ειναι απο indiegogo και μεχρι τωρα καθε campaign που εχω παρει, εβαζε χαμηλη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 δεν βλεπω ομαλοποιηση ακομα, χθες πηρα δεματακι απο παραγγελια 23/12/2018 και εχω 2-3 αναμονη τις ιδιες ημερες. Εν ολιγεις πηγαμε απο 20ημερο - μηνα, στο διμηνο + 1- 2 χαμενα που εγιναν dispute (κακο αυτο) Το ερωτημα ειναι αν αυτο ειναι το νεο καθεστως η απο Μαρτιο θα επανελθει στα συγκαλα του. Η μηπως πρεπει να γινει η ιδιωτικοποιηση των ΕΛΤΑ και μετα ξανασυζηταμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Εγω παντως παρατηρω στο aliexpress,πολλα προιοντα στο wish list μου τωρα τα στελνουν με registered.Δεν ξερω αν εχει να κανει με τα πολλα dispute απο ελλαδας λογο καθυστερησης τελωνειου,αλλα ελπιζω να συνεχισουμε να τα παιρνουμε σε καλες τιμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tornado είπε Η μηπως πρεπει να γινει η ιδιωτικοποιηση των ΕΛΤΑ και μετα ξανασυζηταμε? Οταν θα γίνει ιδωτικοποίηση των ΕΛΤΑ τότε τα τιμολόγια τους θα αυξηθούν και μαζί και τα εκτελωνιστικά που τώρα είναι τα φτηνότερα, συγκριτικά με τις κούριερ. Αν κάποιος θέλει να παραγγείλει απο τρίτη χώρα και βιάζεται, μπορεί να αγοράσει με κούριερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, tornado είπε και σου φανηκε παραξενο αυτο? Εγω παντως τετοιες αγορες τις κανω μονο αμα βιαζομαι το προιον. Θα σου πω αλλο παραδειγμα και μαλιστα εκτος κινας, παιρνω αυτη την τροφη για την γατα μου https://www.skroutz.gr/s/4809208/Royal-Canin-Persian-4kg.html κοστος στο σκρουτζ 44,45 ευρω. αντιστοιχα στο zooplus εχει 33,28 ευρω το πακετο σπιτι σου. Τωρα την βενζινα προσθεσε την μονος σου Φίλε ξαναδες τι έγραψα... Μίλησα μόνο για το πόσο καίει το παπί διότι μου φάνηκε υπερβολικό και μάλιστα off topic... Δεν μίλησα καθόλου για αγορές και απο που αγοράζει ο φιλος. Καλά κάνεις και ναναι καλά και η γατούλα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα, αγορα απο gearbest προιον αξιας περιπου 50 γιουρο και με επιλογη priority direct mail εχουμε τελωνειο; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από arma1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tornado είπε Η μηπως πρεπει να γινει η ιδιωτικοποιηση των ΕΛΤΑ και μετα ξανασυζηταμε? Δεν μας συμφερει...θα ερχεται σε μια βδομαδα αλλα θα πληρωνεις 90 ευρω καπελα οπως σε Fedex ACS κλπ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από afterhours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις