ksessalonikios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, cal-78 είπε Καλησπέρα, σχετικα μεγαλο και συστημενο δέμα μέσω postnl απο φίλο ξέρει κανένας ποσο θα κάνει; μου στάλθηκε την Δεύτερα στις 10/2 και ο αριθμός παρακολούθησης έχει κολλήσει απο τη περασμένη τέταρτη σε "Αποστολή αντικειμένου" για μεγαλο και συστημένο δεν γνωρίζω αλλά για μικρό και όχι συστημένο έκανε 15 μερες, την προηγουμενη εβδομάδα παρέλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πακετο που εφυγε Νοεμβριο απο Aliexpress παρουσιαστηκε στο τελωνειο στις 17 του μηνα (ναι Φλεβαρη) οποτε μην αγχωνεστε, απλα τα τζιμανια εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα στο τελωνειο και δεν δινουν δεκαρα για τον κοσμο. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Πακετο που εφυγε Νοεμβριο απο Aliexpress παρουσιαστηκε στο τελωνειο στις 17 του μηνα (ναι Φλεβαρη) οποτε μην αγχωνεστε, απλα τα τζιμανια εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα στο τελωνειο και δεν δινουν δεκαρα για τον κοσμο. Στην χώρα της φαιδρας πορτοκαλέας, όπου κανείς δεν λογοδοτεί πουθενά και φυσικά και κανείς δεν νοιάζεται για τίποτε (το ψάρι βρωμάει πρωτίστως από το κεφάλι), ο καθένας μπορεί να κάνει ότι του γουστάρει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Πακετο που εφυγε Νοεμβριο απο Aliexpress παρουσιαστηκε στο τελωνειο στις 17 του μηνα (ναι Φλεβαρη) οποτε μην αγχωνεστε, απλα τα τζιμανια εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα στο τελωνειο και δεν δινουν δεκαρα για τον κοσμο. Κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχει μόνο ότι έχουν κολλήσει τελευταία ενημέρωση εμένα αρχές Νοεμβρίου κάποια δέματα στο αεροδρόμιο και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει γίνει ενημέρωση για πολύ καιρο. Σε όλα τα δέματα σε λίγες μέρες βρίσκονται Ελλάδα απλά κάθονται μήνες εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Υπαρχει θεος.Παρελαβα δεματακι σημερα untrucked απο δεκεμβρη που περιμενα.Παρατηρησα ενα πραγμα στο πακετο.Πανω απο το συνηθες χαρτακι με τα στοιχεια μου,υπηρχε αλλο ενα που εδειχνε μια φωτο του αντικειμενου μαζι με την αξια του δεματος κ.α.Επισης ειχε ενα μπλε αυτοκολλητο που εγραφε μικροδεματα ελτα και ειχε διαφορετικο tracking number(μαλλον για σκαναρισμα εντως ελλαδας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stella_violanti Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tzimbeam είπε σήμερα πήρα και το τελευταίο refund και αποφάσισα να μην ξαναπαραγγείλω με free shipping τίποτα, 13 πακετάκια (8 από Ebay και 5 από Aliexpress) αγνοούνται από ΟΚΤ μέχρι και 12 ΔΕΚ 2018 Καλημέρα, δυστυχώς έχω ξεγράψει κι εγώ εντελώς όλα όσα έχω παραγγείλει τέλος Οκτωβρίου έως 25 Δεκεμβρίου, δεν έχει έρθει ούτε ένα (κρίμα γιατί ήταν πράγματα που χρειαζόμουν και δεν έβρισκα στην Ελλάδα) χτες και σήμερα μου ήρθαν παραγγελίες που είχα κάνει 5 και 12 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Έχει παρατηρήσει κανείς τις εταιρίες με τις οποίες στάλθηκαν; Στη δική μου περίπτωση τυχαίνει να είναι όλα σταλμένα με φτηνές εταιρίες όπως SUN YOU και YANWEN_JYT. Λέτε να παίζει κάποιο ρόλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, stella_violanti είπε Καλημέρα, δυστυχώς έχω ξεγράψει κι εγώ εντελώς όλα όσα έχω παραγγείλει τέλος Οκτωβρίου έως 25 Δεκεμβρίου, δεν έχει έρθει ούτε ένα (κρίμα γιατί ήταν πράγματα που χρειαζόμουν και δεν έβρισκα στην Ελλάδα) χτες και σήμερα μου ήρθαν παραγγελίες που είχα κάνει 5 και 12 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Έχει παρατηρήσει κανείς τις εταιρίες με τις οποίες στάλθηκαν; Στη δική μου περίπτωση τυχαίνει να είναι όλα σταλμένα με φτηνές εταιρίες όπως SUN YOU και YANWEN_JYT. Λέτε να παίζει κάποιο ρόλο; Προσωπικά συνήθως από διαφορετικές εταιρίες μου στέλνουν αλλά πάντα ερχόντουσαν κανονικά με μικρές καθυστερήσεις αλλά όπως είπες κι εσύ μια από τα ίδια Οκτωβρίου Δεκεμβρίου δεν έχει έρθει κάτι μόνο ένα πακέτο από Δεκέμβριο. Ιανουαρίου έρχονται κανονικά μέχρι στιγμής είδη έχω παραλάβει 4 πακέτα. Τώρα η άνοιξαν κατευθείαν του Ιανουαρίου και άφησαν τους άλλους σάκους κλειστούς η λόγο βροχών χιονιού χάλασαν τα πακέτα σβήστηκαν διεύθυνσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν ολο αυτο γινεται προκειμενου να μην αγοραζουμε απεξω πραγματα και χανουν τα τζιμανια μας εδω λεφτα. 36 λεπτά πριν, dinos234 είπε Κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχει μόνο ότι έχουν κολλήσει τελευταία ενημέρωση εμένα αρχές Νοεμβρίου κάποια δέματα στο αεροδρόμιο και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει γίνει ενημέρωση για πολύ καιρο. Σε όλα τα δέματα σε λίγες μέρες βρίσκονται Ελλάδα απλά κάθονται μήνες εδω. Εστειλα email χθες και ρωτησα για πακετα του Νοεμβριου, το ενα απαντησαν σημερα οτι παρουσιαστηκε στις 17 και το αλλο στις 19. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cal-78 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε για μεγαλο και συστημένο δεν γνωρίζω αλλά για μικρό και όχι συστημένο έκανε 15 μερες, την προηγουμενη εβδομάδα παρέλα Από postnl? Επίσης βλέπω το tracking number λειτουργεί και σε ιστοσελίδα και ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ κούριερ αλλά δεν μου απαντανε σε εμαιλ να ξέρω και με ποιο θα ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν ολο αυτο γινεται προκειμενου να μην αγοραζουμε απεξω πραγματα και χανουν τα τζιμανια μας εδω λεφτα. Εστειλα email χθες και ρωτησα για πακετα του Νοεμβριου, το ενα απαντησαν σημερα οτι παρουσιαστηκε στις 17 και το αλλο στις 19. Και εγω επισης το εχω σκεφτει αυτο. Η διαστροφη περισσευει στη χωρα μας. Τα συμφεροντα λυμαινονται δημοσιο και ιδιωτικο βιο, οπως στις τριτοκοσμικες μπανανιες. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από mindreader 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω παραγγελία από gearbest 5 και ίσως παραπάνω tv boxes. Αλλά με αυτά που διάβασα καλύτερα να βάλω 2 για αρχή και βλέπουμε .ή υπάρχει κάποιος τρόπος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Παραγγελία από ebay αρχές Νοεμβρίου κι ακόμα τίποτα. Με κινεζικό track number που δεν διαχειρίζονται τα ελτα λόγω απλής αποστολής (έτσι μου είπαν στα κεντρικά) αφού μπει στη χώρα κι ενώ είδα στα γνωστά site ότι μπήκε Ελλάδα μεσα Δεκεμβρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα σε όλα όσα δεν έχουν έρθει αυτό ακριβώς βγάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, georho είπε ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω παραγγελία από gearbest 5 και ίσως παραπάνω tv boxes. Αλλά με αυτά που διάβασα καλύτερα να βάλω 2 για αρχή και βλέπουμε .ή υπάρχει κάποιος τρόπος ; Το gearbest εχει θεματα τελευταια.Παραγγειλε απο banggood που ειναι πιο σιγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 ναι, το ειδα, στο 2μηνο φτασαμε και τους λεω refund και μου γραφουν τραβα ρωτα στο ταχυδρομειο σου και στειλε μας την διευθυνση να επαληθευσουμε κλπ κλπ για μενα μην παραγγελνεις τωρα ειδικα που δεν ερχεται τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις