cal-78 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ξέρει κανένας διάφορα Κ.Δ. και ΚΤΕΠ; (συγκρινω tracking numbers για να δω αν τα βήματα είναι τα ίδια αλλά υπάρχει αυτή η διαφορά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nenela Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, tornado είπε καλο ειναι να μην κανετε refund αλλα extmsion protection days.... Θα ακουν ελλαδα οι κινεζοι και στριβουν γωνια. Μην παθουμε οτι επαθαν οι Ιταλοι. Κάποια στιγμή τελειώνει κσι extend και χανεις τα λεφτά στο τέλος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, cal-78 είπε Ξέρει κανένας διάφορα Κ.Δ. και ΚΤΕΠ; (συγκρινω tracking numbers για να δω αν τα βήματα είναι τα ίδια αλλά υπάρχει αυτή η διαφορά) Το ΚΔ (Κέντρο Διανομής) είναι οργανική μονάδα των ΕΛΤΑ και το ΚΤΕΠ (μάλλον, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών) των ELTA Courier. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, nenela είπε Κάποια στιγμή τελειώνει κσι extend και χανεις τα λεφτά στο τέλος.. τοτε λιγο πριν κανεις dispute, μην εχοντας αλλη επιλογη, απλα ειπα να εξαντλουμε τα περιθωρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ηρθαν 2 πακετακια απο Νοεμβριο τωρα παιδες, μικρα (οχι τα συστημενα που ελεγα χθες).... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ηρθαν 2 πακετακια απο Νοεμβριο τωρα παιδες, μικρα (οχι τα συστημενα που ελεγα χθες).... Το λες, και δυσκολευομαι να το πιστεψω!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mindreader είπε Το λες, και δυσκολευομαι να το πιστεψω!!!!!!!!!!!!! Κιομως. Ήρθαν χτες και εμενα. Περιμένω τωρα 3 απο Δεκέμβρη. Αμα έρθουν και αυτα...η πλακα ειναι πως ολα μετα τις 25 δεκεμβρηβ ερχονται στην ωρα τους. Ειναι λες και τα παντα Οκτώβρη μεχρι δεκεμβρη τα έκαναν στην ακρη και τα ανοίγουν λίγα λιγα... πλέον το σενάριο να τα καθυστερούν επίτηδες, αρχίζει να μη μου μοιάζει απιθανο Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από burnin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μακάρι να μας έρθουν εμένα τίποτα ακόμη από Νοέμβριο με Δεκέμβριο είναι και πολλά σήμερα ήρθε ένα πριν λίγο είδα αλλά από Ιανουάριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Είχα παραγγείλει 3 μικροαντικείμενα από έναν στο ebay. Πως γίνεται να μου έχει έρθει μύνημα ότι έγιναν shipped και να έχω track number από τις 17/2 και χθες να μου λέει δεν υπάρχει το ένα..ξεκίνησαν από αλλού? ή μούφες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 GR, Loaded to movement / tour vehicle <-- Τωρα αυτο τι σημαινει? Παει για tour στην ελλαδα? 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Balantakos είπε GR, Loaded to movement / tour vehicle <-- Τωρα αυτο τι σημαινει? Παει για tour στην ελλαδα? 🤣 E ρε φιλε, εδω κανουν tour στον κοσμο, να μη δουν τα πακετακια μας και λιγο απο Ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, coxy13 είπε Έτσι με ξαναπληροφορησαν. Θα παραμεινουν στο αεροδρομιο....καταλαβαμε Δηλαδη τι προυποθεσεις δεν πληρουν και δεν μπορουν να τα διαχειριστουν;Και περιμενω αρκετα πακετακια με laos post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coxy13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, alexander098 είπε Θα παραμεινουν στο αεροδρομιο....καταλαβαμε Δηλαδη τι προυποθεσεις δεν πληρουν και δεν μπορουν να τα διαχειριστουν;Και περιμενω αρκετα πακετακια με laos post Έλα μου ντε. Ποιες είναι αυτές δεν μου λένε. Τσπ. Εγώ εγώ κάνει μμια καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη και βλέπουμε. Δεν με ενημέρωσε κανείς για κάτι τέτοιο και δεν το λέει και σε κανέναν νόμο ότι απαγορεύεται. Δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν τα ΕΛΤΑ, έλεος πια. Περιμένουμε που περιμένουμε σαν τους μη πω οπότε τους @@@@ να μας τα φέρουν σπίτι ε όχι και να μας τα παίρνουν κιόλας με το έτσι θέλω. Και δεν τα στέλνουν και πίσω να πάρουμε έστω και τα λεφτά μας πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα οι παραγγελίες από εξωτερικό έχουν καταντήσει ανέκδοτο εχω να λάβω οτιδήποτε εδώ και 11-12 μέρες ενώ περιμένω δέματα από Νοέμβριο (2) Δεκέμβριο (1 ) Ιανουάριο αρχές (4) καλά για 3 που παράγγειλα τον Φεβρουάριο δεν το συζητάω καλό καλοκαίρι μπορεί να τα δω και αν , τελικά τα ΕΛ.ΤΑ (Ελληνική Ταλαιπωρία) κέρδισαν βρήκαν τρόπο να μας κανουν να τα βρίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην θέλουμε να μπούμε στην ψυχοφθόρα διαδικασία της αναμονής 3-4 μήνες για την παραλαβή πλέον μόνο από banggood και μόνο με priority και τίποτε άλλο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Εγω σημερα παρελαβα απο banggood παραγγελια που ειχε σταλει στις 22/12 και παραλληλα εσκασε στο αεροδρομιο δεμα που ειχε σταλει στις 8/12. Ποιος ξερει που τα ειχαν πεταμενα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις