Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Έως 50 μέρες κάνουν πάντα σχεδόν να έρθουν τα δέματα Ιανουαρίου τουλάχιστον τα περισσότερα έρχονται σιγά σιγά είδη μου έχουν έρθει λίγα  τώρα είναι οι μέρες τους. Τα δέματα Οκτωβρίο-δεκεμβριου είναι που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα. 

Δηλαδή αρχές Γενάρη που φθάσανε στο Athens AMU θα έρθουν λες?

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε

Δηλαδή αρχές Γενάρη που φθάσανε στο Athens AMU θα έρθουν λες?

Ελπίζω πως ναι εμένα συνολικά μου ήρθαν 4 δέματα 2 την προηγούμενη εβδομάδα και 2 σήμερα. Ακόμη και στα καλά που ήταν 1 μισή μέχρι 2 μήνες μου έκαναν πάντα τώρα από εμένα ας μιλήσετε μαζί τους να τους πείτε ότι δεν ήρθαν αυτό έκανα κι εγώ σε ακόμη κάνα δυο που περιμένω και αν δεν έρθουν μέχρι τέλος με αρχές Μαρτίου ζητάτε επιστροφή χρημάτων. 

Εδώ να φανταστείς περιμένουμε από Οκτώβριο - Δεκέμβριο και δεν έχουν έρθει. 

Το 17 tracking δεν ενημερώνει για όλα εμένα όλα τα δέματα το ίδιο γράφουν αεροδρόμιο Αθήνας ακόμη και όταν τα παίρνω στα χέρια μου αεροδρόμιο Αθήνας λένε βρίσκονται. 

Επεξ/σία από dinos234
Δημοσ.

Καλησπέρα, σχετικα μεγαλο και συστημενο δέμα μέσω postnl απο φίλο ξέρει κανένας ποσο θα κάνει; μου στάλθηκε την Δεύτερα στις 10/2 και ο αριθμός παρακολούθησης έχει κολλήσει απο τη περασμένη τέταρτη σε "Αποστολή αντικειμένου"

Δημοσ.

Καλησπερα. Μολις εκανα εγγραφη γιατι διαβαζω μερες αυτα που γραφετε και δεν αντεξα και εγω, ηθελα να αναφερω και εγω το προβλημα μου. Ξεκινησα να κανω αγορες το καλοκαιρι μονο απο Aliexpress. Στην αρχη διστακτικα 2 παραγγελιες και μολις τα ελαβα πανω στον μηνα γλυκαθηκα και τους επομενους μηνες αγορασα πολλαααα μικροπραγματακια. Μεχρι εδω ολα καλα, συγκεκριμενα μεχρι και τον Οκτωβρη ολα ερχονται πανω στον μηνα, ειτε με tracking number ειτε χωρις, οι επιλογες μου ηταν παντα σε καλους seller , τους top τις περισσοτερες φορες και με πολλα reviews, φωτογραφιες απο αγοραστες και πολλα καλα rating. Φτανουμε στον Νοεμβρη και εδω ερχεται και το προβλημα. Kανω παραγγελιες στης 11.11.2018 μιας και οι Κινεζοι ειχαν μια γιορτη και τα προιοντα τους σε χαμηλες τιμες (παντα ειναι θα μου πειτε). Περιμενω και εγω ολο χαρα να τα λαβω τον Δεκεμβρη. Τιποτα.... εεε λεω λογω εορτων, λογω φορτου εργασιας, λογω του οτι εστειλαν και την μανα τους σε παραγγελια μιας και οι τιμες τους ηταν χαμηλες τον Νοεμβρη. Ερχεται Ιανουριος και ελαβα καποια απο τα πακετακια. Τα υπολοιπα?? τιποτα... Παω ταχυδρομειο ρωταω, κανε υπομονη μου λενε γινεται στο τελωνειο το ελα να δεις. Οκ υπομονη και ολο τον Ιανουαριο. Ερχεται και ο Φλεβαρης...  Υποψην εκανα και νεες παραγγελιες τον Δεκεμβρη και ουτε αυτες εχουν ερθει. Καποιες με track. number και χωρις. Βλεπω την μια και εχει κολλησει εδω και 20 μερες τελωνειο (αξιας 8-9 ευρω) οι υπλοιπες χωρις track. δεν ηρθαν ποτε. Τι συμβαινει τελικα/ Οι κινεζοι κανουν τους κινεζους στο ολο θεμα και δεν στελνουν? Οι δικοι μας στο τελωνειο τα κρατανε να αυγατισουν? Τα Ελτα τα κλεισαν τα μαγαζακια τους? Και τι μπορουμε να κανουμε εμεις που δεν εχουμε παραλαβει εδω και μηνες?ΟΚ. θα  μου πειτε κανε dispute. Μα δεν θελω να παρω τα ευρω πισω,θελω το προιον. Αντε και εκανα και extend και dispute σε 2 seller που δεν ηθελα να χασω το ποσο μιας και εκλεισα το 3μηνο για τα καλα.  Που μπορουμε να κανουμε μια καταγγελια αλλα ΟΜΑΔΙΚΗ και οχι απλα να γραφουμε εδω το προβλημα και να λεμε , ''ασε μωρε μην ασχοληθω να κανω καταγγελια και εγω, θα κανει ο μητσος και ο κητσος.'' Αλλα ΟΛΟΙ ωστε να δουμε κινηση... λεω τωρα και ακουω αποψεις εαν θελετε. ΥΓ. Εστειλα μνμ στα ΕΛΤΑ για τα χαμενα πακετακια χωρις track.number και απαντηση 0 εδω και 3 εβδομαδες.Τι θα μου ελεγαν αλλωστε?

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όσο και να περνούμε τηλ κτλ θα έχουμε την ίδια απάντηση υπομονή υπομονή η δεν ξέρουμε η δεν απαντάνε καθολου. Τα ΕΛΤΑ από ότι λένε χρεοκόπησαν το αεροδρόμιο που έρχονται τα δέματα γίνονται χαμός αυτούς δεν τους νοιάζει καν χρήματα δεν χάνουν το μόνο που γίνεται είναι να ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων όσο και αν δεν μας αρέσει δεν υπάρχει άλλη λύση. Καταγγελία θέλει αλλά ομαδικοί να γίνει από πολλά άτομα αλλιώς τζάμπα κόπος. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thant είπε

Δεν υπάρχει έστω και ελαχιστο ρίσκο; Εχω ακούσει οτι και με αυτη τη μέθοδο δεν εξασφαλίζεσαι 100% για να αποφύγεις το τελωνειο.

Ειναι η καλυτερη λυση αυτη γι'αυτα που ζητας.Πριν ομως κανεις την παραγγελια γραψε ενα μνμ εδω,γιατι αλλαζουν αυτα με τον καιρο.

• Like 1
Δημοσ.

η ερωτηση της ημερας ειναι,

ξεμπουκωσε το θεμα η ακομα ειμαστε στη φαση Δεκεμβριου 2018?

Γιατι αν τα ελτα βαρεσανε οριστικη διαλυση πρεπει να δει ο καθενας πως θα το αντιμετωπισει.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν θελω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια και να κλαιω την μοιρα μου και τα πακετακια. Οποιος μπορει να δωσει μια ιδεα για την καταγγελια, για το που θα ηταν σωστο να στειλω ενα email  εγω θα ειμαι η πρωτη που θα την κανω και ο λογος ειναι πως δεν μου αρεσει το ολο σκηνικο. Βαρεθηκα να περιμενω, βαρεθηκα να ακουω τα Ελτα για υπομονη και στο τελωνειο ουτε καν γνωριζω τι συμβαινει. Να πρεπει να ζηταω τα χρηματα πισω στο Aliexpress και στο τελος θα φαω και ενα ωραιοτατο ban και κλαφτα χαραλαμπε!! Δεν μπορω να παραγγειλω κατι αλλο εαν δεν ξεκαθαριστει το τι συμβαινει τελικα και το ποιος φταιει. Διαβασα καποιος να λεει πως του εστειλαν μνμ τα ΕΛτα πως δεν ασχολουνται με τα πακετα απο ΛΑΟΣ. Να εχει καποια σχεση αυτο? ολα τα πακετα ηρθαν απο ΛΑΟΣ και τα ξαναστελνουν πισω? Ψαχνω παντου πληροφοριες για να  δουμε φως στο τουνελ και εμεις και τα χαμενα πακετακια.  Ειναι πολλα τα ατομα που δεν εχουν παραλαβει απο Οκτωβρη και μετα, ακομα και σημερα αυτο μου ειπαν στο ταχυδρομειο, για την γκρινια που επεσε απο τον κοσμο το τελευταιο διαστημα και τις χαμενες παραγγελιες. Αλλα η απαντηση  παλι ιδια... το προβλημα ειναι στο τελωνειο. Τοσους μηνες, τι στο καλο κανουν στο τελωνειο? και γιατι καποια πακετα ειχαν ερθει και καποια οχι, ενω ειναι παραγγελιες ιδιου μηνα? Το να τα κλεψανε ΟΟΟΟΟΛΑ δεν το πιστευω, Poly-bag  ειναι οι σακοι?

• Like 2
Δημοσ.

τυχαια εχω παρει προσφατα απο ταχυδρομειο του λαος, οποτε η ατακα αυτη ειναι μονο και μονο για σταχτη στα ματια.

Συμφωνω για ομαδικη καταγγελια - αντιδραση, με σκετη μουρμουρα δεν βγαινει κατι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Katerinaa79 είπε

Προσωπικα δεν θελω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια και να κλαιω την μοιρα μου και τα πακετακια. Οποιος μπορει να δωσει μια ιδεα για την καταγγελια, για το που θα ηταν σωστο να στειλω ενα email  εγω θα ειμαι η πρωτη που θα την κανω και ο λογος ειναι πως δεν μου αρεσει το ολο σκηνικο. Βαρεθηκα να περιμενω, βαρεθηκα να ακουω τα Ελτα για υπομονη και στο τελωνειο ουτε καν γνωριζω τι συμβαινει. Να πρεπει να ζηταω τα χρηματα πισω στο Aliexpress και στο τελος θα φαω και ενα ωραιοτατο ban και κλαφτα χαραλαμπε!! Δεν μπορω να παραγγειλω κατι αλλο εαν δεν ξεκαθαριστει το τι συμβαινει τελικα και το ποιος φταιει. Διαβασα καποιος να λεει πως του εστειλαν μνμ τα ΕΛτα πως δεν ασχολουνται με τα πακετα απο ΛΑΟΣ. Να εχει καποια σχεση αυτο? ολα τα πακετα ηρθαν απο ΛΑΟΣ και τα ξαναστελνουν πισω? Ψαχνω παντου πληροφοριες για να  δουμε φως στο τουνελ και εμεις και τα χαμενα πακετακια.  Ειναι πολλα τα ατομα που δεν εχουν παραλαβει απο Οκτωβρη και μετα, ακομα και σημερα αυτο μου ειπαν στο ταχυδρομειο, για την γκρινια που επεσε απο τον κοσμο το τελευταιο διαστημα και τις χαμενες παραγγελιες. Αλλα η απαντηση  παλι ιδια... το προβλημα ειναι στο τελωνειο. Τοσους μηνες, τι στο καλο κανουν στο τελωνειο? και γιατι καποια πακετα ειχαν ερθει και καποια οχι, ενω ειναι παραγγελιες ιδιου μηνα? Το να τα κλεψανε ΟΟΟΟΟΛΑ δεν το πιστευω, Poly-bag  ειναι οι σακοι?

Καλησπερα κατερινα!

Εχεις απολυτο δικιο σε οτι λες και εμεις εδω,ολοι περιμενουμε τα 'χαμενα' του 2018.Πραγματικα η κατασταση ειναι τραγικη και πρεπει να βρεθει καποια λυση.Το τελωνειο κανει ολη τη δουλεια,γι'αυτο ταλαιπωρουμαστε ολοι και δεν εχουμε καμια ενημερωση.Βεβαια του γεναρη ερχονται απ'οτι ακουω και προσωπικα σε μενα.Εχω σωθει με το extend για λιγο καιρο πριν απο το dispute.Τεσπα τωρα τι συμβαινει,μονο με καταγγελιες θα καταλαβουμε οπως αναφερεις!

Δημοσ.

προτεινω ομαδικη καταγγελια και οχι μονο απο εδω μεσα τα οποια να ειναι με στοιχεια, οσα ειναι δυνατον να βρεθουν.

Πειτε και οι υπολοιποι αν το βλεπετε σκοπιμο και βλεπουμε.

Δημοσ.

Δυο πακετακια (το ένα Οκτωβρη και το άλλο Νοέμβρη) αξιας 1ε το καθενα δεν ηρθαν ποτε.Ενα άλλο αξιας 15ε από τις 5Δεκ που το παρηγγειλα είναι από τις 14/2 κολλημενο ''Κ.Δ.Α εκφορτωση από μεταφορικό μέσο''!!Να κανει από Κινα να έρθει 5-6 μερες κ να τρωει δύο μηνες σε αεροδρομιο κ τελωνειο!Ελεος!!!

Τους εχω παρει 2-3 φορές τηλ κ η απάντηση παντά η ίδια:υπομονή δεν έχουμε προσωπικό κ τα δέματα είναι παρα πολλα!

Τραγική η κατάσταση,πλέον φοβάμαι να ξαναπαραγγείλω από το ebay ή έστω από Ασία μεριά..Χρόνια ψωνίζω κ ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Εννοείται για καταγγελια ομαδικη είμαι μεσα!

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι τα δέματα είναι πολλά συμφωνώ αλλά το θέμα είναι πως εργάζονται εκεί αν είναι Με έναν καφέ όλη μέρα στο χέρι λογικό να καθυστερούν αν όμως κάνουν σωστά την δουλειά τους και με αφοσίωση μια χαρά θα είχε βγει και θα ερχόντουσαν αν όχι στην ώρα τους σχεδόν στην ώρα τους αλλά τώρα παρά έγινε με δέματα τα οποία έχουν κολλήσει 3 με 4 μήνες. 

• Like 1
Δημοσ.

σήμερα πήρα και το τελευταίο refund και αποφάσισα να μην ξαναπαραγγείλω με free shipping τίποτα, 13 πακετάκια (8 από Ebay και 5 από Aliexpress) αγνοούνται από ΟΚΤ μέχρι και 12 ΔΕΚ 2018

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...