terkos2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αγορά και αποστολή από Aliexpress στις 25/1/2019 σήμερα ξεκόλλησε και πήρε το δρόμο της. Κωδικός Αντικειμένου: RB123456789SG Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 22/2/2019, 13:11:38 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 31/1/2019, 12:45:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30/1/2019, 11:50:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Αλλες δύο, αγορά από eBay στις 29/12/2018 και αποστολή την επομένη και οι δύο το ίδιο προϊόν, κάτω των 22€ και με κανένα αριθμό παρακολούθησης (ούτε για παρακολούθηση εντός Κίνας) παρόλο που το είχα ζητήσει από τον πωλητή, ακόμη τίποτα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από terkos2 1
Havik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 15/12/2018 είχα αγοράσει 3 πράγματα, το ένα ήρθε στην ώρα του, το άλλο σήμερα και το τρίτο αγνοείτε, μαζί με αυτά του Νοεμβρίου, αλλά τουλάχιστον ήρθε ένα ακόμα και το σημαντικότερο αυτό και το άλλο που δεν έχω λάβει τα χρειαζόμουν, δεν τα ήθελα άπλα…, δεν είχα κάνει refund καθώς έχω κάνει ήδη σε 4 συνεχόμενα για προηγούμενα….
Salvation81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μολις μου ηρθε αλλη μια ειδοποιηση πως πακετο Δεκεμβριου ΤΩΡΑ εφτασε Ελλαδα..... Προφανως τα τζιμανια ανοιγουν τους σακους των εορτων αυτες τις μερες
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, mindreader είπε Ομως, σε πολλα προιοντα, εχουν διπλασια τιμη στην Ευρωπη Το διπλάσια είναι ένας επιεικής χαρακτηρισμός, και ας ξεχάσουμε τα μεταφορικά που είναι δεκαπλάσια από το αντικείμενο.
nhzt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Balantakos είπε Μαλλον ειναι αναλογα με ποια εταιρια ερχονται. 4 ώρες πριν, dinos234 είπε Εγώ ότι και αν έχω κοιτάξει από δέματα στο ΕΛΤΑ δεν μου εμφανίζει τίποτα σε όλα μου γράφει δεν βρέθηκαν ακόμη και να τα έχω παραλάβει. Το 17 tracking και αυτό πάντα η τελευταία ενημέρωση που μου βγάζει είναι αεροδρόμιο Αθήνα. Σαν τελευταίο μου βγάζει arrived at destination post office πάντα. απλά το 17track έχει ενημέρωση μέχρι εκεί, δηλ ότι έφτασε στην χώρα προορισμού. θα έχει πληροφόρηση όταν τα ελτα κλείσουν την υπόθεση και πουν ότι παραδόθηκε το δέμα. τότε θα το δεις. Μόλις βλέπεις arrived at destination post office τότε θα ψάχνεις στο elta.gr να δεις που βρίσκετε. Αν δεν το βλέπεις... απλά θα περιμένεις. 1
tornado Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το διπλάσια είναι ένας επιεικής χαρακτηρισμός, και ας ξεχάσουμε τα μεταφορικά που είναι δεκαπλάσια από το αντικείμενο. αν εξαιρεσεις τον χρονο, αρκετα ειναι ασυμφορα να τα αγορασεις, δεδομενου οτι θα στο φερει ο ταχυδρομος, ενω ακομα και με παπι να πας πχ στο πλαισιο θα φας 2 ευρω βενζινα πηγαινε - ελα, χωρις καν να αγορασεις σε πενταπλη τιμη το προιον. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από tornado
nhzt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, terkos2 είπε Αγορά και αποστολή από Aliexpress στις 25/1/2019 σήμερα ξεκόλλησε και πήρε το δρόμο της. Κωδικός Αντικειμένου: RB123456789SG Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 22/2/2019, 13:11:38 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 31/1/2019, 12:45:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30/1/2019, 11:50:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Αλλες δύο, αγορά από eBay στις 29/12/2018 και αποστολή την επομένη και οι δύο το ίδιο προϊόν, κάτω των 22€ και με κανένα αριθμό παρακολούθησης (ούτε για παρακολούθηση εντός Κίνας) παρόλο που το είχα ζητήσει από τον πωλητή, ακόμη τίποτα. πολύ λογικός χρόνος. αύριο κλείνεις 1 μήνα και σε 10 μέρες θα το έχεις πάρει. δηλ 40 με 45 μέρες είναι νορμάλ χρόνος. εγώ από aliexpress συνήθως κάνω περίπου 30 - 35 μέρες (Θεσ/νίκη) 29 λεπτά πριν, tornado είπε αν εξαιρεσεις τον χρονο, αρκετα ειναι ασυμφορα να τα αγορασεις, δεδομενου οτι θα στο φερει ο ταχυδρομος, ενω ακομα και με παπι να πας πχ στο πλαισιο θα φας 2 ευρω βενζινα πηγαινε - ελα, χωρις καν να αγορασεις σε πενταπλη τιμη το προιον. off topic ... για να φας 2 ευρώ πήγαινε-έλα θα πρέπει το παπί να καίει 10 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα δηλ 1 ευρώ για καθε 10 χιλιόμετρα , πράγμα αδύνατο για παπί διότι τέτοια κατανάλωση έχουν μόνο τα αυτοκίνητα. Ή το Πλαίσιο να είναι 10 χιλ μακριά σου, δηλ 20 χιλ πήγαινε-έλα... 🙂 φιλικά πάντα. Συμφωνώ και γω ότι συμφέρουν οι τιμές από Κίνα σε επιλεγμένα είδη.
alexmm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Θέλω να αγοράσω μια μεταχειρισμένη φωτογραφική (φιλμ καθότι βλαμμένος) από Ιαπωνία. Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τελωνεία (πιθανότητες να το σταματήσουν, και κόστος) αυτή την εποχή; Θυμάμαι πριν λίγο καιρό ότι είχαν αγριέψει τα πράγματα, ειδικά εδώ Θεσσαλονίκη, αλλά δε το έχω παρακολουθήσει
makfil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Καλά θυμάσαι. Η κατάσταση είναι ίδια και ίσως χειρότερη. Όλα (σχεδόν) τα δέματα με αξία CIF πάνω από 22€ σταματάνε στο τελωνείο.
afterhours Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, alexmm είπε Θέλω να αγοράσω μια μεταχειρισμένη φωτογραφική (φιλμ καθότι βλαμμένος) από Ιαπωνία. Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τελωνεία (πιθανότητες να το σταματήσουν, και κόστος) αυτή την εποχή; Θυμάμαι πριν λίγο καιρό ότι είχαν αγριέψει τα πράγματα, ειδικά εδώ Θεσσαλονίκη, αλλά δε το έχω παρακολουθήσει Eιχα παρει προσφατα εναν τηλεφακο για καμερα με απλο ταχυδρομειο ελτα.... κανονικα πληρωσα φπα και τελη εκτελωνισμου.... επειδη ομως τα ειχα προυπολογισει στο μυαλο μου παλι φθηνοτερα μου ηρθε σε σχεση με ευρωπη....οποτε ολα κομπλε. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από afterhours 1
alexmm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, afterhours είπε Eιχα παρει προσφατα εναν τηλεφακο για καμερα με απλο ταχυδρομειο ελτα.... κανονικα πληρωσα φπα και τελη εκτελωνισμου.... επειδη ομως τα ειχα προυπολογισει στο μυαλο μου παλι φθηνοτερα μου ηρθε σε σχεση με ευρωπη....οποτε ολα κομπλε. Άρα πληρώνουμε 24% επί της απόδειξης που θα έχει λογικά μέσα συν κάποιο ποσό ως τέλη εκτελωνισμου;
afterhours Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, alexmm είπε Άρα πληρώνουμε 24% επί της απόδειξης που θα έχει λογικά μέσα συν κάποιο ποσό ως τέλη εκτελωνισμου; Nαι πληρωσα 24% επι του ποσου που εγραφε πανω το κουτι (αξια CIF) ( ο ιαπωνας εβαλε πραγματικη τιμη οποτε ο τελωνης δεν χρειαζοταν καν να μου στειλει μυνημα για αποδειξη καθως η τιμη ηταν μεγαλη και λογικοφανης) και επισης πληρωσα 15 ευρω τελος ελτα 1
Salvation81 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, alexmm είπε Άρα πληρώνουμε 24% επί της απόδειξης που θα έχει λογικά μέσα συν κάποιο ποσό ως τέλη εκτελωνισμου; 24% συν 15ε αν ερθει με ΕΛΤΑ και κανα 80-90αρι αν ερθει με κουριερ. 1
afterhours Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, alexmm είπε Άρα πληρώνουμε 24% επί της απόδειξης που θα έχει λογικά μέσα συν κάποιο ποσό ως τέλη εκτελωνισμου; Nα προσεξεις να μην στελνει με κουριερ ο πωλητης και εισαι κομπλε (συγκρινε και τιμες με ευρωπη να δεις τι σε συμφερει εναντιον ιαπωνα με τελωνειο) 1
alexmm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε 24% συν 15ε αν ερθει με ΕΛΤΑ και κανα 80-90αρι αν ερθει με κουριερ. 1 ώρα πριν, afterhours είπε Nα προσεξεις να μην στελνει με κουριερ ο πωλητης και εισαι κομπλε (συγκρινε και τιμες με ευρωπη να δεις τι σε συμφερει εναντιον ιαπωνα με τελωνειο) δεν ειχα τη παραμικρη ιδεα οτι κανει τοσο μεγαλη διαφορα με τη courier. Η EMS είναι courier, σωστά? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από alexmm
Προτεινόμενες αναρτήσεις