Προς το περιεχόμενο

Αγορές από το εξωτερικό

makfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, stella_violanti είπε

Καλημέρα, δυστυχώς έχω ξεγράψει κι εγώ εντελώς όλα όσα έχω παραγγείλει τέλος Οκτωβρίου έως 25 Δεκεμβρίου, δεν έχει έρθει ούτε ένα (κρίμα γιατί ήταν πράγματα που χρειαζόμουν και δεν έβρισκα στην Ελλάδα) χτες και σήμερα μου ήρθαν παραγγελίες που είχα κάνει 5  και 12 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Έχει παρατηρήσει κανείς τις εταιρίες με τις οποίες στάλθηκαν;  Στη δική μου περίπτωση τυχαίνει να είναι όλα σταλμένα με φτηνές εταιρίες όπως SUN YOU και YANWEN_JYT. Λέτε να παίζει κάποιο ρόλο;

κάποια από τα δικά μου είναι με YANWEN,SUNYOU,4PX,CHINA POST

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, cal-78 είπε

Από postnl? 

Επίσης βλέπω το tracking number λειτουργεί και σε ιστοσελίδα και ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ κούριερ αλλά δεν μου απαντανε σε εμαιλ να ξέρω και με ποιο θα ερθει.

ναι για postnl μιλάω, λογικά με το απλό θα ερθει αλλά μικρή σημασία εχει, θα μαθεις όταν ειναι να στο παραδώσουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως θα γίνει να ρωτήσουμε στα ελτα για τα χαμένα Οκτ- Νοε - Δεκ?? Δεν δεχονται το 17 track που δειχνει πως οντως έφθασαν Ελλαδα αλλα γιατί στα υπκ/α ελτα σκαναρουν και τα untracked που παραδιδουν?  Θεωρώ δεδομένο οτι εχουν φτάσει Ελλάδα.. (αξιόπιστοι πωλητές) ..εδω "κάτι "συνέβη...

Επεξ/σία από nenela
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,  για όσους αναρωτιούνται εάν το πρόβλημα είναι οι ασιατικές εταιρείες, η δικιά μου εμπειρία λέει πως όχι. Εγώ εκτός από τα κλαμένα του Οκτωβρίου από την Κίνα, είχα και και τρία πακέτα από USA  με dhl e-commerce. Είναι από 13 Ιανουαρίου στο τελωνείο. Επειδή δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται κι αν θα έρθουν ποτέ ή εάν έχουν καταστραφεί, έκανα αίτημα για refund από paypal κι έτσι αισίως βρέθηκα να έχω κάνει πάρει πίσω χρήματα για νομίζω 15 συναλλαγές από τον Οκτώβριο και μετά. Τώρα πότε θα μας πετάξουν έξω από το ebay δεν το ξέρω αλλά το βλέπω να γίνεται. Επίσης , το μοναδικό πακετάκι που ήρθε από τις παραγγελίες του Οκτωβρίου κι ήταν κάτι μικρά δακτυλοκουκλάκια, έφτασε λίγο πριν τα Χριστούγεννα κι ήταν  σαν να το είχαν βουτήξει μέσα σε νερό.  Συνολικά το νερό που έσφιξα από τα κουκλάκια πρέπει να ήταν ένα νεροπότηρο. Το πακετάκι είχε ανοιχθεί από το τελωνείο , ελεγχθεί και ξανακλειστεί. Το νερό μπήκε στην Ελλάδα γιατί ούτε είχε βουρκιάσει, ούτε είχε καταστρέψει το προιόν. 

Επεξ/σία από abatar
  • Like 3

αν δεν εχουν χαθει ας ερθουν και το πασχα, αλλα υπαρχουν καπου η πανε στο καλο?

Επισης οταν κανεις επεκταση αναμονης, ποσες φορες μπορεις να το κανεις?

αλλιως κινδυνευεις να μην παρεις φραγκο...

εμενα με orange απο κινα ηρθε σε χρονο ρεκορ 20 ημερολογιακων ημερων!!!!

τι στο καλο τους συνεβη.. ανησυχω πλεον για τα κακομοιρα τα παιδια μην παθουν υπερκοπωση

2 Παραγγελίες από eBay χωρίς tracking από Νοέμβριο μου ήρθαν σήμερα.Η μια μάλιστα είχε σφραγίδα χαμένο Καναδάς.Πρωτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα ,θαυμαστά τα έργα σου

σημερα ηρθε ενα ψιλοπραγμα απο 20 νοεμβρη κα ιενα απο 20 δεκεμβρη.

χτες ενας δισκος απο αμερικανικο  αμαζον απο τελη γεναρη. οπου ελεγαν πως τελη μαρτη θα ερθει εδω. μας φοβηθηκε το ματι τουθς. ανοιγμενος ο δισκος στο τελωνειο. 2 στα 2 απο αμαζον ανοιχτηκαν. ειχε καιρο να γινει αυτο (τελωνειο δεν εφαγα, γιατι ημουν κατω απο τα 22)

παρακαλαω να ερθει η παραγγελια απο αρχες δεκεμβρη. θα κανω παρτυ αμα ερθει

Η λογικη του τελωνειου επομενως ειναι να αφησουν τους σακους Οκτ-Νοεμ-Δεκ. και να ανοιξουν του Γεναρη. Σαν να λεμε πηρα σημερα φρεσκο γαλα θα το πιω  σημερα, ομως  θα αφησω τα 3 μπουκαλια που εχω στο ψυγειο εδω και 7-10 μερες. Να αναφερω και εγω πως τα δικα μου ειναι με SUNYOU - YANWEN  - CHINA POST. Δεν ξερω αν αυτο θα βοηθησει καπου. Παντως πιστευω πως αν δεν μαθευτει το θεμα των καθηστερησεων - χαμενων πακετων αυτο θα επαναλυφθεί. Κατανοητο να υπαρχει καποια καθυστερηση σε περιοδο γιορτων αλλα 3μηνες?! Ενα ατομο εχουν για ολους τους σακους?

καλο ειναι να μην κανετε refund αλλα extmsion protection days....

Θα ακουν ελλαδα οι κινεζοι και στριβουν γωνια.

Μην παθουμε οτι επαθαν οι Ιταλοι.

Και εμείς που δεν έχουμε πακέτα από Κίνα, μια χαρά περιμένουμε 2-3 μήνες. Τα δικά μου είναι από Ιαπωνία, με Japan Post, τα παραστατικά ολόσωστα και αναλυτικά πάνω στα πακέτα, άλλα απλά και άλλα συστημένα, διαφορά προσωπικά δεν έχω δει με εσάς που περιμένετε από Κίνα.

Εδώ έχω πακέτα εντός ΕΕ που καθυστερούν. Περιμένω ένα από Γερμανία το οποίο εστάλη 7 Φλεβάρη. Και μπορεί να μη με πειράζει διότι έχω συνηθίσει να περιμένω μήνες τα εκτός Ε.Ε. (π.χ. το 2017, δέμα μου εστάλη από Ιαπωνία τέλη Αυγούστου, το παρέλαβα τελικά μέσα Δεκέμβρη), αλλά αν το σκεφτώ μεμονωμένα, θα έπρεπε να είχε ήδη φθάσει. Την ίδια μέρα , 7 Φλεβάρη, το ίδιο ακριβώς πακέτο με το δικό μου, έφυγε από Γερμανία για Αμερική, και έχει ήδη παραδοθεί Λουιζιάνα. Αυτά.

8 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Τα δεματακια σταλμενα με Laos Post πραγματι δεν θα παραδωθουν;(βασει ενος παλαιοτερου μηνυματος)

Έτσι με ξαναπληροφορησαν. 

Screenshot_2019-02-21-00-20-00-007_com.microsoft.office.outlook.png

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...